Találatok a következő kifejezésre: Eddig nem hogy mi az, amikor (56 db)

A lányom mostanában nagyon szokatlanul viselkedik. A leírás leírom, hogy mi az, ami megváltozott vagy csak egyszerûen furcsa, mert eddig nem ilyen volt. Mondjátok, mi lehet a lányommal?

Zárkózott. Egész nap csak a szobájában ül a lapotopjával vagy pár könyvel. Pár napja már nem is szól hozzánk. Egyik napról a másikra nem kommunikál senkivel. Mikor valaki, bárki szól hozzá, úgy viselkedik mint egy antiszociális. Kifejezetten látszik az arcán az undor. Egész álló nap csak fekszik a besötétített szobájában. Nem eszik. Alig iszik (pedig õ mindig olyan lány volt, aki 10 percnél tovább nem bírta folyadék nélkül). Teljesen megváltozott. Nincs kedve semmihez. Mi történt vele? Betegség? A korát mellesleg megemlíteném, 13 éves, de korához képest kifejezetten komoly, bölcs és tisztelettudó. Rengetek idézetet olvas. Tudom, egy 13 évesnek nem kellene laptop, de nem a neveléssel kapcsolatban szeretnék érdeklõdni, hanem arról, hogy mi a baja? Többen mondták, hogy depressziós. De ez biztos nem így van. Egy depressziós nem így viselkedik? Vagy igen? A depressziónak mik is a tünetei? Segítsetek rajta, rajtam, a családon, rajtunk.

Legjobb válasz: A depressziós életunt, nem érdekli a külvilág, befelé fordul, antiszociális, el akar bújni a világtól. Mivel nem eszik, nem iszik, én arra gondolnék, hogy étkezési zavara van ( vagy bulémia vagy anorexia). Lehet, hogy valaki bemagyarázta neki, hogy nem szép ( kövér),vagy ki tudja. Szerintem vidd el pszichológushoz, mert az, hogy nem igen eszik, alig iszik, akkor könnyen rosszul lehet.

