Találatok a következő kifejezésre: Eddig nagyon volt (401 db)

Decemberbe császároztak. És közben el is köttetem magam. Már 3x menstruáltam, de alig van meg pedig eddig nagyon volt. Vagy nem állt még be rendesen habár 25 naponként megjön vagy az elkötés miatt változott meg a mennyisége? Tapasztalat valakinek?

Legjobb válasz: Ha szoptatsz természetes a kevesebb, rövidebb mensi. Ha már 2-3 hónapja nem szoptatsz, megint változni fog, de nem biztos, h olyan lesz, mint terhesség elõtt. Az elkötés is csökkentheti, de inkább a hormonok.

Ha szoptatsz természetes a kevesebb, rövidebb mensi. Ha már 2-3 hónapja nem szoptatsz, megint változni fog, de nem biztos, h olyan lesz, mint terhesség elõtt. Az elkötés is csökkentheti, de inkább a hormonok.
Engem augusztusban kötöttek le császárnál. Szoptattm mostanáig
Véletlen küldtem. Nekem 55 naponta jönn meg, de iszonyat sok. Azelött fele ennyi volt.

Eddig nagyon aktiv volt a babám, szinte egész nap mozgott. Pár napja csak egyszer kétszer mocorog. Baj lehet?

Legjobb válasz: Szia! Mi 20 hetesek vagyunk és kb már 2 hete érzem, h mocorog a pici. Az én babám is nagyon aktív volt eddig, de az elmúlt pár napban (csütörtöktõl) õ is alig mozgott. Sztem semmi bajuk. Biztos van olyan idõszak is mikor többet pihennek, vagy õket is megviselte ez a hirtelen idõjárásváltozás! Ha nagyon aggódsz, akkor menj el orvoshoz, de sztem semmi gond nincs! Nemsokára megint fog mocorogni! (az enyém tegnap este már negyon tudott rúgdalózni:) )

Szia! Mi 20 hetesek vagyunk és kb már 2 hete érzem, h mocorog a pici. Az én babám is nagyon aktív volt eddig, de az elmúlt pár napban (csütörtöktõl) õ is alig mozgott. Sztem semmi bajuk. Biztos van olyan idõszak is mikor többet pihennek, vagy õket is megviselte ez a hirtelen idõjárásváltozás! Ha nagyon aggódsz, akkor menj el orvoshoz, de sztem semmi gond nincs! Nemsokára megint fog mocorogni! (az enyém tegnap este már negyon tudott rúgdalózni:) )
Szia. Biztosan nincsen gond.Valószi´nü, hogy a babád befelé fordult, vagy a passzív idöszakában van.Nem indíg mozognak egyformán.Az én babám is ege´sz idö alatt nagyon aktív.Eddíg egy nap volt, hogy nem akart mozogni.másnap visszatért a mozgás.Ha úgy érzed, hogy valami nincsen rendben, akkor keresd fel nyugodtan az orvosodat, vagy a védönöt. 39hetes kismama.

Kisfiam 9holnapus most kezdtek joni a fogai. Eddig se volt nagy evo de mostanaba alig akar enni. Vajon kozrejatszik hogy jonek a fogai?

Elore is koszi a valaszokat.

Legjobb válasz: Persze! Kisfiamnak is most kezdtek el jönni a fogai, 1O hós korában. Õ eddig nagyon jó evõ volt, most viszont alig tudom megetetni, nem akar elfogadni semmit a kiflin kívül (mert az masszírozza az ínyét). Remélem hamar túlleszünk ezen!

Persze! Kisfiamnak is most kezdtek el jönni a fogai, 1O hós korában. Õ eddig nagyon jó evõ volt, most viszont alig tudom megetetni, nem akar elfogadni semmit a kiflin kívül (mert az masszírozza az ínyét). Remélem hamar túlleszünk ezen!
hogyne, . az enyém 22 hónapos, most jön a 4 utolsó foga, és 5 napig alig evett valamit, de szó szerint alig. nem is tudom mit kakált ki. :)
mennyit evett és most ez mennyire csökkent le?
A kérdező hozzászólása: Regel megevet 200tejet, delbe levest delutan valami gyumolcsot ugy 6 ora fele valami puret es este meg 200tejet eddig.Most alig eszik meg100tejet vagy 4 kanal levest delutan egy joghurtot aztan estig semit este egy kis tejet.

