Találatok a következő kifejezésre: Eddig minden volt az (238 db)

A kisfiam 3 hónapos anyatejes és tápszeres baba, eddig mindig volt széklete, de úgy egy hete csak két naponta van az is úgy hogy tornával és masszással, jön csak ki mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! A tápszeres babáknál elõfordul a szorulás, kérdezd meg az orvost, nekünk a Bebától nem volt kaki, nagyon beszorult a kisfiam, vannak szirupok, amiket lehet adni a kicsiknek, csak nem tudom mikortól, Levolac és Duphalac, ezek nem hashajtók, csak könnyítenek.

Szia! A tápszeres babáknál elõfordul a szorulás, kérdezd meg az orvost, nekünk a Bebától nem volt kaki, nagyon beszorult a kisfiam, vannak szirupok, amiket lehet adni a kicsiknek, csak nem tudom mikortól, Levolac és Duphalac, ezek nem hashajtók, csak könnyítenek.
Lehet szorulása, egyrészt a tápszertõl, másrészt meg azért mert ennyi idõsen az anyatejet már teljesen hasznosítani tudják.A csak anyatejes babáknál is elõfordul, hogy ilyenkor ritkul a széklet./nekünk 1 héten 1x volt/.De ha nagyon erõlködik akkor beszélj az orvosotokkal, hogy javasol-e másik tápszert , hátha úgy jobb lesz.Ne szenvedjen szegényke!

A placenta a mellső falon tapad, a méh fundusában. Ez mit jelent? Ez jó vagy nem? Eddig mindíg csak az volt írva hogy a mellső falon tapad.36hkm

Legjobb válasz: A még fundusa, az nem más, mint a méh teteje (ami a mellkasod alatt van). Ha a fundusban tapad, az a legjobb. Ha tisztán a mellsõ falon, az császármetszésnél nem szerencsés, mert ugyebár ki kell kerülni ahhoz, hogy a babához hozzáférhessenek. A tied ezek szerint részben elõl, részben felül van. Ez így teljesen oké. A legproblémásabb, ha elzárja a méhszájat, azaz elõl fekszik. Ilyen esetben császármetszést kell végrehajtani, mert nem tud a méhszájon keresztül kijönni a baba. De ez nem azonos a mellsõ fekvéssel!! Szóval nyugi, teljesen jó helyen van.

A még fundusa, az nem más, mint a méh teteje (ami a mellkasod alatt van). Ha a fundusban tapad, az a legjobb. Ha tisztán a mellsõ falon, az császármetszésnél nem szerencsés, mert ugyebár ki kell kerülni ahhoz, hogy a babához hozzáférhessenek. A tied ezek szerint részben elõl, részben felül van. Ez így teljesen oké. A legproblémásabb, ha elzárja a méhszájat, azaz elõl fekszik. Ilyen esetben császármetszést kell végrehajtani, mert nem tud a méhszájon keresztül kijönni a baba. De ez nem azonos a mellsõ fekvéssel!! Szóval nyugi, teljesen jó helyen van.
Fundus=méh teteje, a legjobb hely:) . Mellsõ fal= hasfal felõl "A mellsõ fali tapadás egyetlen hátránya, hogy ha császármetszésre kerül a sor, akkor a sebésznek oda kell rá figyelni, hogy bele ne vágjon a lepénybe a mûtét során."
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindkét választ, nagyon hasznos volt, elméletileg rendes szülésem lesz. :)

A múlt héten volt egy mellékhere ciszta mûtétem. A doki eddig mindig megmondta az összeget amiért megvizsgált. Most megkérdeztem Tõle a mûtét árát, de csak annyit mondott hogy amennyit Én gondolok. Tudtok mondani egy összeget amit odaadhatok neki?

Legjobb válasz: Ha magánrendelésre mész, ott van mindennek ára. Onnantól, hogy a kórházban csinál rajtad valamit, már nem kérhet hivatalosan pénzt érte. A hálapénzt te adod, amennyit akarsz. Ha nem akarsz, nem akarsz, nem magánrendelésen vagy.

Ha magánrendelésre mész, ott van mindennek ára. Onnantól, hogy a kórházban csinál rajtad valamit, már nem kérhet hivatalosan pénzt érte. A hálapénzt te adod, amennyit akarsz. Ha nem akarsz, nem akarsz, nem magánrendelésen vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Milyen étrenddel segíthetek magamon, hogy a szoptatás alatt ne legyen székrekedésem? Úgy érzem minden ami eddig jó volt azt most nem ehetem, mert vagy rostos vagy k-betûs. és bánthatja a babát.

