Találatok a következő kifejezésre: Eddig semmi nem (735 db)

Hogyan szoktassam le édesanyámat a dohányzásról? Milyen érveket hozzak fel neki? Egyszerűen eddig semmire nem hallgatott és nagyon féltem.

Elég régóta cigarettázik.. most lesz 50 éves és nagyon makacs. Már volt tüdőgyulladása, ez után gyengébb cigiket szívott és nem is olyan sokat, de most megint visszaszokott az erősekre.. Kiskoromban kötöttünk egy egyezséget, hogy ha én leszokok a körömrágásról akkor ő is leszokik a cigarettáról.. de ezt csak én tartottam be. Mit tudok tenni? :/

Legjobb válasz: Nem tudsz tenni semmit. Nagy akaraterô kellene ahhoz, hogy letudja tenni a cigarettát.

Nem tudsz tenni semmit. Nagy akaraterô kellene ahhoz, hogy letudja tenni a cigarettát.
Semmit. Felnõtt ember önálló akarattal. Ha dohányzik, az õ döntése.
Semmit nem tudsz tenni.
Csak akkor fog leszokni, ha õ akar. De valljuk be, ennyi idõsem erre vajmi kevés esély van.
Ne minden nap mondd neki, mert hiába jót akarsz, az már nem sül el jól. A dohányzás egy elég összetett dolog. Addig jó, amíg az ember fia nem szokik rá. Utána csak a baj van vele.
Én i ilyen helyzetben vagyok, bár nálam mindketten cigiznek. Orvosilag kimutatott, hogy én gyakorlatilag hamarabb lehetek tüdõrákos, mivel egész nap az õ füstjüket szívom, viszont nem nagyon hatotta meg õket eddig ez sem.:/ Nem hinném, hogy tehetsz valamit ellene.
Anyukám 60 éves. Nagyanyám állandóan azzal nyúz, hogy próbáljak meg hatni rá valamivel. Anya volt már kórházban, tüdõszanatóriumban, asztmás, tüdõtágulata van, jött mentõ, fullad, ami kell. Nem teszi le a cigarettát. Senkire nem tudsz hatni, ha õ igazán nem akarja, nem lesz tartós a változás, még ha látszólag bele is megy.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam elõle régebben eldugni a cigit de akkor megfenyegetett meg ilyenek.. mondtam neki, hogy jó lenne ha észrevenné, hogy a füstöt én is beszívom és nekem nagyobb kárt okoz mint neki. De õt nem érdekli. Úgy látszik tényleg nem tudok mit tenni.:/ Azért köszönöm a válaszokat.:)
Nekem is ugyan így volt semmi pánik, egy napig tartott.Én is 6 hetes voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
A barna pecsételés nem normális, menj el orvoshoz, hidd el koraterhességben ez nagyon fontos!
Egyelõre pihenj, és esetleg hívd fel az orvosod, hogy mit tanácsol. Én rákszûrés után mindig halványan barnázok két-három napig (végül is érthetõ, hisz le lett kaparva a méhszáj hámjából, normális, hogy vérezget). Ha holnap reggel is marad, akkor érdemes megnézetni orvossal.

Meg akarok halni. Az élettől eddig semmit nem kaptam csak bánatot, sírást, önvádat, gyötrelmet és magányt. Miért van ez így? Miért kaptam ezt az élettől, mit tettem én olyan rosszat?

19 éves vagyok. Barátn?im nincsenek. Álítólag rossz a "kisugárzásom". Az emberek nemhogy barátkozni nem akarnak velem, de ÁLLANDÓAN lekezelnek! Eddig egyetlen barátom se volt, egyetlen fiú se mutatott bennem érdekl?dést. Kétlem hogy valaha valakinek is kellhetnék. Rossz tanuló vagyok, utálok tanulni. Nem sportolok mert vékony vagyok és nem engedik nevel?szüleim. (Szüleim 14 éves koromban külföldre mentek.) 16 évesen intézetbe kerültem anorexiával. 2 évig kezeltek, maga volt a pokol...

