Találatok a következő kifejezésre: Eddig nem hogy mi (615 db)

13 hetes terhes vagyok, a párom elhagyott amint megtudta a babát. Próbáltam sokszor beszélni vele, elmondtam neki, hogy szeretem, sajnos eddig nem érdekelte. Mit csináljak? Szeretem és nagyon hiányzik, van rá esély, hogy visszajön hozzám? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Ne haragudj hogy ezt írom,de szerintem aki ilyen az nem érdemli meg hogy még te könyörögj neki.Az élet legszebb dolga fog veled történni,õ pedig nem érdemli meg sírjál utána.Majd akkor fog jelentkezni mikor végigfut a kis agyán hogy mit tett és hogy mit veszített.Sajnálom hogy ezt kellett írnom.Fel a fejjel,és összpontosíts a babára,õ nem hagy cserben és nagy szüksége van rád. Sok sikert:)

Szia! Ne haragudj hogy ezt írom, de szerintem aki ilyen az nem érdemli meg hogy még te könyörögj neki.Az élet legszebb dolga fog veled történni, õ pedig nem érdemli meg sírjál utána.Majd akkor fog jelentkezni mikor végigfut a kis agyán hogy mit tett és hogy mit veszített.Sajnálom hogy ezt kellett írnom.Fel a fejjel, és összpontosíts a babára, õ nem hagy cserben és nagy szüksége van rád. Sok sikert:)
Szia! Az elõttem szólóknak igazuk van! A babával törõdj inkább, én is egyedül voltam terhesen, meg még mindig egyedül vagyok a 2 hónapos kis kópéval, de hidd el, egy felelõtlen apánál ez is jobb. És meg van az az elõnye, hogy nem vitatkozik veled nevelési kérdésekben. Szorítok neked!!!
Mekem úgy tûnik, hogy a kapcsolatod megítélése nem áll reális alapokon. Nem kényszerítheted rá az akaratodat egy másik emberre. Gondolom a baba véletlen volt. Hiszen ha az a férfi akit párodnak mondasz akarta volna a gyereket, valószínûleg nem hagyott volna el. Nagy felelõtlenség amit tettél. De ez már mindegy. Férfit találsz különbet, nem ilyet, aki nem vállalja a következményeket. Mostantól felnõttként kell viselkedned mert felelõs vagy egy gyermekért. Hagyd azt a pasit a francba. Koncentrálj arra, hogy hogyan fogsz egyedül boldogulni a kicsivel. Mibõl fogtok élni, kitõl kaphatsz segítséget? Ha azzal foglakozol, hogy elhagytak azzal a gyerekedet is boldogtalanná teszed. Mellesleg... pasit visszaszerezni könyörgéssel... lehetetlenség. Légy ragyogó, mint a kismamák, vidám és bizakodó. Az a vonzó. Hozd rendbe a lelked és koncentrálj a babára! :) ))
ezt az én párom is igy fogadta.elhagyott, és azt mondta neveljem fel egyedül nélküle, néha egy hónapba 1x megnézi hogy hogy néz ki a gyerek, de nevére nem veszi.és most tartok a 36ik hétnél és együtt vagyunk és azt mondta, hogy mellettem marad, és nem hagy el késöbb majd elvesz, de a nevére változatlan nem veszi, azt mondta házasság után fog a nevére kerülni.szerintem ne aggodj.adj neki idõt. nehéz egy férfinak felfognia hogy apa lesz, azt hogy terhes vagy s már elvetetni sem lehet, azt hogy "elkell" vennie(ne értsd félre igy gondolja), azt hogy felelõsséggel tartozik nemcsak a saját életére kell vigyáznia de már másik életért is felelnie kell.ha ezt felfogta akkor vissza megy ha van benne egy kis jo érzés és tényleg szeret téged.hagyd most békén. ne irj neki, ne hivd, hagyd hogy hiányozz neki(nagyon nehéz), de ha érzi hogy hiányzol neki akkor könnyebben visszakapod, mintha visszasirnád magad.légy erõs.türelem meghozza a gyümölcsét.
Hát ugye inkább védekezni kellett volna. Az hogy a fiú nem igazán akar apa lenni, szerintem a korából is fakad. Meg eleve vannak felelõtlen pasik. Mondjuk azt, hogy nem vetetted el a babát, teljesen megértem. Aki az elsõ babáját elveteti, sokszor nem kap második esélyt. HA jó szüleid vannak, õk segíthetnek a babád felnevelésében. Te tudod milyenek a körülményeid, pl. van e végzettséged amivel a GYES után el tudsz helyezkedni? A babára jár majd neked családi pótlék. És igen a fiúnak vállalni kell a tetteiért a felelõsséget, vagyis jár neked a gyerektartás tõle. Bár ha úgy van ahogy gondolom, és a srác is az iskolapadot koptatja még, nem számíthatsz nagy pénzre. Ha a fiú végképp nem vállalja a babát és neked sincs semmi segítséged, akkor talán az örökbeadás lehet az utolsó megoldás neked. Sajnálom hogy fiatalon kerültél ebbe a helyzetbe.
13 hetesen mondtad el neki?
mindenesetre nagy felelõtlenség amit tettél, de itt most nem a letoláson van a hangsúly... akkor kell gondolkodni mikor 2 ember összebújik, hogy abból esetleg egy baba születik, ha nem védekeznek.. de vannak sajnos olyan férfiak is akik együtt tervezik a gyermeket, és amikor még meg sem születik lelép.. ne rágódj rajta, mert ez a babádnak is ártalmas és esetleg a sok stressztõl még elvetélhetsz... mit tegyél? mit ne tegyél inkább amit irtam.... legyél türelmes, majd az idõ megoldja, az erõszak úgy sem segit és ha vissza is menne, csak kötelességbõl, az meg kinek jó?

