Találatok a következő kifejezésre: Eddig semmi nem volt sem az (9 db)

Eddig semmi gondom nem volt sem az evéssel, sem a mozgással. Rendszeresen tornáztam, normálisan ettem, a 24. hétben vagyunk és 5 kg plusz van fent. De az elmúlt napokban állandóan éhes vagyok és annyira lusta. Nincs kedvem mozogni. Mit tehetek?

Nem hisztizek a kilók miatt, hiszen a babóm a legfontosabb, csak kérdezem.

Legjobb válasz: Szerintem hallgass a szervezetedre!:) Legalábbis én ezt teszem.:) Én is nagyon lusta vagyok, a 25.héten járok és kb.2-3 óránként ennem kell különben úgy érzem meghalok.:) Rajtam plussz 7 kiló van eddig. Azt hogy mit tehetsz,ezt nem tudom, mert én nem "küzdök" ez ellen. Szerintem még lesz olyan mikor mozogni lesz kedvem és kevesebbet eszem. Azt mondják ez az az idõszak amikor a kismamáknak legnagyobb az étvágya.:)

Szerintem hallgass a szervezetedre!:) Legalábbis én ezt teszem.:) Én is nagyon lusta vagyok, a 25.héten járok és kb.2-3 óránként ennem kell különben úgy érzem meghalok.:) Rajtam plussz 7 kiló van eddig. Azt hogy mit tehetsz, ezt nem tudom, mert én nem "küzdök" ez ellen. Szerintem még lesz olyan mikor mozogni lesz kedvem és kevesebbet eszem. Azt mondják ez az az idõszak amikor a kismamáknak legnagyobb az étvágya.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, aranyos vagy!! Én sem gondolom, hogy végig ilyen leszek, csak furcsa :) De nem rágódok rajta!! Boldog babóca várást Neked!!

Eddig semmi bajom nem volt viszont 4-5 napja nagyon rosszul vagyok, mindentol (szinte mindentol) ram jon a hanyinger. Azt mondtak, hogy hanyingerre jo a keksz es a hideg tej, de ha azt sem birom lenyelni. Mit tegyek?

A Pepsi-bol 1 fel korty es kicsit jobban vagyok....de nem tulzottan(ez nem art a babanak?)

Legjobb válasz: Sokan vagyunk így.Nekem is volt az elején olyan,hogy egész nap egy fél narancsot,meg kb 5 db háztartási kekszet ettem.Ez olyan 2 hétig tartott.Volt,hog haza kellett mennem,mert nem bírtam tovább melóhelyen,mert egy kicsit több parfümöt használó embertõl is hányni tudtam volna,persze hányni meg nem sikerült,mert nem volt mit kihányni...Remélem hamarosan jobb lesz neked is:)

