Találatok a következő kifejezésre: Eddig nem sose (91 db)

Lehet butaságot kérdezek de lehet, hogy babás jel ha minden ételt túl sósnak érzek amit eddig nem?

Legjobb válasz: Nem hallottam még ilyenrõl. Ha sok édeset eszek akkor azután én is minden ételt túl sósnak érzek. De lássuk másnak mi a véleménye.

Nem hallottam még ilyenrõl. Ha sok édeset eszek akkor azután én is minden ételt túl sósnak érzek. De lássuk másnak mi a véleménye.

A barátnõm nem képes elmenni szex közben de nem csak velem eddig még sosem jött össze neki senkivel. Mit tudok vele csinálni?

Szóval már egy jó négy öt éve él szexuális életet volt neki 5 "partnere" is már velem együtt ezek közt több idõsebb tapasztaltabb srác is egyikük ráadásul hatalmas méretekkel is rendelkezett.

Legjobb válasz: Szerintem massal eltudott menni , csak nem akar megserteni s ezert mondja ezt :)

Szerintem massal eltudott menni , csak nem akar megserteni s ezert mondja ezt :)
Attól még élvezi, hogy nincs orgazmusa.Sok nõ hüvelyi orgazmusra nem is képes.A csiklóit könnyû elérni.Szex közben simogassa a csiklóját.Én is így szoktam, másképp én sem tudok elélvezni.Meg az orál sem rossz.
Nekem sem sikerült több partnerrel sem átélné az orgazmust. Jelenlegi párommal rájöttünk, hogy ha közben a csiklómat is izgatja akkor tud csak összejönni. Próbáljátok így ti is!:) Pl: misszionárius pózból térdelj fel és egyenesedj fel, úgy könnyen eléred :) Nekem így szokott a legkönnyebben összejönni. 23/L
Egyedül sikerült már elélveznie?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszra: Azt hogy mással sem ment el azt még korábbról is mondta amikor még csak barátok voltunk. Sajnos nem csak velem van baj. És abban az esetben azt mondaná hogy elment. Elõször azt is mondta csak aztán kijött hogy nem. A a második és harmadik választ köszönöm megnézzük mit lehet tenni A negyediknek pedig igen egyedül sikerült már neki azt mondta.
Ez jó hír, hiszen akkor nem egy "dehogy csinálom egyedül" típusú csaj. Szerintem csak gyakoroljatok és ne görcsöljetek ezen. Ha esetleg pár hónap múlva sem sikerül, akkor keressetek egy szexológust, aki pár jótanáccsal biztosan fog tudni segíteni. :)

Fekvőtámaszoztam-most kezdtem el, eddig nem mozogtam semmit-de nagyon meghúztam a hasam, rettentően fáj, mit tegyek? SOS, nagyon fáj?

Változtatni szeretnék a testemen, és elkezdtem itthon végezni ilyen felüléseket, meg fekvőtámaszozást, de úgy látszik elsőnek sok volt. Rettentően fáj a hasam, nagyon kemény, tipikus izomláz, de a durvábbikból. Reggel bekentem ilyen sport géllel, ez hűsítő volt, és el is múlt a fájdalom. De elfogyott sajnos és most megint nagyon de nagyon fáj. Csak fekszem és érzem, hogy így is lüktet az egész hasam és amikor fel szeretnék ülni, nem bírok mert ilyen görcsbe rándul. Segítsetek légyszi.

Legjobb válasz: Meghúztad vagy izomláz? Ha gyenge a derekad és nem tartotad a hátad fekvõ közben az okozhatott gondot.