A depressziós életunt, nem érdekli a külvilág, befelé fordul, antiszociális, el akar bújni a világtól. Mivel nem eszik, nem iszik, én arra gondolnék, hogy étkezési zavara van ( vagy bulémia vagy anorexia). Lehet, hogy valaki bemagyarázta neki, hogy nem szép ( kövér), vagy ki tudja. Szerintem vidd el pszichológushoz, mert az, hogy nem igen eszik, alig iszik, akkor könnyen rosszul lehet.
Bingó. 13 évesen depressziós lettem, ugyanezekkel a tünetekkel. Besötétített szoba, nem beszélek, nem eszek, nem iszok... Na, hát nálam is úgy gondolkodtak a szülõk, minek pszichológus? Ha nekik nem mondom el, majd idegennek sem fogom... Aha, talán volt okom, hogy velük miért nem beszéltem meg soha. Mert nem tudtam. Pár évre rá pszichiátriára utaltak be, olyan állapotba kerültem. Miért kell megvárni? Egyértelmû jeleket ad, szinte sikít róla a segítségkérés. Vidd orvoshoz !!! ÉS igen, én azóta is járok pszichológushoz, és vele meg tudom beszélni, segíteni is tud. Annak ellenére is, hogy a szüleimmel sosem sikerült.
17-es! Teljesen igazad van, csak azért abba is gondolj bele, hogy ha 13 évesen hirtelen elcitálnak pszichológushoz, valószínûleg támadásnak vetted volna. De remélhetõleg a kérdezõ ismeri annyira a lányát, hogy tudja, hogy biztosítsa teljes támogatásáról, és hogyan vigye úgy pszichológushoz, hogy azt valóban segítségként értékelje. Nyilván nehéz, de bizonyára nem lehetetlen.
Igen, egy idegennek elmondja. Sokkal elõbb, mint neked, mert te szubjektív vagy. Felfújod, nem határolódsz el a problémájától, vagy épp legyintesz rá, kiakadsz, nem tudod reálisan nézni a dolgot. Vagy lehet, szégyelli neked elmondani, de másnak (akár egy rokon) simán kitálal. Én apának szinte semmit nem mondtam - tudtam, milyen nem volt szükségem meddõ vitákra -, nagynénémnek viszont mindent, õ ítélkezés nélkül segített bármiben.
Ha az egészsége nincs toppon, akkor már az orvosnak így is úgy is látnia kellene. A pszihológussal nem csak beszélgetni lehet, hanem elég, ha rajzol valamit. A menstruáció miatt nem kellene nagyon aggódni, mert még csak 13 éves, ezek után áll majd be neki. Nekem még 16 évesen is szeszélyesen jött meg. Ha esetleg a nõgyógyász is látná akkor meg lehetne nyugodni, hogy nincs ilyen téren gond. Akárhogy próbálod a homokba dugni a fejedet, ez márpedig depresszió, az összes tünetet produkálja. Csinálj vele valamit, vagy egyszer azt veszed észre, hogy öngyilkosságot követ el. Ha ennyire elzárkózik a családtól, az már nagyon nem jó. Próbálj meg közeledni felé, ahogy többen is írták, hátha valamit megtudsz, hogy mi történt, ne hagyd annyiba a dolgokat.
Valami nagy trauma érhette. Vidd el orvoshoz, és ne itt kérdezgess. Depresszió ilyen korban nagyon veszélyes. Szoktatok beszélgetni? mert az nem ártana.
‘’ elõször próbálj beszélni vele, ha elzavar, nem válaszol akkor is folytasd‘’ komolyan? ha en 2x elmondom h most nem mondom el ha eroszakoskodsz legkevesbe fogom! ha nem szal le rollam meg szajba is verem ha vki ennyire ertetlen. psicho: anno 1x elmentem, teljesen hulyenek neztek, komolyan olyan degeneralt kerdeseket... sok emberrel beszelek, ismerem eletuket, stb, tudod az az 1 biztos, ha eroszakoskodsz, biztos nem mondja el, max megjobban elhidegultok. en kb annyit mondanek, barmibe szamithat rad, ha vmit meg szeretne beszelni, barmikor nyitont vagy, segitesz. meg 1 barmennyire is hulyeseg, sosem formedj ra, vezesd ra a segitsegre, de sose parancsold ra a nezeted. hiddel mar par befordult csajjal volt dolgom.
Vagy vele történt valami trauma vagy rájött valami családi titokra, ha van ilyen és ezért van megvetéssel irántatok. Csak találgatok, mert az én környezetemben elõfordult, hogy a gyerek elõbb tudta, hogy az apja csalja az anyját, mint az anyuka... és ezzel a helyzettel nem tudott mit kezdeni, felborult az egész kis világa ...
Lehet, hogy bántják suliban, lehet fiúdolog, lehet, összeveszett a legjobb barátnõjével, lehet, hogy csak kamaszodik, lehet, hogy megtámadták.... bármi lehet. Ki kéne szedned belõle, hogy mi a baj. Valószínûleg akar beszélni róla, csak rágni kell a fülét érte, lehet, úgy érzi, hogy õt most senki nem szereti és így akarja felhívni magára a figyelmet. Menj és beszélj vele, ne hagyd magad lerázni. Amíg nem beszél felesleges bárhová is vinni, hisz azt sem tudod, mi a baja.
Szimplán csak kamaszodik, velem ugyanez volt pár éve, jól emlékszem. A szüleim és minden rokon hülyét kapott tõlem, én pedig direkt undok és mogorva voltam mindenkivel. Nem tudom miért, csak úgy :D
A kérdező hozzászólása: Én ezt értem. De te azt mondod (nyilván van még nem kevés olyan ember, aki teljes mértékben egyetért veled), hogy ez csak kamaszkori probléma, de ezzel szemben van (szerintem) ne kevés ember, aki azt állítja, hogy ez ennél sokkal komolyabb.
