Találatok a következő kifejezésre: Eddig nem szép (91 db)

Mitől lehet a 4hetes babámnak zöld a széklete? Tegnap nagyon szenvedett szegény, és csak ma reggel sikerült neki kakálni, eddig nem volt semmi gond a kakálással pukizni is tudott szépen. A kaki is szép aranysárga volt eddig de ma sötét zöld!

Legjobb válasz: Szia.Az én babám 8 hetes de még most is néha zöld a kaki.Kérdeztem orvost azt mondta amíg szoptatok elõ is fog még fordúlni hogy zöld lesz néha.Mások meg azt mondják ha fáj a hasa akkor is zöld lehet.Ne félj semmi baja.

Szia.Az én babám 8 hetes de még most is néha zöld a kaki.Kérdeztem orvost azt mondta amíg szoptatok elõ is fog még fordúlni hogy zöld lesz néha.Mások meg azt mondják ha fáj a hasa akkor is zöld lehet.Ne félj semmi baja.
szia! jobb oda figyelni nem jelent túl jót. vagy lenyeli az orrváladékot ha náthás de ha huzamosabb ideig fent áll kb 1 hét valószín fertõzés vírus amit kezelni kell, ha csak egyszer egyszer fordul elõ akkor lehet a szoptatástól, de akkor a saját étkezésedre kell fokozottan figyelni.
Nekem anno a védõnõ azt mondta, hogy 1 hónapos korban még elõfordulhat, hogy születés után még teljesen tisztult ki a gyomra, és addig zöldet kakilhat. És amíg nem tisztul ki a gyomra, addig hasfájós is lehet tõle. Ezek szerint több oka is lehet, ha nem javul, kérdezd meg a dokit.
A kérdező hozzászólása: Sajnos tápszeres, de most volt elõször ilyen neki! A hétvégét megvárjuk hátha a következõ már normális, de ha nem akkor hétfõn feltétlenül megkérdezzük a doktor nénit! Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!!
Amíg csak a kérdésedet olvastam, rögtön az ogalmazódott meg benne, hogy vajon tápszeres-e a babád, mert akkor szokott zöld lenni a széklet. A kommentedbõl aztán kiderült, hogy igen, tápszeres.
A kérdező hozzászólása: Tegnap egyem meg megint nem tudott kakálni csak ma délelõtt! Egy nagyon kicsit volt zöld most éppen-éppen!! Most fõztem neki a mecsek baby teából hátha kicsit segít neki...
Fõ a biztonság: Kerdezz orvost! :)

Eddig egy szép szava nem volt hozzám, de mióta elmondtam neki, h szimpatikus nekem, azóta bókolgat. Ez minek a jele?

2 hete beszélgetek facebookon egy sráccal. Õ jelölt be engem,még soha sem találkoztunk. Nekem nagyon bejön az eddigiek alapján. De eddig egy szép szava sem volt hozzám,nem bókolt meg semmi ilyesmi. Inkább csak csipkelődött. Tegnap megírtam neki őszintén,h mennyire szimpatikus nekem,és azóta teljesen máshogy áll hozzám. Elkezdett szívecskéket is küldeni,és végre bevallotta,h tetszem neki. Ez most akkor azt jelenti,hogy bátrabb lett,mert pozitív visszajelzést kapott tőlem?:D Na,szóval azt,h félénk a srác? Mert akkor ez magyarázat lenne arra,h miért nem akar találkozni. Õ mondta,h találkozzunk,de csak úgy hívott eddig talira,h a haverja és a bnője is ott lett volna. 19/L

Legjobb válasz: Az hogy egy félénk balpénisz volt eddig.

Az hogy egy félénk balpénisz volt eddig.
Bátortalan volt
valószínûleg azért jelölt be mert tetszettél neki :) eddig lehet azért nem írt neked ijeneket mert nem tudta hogy hogy érzel iránta... de most hogy írtad hogy szabad a pálya még szép hogy felbátorodott :)

Miért nem hajlandó elfogadni a kanállal adott ételt a 7 és félhós babám? Eddig olyan szépen kóstolgatott, az utóbbi pár napban viszont nem hajlandó enni, csak szopizni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Van már foga? Lehet, hogy most jön egy. Ne nyugtalankodj, az enyémmel is volt ilyen, 1-2 napig tartott és utána újra szépen evett. Én ráhagytam, nem lett semmi baja. Ha szopizik, nem fog éhen halni :))

Van már foga? Lehet, hogy most jön egy. Ne nyugtalankodj, az enyémmel is volt ilyen, 1-2 napig tartott és utána újra szépen evett. Én ráhagytam, nem lett semmi baja. Ha szopizik, nem fog éhen halni :) )
A kérdező hozzászólása: Igen van már két foga. Amikor azok jöttek nem viselte meg Õt. Az ínye nincs bedagadva. Nem tudom.
Szia! Nálunk ugyan ez van, az istennek nem akar kanalazni, eddig szépen nyitotta a száját, most meg úgy tömöm bele a kaját, nekem is 7, 5 hónapos a lányom és két foga van lent, de lehet hogy a többi is jön és neki fáj csak erre tudom fogni.