Nagyon lassú a letöltésem előbb csak a rapid-os volt de most már az összes ilyen hasonló letöltés lassú. Régebben jött 110/kb- de most már csak 4.5kb akarja csak tölteni. Valaki tud segíteni? Mobil internetem van tudom nem gyors de eddig jó volt

Legjobb válasz: Hívd fel az ügyfélszolgálatot és kérdezd meg miért ilyen lassú. Lehet valami hiba, ha eddig jó volt. De azt hiszem, hogy havi 2GB letöltés után lelassítják a netet. Bár lehet, hogy ez csak a Vodafonenál van. Amúgy nekem ADSL netem van, nálam is hasonló volt a probléma. A letöltéseim mindig jöttek 190kb/seconddal minimum. Általában 350kb/s. Aztán jött 1kb/s, 2kb/seconddal. Betelefonáltunk és kiderült, hogy ott bent a központban van vmilyen hálózati hiba. De egy nap múla megcsinálták bentrõl, a központból. Hívd fel õket és kérdezd meg. Nem vesztesz semmit.

Hívd fel az ügyfélszolgálatot és kérdezd meg miért ilyen lassú. Lehet valami hiba, ha eddig jó volt. De azt hiszem, hogy havi 2GB letöltés után lelassítják a netet. Bár lehet, hogy ez csak a Vodafonenál van. Amúgy nekem ADSL netem van, nálam is hasonló volt a probléma. A letöltéseim mindig jöttek 190kb/seconddal minimum. Általában 350kb/s. Aztán jött 1kb/s, 2kb/seconddal. Betelefonáltunk és kiderült, hogy ott bent a központban van vmilyen hálózati hiba. De egy nap múla megcsinálták bentrõl, a központból. Hívd fel õket és kérdezd meg. Nem vesztesz semmit.
A kérdező hozzászólása: Azzal tisztába voltam hogy be lassítanak ha sokat töltök mert már volt rá példa de most nem ez történt köszi a segítséget az lesz hogy be megyek és meglátjuk mi lesz

29 hetes multam. A utolso 2 napban kevesebbet mozog a kislanyom. Eddig sem volt nagyon ativ de az utobbi 2 napban nagyon ritkan mocorog, rug eggyet. Normalis ez?

Ha oda teszem a kezem akkor rug vagy mozdul eggyet hogy megnyugtasson azert hogy jol van.Es az normalis ha vegig alusszuk az ejszakat?Ejszaka is elvan.Ha felkelek pisilni akkor neha megmozdul de neha hiaba teszem oda a kezem alszik tovabb!

Legjobb válasz: Amíg mocorog nincs baj, fõleg ha eddig sem volt túl aktív. Javaslom a mozgásszámlálást. Az a normális, ha naponta legalább tízszer mocorog. Sokak szerint ez butaság, de ha téged megnyogtat akkor használ. Ha tényleg úgy érzed, hogy baj van akkor menj el a dokidhoz, hogy õ is megnyugtasson.