Ez a "korszak" sok kamasznál elõjön. Nekem is volt, 14 éves voltam. A másik magyarázat, amit többen is írtak elõttem, hogy depressziós. Azonban ezt kiváltja valami. Családi dolgok, szerelmi bánat, iskolai kudarc, bármi. Próbálj nyugodt maradni, hívd el cukrászdába, vásárolni, majd kérdezz rá, hogy miért lett ilyen befelé forduló. De csak szeretettel kezeld, mert a követelõzés még jobban beletaszítja ebbe az állapotba. 28n
Hogy lehetsz ilyen tutyimutyi? Te vagy az anyja, beszélj vele.
Ha hirtelen változott meg ennyire, nekem is a szexuális zaklatás jutott eszembe. Ne hagyd magára. És ne legyen igazam.
Egyik napról a másikra depressziós? Furcsa....Szerelmi bánat? Lehet, de ha jó a viszonyotok, szerintem épphogy keresné a társaságotokat, hogy még bevallatlanul is pótolja az elvesztett szeretetet. Nekem (laikusként, hozzáteszem)az elsõ gondolatom az erõszak volt, amiért önmagától ugyanúgy undorodik, mint másoktól, és a szégyenérzet nem engedi, hogy elmondja. De bármi is, ami a kiváltó ok, ha magától nem mondja / mondta el neked, faggatózásra sem túl valószínû hogy megnyílik. Ilyenkor egy idegen, még egy vonaton épp szemben ülõ néni is, hát még egy szakember sokkal többet megtudhat.
De, de igen, depressziós. Nem, nem tini hiszti, nem növi ki, ez egy állapot. Sokan jönni fognak a kérdéssel, hogy egy 13 évesnek mi gondja lehet az életben ... ? Lehet gondja, igen, attól függetlenül, hogy nem tart fent egy családot ... A maga kis világában , a korához mért gondjai vannak. Nézz utána a depressziónak, ha egyedül akar lenni a lány, hagyd, had legyen egyedül, viszont próbálj meg közeledni hozzá, próbálj meg vele beszélgetni ...
elõször próbálj beszélni vele, ha elzavar, nem válaszol akkor is folytasd
esetleg nem lehet hogy mostanában jött meg neki a menstruációja? Attól is lehet, a hormonváltozástól.
A depresszióhoz hozzá tartozik az evés zavar! Egy stresszes, szomorú ember, nem tu enni, hisz állandóan görcsben, hányingerben van a gyomra ...
De basszus, most komolyan képtelen vagy megbeszélni a lányoddal? Épp az ilyen tutyimutyi szülõk miatt nõnek a gyerekek a fejükre és aztán majd csodálkoznak. Az én anyám sosem tûrte hogy bajom legyen, folyton bejött és megbeszéltük, ha tudott akkor segitett és ha kellett akkor tartóztatott személyektõl még akkor is ha akkor gyûlöltem emiatt, de utólag beláttam hogy jól tette !! Mikor lesz már az hogy a szülõ NEVELI a gyerekét és nem a gyerek "neveli" a szülõt?! Kérdésre válaszolva még : 13 évesen már kezd lappangani a szerelem szócska is a tiniknél, tudom én is magamról, rá egy évre lettem igazán szerelmes. És több mint valószinû hogy fiú van a dologban. Ehhez nem pszihológus kell, ehhez az kell hogy bemenj abba a r*hadt szobába és lelkizz vele, érezze hogy ilyenkor is számithat rád.
13 évesen ilyen tüneteket bõven okozhat szerelmi bánat is. Viszont mivel ha jól tippelek, a kérdést saját magadról írtad ki, nyilván tudnál róla, ha errõl lenne szó. Néhány nap befordulás nem feltétlenül jelent depressziót, de ha hosszabb távon fennáll, akkor legalább a háziorvoshoz el kell menni vele és elmondani a dolgot. Okozhat ilyen viselkedést egyébként akár az is, hogy vége a tanévnek és most nem fog közösségbe menni két hónapig. Van akit ez is nagyon megvisel.
szerelmi bánatra/csalódásra tippelek. Vagy valaki megbántott a a külsejével kapcsolatban. De az elsõre van a legnagyobb esély.
A kérdező hozzászólása: Az egészsége sincs a toppon.. És nem, a menstruációja 3 éve jött meg neki. És miért vigyem pszichológushoz? Ha nekem nem mondd el semmit, akkor egy idegennek fogja?
A kérdező hozzászólása: nem enged be a szobájába. És õ is csak nagyon ritkán jön ki. Ha pedig vendégek vannak nálunk, még életjelet sem ad magáról. ... Nem, én reménykedem benne, hogy nem depresszióról van szó, bár utánanéztem, és eléggé annak tûnik..
Megerõszakolták vagy remélhetõleg csak próbálkoztak.És nem vicc, nõ vagyok ezt halál komolyan mondom:(((
Utolsó! Én is ezt akartam írni!Lehet, hogy valaki bántotta...
Elõször próbálj közeledni hozzá. Mondd el neki, hogy neked elmondhatja, mi bántja. Fiú van a dologban? Elutasították? Valaki piszkálja a suliban? Szégyell valamit? Ha a sokadik próbálkozásra sem törik meg, pedig láthatóan valami baja van, akkor vidd pszichológushoz. És igen, egy szakképzett embernek, akinek ez a munkája, ha a lányod is nyitott rá, akkor meg fog nyílni. A lényeg, hogy érezze, számíthat rád. :)
Orvoshoz kellene vinni, mielõtt még túl késõ lesz. Ha nem eszik, iszik eleget - az is elég veszélyes. Nincs a rokonságban orvos, akihez esetleg még bizalma is van. Ha nincs, akkor a házi orvossal kellene beszélni róla, elõször az õ jelenléte nélkül, megkérdezni, mit tanácsol. De az osztályfõnökével is kellene beszélni, kifaggatni, nem történt-e valami az iskolában. Nem tudom, vallásos-e a család, jár-e hittanra a kislány. Ha igen, akkor az ottani oktatóval is kellene beszélni. Úgy tûnik összetett problémáról lehet szó.