Legjobb válasz: Ha nem teszel ellene semmit akkor ilyen is marad. Ne várd a csodát, nem fog eljönni. Különben is fiatal vagy, ha egy 30 éves tette volna fel a kérdést akkor talán elgondolkodok, de így..? Ha az nem tetszik senkinek amilyen vagy, próbálj megváltozni, mondjuk elõször valamit a külsõdön, próbálj máshogy reagálni az emberekre, keress olyan érdeklõdésû fiatalokat akikkel tudnál mirõl beszélni (csak van valami kedvenc pl együttesed vagy akármi). Szép lassan csak ki fog ez alakulni! De számomra aki inkább meghal mint szembe néz az élettel, az csak gyáva. Aki gyáva az ne is számítson jobbra. 17/L

vegyél egy kutyust :)
Ha nem teszel ellene semmit akkor ilyen is marad. Ne várd a csodát, nem fog eljönni. Különben is fiatal vagy, ha egy 30 éves tette volna fel a kérdést akkor talán elgondolkodok, de így..? Ha az nem tetszik senkinek amilyen vagy, próbálj megváltozni, mondjuk elõször valamit a külsõdön, próbálj máshogy reagálni az emberekre, keress olyan érdeklõdésû fiatalokat akikkel tudnál mirõl beszélni (csak van valami kedvenc pl együttesed vagy akármi). Szép lassan csak ki fog ez alakulni! De számomra aki inkább meghal mint szembe néz az élettel, az csak gyáva. Aki gyáva az ne is számítson jobbra. 17/L
Szia. elhiszem, hogy mindenkinek a saját fájdalma a legnehezebb, de hidd el 19 évesen még nem lehetsz ennyire boldogtalan, életunt.amíg te magad így érzed, adig a kisugárzásod valóban ilyen is, és ha ugy érzed hogy mások lekezelnek ez mind azért van. Gondolj csak egyszerüen az állatvilágra a gyengébbet felfalják. Érezd azt hogy egy cseppel sem vagy értéktelenebb ember mint bárki más. Mindenkinek megvan a saját szépsége, értéke. Megkell tanulnod eszerint gondolkodni és meglátod a külvilág is másképp áll hozzád. Ne a mások esetleg látszólagos boldogsága jóléte lebegjen a szemed elõtt, hanem a sajátodat építsd. A pozitiv gondolatok csodákra képesek.
Sajnálom, de nem az élettõl kaptad, magadnak csináltad. Neked is kell változtatni. Némi hendikeppel indulsz, mert biztos sokan néznek furcsa szemmel rád, mivel befogadó családnál élsz, de ezen tudsz változtatni! Tanulni muszáj!Kezdetben napi fél órával tanulj többet, mint eddig, az órákon meg próbálj nagyon figyelni.Ha nem értesz valamit, kérdezz!Akár az osztálytársaidtól is. Sport:Iskolában biztos van szakkör, iratkozz be.Máris társaságba kerülsz. Iratkozz be a könyvtárba!Van sok rendezvény, ahol szintén ismerkedhetsz, a könyvtárba mindig ki van írva, mikor mi van. Menj el a helyi templomba, vannak ifjúsági programok, ha nem vagy vallásos, akkor is szívesen látnak. Vigaszként:rengeteg fiatal van, aki ugyanígy érez, csak a technika világában nem találtok egymásra.Ki kell mozdulni a négy fal közül, hogy ez változzon!
lehetne neked esetleg privát levelet írni? vagy valahogyan elérni téged? most sajnos nem érek rá válaszolni egy hosszas kommentben, de szívesen öntenék beléd lelket valahogyan:) ;) 23/L
