Találatok a következő kifejezésre: Eddig nem hőemelkedésem, (8 db)

Kislányom múlt hét szerdán megkapta a 15 hónapos kötelelező oltást (1 karba-1 fenék) doktornő azt mondta valoszinű 7-10 nap magas láza lesz. Eddig nem volt csak enyhe hőemelkedés, de neki alapból 37.1-37.2a hője, szerintetek már nem lesz láza?

Legjobb válasz: Ez csak egy lehetséges mellékhatás, egyáltalán nem biztos, hogy kijön. Amúgy a 7. és a 21. nap között lehet ilyen reakció, de szerintem ha eddig nem volt, akkor már nemigen lesz :)

Ez csak egy lehetséges mellékhatás, egyáltalán nem biztos, hogy kijön. Amúgy a 7. és a 21. nap között lehet ilyen reakció, de szerintem ha eddig nem volt, akkor már nemigen lesz :)
A kérdező hozzászólása: Attól tartok valami gyulladás, vagy fertõzés, esetleg méhszájseb lehet.
meglepõdnék, ha valóbab a méhszájadat látnád...
valóban
Méhszájadat esetleg csak az ujjaddal érzed ha felnyúlsz a hüvelyedbe, de nem láthatod.
A kérdező hozzászólása: ki mondta, hogy láttam??? pont az általad leírtak alapján éreztem hogy mintha lenne ott valami. De miért nem a kérdésre válaszoltok?

Két éves kislányunk két napja lázas, hol csak hőemelkedése van, hol láza. Eddig nem köhögött, de ma elkezdett. Minek lehetnek ezek a tünetei?

A doki nénivel eddig gyomorgyulladásra gondoltunk mert pár nappal korábban hányt is. Ma mikor elkezdett köhögni még nem hívtam vissza, így várjuk mi lesz az éjszaka. Remélem nem túl komoly probléma áll a háttérben.

Legjobb válasz: 14 hós a kisfiam. szombat este és vasárnap reggel hõemelkedése volt. és száraz köhögése de nem volt vészes. adtam rá neki köptetõt. ma reggel már felszakadozott a köhögése de annyira elkezdett pillanatok alatt köhögni hogy délután mentünk az orvoshoz. ja és kicsit folyik is már az orra. továbbra is adom a köptetõt és cedax babyt kaptunk. estére az összes váladok amit ma felköhögött és lenyelt azt most kihányta szegénykém:( remélem ezek után már jobban lesz mert most megnyugodott és a kimerültségtõl ülve elaludt. remélem ti nem jártok így. ha holnap is köhög akkor vidd orvoshoz szerintem

14 hós a kisfiam. szombat este és vasárnap reggel hõemelkedése volt. és száraz köhögése de nem volt vészes. adtam rá neki köptetõt. ma reggel már felszakadozott a köhögése de annyira elkezdett pillanatok alatt köhögni hogy délután mentünk az orvoshoz. ja és kicsit folyik is már az orra. továbbra is adom a köptetõt és cedax babyt kaptunk. estére az összes váladok amit ma felköhögött és lenyelt azt most kihányta szegénykém:( remélem ezek után már jobban lesz mert most megnyugodott és a kimerültségtõl ülve elaludt. remélem ti nem jártok így. ha holnap is köhög akkor vidd orvoshoz szerintem
A kérdező hozzászólása: Köszi gyors válaszod. Erre gondoltam án is, hogy ha még mindig köhög holnap is, akkor feltétlenül irány az orvosnõ.

Eddig nem volt hőemelkedésem, de ma du 36, 8 lett. Amellett petefészkeim fájnak, napközben többször rám tör a fáradtság, olyan mintha megjönne, de nem jön. Kettő teszt negatív. Vajon mi lehet a baj? Lehet, hogy baba?

2 hete késik,január 11-én volt meg utoljára.Február 13-án kellett volna megjönnie.Kb 2 hete volt,hogy 2 napig eszeveszetten viszketett a mellem,de azóta semmi tünet.Eddig nem volt h?emelkedésem,de ma du 36,8 lett.Amellett petefészkeim fájnak,napközben többször rám tör a fáradtság,olyan mintha megjönne,de nem jön.Kett? teszt negatív.Viszont több helyen olvastam,hogy nem mindig mutatja ki a teszt.

Legjobb válasz: Lehet hogy babás vagy.Bár azt azért már ki kellett volna mutatnia a tesztnek.Menj el egy nõgyógyászhoz.Sok sikert.

Lehet hogy babás vagy.Bár azt azért már ki kellett volna mutatnia a tesztnek.Menj el egy nõgyógyászhoz.Sok sikert.