Eddig nem tudtam hogy mi az, amikor elmegyek. Ennyire leírhatatlan lenne? Párom szerint benne van a hiba.. szerintem nem. Segítséget tudtok adni?

párommal 5 hónapja vagyunk együtt és ? mindig azt mondta eddig, hogy nagyon jó vagyok szex téren. Még néha mondja is, hogy lehet szerinte ez már nálam kényszer..nemtudok neki hazudni, nem is szeretnék.Nem volt még olyan nálam szerintem hogy elmentem volna..Vagy nemtudom..Nemtudom mihez hasonlítani, mert ezel?tt még nem volt mással szexuális élményem. Nemrég együtt voltunk, és mikor van nálam "érzés" szólok neki...de az érzésnél érzek bizsergést, hidegrázást...és egy pontnál hirtelen meglüktetést vagy nemtudom..de annyira nem nagy érzet..szeretnék segítséget kérni..hogy mit tehetek még?? hogy jobb legyen..mert párom mindig el tud menni, én majdhogy sose..:( segítsetek kérlek..köszönöm el?re is

Legjobb válasz: Nézd, 5 hónap nem olyan hosszú idõ a szexben. Én már több, mint egy éve szexeltem, mikor el tudtam menni ffival. (Egyedül sem tudsz elmenni?) Ez egy folyamat. Ritka az (bár van), hogy valaki egybõl "orgazmusképes". Tanulni kell. Egy idõ után már agyban is tudja az ember kontrollálni, mikor jöjjön, mikor ne még. :) Nem kell aggódnod, és pláne ne görcsölj miatta!! Hidd el, elõbb utóbb be fog ütni. És rögtön tudni fogod, hogy az volt az!

Nézd, 5 hónap nem olyan hosszú idõ a szexben. Én már több, mint egy éve szexeltem, mikor el tudtam menni ffival. (Egyedül sem tudsz elmenni?) Ez egy folyamat. Ritka az (bár van), hogy valaki egybõl "orgazmusképes". Tanulni kell. Egy idõ után már agyban is tudja az ember kontrollálni, mikor jöjjön, mikor ne még. :) Nem kell aggódnod, és pláne ne görcsölj miatta!! Hidd el, elõbb utóbb be fog ütni. És rögtön tudni fogod, hogy az volt az!
Szerintem se görcsöljetek rá. Beszéljétek meg, hogy nem ez a lényeg, hogy a párod se görcsöljön rá, csak szeressétek élvezzétek egymást. Idõ kell még õ is megismeri a tested meg hogy mi jó neked, meg szerintem neked is kell idõ. 5 hónap az még valóban nem hosszú idõ. GYakorolni kell és ne csak ez lebegjen a szemed elõtt. A pasik egyébként álmukban is el tudnak menni, szóval jó hogy õ mindig elmegy, ez náluk így mûködik. Viszont ha már neked is sikerült és megtanultad, hogyan kell elérni, akkor te többször is el tudsz menni egy aktus alatt, õk meg csak egyszer (általában) :) he-he Ne csöggedj, menni fog!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
Az orgazmust lehet hasonlítani a tüsszentéshez, vagy az ásításhoz. Érzed, hogy valami jön, egyre jobban jön, valami történni fog, egyre erõsebb az érzés, és végül beteljesedik. Összerándul a hüvely, és ezáltal az egész testben szétárad egy kellemes melegség, bizsergés, amely pár másodpercig tart, és megkönynebbülés követi. nem egyformák az orgazmusok, vannak kicsit és vannak igen nagyok is.-) PRbóbáljatok orálisan csikló ingerlésével elõidézni orgazmust, esteleg közben ujjával is izgasson belülrõl, nálam ez tuti recept. VAgy válasszatok olyan pózt, ahol a fiú hasa hozzáér a csiklódhoz, és ingerli, vagy szex közben akárt te, akár párod ingerelje a csiklót. Biztos sikerülni fog, de nem szabad nagyon akarni, mert akkor nem fog menni. CSak lazulj el, élvezd, és add át magad az érzésnek, ne az orgazmusra koncentrálj!! És igen, fontos kérdés lenne, hogy te magadnak tudsz -e orgazmust okozni? A hüvelyi orgazmust sokat kell tanulni, és még így is sok nõnek nem sikerül. Nem szégyelljétek a csiklót izgatni szex közben!.-)

Szeretnék számamra előnyös ruhákat hordani de nem igazán tudom hogy mi az ami jól állna mert eddíg sokkal inkább a kényelem volt a fontos nekem. Írnátok pár ötletet nekem?

19 éves lány vagyok eddíg csupa kapucnis pulcsiba sima polókba farmerokba sport cip?kbe jártam és alapból is tök gyerekes az arcom de így mindenki gyereknek nézett.Szeretném ha végre mindenki n?nek nézne és én is jólérezném magam a bör?mben.Paramétereim: 160cm magas kis mell? vastag izmos vádliu sportos sz?ke hosszú hajú lány vagyok szemem színe barna derekam vékony hátam er?s nem tudom mi az ami lényeges infó lehetne még.Légyszí ha van valami ötletetek írjatok.

