Találatok a következő kifejezésre: Eddig mindig munkahelyem (5 db)

Miért van az h eddig akárhány munkahelyem volt egy idõ után mindig rohamosan elkéstem?

Max 3-4 hónap és elkezdek késni ami általában kirúgáshoz vezet. Miért van ez?

Legjobb válasz: Szia! Ez bizony egy emberi hiba és sokunkkal megesik, velem is. Otthon vagy, készülõdsz, de még van idõm, van idõm,ó, még ráérek, aztán "A francba, már ennyi az idõ?!" Amit tehetsz, az az, hogy készítesz magadnak egy napirendet és szándékosan elõbbre írod magadnak a munkakezdésed idejét, mondjuk 15-20 perccel. Csinálsz egy próbát, amikor nincs tétje, tehát szabadnapon. Elkezdesz készülni, mintha munkába mennél, totál nyugisan, ahogy szeretnél és méred az idõt. Majd elindulsz és megnézed, hogy egy normál tempóban hogyan érsz be. Ezek alapján már nagyjából be tudod tájolni az idõigényedet és aszerint alakítani a napirendedet.

Szia! Ez bizony egy emberi hiba és sokunkkal megesik, velem is. Otthon vagy, készülõdsz, de még van idõm, van idõm, ó, még ráérek, aztán "A francba, már ennyi az idõ?!" Amit tehetsz, az az, hogy készítesz magadnak egy napirendet és szándékosan elõbbre írod magadnak a munkakezdésed idejét, mondjuk 15-20 perccel. Csinálsz egy próbát, amikor nincs tétje, tehát szabadnapon. Elkezdesz készülni, mintha munkába mennél, totál nyugisan, ahogy szeretnél és méred az idõt. Majd elindulsz és megnézed, hogy egy normál tempóban hogyan érsz be. Ezek alapján már nagyjából be tudod tájolni az idõigényedet és aszerint alakítani a napirendedet.
Digóka... miért nem olvastad tovább a beírást, aminek az elsõ felét bemásoltad? :D Digóka, én így szeretlek.
Fogjad meg a kis telefonodat és az ébresztõt állítsad 10 perccel elõrébb. Köszönöm a zöld kéz hegyeket!
A kérdező hozzászólása: Szóval mivel jönnek értem majd kocsival fél hatkor... Jobban járok ha elõtte mondjuk negyed ötkor kezdõdõ nyelvtanfojamra járok. Nem is rossz ötlet szexuális élet kilõve alvási idõ jobb esetben 6 ra hazaérek 7 kor már ágyban vagyok már csak szombat vasárnapvasárnap kéne valamit kitalálni nehogy legyen egy kis idõm bármi másra :D
Pedig ez így van. Amióta reggelenként eljárok nyelvtanfolyamra, mindig idõben beérek. A tanár eleinte anyázott, hogy miattam fél 5-kor kell kelnie, de azóta õ is be tud érni idõben. Szóval mûködik.
Kérdés: Miért van az h eddig akárhány munkahelyem volt egy idõ után mindig rohamosan elkéstem? Mi kellene tennem h jobb legyen? Válasz: Tûzz ki valami nagyobb célt magad elé. Pld. járj el reggelente nyelvtanfolyamra (vagy tornázni). GYK, én így szeretlek! XDDDDDD
Tûzz ki valami nagyobb célt magad elé. Pld. járj el reggelente nyelvtanfolyamra (vagy tornázni). Ez inspirálhatna is, mert pld. egy magasbb végzettséggel magasabb bért tudnál elérni... és juszt is felkelnél idõben.
A kérdező hozzászólása: 3-4 hónap után már elegem szokott lenni az egészbõl és nincs már az a láz mint az elején úgy mint a szerelemben... Ált nem kelek fel idõben vagy visszaalszok még egy kicsit mert már elegem van h az életem nagy részét a munka teszi ki ráadásull egy röhelyes fizetésért nagyvonalakban ennyi
Talán mindent úgy kellene csinálni, mint az elején, nem? :D Mivel szúrod el az idõt késõbb? 3-4 hónap alatt már rutinból készülõdik az ember a munkahelyére, mi a fenéért nem tarod magad az eredeti rutinhoz, amivel nem késel el? Számomra ez felfoghatatlan, hogy egy felnõtt ember nem tud odafigyelni arra, hogy ne késsen el...
Ez egy vicces kérdés ugye? A humor kategóriába kellett volna. Nos, mit kéne tenned? Talán ne késs el :D
nekem is volt olyan munkahelyem, ahol akármit csináltam, elkéstem. ennek a legfõbb oka az volt, h gyûlöltem azt a helyet, ki is rúgtak 2 hónap után :) a mostani helyemet imádom, lassan 1.5 éve vagyok itt, és még sosem késtem. nekem sokat segített az, hogy áthelyeztem a reggelizést a melóhelyre. sajnos nagyon lassan eszek, reggelente a rohanásban ez nagy hátrány volt. hagytam az egészet a csába, becsomagoltam a kis elemózsiámat, elindultam hamarabb és bent a konyhában szépen elfogyasztottam stressz nélkül. megnyugtatott a tudat hogy már helyben vagyok, max félreteszem a kaját és szünetben folytatom.