NCore-on meg tudom nézni, hogy miket töltöttem le eddig, vagy hogy mikre kattintgattam rá? Keresek egy múltkori filmet, de nem emlékszem rá.

Legjobb válasz: aktivitás összes torrentnél talán benne lehet, de ha még nem seedelted 48 órát akkor biztos megtalálod az aktivitás menüben

aktivitás összes torrentnél talán benne lehet, de ha még nem seedelted 48 órát akkor biztos megtalálod az aktivitás menüben
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi szépen!
ha emlékszel a film címére és, nem szoktad a böngészési elõzményeket törölni köztük megtalálod a film linkjét.

Mi van a rágóban? Ahányszor sokáig rágózok, kikezdi a számat. Eddig nem értettem mitõl van, de mostmár biztos, hogy a rágótól.

szájpadlásom, ínyem. 2 napig érzékeny, úgyhogy kénytelen leszek visszaszokni a körömrágásra :D

Legjobb válasz: Hogyha aftád lesz a rágógumizástól, akkor ezt szopogass éhgyomorra legalább 2 hónapon keresztül: MERCURIUS SOLUBILIS CH9. (mivel, aki Mercurius típus, annak aftás lesz a szája rágózástól). De körömrágásra más szert tudnék javasolni. (Ha lehet, menj el egy jó homeopátiás orvoshoz! De amit írtam, az tényleg jót fog tenni!)

Hogyha aftád lesz a rágógumizástól, akkor ezt szopogass éhgyomorra legalább 2 hónapon keresztül: MERCURIUS SOLUBILIS CH9. (mivel, aki Mercurius típus, annak aftás lesz a szája rágózástól). De körömrágásra más szert tudnék javasolni. (Ha lehet, menj el egy jó homeopátiás orvoshoz! De amit írtam, az tényleg jót fog tenni!)


1 éve nem szoptatok, de még mindig van tejem. Nagyon zavar már, de a homeos bogyó eddig nem segített! Mit tehetek, hogy elapadjon végre?

A nőgyógyász azt mondta, hogy azért van még mindig mert piszkálva van.. hagyjuk békén, és akkor 2 hét, és elmúlik. De hát nincs piszkálva, és a homeos bogyó sem segít! Tippek?? Miért nem akar elapadni?? Zavar már nagyon, ráadásul mostanában fáj is az egyik mellem.. olyan, mint amikor beindult a tejtermelés szülés után, és begyulladt. Na, pont olyan érzés..

