Találatok a következő kifejezésre: Eddig semmi nem volt (392 db)

Nekem is ugyan így volt semmi pánik, egy napig tartott.Én is 6 hetes voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
A barna pecsételés nem normális, menj el orvoshoz, hidd el koraterhességben ez nagyon fontos!
Egyelõre pihenj, és esetleg hívd fel az orvosod, hogy mit tanácsol. Én rákszûrés után mindig halványan barnázok két-három napig (végül is érthetõ, hisz le lett kaparva a méhszáj hámjából, normális, hogy vérezget). Ha holnap reggel is marad, akkor érdemes megnézetni orvossal.

3 hete nagyon csíkos lett a hasam, eddig semmi nem volt most nagyon csúnya és viszket! Olyan apró hólyagok vannak rajta és szét tudnám vakarni! Mit tudnék ellene tenni?

Legjobb válasz: Sajnos semmit sem :( Kenegesd testápolóval, ill. babolajjal, de sajnos ezek nem fognak elmúlni, max enyhülni.

Sajnos semmit sem :( Kenegesd testápolóval, ill. babolajjal, de sajnos ezek nem fognak elmúlni, max enyhülni.
A kérdező hozzászólása: Valamikor azért csak el múlnak!Nem?Most fenistillel kenegetem.
Sajna nem múlik el. Ezek a terhességi csíkok. Van akinek még a bõre is kireped. Nem a fenistil a legmegfelelõbb erre, inkább a testápoló. Ahogy nõ a pocid, megnyúlik a hasad és ezért leszel csíkos, de ez szülés után sem múlik el sajnos.
Ez tényleg nem fog elmúlni. Nekem is szétrepedezett a bõröm, olyan voltam, mint egy zebra. A lányom most 2 éves, de nem mernék felvenni bikinit. Már nem pirosak a csíkok, inkább gyönygyház színûek, de látszanak.
Ja és ne kend fenistillel, hanem testápolóval napi háromszor is ha kell.
A kérdező hozzászólása: Azért kenem fenistillel, mert nagyon viszket és csak szét vakarnám!

2 hónapja fogyózom eddig semmi nem volt most pedig iszonyatosan fáj a hasam? Mitől lehet?

teljesen egézséges vagyok amúgy.. de nagyonf ája hasam eddig semmi bajom nem volt.. viszont nagyon keveset eszek lehet ett?l?? nem hiszem de.. most megitn lentebb vittem a bevitelem.. tovább nem várok ha itt nem kapok vm élszer?bb magyarázatot h parázok v vm..

Legjobb válasz: a kevés kaja miatt marja a gyomorsav a gyomrodat, lehet hogy már elég rendesen kikezdte, azért fáj. gondolom soha nem fordult meg a fejedben hogy utánanézz mennyi a minimális kalóriabevitel ami alá nem szabad menni, hogy mit teszel épp a szervezeteddel és milyen következményei lehetnek...