4 hetes a kisfiam. Eddig nagyon szépen szopizott, de 2 napja állandóan sír szopi közben, nehezen "kap"rá.5 perc után kiköpi a cicit és már nem is tudom visszatenni rá. Általában este van ez. Mit kellene tennem?

Mérem, és eddig 130 ml evett átlagban, 2 napja "csak"60-70 ml. Apad a tejem?Vagy mi baj lehet? Tanácstalan vagyok. Az els? fiamat nem tudtam szoptatni sajnos, így nem tudom, hogy mit kellene tennem. Segítsetek!

Legjobb válasz: 5 hetes a kislányom 2 napja ugyan ezt játszottuk le.Lejött a gyermekorvos mértünk neki tisztasúlyt és kiderült nem is hízott olyan szépen mint ezelõtt.Kevés a tejcsi neki.Írt ki tápszert de mindíg csak szopi után szabad adni.Nekünk idáig 3x kellett pótolni szopi után ilyen 34-40 miliket.Nekem sem akarta bekapni a cicit mert felbosszantotta magát,hogy nem jön belõle és csak sírt és sírt.Most jobban figyelek az étkezésemre remélem már nem kellessz pótolni.

5 hetes a kislányom 2 napja ugyan ezt játszottuk le.Lejött a gyermekorvos mértünk neki tisztasúlyt és kiderült nem is hízott olyan szépen mint ezelõtt.Kevés a tejcsi neki.Írt ki tápszert de mindíg csak szopi után szabad adni.Nekünk idáig 3x kellett pótolni szopi után ilyen 34-40 miliket.Nekem sem akarta bekapni a cicit mert felbosszantotta magát, hogy nem jön belõle és csak sírt és sírt.Most jobban figyelek az étkezésemre remélem már nem kellessz pótolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Szopás közben. Nagyon kemény a melled, fejj le picit elõbb! Este már nem éhes, hanem álmos. Szoptasd korábban.! Fürdés elõtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Ami még lehetséges, az a hormonváltozás. Mikor jött meg a mensid az elsõ babóval? Mert annak a jelenléte az elsõ napokban megváltoztathatja a tej ízét. (este erõsebb a tejed, ezért intenzívebb az íz is) nekem legalábbis most ugyan ez van a 8 hetes kislányommal...:(
szia a legutolsó válaszoló vagyok az 5hetes kislány anyukája.Nem tudok privát írni azért próbálkozom ésha elolvasod.Csak érdeklõdni szeretnék, hogy mi volt a gond végülis a tejcsi volt kevés?Mert írtam, hogy mi is hasonló gonddal küzdünk.Írj privát ha van kedved és idõd

Hogy tudom csúszásbiztossá tenni a lépcsőt? Van egy szép lakkozott fenyő lépcsőnk, ami az emeletre vezet. Nem érzem biztonságosnak, mindig olyan érzésem van mintha csúszna (bár eddig nem csúsztam meg rajta). Nem egyenes, a sarokban elcsavarodik.

Gondoltam sz?nyegre, de nem tudom elképzelni, hogy az esztétikusan hogy lehetne lerakni. Milyen ötletetek lenne?

Legjobb válasz: Szerintem tud szép lenni a szõnyeg, csak tisztítani kell rendszeresen. Valami egyszínût tudok elképzelni ami illik a lépcsõfeljáróhoz és jól le kell rögzíteni.

Szerintem tud szép lenni a szõnyeg, csak tisztítani kell rendszeresen. Valami egyszínût tudok elképzelni ami illik a lépcsõfeljáróhoz és jól le kell rögzíteni.
Eletbiztositast kell kotni, es a lepcso maradhat regi pompajaban. :D S.
szorjál rá homokot, az jég ellen is hazsnáható :D
Ráragasztani. És ezzel annyi a szép lépcsõnek. Valami gumi csíkot ragasztani esetleg a szélére? A lépcsõhöz illõ színben. És azt gondolom akkorára vágod amekkorák a fokok a húzott részben.
Meglehet oldani a szõnyegezést úgy is, hogy nem egy hatalmas darabbal takarod le az egészet, hanem a lépcsõvel jól passzoló színben minden lépcsõfokra külön teszel szõnyeget.Ezek általában félkör alakúak, így a lépcsõdet sem tünteted el.Sok sikert.
lecsiszolod a lakkot és felteszel helyette méhviaszos krémet, lehetõleg belemelegítve az anyagba. sokkal szebb, minta lakk, kihozza az erezetet, vízálló, kopásálló és nem csúszik
*használható

5 hónapos babám eddig olyan szépen megette a gyümölcsöket tízóraira, de most 2 napja nem akarja egyáltalán megenni csak a tápszert. Miért lehet ez?

