Találatok a következő kifejezésre: Eddig nem hogy (2041 db)

10. hetem taposom, eddig nem volt semmi panaszom ugy ertem verzes vagy barnas folyas. Azt mondjak a 12 hettöl nem kell annyira aggodni hogy elvetelek, ha eddig minden rendben bizhatok benne hogy igy is marad?

igaz hogy meg ilyen korban is csak ugy egyszerüen felszivodhat a baba?annak nincs semmi jele,csak UH-n nem lesz semmi?igaz?hiszen mar van vagy 4cm a baba,az csak ugy eltünik?

Legjobb válasz: Szia! Én 8 hetes vagyok és nekem a 4. héttõl folyamat barnázásom van, a baba mégis 2 cm és egyelõre jól van (kop-kop-kop). Na abban biztos lehet, hogy Õk már felszívódni tuti nem fognak. Ami még történhet, hogy nem fejlõdnek tovább, esetleg megáll a kis szívük. Azt csak Uh-n veszik észre, õk már nem tûnnek el maguktól. Bíznunk kell benne, hogy minden a legnagyobb rendben és ha eddig ilyen szépen fejlõdött, hát miért most állna le a fejlõdéssel. Azt mondják, hogy az elsõ 12 hét rizikós. Mégis a legtöbb baba az 5. és 8. hét közti idõszakban adja fel, ha valami nem stimmel. Persze utána is lehet, de csak POZITÍVAN! Nem lesz gond és kész!!! Neked október végén jön az egészséges babulód, nekem meg november elején :o) Ez így van rendjén és így is lesz! Boldog babavárást!!!!

Szia! Én 8 hetes vagyok és nekem a 4. héttõl folyamat barnázásom van, a baba mégis 2 cm és egyelõre jól van (kop-kop-kop). Na abban biztos lehet, hogy Õk már felszívódni tuti nem fognak. Ami még történhet, hogy nem fejlõdnek tovább, esetleg megáll a kis szívük. Azt csak Uh-n veszik észre, õk már nem tûnnek el maguktól. Bíznunk kell benne, hogy minden a legnagyobb rendben és ha eddig ilyen szépen fejlõdött, hát miért most állna le a fejlõdéssel. Azt mondják, hogy az elsõ 12 hét rizikós. Mégis a legtöbb baba az 5. és 8. hét közti idõszakban adja fel, ha valami nem stimmel. Persze utána is lehet, de csak POZITÍVAN! Nem lesz gond és kész!!! Neked október végén jön az egészséges babulód, nekem meg november elején :o) Ez így van rendjén és így is lesz! Boldog babavárást!!!!
Én nekem a 9. héten derült ki, hogy már nincs szívmûködése. Semmit problémám sem volt, csak egy pici barnás folyásom volt, azért mentem el a dokihoz. A mûtétig sem volt semmi panaszom, se vérzés, se görcsölés. Szerintem ne foglalkozz ezzel a gondolattal túl sokat. Inkább örülj a terhességnek és a szép dolgokra koncentrálj. Boldog baba várást kívánok neked!
Én is eddíg végig paráztam, de ma hogy betöltöttem a 13.hetet már egybõl egy kicsit jobban érzem magam. Éljen a második trimeszter! :-) Amúgy én is úgy hallottam 5. és a 9. hét között megy el a legtöbb baba, szóval azért innentõl már talán egy kicsit nagyobb nyugi van. A lényeg hogy azért ne egész lekedbõl aggódj, az maradjon csak meg egy kis hátsó gondolatnak! És állj pozitívan a dolgokhoz!!!! Hidd el én tudom milyen hosszúnak tûnik még ez az egy-két hét, de tényleg hamar elmegy! Meg persze az egész babavárás is, szóval élvezd ki amíg csak lehet! Kitartást és jó egészséget nektek!
Szia! Én okt 12. re vagyok kiírva, bár elõbb fogant és 1-2 nappal nagyobb mindig az uh-n. Én hétfõn leszek 12 hetes, kedden megyek az uh-ra és eléggé izgulok én is. Nekem már volt vetélésem decemberben, akkor 7 hetes voltam. De most a tünetek is elég kitartóak voltak, most kezdenek múlni a rosszullétek és remélem minden rendben lesz:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a valaszokat, probalok pozitivan hozza alni de nem tudom kitörölni ezeket a buta gondolatokat. igen nekem oktober 20-ra mondtak a baba erkezeset, nagyon varjuk sziasztok
Szia! Én 11 hetesen és 6 naposan kerültem kórházba (12 hét elõtt 1 nappal) mert hirtelen egyszer csak ömlött belõlem a vér. Szerencsére nem vetéltem el, most 18 hetes vagyok és 2 hete derült ki az, hogy mélyen tapad a lepény. Valószínû ezért volt a vérzés. Amióta kijöttem a kórházból, minden héten barnáztam 1-2 napig. Kb. 2 hete elmentem dokihoz, ekkor mondta, hogy mélyen van. Kaptam vérzéscsökkentõt (Dicynone) és azóta megszûnt a barnázás. Remélem késõbb a lepényem is fentebb vándorol. A baba amúgy jól fejlõdik, neki nincs semmi baja. :D 18 hetes kismami.