a kevés kaja miatt marja a gyomorsav a gyomrodat, lehet hogy már elég rendesen kikezdte, azért fáj. gondolom soha nem fordult meg a fejedben hogy utánanézz mennyi a minimális kalóriabevitel ami alá nem szabad menni, hogy mit teszel épp a szervezeteddel és milyen következményei lehetnek...
ja, hogy ritkán eszel 2 kg banánt leírnád a mai, és a tegnapi napodat pontosan, hogy mit ettél és mit ittál és pontos mennyiségeket
Mennyiröl kezdtél el fogyni? ( én vok az aki a hosszú történetet. ) Egyik ismerösöm is ezt csinálta. Ma már ugy össze van aszva és ugy néz ki mint egy 50 éves :S pedig még fiatalok vagyunk. Nem jó formáját fogtad meg. Mivel nem vagy kövér igy több sport és egészséges kaja. Az más ha egy 90kg-sal igy kezdik el.... Sztem kezdj el FOKOZATOSAN (rendes szilárd táplálékot nem is vettél magadhoz ) többet enni és ha 1 héten belül nem mullik el akk doki.
A kérdező hozzászólása: 152-153 centi vagyok most 60 kg kb d emár mértem 58 at is mondjuk az reggel volt :$.. 80 kg-al kezdtem el fogyózni egy jó 2 hónapja.. eddig semmi problémám nem volt.. rengeteg vizet iszok.. "ja, hogy ritkán eszel 2 kg banánt leírnád a mai, és a tegnapi napodat pontosan, hogy mit ettél és mit ittál és pontos mennyiségeket" a mai napom.. hát reggel ettem 2 almát, körtét anyum vágta össze nem tudom mennyi lehetett sztm az is 2-3 lehetett utánna ittam teát édesítõvel, majd ebédre brokkoli leves volt, abból ettem egy tállal , dután meg vizet iszok rengeteget, jah meg közbe megettem a kertbõl pár répát is.. azóta nem ettem és nem is fogok már sztm
A kérdező hozzászólása: ja nem vagyunk azért olyan szegények h ne lehessen .).. úgy van megegyezve h egyszer anuymék esznek levest egyszer én.. vagy na így felváltva.. pl ma sültkrumpli volt leveshez.. abból õk ették magukat degeszre én meg brokkoliból :D hnap valószínû fordítva lesz õk levest én másodikfélét..
A kérdező hozzászólása: 152 centi vagyok 80 kilórol fogytam most vagyok 60 de isis már 58 at is mértem de az reggel volt "ja, hogy ritkán eszel 2 kg banánt leírnád a mai, és a tegnapi napodat pontosan, hogy mit ettél és mit ittál és pontos mennyiségeket.." hát ma.. reggel ettem 2 almát, meg körtét em tudom menyni lehetett összevágta reggelre anyum.. sztm az is 2 körüli lehetett ittam mellé teát édesítõszerrel, majd ebédre brokkoli leves volt , azt ettem egy tányérral meg csomó vizet iszok
A kérdező hozzászólása: bocs 2x volt megnyitva aszittem nem küldte el
magyarul ma ettél egy tányér levest és 2 almát---és még nem fordultál le a székrõl az éhség miatt? menzeszed van még egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: nem vagyok éhes , és ez teljesen átlagos..megszoktam már körtét is ettem és répát , de asszem ezentúl nem lehet.. na de mind1 mert most tömtek belém kólát alacsony volt a vércukorszintem
attól, hogy a szervezeted már nem jelzi neked, hogy éhezel, attól még éhezel...menj orvoshoz kislány és kezeltesd magad, mert még pár ilyen hét és vehetik a koszorút a szüleid a sírodra
A kérdező hozzászólása: anya azt modnta elég ha több kalóriát viszek be de hát most nem is lehet fogyóznom?.. mág legalább 10 kilónak lekéne mennie
fogyózhatsz, csak nem ilyen drasztikusan...nem is fogyókúra amit csinálsz, lassan leszoksz az evésrõl :P
mi lett veled?
de halat néha az éhezõk esznek, ezt továbbra is fenntartom.
A kérdező hozzászólása: halat eszek ritkán... amúgy hidd el volt hogy megettem 2 kiló banánt .. és nem ált le a fogyás
konkrétan mennyit eszel? hány éves vagy? cm/kg?
lényeges h a gyomrod fáj vagy pedig a hasad. nagyon nem mindegy. szóval...alul vagy felül fáj..a mellkasod alatt?
minthogy nem orvos-fórum, így fogyókúra felõl megközelítve lehet amit Bixék írtak: gyomorsav kikezdte a gyomrod. nem tudod mit kellene enned, sok ember van így :) (és lehet akár ettõl független betegség is, mint Utolsó célzott rá)
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok 152 cm/60 kg és pontosítva a hasam legalájánál fáj.. mintha megjönne dehát tuti nem az..
és mennyit eszel?
A kérdező hozzászólása: ja konkrétan. reggelire 2 alma vagy banán ananász dinnye anyum mostanába nagyon sokmindent hoz ilyen gyümölcsöt.. ebédre eszek levest, ami sozkott lenni gyümölcs levesek, paradicsom leves, meg sûrített levesek iylenkor nem eszem másodikfélét.. ha leves van pl krumplileves nem azt eszek de akkor cisnálnak vm fõzeléket.. borsófõzelék, zöldbab, cukkini, tökfõzelék, brokkolifõzelék, sóskapuding, szilvaszósz ilyeneke, estére meg már utánna semmi viszont nem érzzem hogy éhes lennék
magyarul masszívan koplalsz....
A kérdező hozzászólása: dehogy.. koplalásnak nem mondanám.. ha koplalnák csak érezném h éhes vagyok 2 kilót is megtudok enni banánból...
én vagyok aki kérdezte h hol fáj. nemtudom milehet. ha felül fájna, égetne akkor lehetne reflux de így nemtudom
A kérdező hozzászólása: jó azért kösz h foglalkoztatok vele..:) . nemjácom tovább szolnok anyumnak..
ha 2 kg banánt ennél, akkor nem fogynál.... írj kajanaplót, pontos, mérlegelt mennyiségekkel és tûnés az orvoshoz!
egyrészt - jó ötlet, hogy szólsz. másrészt, amit írtál, hmm kicsit komolyabban nézve, amit eszel az nem étkezés. lehet, hogy anyagilag nem engedhetitek meg, sok millió ember van ezzel így.. de ilyen táplálkozási szokások mellett (húsfogyasztás leírtak alapján semmi?) masszívan minõségi éhezésben szenvedsz. így semmi kóros szervi mûködésen nem kell meglepõdni, sajnos.
kórházban vagy a ravatalozóban van