1 hónapja kezdtem el a hozzátáplálást és már ezt az 1 étkezést kiváltottuk, de most valamiért nem akarja. Volt már valaki hasonló helyzetben? Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Én voltam és elmult kb egy hét után(de lehet több idõ volt).Ugy probálkozz vele amikor még nem annyira éhes.Vagy ami nekem bejött, hogy probáltam etetni kanállal nem kellett neki ugyan azt tettem a cumisüvegbe így rájött hogy igy is ugyanat kapja akkor inkább kanállal eszi mert úgy könnyebb a cumisüvegbõl nehezen jön ki.Az is lehet más idbe kéne tenni a szilárd étkezést, cseréld fel a sorrendet.Nálam ez akkor jött be amikor már 2 étkezés volt.Ha így sem megy ne eröltesd szép lassan ugyis átáll.Ha már a nap nagy részében szilárdat fog enni könnyebb lesz rájön,hogy így lakik jól igazán

Én voltam és elmult kb egy hét után(de lehet több idõ volt).Ugy probálkozz vele amikor még nem annyira éhes.Vagy ami nekem bejött, hogy probáltam etetni kanállal nem kellett neki ugyan azt tettem a cumisüvegbe így rájött hogy igy is ugyanat kapja akkor inkább kanállal eszi mert úgy könnyebb a cumisüvegbõl nehezen jön ki.Az is lehet más idbe kéne tenni a szilárd étkezést, cseréld fel a sorrendet.Nálam ez akkor jött be amikor már 2 étkezés volt.Ha így sem megy ne eröltesd szép lassan ugyis átáll.Ha már a nap nagy részében szilárdat fog enni könnyebb lesz rájön, hogy így lakik jól igazán
Ha eddíg nyersen adtad, akor most fözd meg kompótnak, és úgy mixeld össze.Váltogasd.Te sem ennél minden nap ugyanazt jó kedvvel.Legalábbis a lányomnál így van....
A kérdező hozzászólása: Köszi a jó tanácsokat! Ma már evett rendesen.

Nekem ettől az oldaltól nőtt az önbizalmam. Nektek? Eddig nem is gondoltam magam szépnek de akikkel elkezdtem beszélgetni mindenki mondta hogy szép vagyok. Jobban kinyíltam a való életben is. Valakinek hasonlóak?

L18

Legjobb válasz: Sokszor kívülállónak érzem magam, mert néha sok hülye dologgal van tele a fejem. Olyankor elég csak feljönnöm ide és látni hogy mennyi nálam sokkal idiótább ember van, és olyankor már szinte normálisnak érzem magam. :D