Meghúztad vagy izomláz? Ha gyenge a derekad és nem tartotad a hátad fekvõ közben az okozhatott gondot.
A kérdezõ F vagy N?
Ez aztán a családi kapcsolatok témához tartozik... Egyébként nem, nem fog fájni.
#16 ezt elismerésnek veszem :)
nemáááá: eddig is tudtam hogy hülye vagy, de ez a válaszod mindent visz...
akarod a biztos tippem?: azért akarja, mert a szeretõjénél megtanulta (eddig meg nem tudom hol járhatott)
A kérdező hozzászólása: De milyen érzés neki és nekem?
Azért, mert a tiniktõl a neten ezt olvassa. Örülj neki, hogy nem a gusztustalan orális szexet akarja.
Talán õ is kipróbálná...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok már mai csirke de még ezt nem csináltuk. De miért szeretné ezt a párom?
Te szegény. CSAK csókolózás. Én szeretem. Olyan pontokhoz is hozzáfér amihez farkincával nem. (Kivéve ha férfi vagy. Na az nekem is perverz)
Fogadjunk, hogy max 15 éves a kérdezõ -.-
A kérdező hozzászólása: Eddig az elõjáték csókolózásból ált. De nem ciki, hogy 43 évesen ilyet akar csinálni?
Én spec utálom, nekem rossz érzés. De ezt te döntsd el... Próbáld ki és megtudod, bajod nem lesz tõle. 20/L
Csodálkozom, hogy ezt még nem próbáltad, de biztosan nem fog fájni.
ha nem vagy szûz akkor tutira nem fog fájni, hiszen izgalmi állapot nélkül is fel tud egy nõ helyezni az ujjával egy tampont, az sem fáj. akkor izgalmi állapotban miért fájna.... nem tudom eddig hogyan jutottatok el addig, hogy maga az aktus ne fájjon... mi volt az elõjáték? a kérdés rossz kategóriában van
Nem ide tartozik... na meg minek ezt elöre megbeszélni?? Ha amúgy is kívánod mitöl fájna....Ha pedig nem essik jól egyszerüen szólsz neki, hogy hagyja abba. :)
Akkor hogy ment az elõjáték?Vagy szexelni se szexeltetek?
Két ujj is kisebb mint egy normál farok. Miért gondolod hogy fájna? Engedjem neki?.... Ba$zki ezt mi döntsük el helyetted??? Amúgy meg mi szólna ellene?? Nem gondolod hogy fordítana annyi figyelmet rá hogy minimum jó legyen? Te most gondolkozol is vagy csak keresed a kifogásokat az újítás ellen?

Holnap lesz egy hete, hogy nem jött meg a menstruációm. Eddig még sosem késett ennyit, max.1-2napot. Szerintetek csináltassak tesztet vagy várjak még egy kicsit?

26 napos a ciklusom. Gumival védekezünk párommal. Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Mi a fenének várnál?????? Rajta! És legyen, ahogy szeretnéd!

Mi a fenének várnál?????? Rajta! És legyen, ahogy szeretnéd!
egy hét késés után egyébként már nem annyira fontos a reggeli vzeletbõl vett minta, akár este is tesztelhetnél.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen :) El is futottam Tescoba és vettem egyet. Holnap ez lesz az elsõ dolgom.
Írj, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Igen, az lesz :) Köszi mindenkinek.
csinálj nyugodtan egy tesztet akkor legalább meg tudod mi az eredmény!
annál fontosanbb, h idõben megtudd, mi a helyzet :-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de Én sajnos jelenleg nem tudnék örülni a pozitív eredménynek. Egyetemista vagyok + cukorbeteg. Sajnos nálam elõre kell tervezni baba terén, ne hogy valami probléma legyen a picivel. :(
Nem várnék egy percet sem.. Én is egy hét után teszteltem, és rohantam az eredménnyel a párom után :) )) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok. :)
már bõven tesztelhetsz. ha terhes vagy, akkor azt már idõszerû lenne megtudni :)
A kérdező hozzászólása: Végül nem csináltam tesztet. Reggel láttam, hogy meg is jött. De nem baj, hogy megvettem, lehet jól jön még egyszer...

SOS! Nagyon spenótzöld büdös krémes a babám széklete. Eddig nem volt ilyen. Tápszeres lett. Mitől van? Náthás is volt.

Legjobb válasz: szerintem biztos a tápszertõl van. Mennyi idõs baba és milyen a tápszer?