Kire szavazzak? Eddig nem követtem a politikát, így aztán azt sem tudom, hogy melyik a kutya és melyik az eb.

Valaki, aki kevésbé vagy nem elfogult, leírná nekem röviden, hogy melyik párt mit képvisel?

Legjobb válasz: Nem vagyok elfogult mert itthon nem politizálhatok és el vagyunk zárkozzva a politikátol teljesen és amitlyen pártot mondani fogok az a ÉN kedvencem Fidesz: Amit eddig ( tehát a megalázást) gondolj bele a szociális temetés... MSZP : Jobb életet Jobbik : semmit nagy nulla csak porovokálnak és nem is az a elvük. Szavazz a Munkáspártra,hogy Gyula bácsi jusson be a parlamentbe.

Nem vagyok elfogult mert itthon nem politizálhatok és el vagyunk zárkozzva a politikátol teljesen és amitlyen pártot mondani fogok az a ÉN kedvencem Fidesz: Amit eddig ( tehát a megalázást) gondolj bele a szociális temetés... MSZP : Jobb életet Jobbik : semmit nagy nulla csak porovokálnak és nem is az a elvük. Szavazz a Munkáspártra, hogy Gyula bácsi jusson be a parlamentbe.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Igen, a Jobbik ellen nyomatják kõkeményen a lejárató kampányt, hogy nácik meg nyilasország lesz itt, ha õk lesznek hatalmon. De gondolj bele, melyik kormány kezében van jelenleg a média, és kik félnek az ügynöklisták titkosításának feloldásától? Lengyelországban a rendszerváltás idejekor egybõl az volt az elsõ intézkedés, hogy évekig eltiltottak minden volt szocialista lengyel politikust a közélettõl. It meg volt MSZMP utódpártok (MSZP) és volt KISZ titkárok (Orbán Viktor) voltak kormányon és meg is látszik az eredményük az emberek elégedettségén. Szóval ez ne zavarjon, ha náci pártot akarsz, akkor ott van a Magyar Hajnal, érdekes, õket nem mószerolja senki a médiában. Jobbikra pedig már azért is szavazok, mert 1. Elegem van Orbán beképzeltségébõl, statisztika hamisításából, valamint hogy rokonom rendes dolgozó volt eddig is, de amikor kirúgták, már csak közmunkásként tudott elhelyezkedni és napocskákat kellett rajzolgatnia ÉRETTSÉGIVEL. KDNP-vel pedig atomig alázták az oktatást, ezzel fiatalabb, középsulis ismerõseimnek is keresztbe téve. 2. MSZP már 2002-2010-ig megmutatta mit tud. Csak hallgass utána az öszödi beszédnek, valamint hitelekkel próbálta fenntartani a gazdaságot, amirõl jól tudjuk történelembõl, hogy Kádár idején se jött be. Úgyhogy maradt nekem a Jobbik, nekem szimpatikus, a párton belüli neonáciskodó és primitív tagoktól pedig igyekszenek megszabadulni. A Magyar Hajnal is ilyen fasiszta ex-Jobbikosokból áll. Meg az én érdekeimhez áll közel: Magyarországon akarok maradni dolgozni, Pesten akarok élni, nem akarom, hogy munkából hazajövet meglopjanak vagy késsel fenyegessenek értékeimért (és itt nem cigányokra gondolok, hanem magyar bûnözõkre is) és itt akarok vállalkozni. Ha nem jön be a kormányzásuk vagy nem õk nyernek, akkor így jártam, de legalább nem lesz lelkiismeretfurdalásom, hogy Fideszt tartottam hatalmon vagy az Összefogást segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megyek szavazni.
Én egyértelmûen a Jobbikot mondom. Sajnos azzal próbálják elriasztani az embereket tõlük, hogy majd fasiszta államot vezetnek be. De ez csak ijesztgetés. Ugyanis szerinted az EU engedné, hogy a fasizmus újra kialakuljon? Ugye-ugye? Ha arra törekednének, akkor menesztenék õket. Tehát az ilyen ne tartson vissza a Jobbikra szavazástól.
A kérdező hozzászólása: Dontbefool, köszönöm!
A kérdező hozzászólása: A Jobbikról rengeteg rosszat hallottam, még így is, hogy nem politizálok. Tele van az internet velük, hogy milyen rosszak meg stb. Pedig eredetileg rájuk akartam. Lejárató kampány?
A Fidesz és az MSZP már bizonyították, h alkalmatlanok a kormányzásra. Az LMP az SZDSZ reinkarnációja, tehát szintén kiesik. Akiben van egy csepp felelõsségérzet, az ezekre nem szavaz. Marad a Jobbik, mint egyetlen értelmes alternatíva.
ez segíthet választani [link]
MSZP: jobb élet? Kedves elsõ ezt te sem gondolod komolyan. A Fidesz elõtt jobb élet volt? Legyen egy kis változás kedves kérdezõ és olyanra szavazz aki még nem volt kormányon.
ha nem vagy megelégedve a jelenlegi helyzettel akkor mindegy kire szavazol hisz nem a fidesz kapja a szavazatodat!
A Jobbikra.
Azért szidják a Jobbikot mert félni valójuk van, az elszámoltatásban.