Legjobb válasz: húha a leírtak alapján elég nehéz példát mondani mondjuk legyen csõgatya csizma(izlés szerint) hosszított felsõt is megpróbálnám a helyedben és a kapucnis cuccok teljesen rendben vannak

húha a leírtak alapján elég nehéz példát mondani mondjuk legyen csõgatya csizma(izlés szerint) hosszított felsõt is megpróbálnám a helyedben és a kapucnis cuccok teljesen rendben vannak
A kérdező hozzászólása: és pontosan milyen felsõre gondoltál?linket esetleg tudnál küldeni példának?
A kérdező hozzászólása: huh köszi mindenkinek:) a legutolsó tetszett a legjobban azok a pulcsik

Mi az, amit nem szeretsz az iPhone4-edben? Csak mert gondolkodom, hogy S2-ről váltok bizonyos idegesítő hibák miatt* és érdekelne előre, hogy az iP4-ben szerintetek mi fog idegesíteni?

(((*pl. a videófelvétel közben, bele-belehomályosít a kikapcsolhatatlan, túlbuzgó autofókusz, ill. az iPhone4-hez képest túl hideg képeket készít. Példa a képekre:

Legjobb válasz: Engem legjobban az Iphone 4 ára idegesít mert ennyi pénzért már inkább galaxy s II amiben superammoled kijelzõ van és 2 magos ARM Cortex CPU ami egyenként 1.2-GHZ-n ketyeg mellesleg nekem az Android rendszer jobban tetszik mint az IOS Nem lenne rossz az Iphone de az alma logo miatt nagyon túl van árazva Haverom mutatott egyet ki is próbálgattam de akár milyen drága is nekem egyáltalán nem teccett