Sokszor kívülállónak érzem magam, mert néha sok hülye dologgal van tele a fejem. Olyankor elég csak feljönnöm ide és látni hogy mennyi nálam sokkal idiótább ember van, és olyankor már szinte normálisnak érzem magam. :D
Önbizalmat én is szereztem itt, de nekem inkább a belsõmmel volt a problémám. :D Jobban meg merek nyílni embereknek, illetve mondhatnám azt is, hogy jól esik látni a sok szerencsétlen embert, mivel így picit jobbnak érzem magam az átlag buta magyarnál. Jó nyilván ez nem szép dolog, de ha egyszer anonim oldal már csak leírhatom. :)
Ezen az oldalon nagyon sok bunkó és buta ember van, én itt nem hiszek egyiknek sem.
küldesz egy képet privátba?
Ha nõ létedre eljátszod az önbizalomhiányos hattyú halálát, akkor szánalmasan kinyalják az a feneked, viszont, ha valakinek a válaszaiból lejön, hogy van önbizalma, és nem szorul az õ megerõsítésükre, azt pedig próbálják eltaposni. :) Tisztelet a kivétel(ek)nek!
Nekem is pont ezek a tapasztalataim. Nagyon sokat nõtt az önbizalmam az oldal miatt. :) 14/L
Igen, mert ti lányok, nm hiszitek el, de ahhoz, hogy ne találj olyan fiút, 10bõl legalább 2õt, akinek bejönnél elsõ látásra, nagyon nagyon átlagon alulinak kell lenned. Minimum kövernék, de nagyon. Amelyik csaj nem kövér, az már szép, csak nem mindenkinek. De biztos sokaknak igen! Tehát, igazából nem itt lehet önbizalmat szerezni, itt csak a realitással találkozhatsz, csak itt elhiszed, amit mondanak, mert nincs érdekében hazudni az ismeretlennek. Élõben nem halljátok meg, ha bókolnak a fiúk, mert éppen másra figyelsz... Nem arra, aki viszont rád figyel!
Nekem egyáltalán nem változott. a való életben is azt kaptam, hogy olyan ronda vagyok, hogy sosem lesz csajom, az oldalon is.
itt rájön az ember hogy nálánál sokkal hülyébbek is vannak.
Ezen az oldalon CSAK hulladék emberek vannak, akirõl meg azt hiszed h normális, arról még nem derûlt ki hogy õ is csak egy selejt. / true story/
Nem hinném, szerintem igazándibol a konkrét megtapasztalása fog önbizalmat adni az embernek, gyakorlatban odakint.
Miért vagy ilyen? :( :(Legyen szíved és küldj!
A kérdező hozzászólása: Nem küldök inkább;) ez az önbizalom pont jó nekem;)
Én egy nagyon jófej lányt ismertem meg itt akivál már nagyin rég óta beszélünk , rengeteg mindent megosztunk egymással . Egy nagyon jó barátságot köszönhetek az oldalnak .:) )
Nem is láttalak :P Csak provokálni akarlak, hogy küldj képet :D...Szeretnélek látni!!!:S :S*-*
Nem mindegy ki hogy néz ki?
A kérdező hozzászólása: Sok a bunkó, de lehet találni normálisakat is:)
Nekem is jöhet a kép. Hátha megnõ még jobban az önbizalmad.
A kérdező hozzászólása: Nem küldök képet, nem szeretnék beképzelt lenni ;)
A kérdező hozzászólása: Akkor neked is jobb lett a kedved :D:D
En mar láttalak.Te egy csúnyaság vagy :P
Küldj egy képet, aztán majd én lerombolom azt az önbizalmat :)
A kérdező hozzászólása: Köszi kedves utolsó, de akkor miért hazudtál? ;)
Nekem meg inkább elmegy az önbizalmam. Úgy érezem, nem felelek meg az elvárásoknak. Nem tudom elképzelni, hogy valakinek tetszek, azt meg pláne nem, hogy esetleg szexuálisan is vonzódjon hozzám.

Van egy jópár miteszer a mellkasomon és hát a mellemen is, nem túl szép. Hogy tudnám eltüntetni onnan? Eddig nem volt se a mellkasomon, se a mellemen se miteszer.

Legjobb válasz: Nem szabad kinyomni... ezt már a 12-13éves gyerek is tudja. A 3 lépéses eltüntetés szerintem a legjobb: 1. Radír 2. pórusösszehúzó tonik 3. könnyû (nem zsíros) krém nagyon vékonyan Amúgy nekem a 4-5perc szolárium teljesen leszokta tisztítani, az arcomról is.

Nem szabad kinyomni... ezt már a 12-13éves gyerek is tudja. A 3 lépéses eltüntetés szerintem a legjobb: 1. Radír 2. pórusösszehúzó tonik 3. könnyû (nem zsíros) krém nagyon vékonyan Amúgy nekem a 4-5perc szolárium teljesen leszokta tisztítani, az arcomról is.
Nyomd ki és fertõtlenítsd le.

Ha eddig nem írt, kimehettem szépen a fejéből? Ugrott az egész? (többi lent)

Múlt pénteken megismerkedtem egy fiúval és egy találkozót beszéltünk meg (ezen a héten) péntekre.De időpontot,helyet meg hogy mit csinálunk,nem fixáltuk le.Azt mondta,hogy majd írt Facebookon,hogy hogy s mint legyenek a dolgok,beszéljük meg,de eddig nem írt semmit.Azt viszont láttam,hogy azóta felkereste az oldalt. Első találkozás volt,hazakísért múlt pénteken. Szerintetek kimentem szépen a fejéből vagy miért nem írt,ha volt fent az oldalon? Vagy az gáz lenne,ha én írnék neki? De nem a fiúnak illene kezdeményezni? Arra is gondoltam,hogy csak szórakozott,de ilyennel nem kéne szerintem.Jót beszélgettünk,csak azt nem értem,miért nem ír? Szerintetek elfelejthetett?