Eddig mindig a munkahelyem intéztem az adóbevallásom, most viszont nekem kell és fogalmam nincs hogy hogyan kell. Debreceni vagyok. Mik kellenek hozzá hová kell mennem?

hozzá teszem veszélyeztetett terhes vagyok tehát nem igazán sokat mászkálhatok! köszönöm :)

Legjobb válasz: köszi :))

A kérdező hozzászólása: köszi :) )
Az apehot csak február 20-ig lehet megkérni, szóval jövõre hamarabb lépj. Szerintem a legegyszerûbb ha letöltöd az apeh honlapjáról (www.apeh.hu) az ABEV2006 programot valamint a 0753-as adatlapot (a mostani szja bevallás) és kitöltöd majd pedig kinyomtatod. A program segít a kitöltésben és az igazoláson is elvileg fel vannak tüntetve hogy mit kell beírnod. És a kitöltési útmutató is segít. Ha kinyomtattad akkor pedig a debreceni apeh címére elküldöd postán és kész, ha 20-án adod fel még az is jó. Vagy az apeh ügyfélszolgálatán kérsz adócsomagot. Ha fizetned kell adót, akkor megteheted átutalással (honlapon megtalálod a számlaszámot, és az adószámot tüntesd fel a megjegyzás/közlemény rovatban) vagy kérsz csekket az ügyfélszolgálaton.

Ha már a gyed-et kapom, (eddig TGYÁS-T) kaptam és az minden hónap utolsó munkanapján megérkezett a számlámra) és a munkahelyem kifizetőhely akkor mikor kapom meg a pénzt?

Legjobb válasz: Én ugyan akkor kaptam a gyedet is,mint korábban a tgyást.Nekem ez 5.-e volt,mint korábban a fizetésnap.

Én ugyan akkor kaptam a gyedet is, mint korábban a tgyást.Nekem ez 5.-e volt, mint korábban a fizetésnap.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerinted, én is 5-e körül fogom megkapni? Eddig mindig megérkezett a hónap utolsó munkanapján. A fizetésemet mindig 10-én kaptam.
Ugyanakkor mint a tgyást. Nekem úgy volt. Pontosabban a tgyást és gyedet, ugyanazon a napon kaptam meg, mikor a munkatársaim a fizetést, vagy amikor én is dolgoztam és kaptam a fizetést. Nekem a szerzõdésben az van, hogy minden hónap 4-dike a határidõ. Ezért vagy 3-án vagy 4-én kapok gyedet. Most holnap fogok gyedet kapni, mert 4-dike szombatra esik.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok értetlen lenni, csak tanácstalan vagyok :( A fizetésemet ameddig dolgoztam mindig 10-ig megkaptam. A tgyás-t minden hónap utolsó munkanapjáig utalták. De ebben a hónapban még nem kaptam pénzt :( Akkor remélem én is megkapom holnap a pénzt, a családi pótlékkal együtt :)
Hát, én azért kapom meg holnap a pénzt, mert nekem úgy utalják a gyedet, mint mikor fizetést kaptam, az pedig minden hónap 4-dike. Lehet neked 10-dike körül fogják utalni, mikor anno a fizetésedet kaptad.
Akkor kérdezd meg a munkahelyedet, biztos meg tudják mondani. Nekem minden ugyanakkor jött (fizu, tgyás, gyed)
Én munkahelyem is TB kifizetõhely, és én a TGYÁS-t is GYED-et is mindig akkor kapom amikor a fizetéseket utalják, mert béreket és TB kifizetéseket is egyben, csoportosan szokták utalni. Nálam még a megjegyzés rovatban is az szerepel hogy "munkabér és egyéb ellátás", ugyanúgy mint amíg fizetést kaptam.
Én azon a napon kaptam a Tgyast/Gyedet mint a fizumat, tehát 9/10.-én.
A kérdező hozzászólása: Közben megérkezett a pénzem :) valószínû bezavart május 1 :) mert 2-án délután megkaptam .


3 éve már, hogy elromlott köztünk minden de eddig együtt voltunk. Most a nejem bepasizott a munkahelyén és válni akar. Gyermektelen és nincstelen vasárnapi apuka sorsa vár rám feltétlen? Annyira apa ellenesek ezek a magyar törvények! SEGÍTSETEK!

Van egy 5 éves kisfiunk.Mindent elvehet t?lem ami az elmúlt 11,5 év jelentett nekem. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Szomorú a helyzet, de mégis az lenne a legjobb, ha közös akarattal válnátok el egymástól. A vagyont pedig fele-fele arányban eltudnátok osztani. Az evõeszközöktõl kezdõdõen mindennek a felét. A gyerekláthatásról sajnos abban is meg kell egyezni, és a gyermektartásról is. Ne hagyd magad, keress egy jó ügyvédet. Azért hogy van egy közös gyereketek,még nem jelenti azt,hogy minden vagyonodból, amit közösen szereztetek kitúrjon. Légy észnél!!!

