Találatok a következő kifejezésre: Eddig pontosan napos (13 db)

De van! CSak a szervezeted játszik egy kicsit!
Nekem a dokim egyszer azt mondta, hogy a mensi kitolódását okozhatják lelki tényezõk, stressz, izgalom stb......Lehet hogy ez befojásolja, a nagyon a babára figyelés. Próbáld ki az ovu tesztelést, hõ mérést, az biztos megmutatja van-e péd, de a legjobb az UH-s követés.
ha fogamzásgátlót szedtél a baba elõtt akkor azért lett hosszabb a ciklusod mert abbahagytad a bogyó szedését nekem két kislányomm van és 36 napos ciklusaim voltak. üdv sok sikert ui.: nekem mind a kettõ a harmadik hónapban sikerült
Ha dec.31-én jött meg utoljára akkor most a 39. napnál jársz szerintem!!!!!! TESZT?
Ha dec 31.-én kezdõdött a mensid, akkor nem a 31. napnál tartasz, annál már több és ennyi késésnél már a teszt kimutatja ha baba van a dologban! Szerintem holnap tesztelj egyet. Ha csak 28 napos ciklusokat számolunk már akkor is késik több mint 1 hete!
csinaj tesztet szurkolok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nem teszteltem még félek a sok negatív után az eredménytõl!Amugy az utolsó elõtti menszeszem pedig dec 4.-én múlt el.Elképzelhetõ a baba?
ugrál a ciklusod, de sztem is baba lehet a dologban
A kérdező hozzászólása: Remélem! Jelentkezek ha sikerült! :)

Ma van 5. napja, hogy késik a menstruációm. Ciklusaim eddig pontosan 28 naposak voltak. Reggeli vizeletből a Gravi-HCG teszt negatív. 1 hete reggelente kicsi émelygek, illetve melleim is egyre csak nőnek. Terhes vagyok?

A menzesz késése óta ez a 6. tesztem.

Legjobb válasz: Nem feltétlen vagy terhes.Mi nem védekeztünk,gyermeket szerettünk volna.Késett a menzeszem 9 napot,csináltunk vagy 10 tesztet mind negativ eredménnyel.Mikor megjött nõgyógyászhoz fordultam mi volt a késés oka mert a neten rengeteg olvasható.Azt mondta a doki lehet gyulladás,felfázás,stressz,válthatják ki bizonyos gyógyszerek is.Javaslom fordulj dokihoz.

Nem feltétlen vagy terhes.Mi nem védekeztünk, gyermeket szerettünk volna.Késett a menzeszem 9 napot, csináltunk vagy 10 tesztet mind negativ eredménnyel.Mikor megjött nõgyógyászhoz fordultam mi volt a késés oka mert a neten rengeteg olvasható.Azt mondta a doki lehet gyulladás, felfázás, stressz, válthatják ki bizonyos gyógyszerek is.Javaslom fordulj dokihoz.
Lehetsz terhes is de terhességkor több tünet egyszerre jelentkezik.Hányinger, étvágytalanság, picit romlik a közérzet, ingerültség, szédülés.Én most estem át ezeken, jön is a baba.Ha neked nincs meg mind fordulj dokihoz, mert más probléma lehet amit jobb kivizsgáltatni.Fõként ha a teszt is negativ eredményt mutatott ki.A HCG amugy szerintem a legjobb, nekem elsõre kimutatta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem bírtam ki, vettem egy Clearblue tesztet is, amit gyorsan megcsináltam. A tájékoztatón az szerepel, hogy felmérési adatok alapján, 1 nappal a menstruáció elõtt 87%-ban kimutatta a terhességet. Tapasztalatok ezzel a teszttel kapcsolatban?
A kérdező hozzászólása: Az lemaradt, hogy ez a teszt is negatív lett...
A kérdező hozzászólása: Véleményt kértem Dr. Petróczi István nõgyógyásztól, aki hamar válaszolt is nekem e-mailben. A fogamzásgátló Pharmatex krémre azt mondta, hogy semmit sem ér, felesleges pénzkidobás, a tesztekre pedig hogy egyik sem megbízható. Ezt így ilyen tömören, röviden, illetve a végére még egy cinikus megjegyzést is biggyesztett, "szereti az izgalmakat?" Szóval véleményem az megvan róla...
Nem semmi az az "orvos", vagy aki ezeket írta.Sokan szednek Pharmatex krémet és igazán bevált nekik.(Bár én tablettát szedek, attól jobban biztonságban érzem magam) A kérdésedre: velem is egyszer elõfordult, hogy késett párnapot, vettem tesztet:negatív lett, feszült voltam, és fájtak a melleim(valószínüleg a növéstõl), de aztán szerencsére megjött nekem.(bár én még fiatal vagyok, akkor 17éves)De azok a napok kétségbeeséssel teltek el. Írdd majd meg, hogy mi lett végül!