Legjobb válasz: Másik nõgyógyász, elküld hirmonvizsgálatra, és ír gyógyszert.

Másik nõgyógyász, elküld hirmonvizsgálatra, és ír gyógyszert.
egyetértek az elõzõvel! gyógyszert lehet szedni! szerintem sem normális ha ennyivel szoptatás után is van még tejed.lehet h a prolaktin szinted magas, egy labor után ez kiderül és megfelelõen kezelhetõ
Bizony.Másik doki, vagy endokrinológus.
Nekem a Premens (gyógynövényes) tabletta segített.
Próba szerencse. Egy nagy csokor virág és õszinte bocsánatkérés nálam bejönne!
Mond meg neki.
Közeledj felé és ha reagál rá akkor mondd el neki a történteket!És ha még érez valamit irántad és képes megbocsátani akkor sikered lesz!Sok sikert!
Hát ha a csaj dacos, akkor elküld a fenébe:) 8én lehet, hogy ezt tenném). De egy próbát megér.
próba cseresznye :) ) próbáld meg, különben azon fogod rágni magad, h mi lett volna ha... sok sikert!:)

Ha eddig még nem hagytam soha senkire a babámat most 8 hos csak az apjára, ritkán mert folyton dolgozik és rajta kivül nincs senki aki közel van, akkor most ott merjem hagyni anyosnál éjszakára? Ugy hogy mi is oda menénk aludni csak késöbb!

Szoval,a férjemnek lessz a 30. szülinapja és már töbször mondta hogy hogy szerete volna megünepelni,és milyen jo lenne bulizni egyet.Szeretném ha jol érezné magát és meg tudnánk tartani a szülinapját,érzem ez lenne a jo ajándék,ennek örülne igazán,de eddig még sehol,senkivel nem hagytam ababám mert anyukám nem él csak mostoha apám van ? meg férfi és hát nem igazán biznám rá nincs gyereke(saját).Anyos messz 40 km-re lakik nem is vagyunk tul joba és ? is dolgozik egész nap igy még nem biztuk rá a fiam.Most mi lenne a jo megoldás?Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: szerintem, ha eddig nem hagytad senkire, akkor nem hiszem, hogy most is megmaradna. Pláne olyan embernél, aki eddig nem nagyon ismert. Este, elalvásnál? Akkor nyûgösebbek a babók, legalábbis az enyém. Mi még csak most hagytunk elõször így a mamánál, s minden oké volt, de õt ismeri és szereti is az egy éves kislányunk.

szerintem, ha eddig nem hagytad senkire, akkor nem hiszem, hogy most is megmaradna. Pláne olyan embernél, aki eddig nem nagyon ismert. Este, elalvásnál? Akkor nyûgösebbek a babók, legalábbis az enyém. Mi még csak most hagytunk elõször így a mamánál, s minden oké volt, de õt ismeri és szereti is az egy éves kislányunk.
Nem tudnátok otthon megoldani egy bulival (nyilván nem egy "erezd el a hajam tipusú"? Áthívni a barátokat, a babóca pedig egy másik szobában aludna. Szerintem Te is nyugodtabb lennél, ha akkor nézhetnél rá amikor akarsz.
egy jó barátnõ, aki gyakran van nálatok? tesók?
Szerintem is barátnõ, v tesó, akit Te is szeretsz!Meg attól függ h mikor lesz!Mert ha kb 1 hónap múlva akkor esetleg szoktathatod is a nagyihoz, ott alvás stb!

3 hónapos a babám és eddig nem igazán raktam a hasára, nem tudtam, hogy milyen fontos, nagyon lemaradhattunk-e a fejlõdésében, betudjuke hozni a lemaradást? Nem tartja meg magat, ha hasra teszem, mivel eddig ismeretlen volt számára.

Legjobb válasz: Lehetett volna elõbb is gondolni rá, de szerintem ezek a picikék olyan gyorsan behozzák a lemaradást, hogy nagy baj nincs. Tedd minél többször hasra, szépen rájön mit kell tennie.