Szeretnék érdeklõdni tõletek elsõ babámat várom 5 hetes vagyok, és eddig nem tudtam hogy nem lehet forró vízben fürödni abba fürödtem eddig végig de max 10 percet ültem benne ha valami baj lenne már érezném? írjatok légyszi

Legjobb válasz: még nagyon korai a terhesség tehát nem lehet tudni hogy mi elsz, de ha lesz is gond nem emiatt lesz. még szivhangja sincs neki csak 2 héten belül lesz. Mostantól inkább zuhanyozz és fürdés is ne forro vizben elgyen, de arra figylej hogy idövel joval nagyobb az esély a hüvelygombára, még akkor is ha soha nem volt iylen gondod, terhesség alatt szinte midnen nönek van legalább egyszer.

még nagyon korai a terhesség tehát nem lehet tudni hogy mi elsz, de ha lesz is gond nem emiatt lesz. még szivhangja sincs neki csak 2 héten belül lesz. Mostantól inkább zuhanyozz és fürdés is ne forro vizben elgyen, de arra figylej hogy idövel joval nagyobb az esély a hüvelygombára, még akkor is ha soha nem volt iylen gondod, terhesség alatt szinte midnen nönek van legalább egyszer.
Most még nem para, ne aggódj. De ezentúl zuhanyozz és azt se forróval. Ilyenkor nem célszerû kben sem a fürdés (kivéve nyílt vízben), m könnyen összeszedsz vmi fertõzést. A forró vízben meg begörcsölhetsz és leválhat a méhlepény.
A forró fürdõvel 2 "baj" van. 1. Forró: Vetélést okozhat. (Megemeli a maghõmérsékletet, ezért veszélyes a láz is!) 2. Fürdõ: Könnyebben elkaphatsz fertõzést, ami okozhat szintén vetélést, vagy fejlõdési rendellenességet. Ezentúl inkább zuhanyozz, s ne túl forró vízzel! ;) Jó babázást!
Nem lesz gond ne aggodj. Kb 40 fokos vízig nem gond az otthoni fürdés, én is az utolsó trimeszterig úgy mostam le magam, meg hajat mosni is úgy szeretek legjobban, igaz én fürdöttem elõször( pont azért hogy elkerüljük a fertõzést) és összesen nem voltam 10 percig a fürdõben. De a dokim mindig tájékoztatott mindenrõl, mert voltunk nyaralni is egy wellnes szállóban és ott sem volt gond a fürdõzéssel, meg most is megyünk majd mert a 2 éves picurunk imád pancsolni. A lényeg hogy mindig tartsd be amit a dokid mond, mert mindenki és minden terhesség más, és nyugodtan kérdezz tõle, mint hogy utána gond legyen. Én a wellness elõtt is kérdeztem tõle mire figyeljünk a kiválasztásnál és ha már ott vagyunk, és így nem is lett gond.
Vetélést inkább a hideg víz okoz, a meleg a fertõzés miatt nem javasolt. De ha ennyitõl baj lenne, akkor sajnos mástól is. Úgyhogy csak nyugalom. Azért inkább zuhanyozz, de ha a 2. trimesztertõl jól esik egy egy meleg, nem extrém forró fürdõ, csak nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos válaszokat mindnekinek!:) megnyugtattatok !