Sony Ericsson xperia minimet a gépem új hardvernek kezeli, de eddig semmi nem volt, most mi tévő legyek?

Hónapok óta nem használtam, most viszont szükségem lenne, hogy telefonról adatokat átrakjak.
Igen. Ne engedd neki.
"...mert ezzel azt mutatja ki, hogy az egész társaságban õ a fõnök, beleértve téged is." Ez azért így nem egészen igaz. A dominanciát más kutyákkal akkor is érvényesíteni próbálja egy kutya, ha tisztában van vele, hogy a gazda a falkavezér.
Igen, dominancia. Vagyis azt jelenti, hogy valamit nagyon elcsesztél a nevelésében. Ha ezt meglátod nagyon szigorúan büntesd meg, mert ezzel azt mutatja ki, hogy az egész társaságban õ a fõnök, beleértve téged is.
A kérdező hozzászólása: velem nem csinálja
De ha kellõen nagy a távolság a gazda és a kutyája között, akkor a hágó mozdulatokkal nem próbálkozik más kutyákon sem.
Azon gondolkozok, hogy én hagynám e... talán, egy bizonyos pontig, ami még egyáltalán nem közelít az agresszió, vagy morgás, esetleg verekedés felé. De lehet, hogy leparancsolnám a másikról...nem tudom, mert így, hogy téged tisztel, így nem olyan nagy gond, viszont az se jó, ha erõsödik benne a domináns magatartásforma. Na jó, átgondoltam, nem hagynám:)
Én lehajítanám a saját kutyámról, ha valamelyik ezt csinálná vele. Na jó, lemorogja õ magáról nélkülem is, de ha kicsit megadóbb kutyám lenne, akkor én bevédeném õt.
A huzat jó? Kémény? Mivel tüzeltek?
A téli tüzelési szezon elõtt mindenképp érdemes megnézetni a kéménykürtõt. Ha van tisztítónyílás (elvileg kötelezõ), akkor ezt mi magunk is megtehetjük egy tükörrel. Fontos még a használt tüzelõanyag, de gondolom, ebben nem történt változás az utóbbi idõben. Ha nem oldódik meg a dolog, ajánlom egy jó ismerõsömet, aki szakavatott tudora a témának: Ujfalusi Ferenc 06-20-9614-483 http://ujfalusikandallo.hu

Mi lehet ez? Eddig semmi nem volt, a hőm se esett le.

Péntekre nem váram tesztek negatívak voltak a h?m se esett le,már kezdtem ?rülni ere most elkezdtem görcsölni és a wc papír is véres volt.Most ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Szerintem mos6t fog megjönni. pár napot késett.