Amíg mocorog nincs baj, fõleg ha eddig sem volt túl aktív. Javaslom a mozgásszámlálást. Az a normális, ha naponta legalább tízszer mocorog. Sokak szerint ez butaság, de ha téged megnyogtat akkor használ. Ha tényleg úgy érzed, hogy baj van akkor menj el a dokidhoz, hogy õ is megnyugtasson.
Nem kell aggódnod. Én 25 hetes vagyok és az utóbbi 2 napban nekem is nagyon lusta volt. Függ az idõjárástól, frontoktól. Ha szeles esõs idõ van akkor a mi babánk nagyon csendes. Még a szokásos esti és reggeli boxmeccseket is hanyagolja. Ma reggel óta viszont egyfolytában mozog, alig alig áll le 5 percre. Attól is függ hogy érzed e, hogy épp hogy van fordulva. Ha befele boxol azt nem mindig érzi szerintem az ember. Ne aggódj és ne olvassál el semmi vetélésrõl szóló cikket, kommentet. Én sajnos elolvastam párat és paranoiás is vagyok.
Én elmennék egy magánrendelõbe fizetõs UH-ra hogy megnyugtassanak.
én is mindig megkérdezem ha valami nem oké addig ki sem megyek a rendelõbõl. menj el másik rendelõbe vagy próbáld felhivni a dokit
meg kellett volna kérdezni
Ennyi idõsen az én papíromon az szerepelt, hogy az átlaghoz képest kicsi a feje. De: nagyon hosszú combcsont, átlagosnál nagyobb méret. Én is betojtam. Ehhez képest szültem egy 4000 g-os 54 cm-es babát (ami szerintem azért nem túl nagy) egy teljesen átlagos, normál buksival.
az elsõ vagyok bocsi de milyen választ vártál?? Így látatlanban hogy azt mondjuk neked hogy biztos minden oké és TUTI semmi baja?? Ezt így hogy tudná bárki is megmondani neked interneten keresztül? Feltételeztem hogy sztk-s rendelés lehetett mert ha engem tájékoztatás nélkül egy darab papírral amire ilyen dolog van írva elküldenek a magánrendelésrõl amiért kemény pénzeket fizetek- akkor abban a pillanatban hagynám ott az orvost. Nem is értem hogy lehet hogy SEMMIT se mondanak, csak leírnak egy ilyet. Egyébként meg tudom hogy ez milyen mert nekem az elsõ babámnál találtak mindenfelé eltéréseket az sztk-n is és a magánban is (1 nap múlva volt már idõpontom egyébként) de ott helyben mondták is, nem csak a papíron láttam leírva.
Én két dolgot tennék. Ha sztk-s az orvosom, bezony leülnék és várnék (elmondom a nõvérnek v. az asszisztensnek h ez az ok, h nagyon fontos dolgot akarok kérdezni); ha magándoki, meg felcsörgetném a mobilján, vagy a telefonján, h adjon vmilyen választ... Ennyi. Ilyenkor felesleges sírni, kiakadni, utána kell járni!
Az én gyermekeim is szokatlan fejformával születtek, kicsit laposabb volt a buksikuk két oldalról, de ezt 2-3 hónap alatt teljesen elnõtték. Ez nem volt sem káros, sem szépséghiba, de egy orvos számára mégis észrevehetõ. Talán nálatok is csak ilyesmirõl van szó. Nem vagyok szakértõ, de ha valami deformitás lenne, az már sokkal elõbb elkezdõdött volna, és az elõzõ ultrahangokon is észrevették volna. De az izgalmad, könnyeid valóban megérnek annyit, hogy rákérdezz a dokidnál, és markánsan kérd meg, hogy mondjon valami megnyugtatót, mert ez a kifejezés, hogy szokatlan fejforma, valóban ijesztõ egy laikus számára, fõleg egy anyának. Kitartást!
Nem tudom, mit vársz itt tõlünk, egyikünk sem orvos, az uh-t csak a doki látta. Egyébként meg ha nem mondott semmmit, gondolom nem lehet olyan komoly baj, DE én nem érném be ennyivel, én mindenképpen utánajárnék. Nem kell a 4D uh-nál napokat várni. Hívj fel többet is, biztosan lesz valahol üres hely. Vagy menj vissza oda, ahol ezt felírták.
Tudom, hogy könnyû ilyet írni, de ne parázd túl a dolgot. Komoly gondot már jóval hamarabb felfedeztek volna, vagy ha eddig elkerülte volna a figyelmüket, és most vették észre, nem hagyták volna annyiban, hogy csak ráírják a papírodra és kész. Tudnod kell, hogy az ultrahangos dokinak mindent, de mindent rögzítenie kell, amit lát, akkor is, ha nincs különösebb jelentõsége. Ez két dologra jó, védik vele önmagukat, és jól ráijesztenek az anyukákra.
A kérdező hozzászólása: Ezzel nem lettem kisegitve.arra sem kapok egybõl idõ pontot

Mitől lehet a 4hetes babámnak zöld a széklete? Tegnap nagyon szenvedett szegény, és csak ma reggel sikerült neki kakálni, eddig nem volt semmi gond a kakálással pukizni is tudott szépen. A kaki is szép aranysárga volt eddig de ma sötét zöld!