Hát nézd: én 23 vagyok, külsõre sem vagyok túl megnyerõ, alacsony is vagyok, meg dagadt is, sõtt még szûz is. És még nem ugrottam le a 10.-rõl. Szerinted?
Én 23 vagyok és hülyeség hogy majd kinövi, nem biztos az. Én se ma lettem ilyen, amilyen vagyok. Minden cél nélkül, üresen élem az életem. Nem érdekel semmi, és nem tervezek 1-2 hónappal elõrébb. Nincsenek terveim, céljaim, semmi. Hidd el megértelek! Nekem sincs egy barátom se, sose volt olyan aki mellettem lett volna. Bár szerelmem volt, de elhagyott és azóta képtelen vagyok a szeretetre, igazából érzéketlen vagyok minden iránt. Viszont vannak cicáim, õk néha felvidítanak, nekem csak ez van, de más nem is kell. Csak annyit tudok mondani, hogy ha van esélyed keress egy pszichológust, mert egyedül nem tudsz ezzel megbírkózni.
mi az, hogy kinövi? én 23 vagyok, de nem nõttem ki. idõnként elõjön a negatívum belõlem és olyankor semmi sem vigasztal...
Egyszerûen csak rossz passzban vagy. Mindenkinek van ilyen idõszak az életében. Még nagyon fiatal vagy, elõtted az élet és bíztosan sok jó dolog fog még történni veled. Gondolkodj pozitívan és ne azokkal törõdj, akik nem foglalkoznak veled. Lehet, hogy meg sem érdemlik a barátságod.Minden ember értékes. TE IS AZ VAGY!!! Fel a fejjel!
"19 éves vagyok" Ez mindent megmagyaráz. Majd kinövöd.
Küldj képet magadról:)
Hát nehéz életed lehet...:/ De vannak tudod azok az apró örömök az életben. Azokból márpedig mindenki kap én úgy gondolom. Valahogy talán mégis csak meg kellene magadban fogalmaznod célokat. Leírtad, hogy miért nem jó az életed... gondold át, hogy mégis mit vársz az élettõl. A helyzetedben talán az lehet a legrosszabb, hogy nem áll melletted senki... Ha élõben valamiért nem is, de akkor próbálj meg "netes" barátságokat kötni. Én például szívesen beszélgetnék veled. Ha gondolod add meg az msn címed, és felveszlek. És hidd el, hogy igen is van értelme az életednek! Akkor is ha most nem így látod. Mindenkinek vannak problémái...kinek több, kinek kevesebb... Na szóval tényleg írj, és akkor msnen beszélgethetünk. :)
óó sajálom.. de ez így tényleg nem jó.. :( de mirét nem ismerkedsz interneten? akkor talán élõben is könyebb lenne a barátkozás.:)
nekem is küldesz képet?:)
Próbálj meg hinni magadban és a jövõben. Felesleges ember pedig nincs! Látom a keserûséged okát, mégsem muszáj elfogadnod. Legelõször keress meg egy pszichológust olyant, akihez az orvos irányít. Ezért még fizetni sem kell.
Hidd el ez nem véletlen...minden rossz után a jó jön.És keress barátnõket olyasmiket amilyen te vagy, nem kell azokkal szóbaállnod akik lekezelne, lenéznek...ne vedd figyelembe õket.Változtass valamit magadon , haj/köröm bármi ami boldoggá tenne...ne gondolj arra, h nem szeret senki meg nincs barátod...fiatal vagy még elõtted az élet! És én is 19 éves/L vagyok.
ha tényleg érdekel a megoldás írj privit, de elõbb még részletesebb útmutató kéne hogy segíthessek, hol élsz?írj aztán folytatjuk