Szerintem mos6t fog megjönni. pár napot késett.
A kérdező hozzászólása: de akkor a hõmnek nem kellett volna leesnie?
mérd tovább a hõdet. Nekem is volt olyan, hogy a hõ csak a menses 2.3 napján esett le. Majd írj mi van veled.
A kérdező hozzászólása: köszi válaszokat, így már tuti hogy nincs baba igaz?
A hõd még leeshet. Én ezért nem tartom a hõgörbét önmagában egy 100%- ig megbízható adatnak. Olyan sok dolog befolyásolja ezeket, és nem vagyunk robotok.
na mi újság?

7 hetes terhes vagyok, és eddig még nem volt hányingerem, azon kívül hogy a mellem fáj és a méhem szúr semmi más bajom nincs! Ez valami rosszat jelent?

Legjobb válasz: Nekem az egész terhesség idején nem volt semmi tünetem. Nem jelent rosszat, csak annyit hogy a szervezeted jól viseli az áldott állapotot.

Nekem az egész terhesség idején nem volt semmi tünetem. Nem jelent rosszat, csak annyit hogy a szervezeted jól viseli az áldott állapotot.
Ha nincs hányingered, akkor örülj, én elsõ fiamnál sokat hánytam, másodikkal még hányingerem sem volt, de ha szúr a méhed az lehet gond, kérdezz rá a dokinál.
Szerencsére a rosszullét nem kötelezõ terhesség alatt. Én 4 terhesség alatt nem voltam rosszul és egészséges terhességek mellett egészséges gyerekek születtek. A méh körüli szurkáló érzés sem jelent feltétlenül rosszat. Elkezd nõni a méh, ezt érezheted. Persze, ah mész az orvoshoz említsd meg neki.
Orulj neki :-) A lanyomnal semmi bajom nem volt nekem sem. Most viszont allandoan rosszul vagyok, de ez is csak a 8. hettol kezdodott. Minden terhesseg mas, abszolut nem jelent rosszat :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a biztatóbbnál biztatóbb szavakat, most egy kicsit meg nyugodtam :)
Ne aggódj, még bõven jöhet! Nekem a 8.héttõl a 13ig volt hányingerem :P Még bármi lehet

4 hetes babám semmit nem aludt az éjszaka, s ma se nagyon akar. Mitől lehet ez? Eddig ilyen nem volt, talán a frontra érzékenyek?

Legjobb válasz: igen frontra...náluk is volt ilyen mikor kicsike volt....majd kialussza magát...meg te is:)

igen frontra...náluk is volt ilyen mikor kicsike volt....majd kialussza magát...meg te is:)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ
Nálunk ugyanez volt a kecskeól miatt. Légypapírt használunk, sokat, az elég jó, és nem mérgezi a kecskéket.
A kérdező hozzászólása: mi is használtuk egy idõben , de gyorsan megtelt , és álandóan macera volt vele ... de lehet újból bevetjük ... hátha ...
Ez nagyon jó termék, bár elég drága, ne kapj a szívedhez, ha meglátod az árát. Viszont nálunk tényleg hatott és gyorsan. [link]
Amit az elõzõ írt, tényleg jó. 30 mp-en belül hat. Mi korábban próbáltunk egy másik fajtát, az nem hatott ilyen gyorsan. Azzal az volt a probléma, hogy a légy elrepült, és ha pont berepül a pókhálóba, az õt kiszívó pók is elpusztult. Állítólag ha többet megesznek, még a fecskékre (különösen a fókákra) is veszélyes lehet. Szóval gyors hatóidejût vegyél, pl. amit az elõzõ ajánlott.
A kérdező hozzászólása: NAgyon szépen köszönöm a segítsgeket , most légyragasztós papírt , v mi a neve ... vettem , ragadnak is rá a legyek rendesen , de ez csak egy ideig jó , ill. kis területen sajnos , de lehet beruházok az általatok ajánlott termékre :)
Tepítsetek be valahova denevéreket. Viccen kívül, szélen kiirtják a legyeket, szürkületben még el tudják õket kapni. Ha van padlás vagy pince, ott ellakhatnak. Anyáméknál a pincében laknak, nincs se szúnyog, se légy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!