Szomorú a helyzet, de mégis az lenne a legjobb, ha közös akarattal válnátok el egymástól. A vagyont pedig fele-fele arányban eltudnátok osztani. Az evõeszközöktõl kezdõdõen mindennek a felét. A gyerekláthatásról sajnos abban is meg kell egyezni, és a gyermektartásról is. Ne hagyd magad, keress egy jó ügyvédet. Azért hogy van egy közös gyereketek, még nem jelenti azt, hogy minden vagyonodból, amit közösen szereztetek kitúrjon. Légy észnél!!!
A válást azt nem szabad érzelmi oldalból nézni, hanem sajnos üzletibõl. Ami a kisfiút illeti, úgy is meglehet egyezni, hogy az anyukánál lakik, de mindketten nevelitek, vagyis nincs odaitélve egyiknek vagy másiknak.Így akkor lehet veled amikor megbeszélitek és nemcsak minden második hétvégén. Mindent írásba kell venni, mert a szó elszáll.
Ha nem tudtok a nejeddel békésen megegyezni, akkor valóban nincstelen és gyermektelen lzel.A Bíróságot nem érdeklik a te szempontjaid, csak a nõ javára fog dönteni.Egy jó ügyvéd is csak kis engedményt tud elérni, de ez is több a semminél. Sajnállak.
Én is éppen válok. A helyzet itt is úgy áll hogy mindent az asszonynak és semmit se nekem, hisz én vagyok a férfi...! Megértelek! Van 2 fiúnk is...! Kitartás!
Próbálj meg vele leülni és békésen jobb belátásra bírni, hogy szépen csendben közös megegyezéssel váljatok el.Habár én is nõ vagyok, de mostanában nagyon brutál történeteket hallottam, hogy egyes nõk már a válásra készülve elõzetesen hogy tüntettek el pénzeket, vettek fel hiteleket, csakhogy a férjüket ezzel is kisemmizzék.Nektek elsõsorban a gyerek érdekeit kell néznetek, ebbõl a szemszögbõl hass a feleségedre is.
Két jogász készített egy statisztikát, hogy a válásoknál hány %-ban ítéli a bíróság a gyermeke(ke)t a nõnek és hány %-ban a férfinek. Az esetek 90(!)%-ában a férfiak nem is próbálják megkapni a gyermeket, hanem beleegyeznek, hogy az anyánál legyen elhelyezve. Azokban az esetekben, ahol perre mennek, ez az arány 60%-40% az anyák javára. Az is lényeges, hogy a per folyamán kinél lakik a gyermek, ergo addig nem szabad elköltözni, illetve nem szabad hagyni, hogy az anya elvigye a gyermeket, amíg a per tart. Persze az a legjobb, ha szépen meg tudtok egyezni. De ha nem, ne gondold, hogy teljesen esélytelen vagy.
Kiegészítve az elõzõt (amelyet szintén én írtam): közös megegyezéses válásra csak akkor kerülhet sor, ha a felek megegyeznek a váláson kívül a gyerekelhelyezési, gyermektartásdíjjal, kapcsolattartással összefüggõ, továbbá a lakáshasználati kérdésekben. Csak így, együtt közös megegyezéses a válás. Akik itt Önt arra bíztatják, hogy közös megegyezéssel váljon, valójában tehát azt mondják: Ön nyugodjon bele és írja alá, hogy a gyerekelhelyezési kérdésben nem érvényesíti a saját jogait. Én viszont azt javaslom, ne tegye.

Kisunokám most töltötte be a 3. életévét. Menyem csak gyest kapott, mert nem volt munkahelye. Ezek után kap valamit? Egészségbiztositással mi lesz, eddig a gyermek jogán kapott minden ellátást. Ez is megszünik?

A gyes ellátására a vállalkozó nagypapa jelentette be a menyemet.Apuka van de ö sem dolgozik.Nincsenek összeházasodva,TB- nem fizetnek. Egy rémálom, mi várható?

Legjobb válasz: Ha lejárt a gyes akkor saját magának kell fizessen TBt. Mert mig nem dolgozik nem lesszTBje.

Ha lejárt a gyes akkor saját magának kell fizessen TBt. Mert mig nem dolgozik nem lesszTBje.
A gyes alanyi jogon jár, ahhoz nem kellett volna bejelenteni senkihez munkaviszonyra. Az, hogy a gyes lejárta után mi jár neki, attól függ, hogy volt-e, és ha igen, mennyi munkaviszonya az elmúlt 4 évben. Az utolsó munkaviszonya megszûnt-e (ahova a nagypapa bejelentette)? A gyes után még 45 napig passzív jogon jár neki a TB ellátás (ha egyéb jogon nem biztosított) A 46.naptól, vagy maga után kell fizetnie, vagy ha szociálisan rászorult, kérheti, hogy az önkormányzat fizessen utánna.
ha elmegy dolgozni, lesz tb ellátása....(tudom, hogy nehéz munkát találni én se találok 1, 5 éve, de meg kell próbálni)...a gyereket meg vagy tagadja le, vagy vállald be te, hogy vigyázol rá, ha beteg
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki válaszolt jót vagy rosszat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!