Szerintetek a foga jön? A lányom 6 és fél hónapos, és 3 napja megy a hasa. Nem nyűgös, egész nap játszik, nevet. Hőemelkedése sincs, és csak az eddig megszokott kajáit eszi. Viszont az ínyén nem látok semmit.

Legjobb válasz: Mi ugyanígy voltunk.6 hós volt,mikor egyszer csak több lett a kakis pelus,majd éjjel felébredt 2*-3*,õ átalussza az éjszakát,ezért gondoltam,hogy lehet valami,reggel néztem az ínyét,és kint volt a fogacska sarka. Semmit nem vettem észre elõtte! Épp csak kicsit fehérebb volt az ínye,de az sem volt szembetûnõ.

Mi ugyanígy voltunk.6 hós volt, mikor egyszer csak több lett a kakis pelus, majd éjjel felébredt 2*-3*, õ átalussza az éjszakát, ezért gondoltam, hogy lehet valami, reggel néztem az ínyét, és kint volt a fogacska sarka. Semmit nem vettem észre elõtte! Épp csak kicsit fehérebb volt az ínye, de az sem volt szembetûnõ.
Hát nem tudom, nekünk csak 1 napig szokott tartani fogzásnál a hasmenés, az sem egész napos, egy higabb kaki van olyankor. Lehet másnál ez több nap.
1.vagyok. Nálunk is csak 1 nap volt hígabb kaki! Nézesd meg orvossal azért holnap.
influenza vírussal tuti nem hõemelkedésed lenne! Az magas lázzal jár!
Nem feltétlenül jár lázzal. Nekem nem szokott lenni.
jesszusom... jó akkor NEKED nem jár lázzal, vagyis nem vírusfertõzésed van! Általános iskola 6. osztály, biológia óra...
Hát, akármennyire fáj, mindig vannak kivételek... Mellesleg kimutatott vírusfertõzésnél sem volt lázam. Van, akinek nincs, van, aki kettõt tüsszent és belázasodik.

A hőemelkedés mit jelent? Most mértem meg (37.1) + mellfájás, de nagyon. Havim nem maradt el eddig. (Következőig még 1 hét) Terhesség? Vagy peteérés? Vagy mi ez?

Köszönöm a válaszokat el?re is!

Legjobb válasz: Lehet még elvileg peteérésed is. Idobe talán még bele is fér. Menzeszig fenntmarad / remélem aztán utána is /. Nekem is ma 37,2 volt /csutortokre nem várom/ meg is lepodtem beteg én se vagyok ennnek ellenére jelnek nem veszem mert menzeszig fenntmarad úgyis menzesz napján megleesik és koppanok egy nagyot. Mióta múlt hónapba becsapott a saját testem azóta truccolok és bármi jelet produkál semmisnek veszem. Én márcsak a két csíkos tesznek fogok hinni ha már elmaradt a menzeszem másnak nem. Talán nem csalódok akkorát......

Lehet még elvileg peteérésed is. Idobe talán még bele is fér. Menzeszig fenntmarad / remélem aztán utána is /. Nekem is ma 37, 2 volt /csutortokre nem várom/ meg is lepodtem beteg én se vagyok ennnek ellenére jelnek nem veszem mert menzeszig fenntmarad úgyis menzesz napján megleesik és koppanok egy nagyot. Mióta múlt hónapba becsapott a saját testem azóta truccolok és bármi jelet produkál semmisnek veszem. Én márcsak a két csíkos tesznek fogok hinni ha már elmaradt a menzeszem másnak nem. Talán nem csalódok akkorát......
A kérdező hozzászólása: Ja és tutira nem vagyok beteg, nem attól van hõemelkedésem.
ébredési hõd ennyi? szoktad mérni a hõdet? tüneteid?
A kérdező hozzászólása: Hát már pár órája fent vagyok, eddig nem mértem, csak barátom mondta mindig, hogy olyan forró vagyok, gondoltam megmérem. Tüneteim olyanok mintha terhes lennék (mellfájás, fáradtság, ingerlékenység) de csináltam 1 hete egy tesztet, negatív lett, meg a menstruációm se azt mutatja, hogy terhes lennék. Peteérésnél nincs ilyen?
A kérdező hozzászólása: Akkor most ez lehet terhesség negatív teszt után meg úgy hogy megjött elvileg rendesen???
Azt írtad hogy a kovetkezo menziig még van 1 heted! Mos jott meg ? Jaj, nagyon sajnálom de ha rendesen megjott nem hiszem hogy lenne baba bár vannak kivételek akiknek egész végig megvan a menzije de ez elég ritka.Fel a fejjel ! Talán majd legkozelebb.
A kérdező hozzászólása: Nem jött még meg. Még 1 hét van.
Na hiszen akkor még nincs veszve semmi ! Szorítok !!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!