Találatok a következő kifejezésre: Eddig nem sose hányingerem (2 db)

Még korai lenne bármit is érezni, bár vannak ugye hiperérzékeny kismamák is. Én drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Van olyan teszt ami már most kimutatja baba van e a dologban?
Persze!A Clearblue-t mindenki nagyon dícséri, mert 10-es érzékenységû és állítólag már a mensi elõtt kimutatja 4 nappal.
szerintem ve3hetsz nyugodtan egy érzékenyebb tesztet.én ugyan igy voltam, mint te, csak engem a ruszli "illataÁra"fogott el a hányinger.ez volt az elsö tünetem, és mivel ilyen nem történt még velem másnap vettem egy tesztet.és akármilyen hihetetlen is, én 3hetesen már sejtettem, hogy babám lesz.probáld meg:)
A kérdező hozzászólása: Ha nem sikerült belenyugszom, csak akkor mi ez a hányinger?Beteg lehetek?
A teszttel még várj egy kicsit, de ha a hõd fent van az jó jel!
Attól még hogy 1 teszt negatív lett, lehetsz terhes! Azt mondják rossz negatív jelzés elõfordulhat...Lehet, hogy holnap már pozitívat mutat. Várj 1-2 napot és a reggeli elsõ vizelettel ismételd meg a tesztet. Ha az is negatív, akkor jöhet a következõ hónap! Kitartás :)
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok!Sajna elkezdtem barnázni...megint nem sikerült.....
Szia, ne add fel én is a mensi elõtt 2 nappal negatívat teszteltem és rá 5 napra + lett.Legyél kicsit türelemmel kitartás 7 hetes pocakos
Nekem ugyanilyen volt a hõm, sõt magasabb, és a peteérés után 14 napra pontosan megjött, 36.9-rõl a 16. napon leesett a hõm 36.5-re. Nekem is negatív volt a tesztem, és az összes terhestünetet produkáltam, hányinger, fáradtság, hasszurka, gyakori vizelési inger, és lám mégsem voltam terhes, ha eddig negatív nem hiszem hogy terhes lettél, szerintem holnap vagy holnapután megjön, de mégse jönne meg hétvégéig, akkor tesztelj!! drukkolok, én sajna nagyon beleéltem magam, és nagyon rossz volt csalódni, ja és a mellem is fájt


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!