Engem legjobban az Iphone 4 ára idegesít mert ennyi pénzért már inkább galaxy s II amiben superammoled kijelzõ van és 2 magos ARM Cortex CPU ami egyenként 1.2-GHZ-n ketyeg mellesleg nekem az Android rendszer jobban tetszik mint az IOS Nem lenne rossz az Iphone de az alma logo miatt nagyon túl van árazva Haverom mutatott egyet ki is próbálgattam de akár milyen drága is nekem egyáltalán nem teccett
Oké jó teló az iphone 4 de nem fogom arra lecserélni a Sony Xperia S telót mert abba 12 megapixeles kamera van meg 1, 5GHz kétmagos telefon sõt hogy õszinte legyek nekem ez a teló jobban tetszik mint a s2 de ez az én véleményem
Mi az, amit nem szeretsz az iPhone4-edben azt hogy nincs
Nem tudom miért lenne az menõzés hogy egy alapjában véve erõsebb harverre épülõ telefont vesz valaki ezzel az erõvel lecserélem a 4 magos phenomomat egy 1 magos sempronra hogy ne legyek menõ nem? hát nem! és neharagudj de te mondtad hogy androidb*zi vagyok mikor még csak nem is androidos telóm van. Ha érdekel a jelenleg Nokia 5800-ám van de volt android is. és az Iphone-t is volt szerencsém alaposan kipróbálni és én nem azt mondtam hogy az Iphone [email protected] hanem azt hogy nekem nem tetszik és egyértelmû hogyha telefont veszek akkor megnézem hogy milyen hardver van benne mert sokakkal ellentétben nekem ez fontos A windows Mobile rendszerrõl szerintem meg ne is beszéljünk :)
nem vagyok iphoneb*zi, konkrétan volt már mindenféle telefonom android-os, wp7-es, symbian-os, és igen, mostmár kipróbálom az ios-t, és nem azért, mert menõ vagyok tõle, hanem mert összekapartam rá a pénzt, hogy kipróbáljam. az ilyenek adnak jó tanácsot mint én, nem az, aki csak a többit utánozza, hogy jaj 1, 2 ghz, 2mag stb. de ha hosszabb ideig használja az ember, rájön, hogy ugyanúgy akad a 2 magos proci is, mint az 1 magos...de hát nyilván ez a menõzés, hogy kinek hány magos a telefonja, nem az hogy iphone-om van-e vagy nincs.. egyébként meg ha nem volt még se s2-d se iphone-od, honnan tudod, hogy melyik a jobb?
Amúgy pedig megsúgom neked hogy Symbian telóm van de az összes platformot kipróbáltam már
Nah megszólalt a nagy Iphoneb*zi "Mert havernak az van énis veszek mert ez a menõ" igaz? Kérdezõnek pedig: ha lecseréled az S2 det egy iphone ra akkor jó nagy hülye vagy már megbocsáss
nem kéne ilyen androidb*ziknak ideírni..olyanok írnának, akiknek volt már mind2. nekem is volt androidom is, most i4-em van. sok androidos gyártó le se sz*rja az optimalizálást...persze, hogy akad..kivéve ha beletalálsz egy olyan fõzött rom-ba, ami sokat javít a sebességen. na de hogy a kérdésre válaszoljak, nekem konkrétan nincs bajom az iphone-nal mûködés szempontjából, amit viszont kerülnék, az a leejtés, és emiatt nagyon féltem(nem csak az ár miatt). szóval ez az állandó idegeskedés, ami mondhatni nem szerethetõ. persze ha veszek majd egy tokot, kissé enyhül.
Az iphone az nem eszik sokat. Nekem napi 2-3 hívással és egy kis facebookozással bírja 4-5 napot és a 3g folyamatosan megy benne.
Szerintem ebben tévedsz Volt LG GT540-em amiben csak egy 600Mhz quacomm CPU-volt és azzal is akadás mentesen futott mind a rendszer mind a legtöbb játék Viszont az S 2-n játszottam a Dead space-el és azt mondtam bazz majdnem olyan grafikája van mint PC-n viszont az üzemidõvel egyetértek az androidos mobilok nagyon zabálják az akksit
Nekem IPhone 4s-em van és szerintem nagyon jó kis telefon. Sokkal több ingyenes app van rá mint az androidra (ha nincs jailbreakelve akkor is) Amúgy meg nem drága az amerikai fizetéshez viszonyítva. Mi 50.000-ért vettük ezt újonnan. Meg ugye az androidnak érdekes módon 2 magos proci kell aminek köszönhetõen 3-szor hamarabb merül le de az iOS-nak elég 1 magos proci is azt azis van olyan gyors.
Én forditott esetben vagyok mert s2-öt vettem az iphone 4 helyett mivel a nem tetszett, viszont az s2 már 3 hónapja megvan és sokkal jobban tetszik. Hidd el az iphonenak is megvannak a maga idegesítõ hibái. A fõ okok amiért váltottam, nem lehet testreszabni, a másik, ha nem töröd fel (ami garancia vesztéssel jár és instabil lesz a rendszer) akkor semmi ha sználható progit nem tudsz rá tenni, csak ha fizetsz érte
Jah amúgy nem éri meg a váltás szerintem a hibái ellenére az S2 így is jobb
*processzor
2-3 hónap az már jó jel.
Ha ennyit megcsináltál, akkor most már tényleg meg tudod csinálni. Ezek a legkeményebb napok. Hajrá :)
A kérdező hozzászólása: Bízom is benne :)
A kérdező hozzászólása: Túl a 6. napon is, ma van a 7.
f***mat, én is leteszem. nehogy már a cigi nyerjen. szép feszes bõrt akarok:D
A kérdező hozzászólása: És.... eltelt egy hét :) Egy hét kipipálva cigi nélkül, ma lesz a 8. nikotinmentes napom :)
Nagyon helyes :) gyakran visszanézek ide, szurkolok neked! :)
A kérdező hozzászólása: a mai a 10. nap
A kérdező hozzászólása: 3, hét kezdõdik.15 nap a mai cigi nélkül.Néha kicsit feszült vagyok, de amúgy még bírom, és nem akarom a cigi által rövidíteni az életemet, meg rongálni az egészségemet.Én félek ezektõl.
Nagyon faszán csinálod :) Most már tuti hogy menni fog!! És a pénztárcád is nagyon hálás lesz...
A kérdező hozzászólása: Na gondoltam mostmár csak írok, lassan két hónap elteltével :) )) Az a helyzet, hogy néha nagyon hiányzik kár lenne ámítani itt az embereket, ami igaz az igaz, bár mindig eszembe jut, hogy ha beleszívnék a cigibe, akkor uti köhögnék, büdös lennék, stb. szal már akkor egybõl megbánnám tuti.Maga a mozdulat, és a cselekvés ami hiányzik talán, de ezek csak nagyon ritkán jutnak eszembe, pár naponta, de büszke vagyok magamra, dagad a májam, hogy olyas valami sikerül nekem ami másnak nem :) )) Na meg persze a legfõbb ok az embernek az egészsége legyen...
Hû, nagyon király vagy. Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Még mindig, még mindig :)
A kérdező hozzászólása: 5. nap
Gyerünk! Hamarosan a legkritikusabb szakaszon túl leszel. (1 hét) utána is fogod kívánni, de talán már nem annyira. Hajrá!!!!
Egyénileg változó, de több hónap, páromnak egy évig volt úgy hogy néha megkívánta, de kibírta!
3 hónapig nagyon gáz, utána sem egyszerû. Én már hat éve nem cigizek, de van úgy, hogy egy jó társaságban rágyújtanék szívesen a mai napig. Sajnos... De nem, megállom. Mindig az jut eszembe, milyen rohadt nehezen szoktam le. Azt hallottam valahol, hogy ha rászokunk valamire, örök életünkben függõk leszünk...
A kérdező hozzászólása: Most sikerülnie kell.. fejben kell eldöntenem és kész, nem kell ide tapasz, meg stb..
4-es hozzászoló vagyok.Igen ezt akartam olvasni.Erõs vagy hidd el bizz magadban kérlek
A kérdező hozzászólása: Egész nap az újjaimat szagolom, mert furcsa, hogy nem füstszagú :) )
És majd nézd meg, hogy a bõröd is milyen szép feszes lesz. Anyukám is most szokott le, eszméletlenül jót tett a bõrének! (Meg a pénztárcájának :) Hajrá!!! Csak az akaraterõdön múlik.
A kérdező hozzászólása: Feszes bõr??
Ja. Mondjuk, nem tudom, hány éves vagy :) De a cigitõl már eléggé csúnya volt a bõre, ráncos, megereszkedett. Baromi jól kezd neki kinézni most megint.
A kérdező hozzászólása: hát én még nem vagyok 30
Jó döntés volt, csak így tovább!
A kérdező hozzászólása: 3. nap :(
A kérdező hozzászólása: 4. nap
Gratula Gratula Gratula
A kérdező hozzászólása: nekem nagyon jo evõ a kisfiam, akármit elérakhatok, mindent megeszik, csak kaja legyen
A fiam 8 hónapos.Már eszik a mi levesünkböl, ha fözöm az ételét, neki is picit megsózom, hogy legyen íze.Pl.Spenótos krumplis husit....
ha megeszi nélküle, akkor nem szükséges. ha szeretnéd szoktatni arra, hogy lassan megszokja az ízeket, hogy késõbb abból ehessen, amiket magatoknak fõzöl, akkor sózd picit nyugodtan. én sózok minimálisan szinte a kezdetektõl, azért szinte, mert elõször bepróbálok mindent natúran, és csak utána ízesítek.
mondjuk nálunk még most sem eszi 100%-ban ugyanazt, mint mi. sokkal egészségesebben étkezik és inkább mi közelítünk az õ étrendjéhez, pl. alig sózzuk már az ételeket és nincs ételízesítõ sem a kajákban. Én pont 10 hósan kezdtem el kicsit, ici-picit sózni az ételeit, mert nem volt jó evõ. Onnantól kezdve sokkal jobban ízlettek neki az ételek (fõzelékekre gondolok) és elkezdte megenni a rizst, krumplit is.
én kezdettõl rakok bele icipici sót, 5 hónapos kora óta, és mostmár, hogy 9 hónapos, és lassan adogatok a mi fõztünkbõl is neki, inkább a miénket fõzöm sótlanabbra, szóval nálunk is mi igazodunk hozzá inkább és nem õ hozzánk.