Missed ab után mindenkinek hosszabbak lettek a ciklusai? Eddig napra pontosan 28 naposak voltak, május óta 31 napra jön meg. Ez normális?

Legjobb válasz: Szia Szerintem az teljesen ok,semmi gond nincs vele.Nekem szülés után lettek 32 naposak a ciklusaim,elötte nekem is 28 napos volt.

Szia Szerintem az teljesen ok, semmi gond nincs vele.Nekem szülés után lettek 32 naposak a ciklusaim, elötte nekem is 28 napos volt.
Szia! Nekem február végén volt missed ab-om, és nekem is a rendszeres 28 napos ciklusokból 30-32-35 naposok lettek. Most, 9 hónap után, novemberben állt vissza elõször 28 naposra, és lett az ovutesztem olyan egyértelmû és erõs pozitív, mint a teherbeesésemkor. Úgy gondolom, amíg nem rendezõdött a hormonháztartásom, nem is állt vissza a normális kerékvágásba a ciklusom. Türelem, kitartás, lehet, hogy neked még hamarabb is rendezõdni fog! Sajnálom a történteket, de fel a fejjel!!!! Csak pozitívan!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. :-)

Kedves Doktor Úr! 33 éves vagyok, 28 napos ciklussal. Szedem a Premenst egy hónapja, azt hallottam, hogy jó a hormonoknak, vastagítja a méhnyálkahártyát stb. Ciklusommal baj nem volt eddig, mindig pontosan jött meg. A menstruációm 1 napja késik, hát vette

Kedves Doktor Úr! 33 éves vagyok, 28 napos ciklussal. Szedem a Premenst egy hónapja, azt hallottam, hogy jó a hormonoknak, vastagítja a méhnyálkahártyát stb. Ciklusommal baj nem volt eddig, mindig pontosan jött meg. A menstruációm 1 napja késik, hát vettem egy tesztet: negatív. Hány nap után érdemes tesztelni? S milyen tesztet vegyek? Nagyon szeretnénk babát. Adrienn

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vizelettesztek már egy napos késésnél kimutatják a terhességet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vizelettesztek már egy napos késésnél kimutatják a terhességet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor Úr! 33 éves vagyok, 28 napos ciklussal. Szedem a Premenst egy hónapja, azt hallottam, hogy jó a hormonoknak, vastagítja a méhnyálkahártyát stb. Ciklusommal baj nem volt eddig, mindig pontosan jött meg. A menstruációm 1 napja késik, hát vette

Kedves Doktor Úr! 33 éves vagyok, 28 napos ciklussal. Szedem a Premenst egy hónapja, azt hallottam, hogy jó a hormonoknak, vastagítja a méhnyálkahártyát stb. Ciklusommal baj nem volt eddig, mindig pontosan jött meg. A menstruációm 1 napja késik, hát vettem egy tesztet: negatív. Hány nap után érdemes tesztelni? S milyen tesztet vegyek? Nagyon szeretnénk babát. Adrienn

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vizelettesztek már egy napos késésnél kimutatják a terhességet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vizelettesztek már egy napos késésnél kimutatják a terhességet. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Closti pontosan 28 napos ciklust produkált eddig. Ebben a hónapban 10 napja késik. Mellfeszülés, hasszúrka van. Lehet baba?