Legjobb válasz: Ne haragudj,de aki képtelen felemelni a telefont és minimum felhívni telefonon,vagy sms-t írni,az egy nagy rakás sz*r. Sóher paraszt, hogy facebookon dob egy sz*ros üzenetet.Aztán ha nem jelenik meg a talin mégcsak felhívni sem tudod,mert nem tudod a számát. Hagyd a pics*ba.

Ne haragudj, de aki képtelen felemelni a telefont és minimum felhívni telefonon, vagy sms-t írni, az egy nagy rakás sz*r. Sóher paraszt, hogy facebookon dob egy sz*ros üzenetet.Aztán ha nem jelenik meg a talin mégcsak felhívni sem tudod, mert nem tudod a számát. Hagyd a pics*ba.
A kérdező hozzászólása: Azt tanácsolták, hogy ne én írjak neki, mert akkor úgy tûnhetne neki, hogy én koslatok utána.
A kérdező hozzászólása: És azért furcsállanám, ha nem írna, mert amikor beszélgettünk, úgy hatott, hogy komolyan gondolja, dõt rá is kérdezett, hogy én is. Mert nem kettesben találkoztunk elõször, ha a fiú családjával, akik megpróbáltak minket összehozni.
várj péntekig, ha addig nem ir akkor , górhatod.Egyébként lehet, hogy õ is egy rossz tanácsot követ 20F
A kérdező hozzászólása: De ha mondjuk nem ér rá vagy valami közbejött neki, annyit is megírhatna.
Ne írj, várj meg, hogy írjon mindenképp. Ha szó, beszéd nélkül elfelejtette, akkor ott kell hagyni, ha utána keres, hogy neharagudj, hogy nem írtam, de ez meg az volt, akkor meg lekell sz*rni a fejét. Az a baj, hogy velem ez történt, hogy utólag írt, nagyon sértettnek éreztem magam, amit nem mutattam ki, hanem mintha nem érdekelnek, hanem le"OK"oztam. Azóta tepert és keresett sokszor, bár nem adtam oda magam olyan könnyen. Utána már a találkozó elõtt nem csak írt hanem hívott kétszer is. Bár bennem maradt amit tett..
Amugy mi történt?
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Köszönöm a válaszodat.A történetet a linkelt kérdésben már egyszer kiírtam.Az a helyzet, hogy életemben elõször vagyok szerelmes és bárhogy próbálom õt kiverni a fejembõl, egyszerûen nem megy!Egyébként neked mennyi idõre rá írt a pasi? És végül összejöttetek? Úgy döntöttem, hogy semmiképpen nem írok neki egyébként.Csak tényleg az volt számomra legfurcsább az egészben, hogy még pont õ kérdezte, hogy komolyan gondolom-e és kétszer is megígérte, hogy írni fog.Vagy az is lehet, hogy megijedt? Mert még csak egy hete "ismerjük egymást" személyesen.Azért ennyi idõ alatt még nem biztos, hogy lesz belõle párkapcsolat.Meg nem tudom, mi veszítenivalója lett volna, mert nemcsak nekem tûnt fel, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak.Ha egyszer találkoztunk, még nem azt jelenti, hogy feleségül kell vennie.
Egyszerûen csak nem tudja, hogy hol találkozzatok.

Mit csináljak? 15 honapos kisfiam eddig ivásnál szépen fogta magának a poharat de hogy ne öntse le magát segitettem neki inni most meg már nem hajlandó ivásnál megfogni a poharat hogy szoktassam rá vissza? és arra h egyen magátol kanállal?

Legjobb válasz: Kérdezd meg szomjas-e, ha azt mondja igen, akkor tegyél neki egy székre vagy kis asztalra pohárba inni. "Tessék itt van a széken a teád". És ha szomjas, majd érte megy. Vagyis én így csináltam és nem volt gond. Kanállal enni passz, nekem 2 éves a kislányom, és bár tud enni vele, ha nincs kedve, akkor inkább nem eszik (de ha adom neki, akkor jó sokat eszik). Vagy csak pár kanállal, majd leteszi, hogy adjam én.

Kérdezd meg szomjas-e, ha azt mondja igen, akkor tegyél neki egy székre vagy kis asztalra pohárba inni. "Tessék itt van a széken a teád". És ha szomjas, majd érte megy. Vagyis én így csináltam és nem volt gond. Kanállal enni passz, nekem 2 éves a kislányom, és bár tud enni vele, ha nincs kedve, akkor inkább nem eszik (de ha adom neki, akkor jó sokat eszik). Vagy csak pár kanállal, majd leteszi, hogy adjam én.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!