Fibromialgiát diagnosztizáltak nálam. Elviselhetetlen háti fájdalmakkal jár. Kérdezném van e valaki, aki ugyan ebben a kórságban szenved? Van e valami megoldás? Eddig semmi nem használt! A vizsgálatok nem mutattak ki semmit elváltozást.

Legjobb válasz: Gyógymasszázzsal eredményesen csökkenthetõ a fájdalom. Persze ez csak tüneti kezelés, de az oki kezelések terén tudtommal elég gyengén áll még az orvostudomány. Ha gondolod, keress meg. Gyógymasszõr

Gyógymasszázzsal eredményesen csökkenthetõ a fájdalom. Persze ez csak tüneti kezelés, de az oki kezelések terén tudtommal elég gyengén áll még az orvostudomány. Ha gondolod, keress meg. Gyógymasszõr

3 hete nagyon csíkos lett a hasam, eddig semmi nem volt most nagyon csúnya és viszket! Olyan apró hólyagok vannak rajta és szét tudnám vakarni! Mit tudnék ellene tenni?

Legjobb válasz: Sajnos semmit sem :( Kenegesd testápolóval, ill. babolajjal, de sajnos ezek nem fognak elmúlni, max enyhülni.

Sajnos semmit sem :( Kenegesd testápolóval, ill. babolajjal, de sajnos ezek nem fognak elmúlni, max enyhülni.
A kérdező hozzászólása: Valamikor azért csak el múlnak!Nem?Most fenistillel kenegetem.
Sajna nem múlik el. Ezek a terhességi csíkok. Van akinek még a bõre is kireped. Nem a fenistil a legmegfelelõbb erre, inkább a testápoló. Ahogy nõ a pocid, megnyúlik a hasad és ezért leszel csíkos, de ez szülés után sem múlik el sajnos.
Ez tényleg nem fog elmúlni. Nekem is szétrepedezett a bõröm, olyan voltam, mint egy zebra. A lányom most 2 éves, de nem mernék felvenni bikinit. Már nem pirosak a csíkok, inkább gyönygyház színûek, de látszanak.
Ja és ne kend fenistillel, hanem testápolóval napi háromszor is ha kell.
A kérdező hozzászólása: Azért kenem fenistillel, mert nagyon viszket és csak szét vakarnám!

33 hetes vagyok. A pulzusom néha 100 fölött van, álltalában 90-95. Kardiológusnál voltam ott picit gyorsabban vert. Betaloc zok-ot javasolt. Eddig semmit nem szedtem. Elkezdjem? Kismamának meddig normális a pulzusszám?

Legjobb válasz: Hello. 35 hetes vagyok. Nekem kezdettõl fogva magas a pulzusom. Tegnap 112-es volt. Nekem is mondták a Betalokot, de nem kezdtem el. Szerintem felesleges. Amúgyis minden kismamának magasabb a pulzusszáma, hiszen megnövekedett a vérmennyiségünk és a szívünkre is terhet ró a várandósság. Én a második gyerkõcömet várom és az elsõvel is magas volt a pulzusom, de akkor sem szedtem semmit. Boldog babavárást!

Hello. 35 hetes vagyok. Nekem kezdettõl fogva magas a pulzusom. Tegnap 112-es volt. Nekem is mondták a Betalokot, de nem kezdtem el. Szerintem felesleges. Amúgyis minden kismamának magasabb a pulzusszáma, hiszen megnövekedett a vérmennyiségünk és a szívünkre is terhet ró a várandósság. Én a második gyerkõcömet várom és az elsõvel is magas volt a pulzusom, de akkor sem szedtem semmit. Boldog babavárást!
Nekem alacsony a vérnyomásom, viszont többször is nagyon magas lesz a pulzusom (az eddigi legmagasabb 117 volt). Én az orvosomat és a védõnõt is megkérdeztem errõl és mindketten (egymástól függetlenül) azt mondták, hogy ez terhesség idején teljesen normális és csak akkor kell vele foglalkozni, ha már 130-140 fölött van. Szerintem vagy beszélj egy másik dokival is, vagy kérdezd meg a gyógyszert ajánlót, hogy pontosan miért is kellene szedned! Boldog és gondtalan babavárást! 30 hetes ikres kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszoka. Azt már hallottam, hogy 130-140 között már veszélyes, csak azt túl magasnak gondoltam. Nektetk is boldog baba várást és minden jót kívánok. Az ikres kismamának külön gratulálok.
Én szedtem Betaloc-ot emiatt, de én éreztem is a heves szívdobogást, nem éreztem jól magam, azt hittem szívrohamot kapok. Ha nincsenek panaszaid, szerintem ne szedd, inkább kérdezz rá a nõgyógyásznál!

10 hetes 6 napos vagyok most.12 hetes 4 napos leszek az elso UH-m alkalmaval, eddig semmit nem vizsgaltak rajtam (igen, Nagybritannia). Mekkora az esely, hogy nem is lesz elo baba az uh-n?

Tunetek vannak, voltak, a melltartomat le kellett cserelni 80A-rol 85C-re, allandoan faradt es almos vagyok. egyfolytaban fel vagyok puffadva, ami reggelre kisebb lesz, de reggel is van gombolyu pocim.