Lehetett volna elõbb is gondolni rá, de szerintem ezek a picikék olyan gyorsan behozzák a lemaradást, hogy nagy baj nincs. Tedd minél többször hasra, szépen rájön mit kell tennie.
Nem hiszem, hogy nagy baj lenne. A mi babánk konkrétan nem bírta a hasalást, de aludni sem akart így. Nem erõltettem. Mégsem lett semmi baja, idõ szerint csinálta a mozgásformákat, magától.
Hogy érted, hogy nem tartja meg magát? Nem is kell még neki. 3 hónaposan annyi a "követelmény", hogy hason fekvésben 45 fokban meg tudja emelni a fejét, de nem kell pl. feltámaszkodni a karjára, vagy hosszan nézelõdnie. Egyébként a lányunk pont 3 hónaposan még ennyire sem tudta megemlni a fejét, csak egy héttel késõbb, mégis minden kezelés nélkül normális ütemben fejlõdött utána. Õ egészen 6-7 hónapos koráig alig volt hason, mert utálta. Tedd minél többször minél több idõre hasra és szépen fog erõsödni. Ilyen piciknél pár hét, vagy akár pár nap alatt is látványos változás történhet.
Én sem tettem hasra a fiamat, mert odrított. Hamar megtanult hasra és hátra fordulni, onnan már élvezte a dolgot. Esetleg motiválhatod azzal hogy mesekönyvet, újságot, bármi érdekeset teszel elé, hogy ne legyen úgy annyira uncsi. Ha van is lemaradás, hamar be fogja hozni.
A fiam anno utált hason, mindig sírt. Kicsit késõbb csinálta a forgásokat, mint az átlag, de bõven azon az idõn belül ami még normális (5 hónaposan az egyik oldalra, 6, 5 hónaposan a másikra). Szerintem is bõven jó vagy még. Most a lányom (3 hónapos múlt) csak hason tud aludni, õ pl már át is fordult, de õ nagyon sokat van hason.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sirt amikor hasra tettem igy nem erõltettem... A védõnõ szürésén nem tartotta 45 fokba a fejét, de alvas utan, amikor még nem fárad ki, akkor megtartja, rövid ideig, csak a kis kezével evez maga mellett... Köszönöm a válaszokat! Mi most nagyszülõktõl, rokonoktol távol vagyunk, baráti körben masnak nincs baba, én vagyok egyedûl vele napközbe, nem tudom viszonyittani mas babakhoz ill nincs ki felhivja a figyelmem, igy kicsitt megilyedtem, hogy jobban kellett volna-e már gyakoroljuk..!
A kérdező hozzászólása: Ma már át is fordul a hasárol a hátára...eszméletlen ez a tempo...most született es miket nem tudnak... Köszönöm , hogy megìrtátok a tapasztalataitokat!

Mit adjak a babámnak ha belázasodna? A doktornő nem adott és nem is mondott semmit. Normális hogy eddig nem írt fel semmilyen láz és fájdalomcsillapítót? Vagy ezt nekem kell kérni? Szerencsére eddig nem volt semmi baja.

Ma megkapta a kicsikém a 2hónapos oltásait,itthon megnéztem hogy némelyik baba be lázasodhat t?le. Most kicsit megijedtem mert nincs itthon semmi gyógyszer,de az orvos sem adott.

Legjobb válasz: A lázcsillapítók többségét nem kell felíratni, vény nélkül meg tudod venni a patikában. ez alól kivétel a Germicid C kúp (siam germicidet felírás nélkül is kapsz). Egyébként ezt már elõre megvehetted volna, hisz sosem lehet tudni, hogy mikor lázasodik be egy kisbaba...ha az éjszaka közepén, akkor is szükség van lázcsillapítóra. Ha szerencsétek lesz, nem megy fel nagyon a picid hõje (az enyémnek soha nem volt baja az oltástól), de ha mégis és még nincs lázcsillapítód, segít a hûtõfürdõ vagy a priznic (mindkettõ leírását megtalálod a neten).