Az én kisfiamnak is ilyen a kakija amióta tápszeres. Teljesen normális, de a biztonság kedvéjért beszélj a dokitokkal.
szerintem biztos a tápszertõl van. Mennyi idõs baba és milyen a tápszer?
Ha most lett tápszeres, akkor valószínû attól van, de azért kérdezd meg az orvost
Tegnap volt itt egy kérdés.Az egyik válaszóló írta, valamelyik tápszer dobozára rá van írva, hogy zöld lehet tõle a kaki.
Hétköznap van. Hívd fel a gyerekorvost és tõle kérj tanácsot ezügyben.
Bármelyik gyerekorvost felhívhatod, vagy ilyenkor senki sem rendel? Tápszertõl lehet, de azért nem árt konzultálni egy szakemberrel.
A kérdező hozzászólása: humana baby fit banános
A kérdező hozzászólása: 5 hós
A kérdező hozzászólása: hívnám, ha rendelne de délutános és most volt ilyen neki.
A én kisfiamnak mindig zöld a széklete, tápszeres baba.Rá is van írva a tápszerre hogy zöld széklet és hígabb.Én még vasat is adok neki mert vérszegény attól is hasonló a széklet.Ha nem nyálkás és nem bûzös nem kell aggódni.

Most van értelme annak, hogy a jobb fülhallgatót a jobb, a bal oldalit, pedig a bal fülembe helyezem? Én sosem nézem, és eddig nem vettem észre semmilyen különbséget.

Legjobb válasz: Ennek csak akkor van hatása ha olyan a hang (fõleg filmeknél) hogy számít hogy balról vagy jobbról jön a hang. Zenehallgatásnál nincs sok szerepe.

Ennek csak akkor van hatása ha olyan a hang (fõleg filmeknél) hogy számít hogy balról vagy jobbról jön a hang. Zenehallgatásnál nincs sok szerepe.
Azért zenénél se mindegy... Kivétel az mp3, de ott igazából a formátumnak nincs értelme zenéhez.

Mitől sípol egy béka? A cicáink találtak egyet, ami a támadásokra éles sípoló hanggal válaszolt, amilyet még sosem hallottam eddig. Nem tudom, hogy ez alapból ilyen béka volt-e, vagy a sokk váltotta csak ki belőle ezt az érdekes reakciót?

(Tudom, hogy a béka kétélt?, de olyan témakört nem találtam, az "Egyéb" kategóriát meg túl általánosnak éreztem. Egyébként a béka túlélte, megmentettük :) )

Legjobb válasz: hát pár évre rá :) mi is találtunk egy békát, ami ugyanígy sípolt mikor arrébb akartuk lökni

hát pár évre rá :) mi is találtunk egy békát, ami ugyanígy sípolt mikor arrébb akartuk lökni

Sosem lovagoltam igazi oktatónál, a barátnőm tanított. Eddig nem érdekelt, most azonban megtetszett a díjlovaglás. Hol találok olyan oktatót, aki tanít, de nem kerül egy egész vagyonba? és mennyi kb. egy óra?

Legjobb válasz: Szerintem bárhol találsz oktatót, és szerintem az oktatótól függ mennyibe kerül egy óra. Szerintem átlagban úgy kb. 2000-2500 ft.