Nemrég terhes lettem, nagyon örültem neki, most viszont félek, hogy elmegy, pedig eddig minden ok! Dolgozok is még! Mi az ami nem ajánlatos az első pár hétben?

Legjobb válasz: Szedjél folsavat, magne B6-ot, és ha gondolod terhesvitamint is kétnaponta egyet. Ne idegesítsd magad, legyél boldog, gondolj szép és jó dolgokra, és nem lesz baj. Nyugodtan dolgozz, de ne erõltesd meg magad! Munkával gyorsabban telik az idõ, hamar eljön a 12. hét, utána kicsit fel lehet lélegezni! Sok boldogságot! 25 hetes kismama

Szedjél folsavat, magne B6-ot, és ha gondolod terhesvitamint is kétnaponta egyet. Ne idegesítsd magad, legyél boldog, gondolj szép és jó dolgokra, és nem lesz baj. Nyugodtan dolgozz, de ne erõltesd meg magad! Munkával gyorsabban telik az idõ, hamar eljön a 12. hét, utána kicsit fel lehet lélegezni! Sok boldogságot! 25 hetes kismama
Elõször is nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Nem kell a rosszra gondolni, mindig csak ara, hogy minden rendben lesz!!! Ne emelj, ne fürödj forró vízben és légy nyugodt, kiegyensúlyozott:-)Ne igyál alkoholt, ne dohányozz, és ha lehet tedd le a kávét. Állatok után mindig jól moss kezet, ne egyél nyers húst, nyers tojást és lágy sajtot. És örülj a babádnak, gondolj rá sokat, és hidd, hogy minden oké:-)

Mit tudtok ajánlani az arcomra? Eléggé pattanásos, de visszont van úgy hogy 1hétig eltünik, utána pedig hirtelen vissza jön! :/ Már mindent ki próbáltam rá, és eddig nem hatott nagyon semmi! Mondjatok olyan krémet ami nagyon hasznos!?

PL: Voltam bőrgyógyásznál megnézte és írt felrá krémet, ami mondjuk hogy hatott, de nem annyira! Aztán már vásároltam krémeket, Avonos cuccokat, kipróbáltam már a Kamillát (arcgőzöltetés) az arcomra, mézet, fogkrém, babaszappan, tojás fehérje, citrom, házi krémet, már hónapok óta nem eszem Chipset, csokit, cukrot, fűszeres ételt, erőst, szinte alig eszem valamit mert a bőrgyógyász azt mondta hogy a rossztáplákozás is közre játszhat! Sok zöldséget, gyümölcsöt, c-vitamint, és olyan ételeket nem eszem amiket a b.gyógyás mondott! De hát az arcomat ez sem érdekli, mert ugyan úgy vissza jönnek a pattanások! És már nem tudom hogy mit tegyek!://

Legjobb válasz: Járj rendszeresen kozmetikushoz, nem ártana egy hormonpanelt nézni és akár a háziorvosoddal írass fel Zineryt oldatot.Persze,amiket eddig csináltál ne hagyd abba.