Legjobb válasz: Szia.Az én babám 8 hetes de még most is néha zöld a kaki.Kérdeztem orvost azt mondta amíg szoptatok elõ is fog még fordúlni hogy zöld lesz néha.Mások meg azt mondják ha fáj a hasa akkor is zöld lehet.Ne félj semmi baja.

Szia.Az én babám 8 hetes de még most is néha zöld a kaki.Kérdeztem orvost azt mondta amíg szoptatok elõ is fog még fordúlni hogy zöld lesz néha.Mások meg azt mondják ha fáj a hasa akkor is zöld lehet.Ne félj semmi baja.
szia! jobb oda figyelni nem jelent túl jót. vagy lenyeli az orrváladékot ha náthás de ha huzamosabb ideig fent áll kb 1 hét valószín fertõzés vírus amit kezelni kell, ha csak egyszer egyszer fordul elõ akkor lehet a szoptatástól, de akkor a saját étkezésedre kell fokozottan figyelni.
Nekem anno a védõnõ azt mondta, hogy 1 hónapos korban még elõfordulhat, hogy születés után még teljesen tisztult ki a gyomra, és addig zöldet kakilhat. És amíg nem tisztul ki a gyomra, addig hasfájós is lehet tõle. Ezek szerint több oka is lehet, ha nem javul, kérdezd meg a dokit.
A kérdező hozzászólása: Sajnos tápszeres, de most volt elõször ilyen neki! A hétvégét megvárjuk hátha a következõ már normális, de ha nem akkor hétfõn feltétlenül megkérdezzük a doktor nénit! Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!!
Amíg csak a kérdésedet olvastam, rögtön az ogalmazódott meg benne, hogy vajon tápszeres-e a babád, mert akkor szokott zöld lenni a széklet. A kommentedbõl aztán kiderült, hogy igen, tápszeres.
A kérdező hozzászólása: Tegnap egyem meg megint nem tudott kakálni csak ma délelõtt! Egy nagyon kicsit volt zöld most éppen-éppen!! Most fõztem neki a mecsek baby teából hátha kicsit segít neki...
Fõ a biztonság: Kerdezz orvost! :)

3 hónapos a babám és eddig nem igazán raktam a hasára, nem tudtam, hogy milyen fontos, nagyon lemaradhattunk-e a fejlõdésében, betudjuke hozni a lemaradást? Nem tartja meg magat, ha hasra teszem, mivel eddig ismeretlen volt számára.

Legjobb válasz: Lehetett volna elõbb is gondolni rá, de szerintem ezek a picikék olyan gyorsan behozzák a lemaradást, hogy nagy baj nincs. Tedd minél többször hasra, szépen rájön mit kell tennie.