Legjobb válasz: Ne gondolj semmi rosszra, minden rendben lesz!! Általában, ha elhal a magzat, akkor vérzik és görcsöl az anya. Persze elõfordul, hogy nem, de az a ritkább. Ne gondolkodj ilyesmin, koncentrálj a babára!!!

Ne gondolj semmi rosszra, minden rendben lesz!! Általában, ha elhal a magzat, akkor vérzik és görcsöl az anya. Persze elõfordul, hogy nem, de az a ritkább. Ne gondolkodj ilyesmin, koncentrálj a babára!!!
Én kedden kellett volna mennyek 12hetes ultrahangra, de sajnos már nemkell.Melleim nagyon érzékenyek voltak amit csak a tegnap neméreztem, 2napja nagyon erös görcseim vannak, és minimális vérzés is jelenkezet.Sajnos ma a doki megvizsgált és közölte hogy elhalt a baba.Szerintem ahogy a görcsök kezdöttek akkor kezdödött a baj is, és akkor megszünt a melleim érzékenysége is. De ne aggodj amig nincs ilyen panaszod, és sok szerencsét.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom!!!
Én úgy tudom, hogy a tünetek még pár napig megmaradhatnak akkor is ha tragédia történik, de ne gondolj ilyenekre. Az is igaz, hogy általában erõs görcsök és vérzés jelentkezik. Próbálj pozitív maradni, nem lesz semmi baj! A második válaszolót nagyon sajnálom! Kívánom neki, hogy minél hamarabb újra sikerüljön teherbe esnie és egészséges kisbabája szülessen!!! Minden jót!

Szülés előtt 3 héttel vagyok, 2 hete csak úgy ugrálnak fel rám a kilók, pedig eddig semmit nem híztam. Mit tehetek?

Legjobb válasz: Hät a vàlasz az hogy szinte semmit:(.en is nagyon vekony testalkatu läny vagyok es 4 honapja született meg a kisfiam.en is az utolso hetekben meghiztam,de inkäbb csak arcra ,meg popora.de ettöl ne felj ,ha eleve vekony voltal,söt még a terhesség alatt is,akkor kb szüles utän 6-7 hettel mär läthatoan vekonyabb leszel.ksifiam 4 honapja született es torna es midnen nelkül.ugyanugy nezek ki mint szüles elött.meg föleg ha vekony voltäl ilyenkor csak vizesedik a szervezeted,ami majd szüles utän nem sokkal lemegy.szval ne aggodj meg amugy is ..a 3 het az mär nem sok!:) elöre is gratulälok a picihez!!

Hät a vàlasz az hogy szinte semmit:(.en is nagyon vekony testalkatu läny vagyok es 4 honapja született meg a kisfiam.en is az utolso hetekben meghiztam, de inkäbb csak arcra , meg popora.de ettöl ne felj , ha eleve vekony voltal, söt még a terhesség alatt is, akkor kb szüles utän 6-7 hettel mär läthatoan vekonyabb leszel.ksifiam 4 honapja született es torna es midnen nelkül.ugyanugy nezek ki mint szüles elött.meg föleg ha vekony voltäl ilyenkor csak vizesedik a szervezeted, ami majd szüles utän nem sokkal lemegy.szval ne aggodj meg amugy is ..a 3 het az mär nem sok!:) elöre is gratulälok a picihez!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a kedves választ, és a bíztatást!!! További sok-sok örömet a kisfiadhoz!!!
Szülés elõtt már sajnos elkezdhetsz vizesedni, de a baba ilyenkor rohamosan nõ: 25 dkg-ot is gyarapodhat akár hetente! Nekem szülés után 1 héttel 13 kg ment le! Ha csak a babát meg a hozzájáruló tényezõket veszed, akkor az kb 8-9 kg többlet (bab súlya, magzatvíz, placenta, megnövekedett vérmennyiség stb), ezt anno a dokim mondta.Ehhez még nem is vette hozzá a vizesedést! A legjobbakat!
Nem tehetsz sok mindent, ezt már úgymond féllábon is.... :) De ha eddig semmit nem híztál, akkor nem hiszem, hogy a 3 hét alatt nagyon elszaladna a ló.... :) Kitartás, majd utána leadod.