Járj rendszeresen kozmetikushoz, nem ártana egy hormonpanelt nézni és akár a háziorvosoddal írass fel Zineryt oldatot.Persze, amiket eddig csináltál ne hagyd abba.
Ja, és a piros, gyulladt pattanásoknak nem tesz jót a meleg gõz.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a választ! De gondolom ha ki megyek a tini korból akkor elfognak tünni! Visszont a családban nem volt senki sem pattanásos, mindenkinek szép az arcbõre, kivéve nekem!:/ Hétvégére tervezem hogy vissza megyek a b.gyógyászhoz és iratok fel vele új krémet! Vagy azt amit ajánlottál! Visszont a kamilla az nem gyulladás csökkentõ???
De a kamilla igen, viszont a meleg fokozza a gyulladást. Kérdezz rá nyugodtan a Zineryt-re, h ajánlja-e.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszi, és rá fogok kérdezni! Esetleg te is ezt használtad? Visszont szoktam használni Make-upot, korrektórt, puder, és van ez a BB alapozó ami vitaminokkal van tele! Próbálok olyat hsználni ami annyira nem tesz neki rosszat! Általában reggel felrakom és ahogy haza jövök le is mosom! Visszont nem tudok tõlle meg válni, mert több önbizalmat ad, és valamenyire jobban érzem magam! És ahogy észre vettem nem igen szokott rosszabodni tõlle, szinte egyáltalán!!!
Ma már léteznek olyan "könnyû" nem zsíros krémek, alapozók, amiket lehet használni. Ezzel semmi gond, de mindig mosd le, h ne tömítse a pórosokat, mert a pattanások végeredményben attól alakulnak ki, h az eltömõdött pórusokból nem tud kiürülni a termelõdõ faggyú, felszaporodik és begyullad. Ezért is ajánlott ilyen bõrrel idõnként kozmetikushoz menni, h kitisztítsa ezeket a pórusokat. Én már öreg vagyok :) , de a fiam ezt használta, eljárt kozmetikushoz és 3-4 hónap alatt nagyon szép lett a bõre.
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a választ!:) )
Skinoren kenõcs jó rá :) nekem is eltûntek tõle :)
Eszel-e sok csokit, chipset, iszol színezett löttyöket, energiaitalokat? Vagy bármi ehhez hasonló, egészségtelen maszatot, és abból is sokat? Ez rá tud még tenni ilyenkor.

Az albérlõm nem fizette a villanyszámlát, ezért az ELMÜ-vel megszüntettem a szerzõdést az óraállás rögzítésével ami egy éve történt. Azt ígérték, hogy tíz nap múlva leveszik a mérõórát de még eddig nem vitték el. Mit tehetek?

Többszöri rimánkodásra annyit tettek,hogy a lakásból kikötötték az áramot két alkalommal,amit még aznap illegálisan visszakötött.A bérlõ továbbra is az ingatlanban lakik,nem hajlandó a nevére íratni az órát,ami pörög szépen halmozódik a tartozás. Ezt ki fogja fizetni? Az ELMÜ a füle bojtját sem mozdítja.Egyáltalán a szolgáltató elõtt tudott,hogy lopják az áramot,mégsem akadályozza meg hathatósan.Még csak feljelentést sem tettek eddig.

Legjobb válasz: "Ezt ki fogja fizetni?" Ezt drágám az elmû " Az ELMÜ a füle bojtját sem mozdítja.Egyáltalán a szolgáltató elõtt tudott,hogy lopják az áramot,mégsem akadályozza meg hathatósan.Még csak feljelentést sem tettek eddig."

"Ezt ki fogja fizetni?" Ezt drágám az elmû " Az ELMÜ a füle bojtját sem mozdítja.Egyáltalán a szolgáltató elõtt tudott, hogy lopják az áramot, mégsem akadályozza meg hathatósan.Még csak feljelentést sem tettek eddig."
A kérdező hozzászólása: Volt már hasonló helyzetben?
Ha lopja az áramot, miért nem bontod fel a bérleti szerzõdést? Ha pörög a te villanyórád, akkor azt te fizeted meg, különben az ELMÛ vesztesége. Az óra átiratása általában a tulajdonjoggal együtt megy nem külön, mi köze van a bérlõnek az órához? Megegyezés kérdése ki fizeti a fogyasztás után.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!