Rendeltem dec.21-én egy hordozható DVD lejátszót a Media Markt-ból, másnap küldtek egy e-mailt hogy a következõ munkanap alatt kihozzák. Eddig nem hozták ki és, hogy melyik a következõ munkanap? Gondolom már 2014-ben?

Legjobb válasz: A következõ munkanap december 23. volt. A kereskedelmi egységek nem igazán tartják az összevonások, elõrehozott munkanapokat, és pihenõnapokat. A reklamáció engedélyezett! Alapos késében van a cég, vagy gond van a csomaggal, esetleg elveszett, megsérült, nem sikerült beszerezni, bármi történhetett. Kérdezz rá! Ha eddig nem kaptad meg, lépni kell, különben ennyi idõ után már sosem kapod kézhez, ha csak vársz. Nyilván hiba van a rendszerben.

A következõ munkanap december 23. volt. A kereskedelmi egységek nem igazán tartják az összevonások, elõrehozott munkanapokat, és pihenõnapokat. A reklamáció engedélyezett! Alapos késében van a cég, vagy gond van a csomaggal, esetleg elveszett, megsérült, nem sikerült beszerezni, bármi történhetett. Kérdezz rá! Ha eddig nem kaptad meg, lépni kell, különben ennyi idõ után már sosem kapod kézhez, ha csak vársz. Nyilván hiba van a rendszerben.
Postán ellopták, nyugodj meg. Reklamálj.
A kérdező hozzászólása: Máma kihozták, de köszönöm a válaszokat.

Van egy lány az suliba érzev iránta valamit, tetszik nekem. Hogy mondjam meg neki és hol? Eddig nem mertem mondani neki semmit mert nem tudom hogy hogy reagálna rá vagy mit mondana.13\f

Legjobb válasz: Csajozás alap: - Szia! Én.... szeretlek! Járj velem!.... Légyszi!! -ez rosz- - Szia! (itt bókolsz neki) Nincs kedved eljönni vlem valahova? Mondjuk moziba (itt természetesen más is jó, de ne Tescoba hívd) Hogy jobban megismerjük egymást? Ha elmegy akkor eddig nyert ügyed van. Ha nem az szívás.

Csajozás alap: - Szia! Én.... szeretlek! Járj velem!.... Légyszi!! -ez rosz- - Szia! (itt bókolsz neki) Nincs kedved eljönni vlem valahova? Mondjuk moziba (itt természetesen más is jó, de ne Tescoba hívd) Hogy jobban megismerjük egymást? Ha elmegy akkor eddig nyert ügyed van. Ha nem az szívás.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ:-)

Hogy lehet visszaszoktatni hogy megint átaludja az éjszakát? Lányom 3 hónapig átaludta. Most 3 hete kell. Először csak egyszer most már van hogy kétszer is kell és eszik. Nemértem hogy eddig nem volt éhes vagy miért van ez? Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(

Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(
Mekkora a lányod, és mikor mennyit eszik? Mármint délután, nem éjszaka.
Mekkora a kicsid? Mivel táplálod? Hol tart mozgásfejlõdésében?
A kérdező hozzászólása: 4 hónapos múlt. Anyatejes este tápot kap.
A kérdező hozzászólása: Musszály volt megetetnem mert csak ugy alszik vissza. Csak nem értem hogy egyszercsak mitõl van ez. És hogy lehetne visszaszoktatni.
Déltõl lafakvésig mikor, mit és mennyit eszik?
A kérdező hozzászólása: 2-3 szopi nem tudom mennyit. Este 8 kor 120 ml táp.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Most este ezt csináltam, felkelt 3 kor visszaaltattam evés nélkül aztán kelt 5 kor de akkor már adtam neki.
Érdekes, az én lányom pont fordítva mûködik. 6 hónapos koráig aludt mint a kisangyal. Volt olyan éjjel, hogy egyszer sem kelt. Leraktam 8-kor és reggel 9-kor ébredt. No, ezt most mintha elvágták volna. Felkel éjfélkor vagy kettõkor. Aztán 4-5 között. Nem tudom mi történt. Szinte kizártnak tartom, hogy éhes legyen, de mégis az, mert iszonyatos erõvel eszik. Azóta kezdõdött ez, amióta elkezdtük a hozzátáplálást.