Szerintem bárhol találsz oktatót, és szerintem az oktatótól függ mennyibe kerül egy óra. Szerintem átlagban úgy kb. 2000-2500 ft.
A kérdező hozzászólása: hát egy átlag óra annyi, de mennyi egy DÍJLOVAGLÓ ra? és nagykovácsi közelében hol van ilyen?
Ne haragudj, de ha a barátnõd tanított, aki nem egy szakképesített, papírokkal rendelkezõ oktató, akkor valószínûleg neki nincs annyi képzettsége, hogy felelõsségteljesen oktathasson valakit, ezáltal kb. a negyedét tudta átadni neked az Õ nem túl mély tudásából. Tehát nem nehéz belõni, hogy mennyire érthetsz a lovakhoz. (ezt most minden rosszindulat nélkül :) ) Elõször ne díjlovas edzõt keress, hanem menj el egy lovardába és vegyél órákat, aztán úgy 1-2 év múlva regisztráltasd magad egy egyesületbe, és akkor talán már szóba is állnak veled nevesebb, versenyre felkészítõ edzõk. :) De így, "a barátnõm tanított eddig" módon elég nehéz lenne egybõl egy díjlovas, komoly edzõ kezébe kerülni. Azért sok sikert, bármi megtörténhet!
A kérdező hozzászólása: de már oktatónál is vagyok háromnegyed éve, tudok vágtatni, ugrattam már!
Egyenlõre, az alapok megtanításához kiválóan megfelel az az edzõ, amihez most jársz, mivel a díjlovaglás az alapja mindennek, nem véletlenül az a másik neve, hogy idomító munka...
*akihez
Bocsi, de az egyik kommentedben azt írtad, hogy háromnegyed éve jársz oktatóhoz, viszont a kérdésedben azt írtad, hogy sohasem lovagoltál igazi oktatónál. Az "igazi" nálad mit jelent? Meg most lovagoltál oktatónál vagy sem? Nem vág
*nem vágom sajnos :P
Igazából ha a barátnõd ért hozzá csak papírja nincsen róla az nem baj, sokszor akinek nincsen edzõi papírja többet ért a dolgokhoz , mint akinek van. Kérdés mennyire szakképzet a barátnõd? Egyébként az nem kizáró ok , hogy nem tudsz semmit attól még mehetnél egybõl egy díjlovas edzõhöz , vannak akik nem csak haladókkal és profikkal foglalkoznak , hanem kezdõkkel is.Az ár helyenként, emberenként eltérõ, attól is függ van -e saját lovad vagy sem.

Szerintem herpeszem van, az alsó ajkamon. Eddig még sosem volt herpeszem, most 21 éves vagyok. Miért most keletkezett nálam ez először? Lehet oka az orális nemi élet gumi nélkül? Milyen megelőzési, vagy kezelési ötletet tudnátok adni herpesz ellen?

Legjobb válasz: Nekem stressz esetén (vizsgadõszak) és havonta vam hogy többször (menstruáció) legyengül a szervezetem, hiába eszek gyümölcsöt (bár sokat segít, de ha stressz is mellé társul, esélye sincs). Én sem használok kenõcsöket, nem segít. Fogkrém, vagy pálinkába belemártasz egy fültiszttót, azt pedig sóba és azzal kened be a herpeszt. Nekem 1,5 2 hét alatt múlik el. (Ki lehet számolni, ha 5 hetenként megjön, még el sem múlik, már jön a következõ)

Nekem stressz esetén (vizsgadõszak) és havonta vam hogy többször (menstruáció) legyengül a szervezetem, hiába eszek gyümölcsöt (bár sokat segít, de ha stressz is mellé társul, esélye sincs). Én sem használok kenõcsöket, nem segít. Fogkrém, vagy pálinkába belemártasz egy fültiszttót, azt pedig sóba és azzal kened be a herpeszt. Nekem 1, 5 2 hét alatt múlik el. (Ki lehet számolni, ha 5 hetenként megjön, még el sem múlik, már jön a következõ)
A herpesz bacilusai társaival együtt ott élnek a bõrünkön. Ameddig az immunrendszerünk "kívül" tartja õket nincs is baj! Tél dereka van, ez egy ilyen idõszak! Ha most elkezdesz ezerrel C vitamin, meg gyümi, akkor is légy türelmes, mert idõ míg utoléri magát a szervezet! Addig meg tünet kezelés! Pl én sose veszek krémet. Sajnos nekem is elõ elõ jön néha. Nekem a jó mentolos fogkrém jött be eddig a legjobban! Mondjuk úgy csíp, hogy majbepisil az ember! :/ De az hamar leszárítja nekem. Nem veszek zoviraxot vagymit 6eért egy pindurka adagot!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!