Sokan vagyunk így.Nekem is volt az elején olyan, hogy egész nap egy fél narancsot, meg kb 5 db háztartási kekszet ettem.Ez olyan 2 hétig tartott.Volt, hog haza kellett mennem, mert nem bírtam tovább melóhelyen, mert egy kicsit több parfümöt használó embertõl is hányni tudtam volna, persze hányni meg nem sikerült, mert nem volt mit kihányni...Remélem hamarosan jobb lesz neked is:)
Én mindig kihánytam az elevitet.Szerintem ez hülye ötlet.inkább akkor vedd be amikor már megnyugodott a gyomrod.Nyugi elmúlik.A kóla nem árt, sokan írták itt már, hogy azt iszogatják, mert a szénsavtól jobban lesznek.a 12. hétre kutya bajod se lessz:DNekem az jött be anno, hogy ahogy felkeltem azonnal ettem vmit.Egy szendvicset mondjuk.... 24 hetes kismami
Én 3hónapig nem ettem jóformán semmit...napi kb 2háztatási keksz es egy negyed kifli..az ivás meg úgy nézett ki, hogy kb fél litert tudtam inni naponta nagy nehezen...minden kijött belõlem...mínusz 6kg...de nem száradtam így se ki! nyugi! figyelj magadra, ha nagy a gáz, kapsz infúziót, de nem lesz semmi baj, csak kitartás!!
Nem biztos, hogy a 12. héttõl kutya bajod sem lesz, kiindulva a saját példámból! Én most vagyok 14, 5 hetes és pl. tegnap este is hánytam, mert a babának túl sok volt a fagyi, amit megettem du. Próbálj meg enni és talán az Elevit helyett valami mást keresni, nekem attól pluszban hányingerem volt. Keksz, gyömbértartalmú ital, tej, talán B6 vitamin, ezeket javasolják hányingerre, de megmondom neked õszintén, nekem egyik sem segített.
Szia! Én is nagyon hányingeres hányós voltam az elején és kipróbáltam a gyömbérkapszulát. Reggel és este 2-2-õt szedtem. Próbáld ki nekem segített!! 34 hetes kismama
Nekem hányingerre a tic-tac jött be az elsõ fiamnál, csak 1 szemet óvettem be ha negyon rosszul voltam. A második fiamnál homeos bogyók segítettek, többféle van gyógyszertárban segítenek. Túl leszel rajta kitartás! Boldog babavárást!
7 hetes vagyok minden nap én is szörnyû hányingerrel küzdök, nekem az orvosom a B6 vitamint javasolta és pró- bálkozom a Daedalon gyógyszerrel, de nekem sem segit semmi.
A kérdező hozzászólása: *menü
A kérdező hozzászólása: Na sikerült! Elindításkor F8-t nyomtam hosszan és most jó lett. :)
Ennyi oka lehet: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=12935 Én kukázva szereztem (másodgépnek) 10 éves notebookot, hónapok óta használom (Linux-szal), semmi gond nincs vele. Ennyit ér egy jó drága új notebook? Na hiszen.
Hmmmm. Telepitetted a Windows7-et? Vagy már rajta volt?
Nekem mikor legutoljára csinálta ezt, egy gomb volt beragadva. Birizgáld meg mind!
A kérdező hozzászólása: Arra sem reagál.
Jobb gomb az Asztalon; Nézet; Asztali elemek megjelenítése. A második gondra nem tudok megoldást.
A kérdező hozzászólása: Windows 7, igen semmire sem reagál.
Milyen rendszer van fent? Mi az, hogy semmit nem enged? Kattintasz és semmi reakció?
Ez nem megoldás, F8 általában a Csökkentett módhoz használatos. Azzal a géppel valami szoftveres, még inkább hardveres gond lehet. Le kellene tesztelni, mi okozza.
Gratulálok! Nagy valószínûséggel igen.
persze!
Hát valószínû, nincs semmi gond, de majd a doki megnézi. Lesz egy belsõ vizsgálatod, vizeletet és vérvizsgálat. A védõnõ egy kétszáz oldalas listát fog készíteni, amiben a Te és a Párod adatain kívül pl. a családokban elõforduló esetleges jellegzetes betegségeket tünteti fel, úgyhogy kérdezd ki anyukád, anyósod, ki milyen betegségeken esett át, van-e jellegzetesen elõforduló dolog a családban (pl. cukorbetegség, magas vérnyomás...) Nyugi, a várandósság a világ legszebb dolga, és ha az esetlegesen elõforduló kellemetlen dolgokat is humorosan próbálod felfogni, élmény lesz visszagondolni ezekre a hónapokra. Gratulálok Neked (és irigyellek, nagyon szerettem várandós lenni!) JA! És bármennyit hízzál is és változzál is a várandósság alatt: a kismamáknál nincs szebb nõ a világon!
Gratulálok!! Akkor holnap már hallani és látni is fogod a kis életed szívhangját!! Én 6 hetesen mentem elõször de már akkor is láttam!! Üdv egy 6 és fél hós babóca anyukája
A kérdező hozzászólása: minden valaszt köszönök, holnap reggel szerintem elsö leszek a rendelöben.mar most sem tudok aludni.az utolso valaszolonak pedig plussz köszönöm mert igen, kisse nyomaszto a mar eddig bekövetkezett valtozas is nem am a többi meg...bar en probalok nem foglalkozni vele csak nehez.
Hány éves vagy?
Igen lehet a hormonok miatt, esetle gyulladas, vagy nem birja a melltarto anyagat, probalj melltarto anyagot cserelni, ha nem mulik, orvos.
Sajnos, lehet a hormonok miatt. Én épp klimaxolok, hõhullámok gyötörnek, aztán iszonyúan feszül és fáj a mellem hetekig, aztán megjön. De már csak kb. kéthavonta. Olyankor még az is fáj, ha hozzáér valami.
A kérdező hozzászólása: 47 éves vagyok.Pár napot várok ha nem múlik akkor doki.A mellem nem fáj, már át "néztem" de semmi csomó vagy eltérõ nincs igy tapintásra.
Én arra gondoltam, hogy nem-e a változó kor teszi.

A Google reklámokból származó jövedelem után milyen jogcím alatt, illetve hogyan tudok adózni? (eddig nem adóztam, mert bevételem sem volt, most múltam el 18, egyáltalán nem tudok az adózásról semmit)

Hogyan írhatom bele az adóbevallásba(tehát a teljes összeget, vagy csak amennyit adóztam, vagy a teljes összegből le kell vonnom az adó mértékét és annyit írjak be?) Milyen időközönként kell fizetni adót? Valaki emberi nyelven ezt le tudná írni pls.?
Mekkoráról mekkora lett?
2-3 cm az nem nagy tétel, akkora kül lehet két erekcio között, nem mindíg ugyan akkora. Meg persze a becslésben is lehet kis hiba. Remélem nem szoktad minden kufirc elött méregetni elöjáték nevében xD
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem csinál semmit mert mondom hogy magasabb a termete is, és elvileg 22 éves koráig fejlõdik 1 ember csak kiváncsi vagyok hogy másoknak is addig nõtt?
Ne higgyél neki, hogy nem csinál semmit, és nõl! Ilyen nincsen . Huzogassa azt azért..
A kérdező hozzászólása: Persze nem panaszkodás céljából kérdezem :) Csak kíváncsi vagyok
A kérdező hozzászólása: 1-2 hónapja kezdõdött el nõni
A kérdező hozzászólása: Van neki most 20 cm bõven szerintem
mennyi idõ alatt?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom de érzem hogy kb 2-3 centit nõtt
Hát nekem egy éve nem sokat változott, maradt a 19cm. (f/20)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!