Lehetséges, hogy a banántól fájjon a babám hasa, úgy hogy eddig nem okozott semmi bajt, pedig már kb 3hónapja eszi és csak most érzékeny rá?

Legjobb válasz: Akkor az nem attól van. Okozhat puffadást, de ha 3 hónapja kapja és eddig baja nem volt tõle, akkor nem is allergiás rá. Mást nem kapott? Egyébként most hányásos-hasmenéses vírus van, figyeld a babád.

Akkor az nem attól van. Okozhat puffadást, de ha 3 hónapja kapja és eddig baja nem volt tõle, akkor nem is allergiás rá. Mást nem kapott? Egyébként most hányásos-hasmenéses vírus van, figyeld a babád.
szia! USAban banánnal kezdik a hozzátáplálást olyannyira veszélytelen. Ha 3hónapja kapja, már rég hozzászokott, más lehet a gond.
A kérdező hozzászólása: Szerintem sem attól volt a nyûgösség, csak a párom felvetette, hogy a banán a bûnös, mert mást nem evett olyat ami szóba jöhet. Éjjel felkelt szopizni, visszaaludt, elmentem a fürdõbe egy percre és mire visszamentem sirt és addig nem nyugodott meg még a cicin se amig fel nem vettem és úgy el nem aludt, pedig nem szokott ilyet csinálni, max ha jön a foga, de most nem hiszem, legalábbis nem a héten fog kijönni neki. Ma délelõtt adtam neki banánt, nem délután, ha éjjel megint ez lesz, akkor sem a banán, mivel délután semmi baja nem volt és már jelentkeznie kellett volna a hasfájásnak ha ettõl lenne.

Miért van, hogy akárhonnan próbálom letölteni akármelyik MSN Plus-t, a NOD-om vírust jelez és nem engedi? Eddig nem volt semmi gond.

Legjobb válasz: Köszi, én is innen próbáltam leszedni elõször. Nod nálam eddig maximálisan bevált, évek óta nem kapott vírust a gépem, de még nem is csinált ilyet. Lehet, hogy tényleg a Plusok lettek veszélyesek? :(

A kérdező hozzászólása: Köszi, én is innen próbáltam leszedni elõször. Nod nálam eddig maximálisan bevált, évek óta nem kapott vírust a gépem, de még nem is csinált ilyet. Lehet, hogy tényleg a Plusok lettek veszélyesek? :(
Nod alapból lehet szar rakj fel valami mást. hivatalos honlapja: http://www.msgplus.net/download/ http://www.msgpluslive.net/

Mit adjak a babámnak ha belázasodna? A doktornő nem adott és nem is mondott semmit. Normális hogy eddig nem írt fel semmilyen láz és fájdalomcsillapítót? Vagy ezt nekem kell kérni? Szerencsére eddig nem volt semmi baja.

Ma megkapta a kicsikém a 2hónapos oltásait,itthon megnéztem hogy némelyik baba be lázasodhat t?le. Most kicsit megijedtem mert nincs itthon semmi gyógyszer,de az orvos sem adott.

Legjobb válasz: A lázcsillapítók többségét nem kell felíratni, vény nélkül meg tudod venni a patikában. ez alól kivétel a Germicid C kúp (siam germicidet felírás nélkül is kapsz). Egyébként ezt már elõre megvehetted volna, hisz sosem lehet tudni, hogy mikor lázasodik be egy kisbaba...ha az éjszaka közepén, akkor is szükség van lázcsillapítóra. Ha szerencsétek lesz, nem megy fel nagyon a picid hõje (az enyémnek soha nem volt baja az oltástól), de ha mégis és még nincs lázcsillapítód, segít a hûtõfürdõ vagy a priznic (mindkettõ leírását megtalálod a neten).