Fehér mini grillsütõm ajtaja felett végig bebarnult a hõtõl, el lehet ezt tüntetni valamivel? Már midennel próbálkoztam normál tisztítószer fronton, de eddig semmi nem vált be, és olyan csúnya lett így, az amúgy szuper kis minisütõm.

Azt hiszem, hogy zománcozott egyébként maga a sütõ kívül, belül ezûst, és arrõl szépen le is jön minden elszínezõdés, csak a fehér zománcos résszel van bajom, ha van tippje valakinek, örülnék, ha megosztaná. :)

Legjobb válasz: Sutotisztitot probaltal mar? A normal tisztitok nem feltetlenul szedik le. Persze az is kerdes, hogy mitol barna. Ha a ho miatt az anyag szinezodott el, az nem biztos hogy visszafeheritheto.

Sutotisztitot probaltal mar? A normal tisztitok nem feltetlenul szedik le. Persze az is kerdes, hogy mitol barna. Ha a ho miatt az anyag szinezodott el, az nem biztos hogy visszafeheritheto.
A kérdező hozzászólása: igen, és sajnos az sem fehérítette ki, ahogyan semmi más sem, pedig kifejezetten fehérítõkkel is próbálkozta, hátha kívül van az elszínezõdés, de valószínûleg a hõ lehet a ludas a dologban, erre pedig gondolom, nincs semmilyen megoldás... ismerõsöm szerint a zománcréteg belseje (alulról-belülrõl) éghtetett meg, azért nem hat rá semmilyen fehérítõ eljárás... esetleg létezik valamilyen hõálló zománcfesték, amivel ki lehetne javítani - tudtok olyat, ami bírja a 200-230 °C körüli hõterhelés?
A kérdező hozzászólása: /nah, a sietség megint... bocs az elgépelgetésekért!/

Ez mit jelent? Engem nem is becsül? A pasi akivel ismerkedek a volt barátnőjét drága, több száz eurós ajándékkal is meglepte. Én eddig semmit nem kaptam tőle, viszont én már adtam neki ajándékot, amire annyit mondott, hogy jó kis ajándék.

Itt a kis ajándékon bántódtam meg, nincs sok pénzem, de örömet akartam neki szerezni és vettem neki valamit, igaz nem több száz eurós, de szivből adtam. Ezt, hogy miket adott az exének csak később tudtam meg, meg hogy jobban áll anyagilag, mint ahogy elmondta.

Legjobb válasz: biztos dugni akar, nem kedveskedni.

biztos dugni akar, nem kedveskedni.
Ki akarja szûrni az anyagias nõket vagy sajnálja a pénzt amit eddig rájuk szórt.
Miért vagy ilyen pénzéhes, nem elég hogy szeret?
És szerinted a szeretet helyettesíthetõ azzal, hogy ajándékot vesz neked?
A kérdező hozzászólása: Nem érzem, hogy szeretne. Eddig én fektettem bele több energiát.
A kérdező hozzászólása: Nem is érzem rajta, hogy akarna nekem kedveskedni.
egy részrõl értem, de most Ki nem sz*rja le hogy mit adott az exének? az ex az -az a fogalom amit azt jelenti hogy van az elõzõ kapcsolatából egy személy akire te mindig is rosszúl fogsz felnézni , , , hameg azt mondta "szép kis ajándék" akkor erre nem tudok mit mondani , , , , hát most csak a szó használat, és azzal tényleg ne törõdj hogy mit adott az exének, , , lehet vele régebb óta vele volt, , , majd várd ki , adj rá fél évet, , , (tudom hossszú hûség nyilatkozat...) Egy próbát megér, , , és mondjuk ha Karácsonyra nem kapsz tõle "OLYAN" jó vagy drága dolgot akkor Valentin nap csak ad majd valamit , ha nem akkor üljetek le és beszélljétek meg...
na igen, ha erre lenne valami szerkezet xDDD
Mûködik! A kérdezõ itt sipog miért nem költ rá többet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!