A lázcsillapítók többségét nem kell felíratni, vény nélkül meg tudod venni a patikában. ez alól kivétel a Germicid C kúp (siam germicidet felírás nélkül is kapsz). Egyébként ezt már elõre megvehetted volna, hisz sosem lehet tudni, hogy mikor lázasodik be egy kisbaba...ha az éjszaka közepén, akkor is szükség van lázcsillapítóra. Ha szerencsétek lesz, nem megy fel nagyon a picid hõje (az enyémnek soha nem volt baja az oltástól), de ha mégis és még nincs lázcsillapítód, segít a hûtõfürdõ vagy a priznic (mindkettõ leírását megtalálod a neten).
Hát szerintem elég nagy felelõtlenség az orvosodtól hogy nem irt fel neked eddig még semmijen lázcsillapítot. Nekem a doki nem tudott aznap kijönni mikor hazajöttünk a korházból, ezért a védõnõvel küldte a recepteket. Közte lázcsillapító kupét is. Mondván legyen itthon mindig, mert nem lehet tudni mikor lázasodik be. Úgy tudom 3 hónapos kor alatt csak ez a kúp adható a babának (germicid). Reménykedj, hogy nem lázasodik be, ha meg igen akkor marad a hûtõfürdõ, vagy betelefonálsz az ügyeletre, hogy adjanak receptet apa elmegy érte. mi szerdán kaptuk meg a 2 hónapos oltást és szegénykém belázasodott 2 északa is. Nagyon megviselte. Másnap olyan gyenge volt, hogy sirni se tudott, csak nyüszögött. Szinte egész nap aludt. Holnap mindenképpen irassál lázcsillapítot. Szorítok nektek, hogy ne kelljen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Nekem is hozott a védõnõ recepteket csak éppen lázcsillapító nem volt közte. Magamat is hibáztatom hogy eddig nem vettem, de eddig hál istennek nem volt rá szükség.
Mert egész idõ alatt azt várod hogy na mikor mááár????
Mert sokat agyalsz, ahelyett, hogy csak élveznéd. Amikor már oda érsz, hogy majdnem, akkor eszedbe jut és teljesen kiesel a dologból ezért nem is sikerül.
csak lazulj el, és élvezd, nem kell rágörcsölni. Higgadj le, csukd be a szemed és élvezd. szuszá.
2-es nagyon jól megfogalmazta. Egyébként meg azért lehet, hogy nem megy mindjárt, mert minden új párnak össze kell szoknia, ehhez változó idõ kell, de ha közben elkezdesz azon filózni, hogy "miért nem", akkor kb ott le is lövöd a dolgot magadnak.
Nekem kb 4-5 hónap után volt elõször hüvelyi orgazmusom, de nem kattogtam ezen, h miért nem volt elõtte. Engedd el magad, élvezd, ennyi az egész!
Hm... Jó nektek lányok! Én már kilenc éve várom a mindjárt, s még nem jött el...

Van egy lány az suliba érzev iránta valamit, tetszik nekem. Hogy mondjam meg neki és hol? Eddig nem mertem mondani neki semmit mert nem tudom hogy hogy reagálna rá vagy mit mondana.13\f

Legjobb válasz: Csajozás alap: - Szia! Én.... szeretlek! Járj velem!.... Légyszi!! -ez rosz- - Szia! (itt bókolsz neki) Nincs kedved eljönni vlem valahova? Mondjuk moziba (itt természetesen más is jó, de ne Tescoba hívd) Hogy jobban megismerjük egymást? Ha elmegy akkor eddig nyert ügyed van. Ha nem az szívás.

Csajozás alap: - Szia! Én.... szeretlek! Járj velem!.... Légyszi!! -ez rosz- - Szia! (itt bókolsz neki) Nincs kedved eljönni vlem valahova? Mondjuk moziba (itt természetesen más is jó, de ne Tescoba hívd) Hogy jobban megismerjük egymást? Ha elmegy akkor eddig nyert ügyed van. Ha nem az szívás.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!