A lázcsillapítók többségét nem kell felíratni, vény nélkül meg tudod venni a patikában. ez alól kivétel a Germicid C kúp (siam germicidet felírás nélkül is kapsz). Egyébként ezt már elõre megvehetted volna, hisz sosem lehet tudni, hogy mikor lázasodik be egy kisbaba...ha az éjszaka közepén, akkor is szükség van lázcsillapítóra. Ha szerencsétek lesz, nem megy fel nagyon a picid hõje (az enyémnek soha nem volt baja az oltástól), de ha mégis és még nincs lázcsillapítód, segít a hûtõfürdõ vagy a priznic (mindkettõ leírását megtalálod a neten).
Hát szerintem elég nagy felelõtlenség az orvosodtól hogy nem irt fel neked eddig még semmijen lázcsillapítot. Nekem a doki nem tudott aznap kijönni mikor hazajöttünk a korházból, ezért a védõnõvel küldte a recepteket. Közte lázcsillapító kupét is. Mondván legyen itthon mindig, mert nem lehet tudni mikor lázasodik be. Úgy tudom 3 hónapos kor alatt csak ez a kúp adható a babának (germicid). Reménykedj, hogy nem lázasodik be, ha meg igen akkor marad a hûtõfürdõ, vagy betelefonálsz az ügyeletre, hogy adjanak receptet apa elmegy érte. mi szerdán kaptuk meg a 2 hónapos oltást és szegénykém belázasodott 2 északa is. Nagyon megviselte. Másnap olyan gyenge volt, hogy sirni se tudott, csak nyüszögött. Szinte egész nap aludt. Holnap mindenképpen irassál lázcsillapítot. Szorítok nektek, hogy ne kelljen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Nekem is hozott a védõnõ recepteket csak éppen lázcsillapító nem volt közte. Magamat is hibáztatom hogy eddig nem vettem, de eddig hál istennek nem volt rá szükség.

Olyan problémám van hogy 2ésfélhónapja vagyok együtt a barátommal. és eddig semmi gond nem volt de szombat óta mintha nem is érdekelném nem is igen keres. és nagyon fura:S. Eddig nem ilyen volt:S Ilyenkor mit kell tennem?

Tényleg nem értem:S:'(

Legjobb válasz: Szia. Szerintem minden képpen kérdezd meg, hogy most mivan. Merre hány méter.. És ha csak annyit mondd, hogy "semmi" akkkor mondd neki,hogy kicsit szüeteljetek.. Ha valoban nincs semmi akkor keresni fog, hameg nem.. akkor neked is jobblesz úgy.. :/ sok sikert.

Szia. Szerintem minden képpen kérdezd meg, hogy most mivan. Merre hány méter.. És ha csak annyit mondd, hogy "semmi" akkkor mondd neki, hogy kicsit szüeteljetek.. Ha valoban nincs semmi akkor keresni fog, hameg nem.. akkor neked is jobblesz úgy.. :/ sok sikert.
Az elõttem szólóval teljesen egyet értek. Ha ilyen akkor nem érdemel meg, de lehet hogy csak neked jött le rosszul vagy neki jött valami úgy össze. Könnyen orvosolható, kérdezd meg mi a baja, ha azt mondja semmi akkor mond hogy "rendben tartsunk szünetet", ha keres utána akkor csak véletlenek egybeesése volt, ha nem, akkor meg örülj hogy hamar kiderült, és nem fáj annyira. Talán ezt tudom én is mondani.
félrekurt és már nem érdekled...
Mondjuk kérdezd meg Tõle mi a baja, mi történt amiért nem keres az ideje?
Megunt. Elõfordul.
A kérdező hozzászólása: és ha tényleg megunt akkor az segítene ha kicsit hanyagolnám és akkor utána megint nemlennék unalmas?
Nem akarlak elkeseríteni. Én egy hete ugyanígy voltam. Oda-vissza volt értem a srác (ezt színlelte), a csillagokat is "lebókolta" nekem az égrõl, majd mit ad ég, mit vettem észre...egy nap...két nap...három nap...éééés még mindig nem keres. Hamar ki is bújt a szög a zsákból: szexet akart csak a lelkem, és látta, hogy nem igen fog egyhamar megfektetni... Aztán hasára ütött, egy szánalmasan átlátszó kifogást agyalt ki és lelépett. Persze minden ember más. Csak annyira hasonlít a történetünk, hogy gondoltam, megosztom veled. De egyet tudok tanácsolni, ne ülj otthon és ne rágd magad, hogy mi van, hanem egyértelmûen kérdezz rá!! Minél hamarabb!!! Ki fog derülni hidd el!
Érdekesek ezek a pasik. 180 fokos fordulatra képesek pár nap alatt. És még azt mondják, hogy a nõk a bonyolultak... Nem tehetsz mást, minthogy leülsz vele és megbeszéled. Lehet ennek az egésznek ezer oka, így csak találgatni tudunk. De az százas, hogy valami nem stimmel. A kommunikáció mindent megold! :P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a normális válaszokat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!