Teszt negatív. A gyógyszert?l meg kellett volna jönnie nem? Ja és a jelek szerint volt peteérés, és részünkr?l mindent megtettünk, a "baba érdekében". Ha vkivel történt hasonló, kérlek írjatok. Nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: Hasonló ugyan nem történt, (gyógyszerszedés), de pontosan 10nap késés után, hasonló tünetekkel, megjelent a teszten Gáborka és szia anyu köszönést kaptam! Sok sikert!

Hasonló ugyan nem történt, (gyógyszerszedés), de pontosan 10nap késés után, hasonló tünetekkel, megjelent a teszten Gáborka és szia anyu köszönést kaptam! Sok sikert!

Késik a menstruációm.4éve menstruálok és eddig mindig napra pontosan jött meg.27 naposak a ciklusaim. És már 4napja késik. Mitől lehet ez?

A terhességet szinte 100% ra kizárom,mert óvszerrel védekezünk a barátommal.És elélvezés el?tt mindig kiveszi.Szóval a terhességet kizártnak tartom.

Legjobb válasz: Akármennyire is kizártnak tartod, a további találgatás elõtt elõször egy tesztet kellene csinálni. Egyébként ezer meg egy dologtól késhet a stressztõl kezdve a különbözõ betegségeken át a fogyásig...

Akármennyire is kizártnak tartod, a további találgatás elõtt elõször egy tesztet kellene csinálni. Egyébként ezer meg egy dologtól késhet a stressztõl kezdve a különbözõ betegségeken át a fogyásig...
Stressz, idõjárás-változás... esetleg nem fogyókúrázol? Ezektõl mind lehet.Amúgy, ha azon agyalsz, hogy késik, fog is... :) Én is járok így 2-3 alkalommal évente, hogy kimarad, pedig 28 napra gyönyörûen meg szokott jönni. Nyugi, biztos, hogy meg fog jönni! :)
Elõször is ne idegeskedj! A stressz miatt is késhet a menstruációd. Egyébként megnyugtatlak, én 12 éve menstruálok 28 napos, rendszeres ciklusom volt évekig, viszont az elmúlt 1-2 hónapban késett 5-6 napot. Ne idegeskedj, biztosan meg fog jönni! 22/L
* Elõzõ vagyok, bocsi elírtam: 12 éves korom óta menstruálok.
A kérdező hozzászólása: nem fogyókúrázok. csak ideges vagyok nagyon hogy miert késik:S
Minél többet stresszelsz, annál valószínûbb, hogy több napot fog késni.

Eddig napra pontos 28 napos ciklusaim voltak (11 hós már a kisfiam és beállt), most pedig már késik 2 napja. Terhesség kizárható. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Ne aggógj,2 nap sztem nem a világ vége de ha sokat késik akk. doki. Én még fiatal vok már két éve meg van és sose kiszámítható!Pl tavaj mikor kezdödött a suli 64 napra jött meg az idegtõl.Úgyhogy bármi bekavarhat neked is.

Ne aggógj, 2 nap sztem nem a világ vége de ha sokat késik akk. doki. Én még fiatal vok már két éve meg van és sose kiszámítható!Pl tavaj mikor kezdödött a suli 64 napra jött meg az idegtõl.Úgyhogy bármi bekavarhat neked is.
A kérdező hozzászólása: Köszi, lehet nekem is az idegesség.

Az utóbbi két hónapban a menstruációim 24, illetve 31. dik napra jöttek meg. Eddig mindig pontos volt (28-29 napos)! Ez normális? Hogy számoljak így peteérést?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem figyeld a hüvelyváladékod, peteérés elõtt mindig tojásfehérje szerû szokott lenni. Én ovu tesztet is használok. Esetleg figyelheted az ébredési hõmérsékletedet is.

Szia! Szerintem figyeld a hüvelyváladékod, peteérés elõtt mindig tojásfehérje szerû szokott lenni. Én ovu tesztet is használok. Esetleg figyelheted az ébredési hõmérsékletedet is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!