Lehetett volna elõbb is gondolni rá, de szerintem ezek a picikék olyan gyorsan behozzák a lemaradást, hogy nagy baj nincs. Tedd minél többször hasra, szépen rájön mit kell tennie.
Nem hiszem, hogy nagy baj lenne. A mi babánk konkrétan nem bírta a hasalást, de aludni sem akart így. Nem erõltettem. Mégsem lett semmi baja, idõ szerint csinálta a mozgásformákat, magától.
Hogy érted, hogy nem tartja meg magát? Nem is kell még neki. 3 hónaposan annyi a "követelmény", hogy hason fekvésben 45 fokban meg tudja emelni a fejét, de nem kell pl. feltámaszkodni a karjára, vagy hosszan nézelõdnie. Egyébként a lányunk pont 3 hónaposan még ennyire sem tudta megemlni a fejét, csak egy héttel késõbb, mégis minden kezelés nélkül normális ütemben fejlõdött utána. Õ egészen 6-7 hónapos koráig alig volt hason, mert utálta. Tedd minél többször minél több idõre hasra és szépen fog erõsödni. Ilyen piciknél pár hét, vagy akár pár nap alatt is látványos változás történhet.
Én sem tettem hasra a fiamat, mert odrított. Hamar megtanult hasra és hátra fordulni, onnan már élvezte a dolgot. Esetleg motiválhatod azzal hogy mesekönyvet, újságot, bármi érdekeset teszel elé, hogy ne legyen úgy annyira uncsi. Ha van is lemaradás, hamar be fogja hozni.
A fiam anno utált hason, mindig sírt. Kicsit késõbb csinálta a forgásokat, mint az átlag, de bõven azon az idõn belül ami még normális (5 hónaposan az egyik oldalra, 6, 5 hónaposan a másikra). Szerintem is bõven jó vagy még. Most a lányom (3 hónapos múlt) csak hason tud aludni, õ pl már át is fordult, de õ nagyon sokat van hason.
A kérdező hozzászólása: Nagyon sirt amikor hasra tettem igy nem erõltettem... A védõnõ szürésén nem tartotta 45 fokba a fejét, de alvas utan, amikor még nem fárad ki, akkor megtartja, rövid ideig, csak a kis kezével evez maga mellett... Köszönöm a válaszokat! Mi most nagyszülõktõl, rokonoktol távol vagyunk, baráti körben masnak nincs baba, én vagyok egyedûl vele napközbe, nem tudom viszonyittani mas babakhoz ill nincs ki felhivja a figyelmem, igy kicsitt megilyedtem, hogy jobban kellett volna-e már gyakoroljuk..!
A kérdező hozzászólása: Ma már át is fordul a hasárol a hátára...eszméletlen ez a tempo...most született es miket nem tudnak... Köszönöm , hogy megìrtátok a tapasztalataitokat!

Ha eddig nem volt lehetőségem rendes kajára de edzettem mellette és most már módomban áll rendesen enni, akkor várhatok nagy fejlődést?

Tápkieget se szedtem, de már tudok.

Legjobb válasz: Szedni a gyógyszert szoktuk. Meg a meggyet... A tápkieg élelmiszer. Esszük, isszuk, használjuk, de nem szedjük. Igen, sokkal jobb így. Ha nem fejlõdtél, akkor most 100% hogy el fogsz kezdeni. Ha meg jó a genetikád, és eddig is fejlõdtél, akkor nagy fejlõdés várható kajával :)

Szedni a gyógyszert szoktuk. Meg a meggyet... A tápkieg élelmiszer. Esszük, isszuk, használjuk, de nem szedjük. Igen, sokkal jobb így. Ha nem fejlõdtél, akkor most 100% hogy el fogsz kezdeni. Ha meg jó a genetikád, és eddig is fejlõdtél, akkor nagy fejlõdés várható kajával :)

Három hónapja játszok egy LoL (League of Legends) nevű játékkal amivel eddig nem is nagyon volt gond. De most a pingem mindíg hihetetlen magas. Mi okozza ezt, illetve hogyan tudnék ezen segíteni?

Legjobb válasz: Az hogy valószínüleg a North Amerikai szerón játtszasz és azért olyan nagy a PING-ed,segíteni talán úgy tudsz rajta hogy kikapcsolsz minden olyan programot ami az internetet használja pl:böngészö,torrent,messenger.De ha 190 környékén van a pinged akkor az még elmegy

Az hogy valószínüleg a North Amerikai szerón játtszasz és azért olyan nagy a PING-ed, segíteni talán úgy tudsz rajta hogy kikapcsolsz minden olyan programot ami az internetet használja pl:böngészö, torrent, messenger.De ha 190 környékén van a pinged akkor az még elmegy
A kérdező hozzászólása: Köszi bejött :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!