Legjobb válasz: A szoptatás elején én is nagyon odafigyeltem erre. Aztán elfeledkeztem róla, eszem , amit épp megkívánok, a gyereknek meg semmi baja! Egyél te is! Ha gondot okoz, észre fogod venni és akkor leállsz vele és kész.

A szoptatás elején én is nagyon odafigyeltem erre. Aztán elfeledkeztem róla, eszem , amit épp megkívánok, a gyereknek meg semmi baja! Egyél te is! Ha gondot okoz, észre fogod venni és akkor leállsz vele és kész.
A kérdező hozzászólása: Hát jó, akkor egyszerre csak egyet próbálok és ha fáj a hasa akkor az nem lesz jó. Most már csak azt nem tudom, hogy mennyi idõ alatt kerül be az anyatejbe.
Egyszerre csak egy ilyen rizikós ételt próbálj, akkor ki tudod szûrni, hogy az okozza-e a bajt. Miután az adott ételt eszed, 24 órán át figyeld a babádat. Ha van reakció, akkor sztornó, ha nincs, akkor eheted. Nem kell semmilyen ételt kizárni próba nélkül, csak ésszel tesztelgess. :) Nem tudom, ki mondja az anyukáknak ilyen tömeges méretekben, hogy tilos enni ezt meg azt....

3 babámat várom juli 29-én volt az ut menszeszem voltam már dokinál eddig minden rendben. Az első 2-vel is voltak rosszulléteim de a 3 baba más főleg du-tán vagyok rosszul hányinger puffadás álmosság ti hogy birjátok?

Legjobb válasz: Nekünk van fiu is meg lány is,de jobban lány párti vagyok,a férjem meg pont fiu,de teljesen mindegy,csak egészséges legyen:))Én hétfõn megyek dokihoz,aztán 18.-án meg Pestre genetikára:)35 elmultam,igy muszáj mennem oda is.

Nekünk van fiu is meg lány is, de jobban lány párti vagyok, a férjem meg pont fiu, de teljesen mindegy, csak egészséges legyen:) )Én hétfõn megyek dokihoz, aztán 18.-án meg Pestre genetikára:) 35 elmultam, igy muszáj mennem oda is.
Szia! Én is a 3. babámat várom, tegnap töltöttem a 14.hetet:) ) Egyik gyerekkel se volt semmi bajom.de ez a kismanó az elején nem birt magával, folyamatos rosszullét, hányni nem hánytam, de nagyon rossz volt, volt hogy szinte egész nap tartott. Aztán csökkent, a fáradtság és aluszékonyság a mai napig fennt áll, életemben nem aludtam és feküdtem ennyit:) ) Lehet a kor is számit, mert 35 éves vagyok, de ez a terhesség teljesen más mint a többi.Most elmultak a rosszullétek, most jött a légszomj és a szivdobogás:) ) Mindig van valami, de legalább érzem hogy itt van velem:) )
nekem is a 3. babám jön, és az elején nagyon kiütöttek a tünetek. Mióta terhes vitamint szedek és magnéziumot, sokkal jobban vagyok. És többször eszek kevesebbet, este lefekvés elõtt is még bekapok pár falatot. Így nincs úgy leterhelve a gyomrom úgy érzem. És ha rámtör a hányinger rögtön rágcsálok vmi édeset. Nekem ez vált be eddig... Remélem nem fognak visszatérni a kezdeti problémák! Én a Müller-es magnézium tablettát szedem, 2x egy nap, a másodikat délutánra, így kevésbé jön elõ az esti émelygés. Az elsõ 2 gyerekkel nekem is du. volt roszabb. Neked már tippeltek a nemére a babának?
Szia! Sajnos még nem tudta megmondnai a doki a 12 hetes uh-n.Korai volt még....1-én megyek ujra hozzá, rákérdezek hátha, akkor leszek 15+6 elvileg uh méretek szerint, amugy meg 15+2:) ) Neked tippeltek már?
A kérdező hozzászólása: sziasztok ezek szerint nem vagyok egyedül a rosszullétekkel kicsit örülök is hogy más is van így ezzel persze nem rosszindulatból én csütörtökön megyek dokihoz nem tudom pontosan mennyi idõs vagyok de kiváncsian várom az uh alapján mennyi idõs terhes vagyok a nemét azt én nem fogom megkérdezni mert van két lányom és most fiút szeretnénk majd ha kibújik meglátjuk mindegy csak egészséges legyen
én a 2. válszoló vagyok, még nem tudjuk mi sem a nemét, az elején járok a terhességnek. De nálam az elsõ 2 terhességnél már az elején kezdõdtek, és végig maradtak a rosszullétek, most pedig mióta szedem az Elevitet és magnéziumot, megszûntek :) Már két fiunk van, nagyon örülnék, ha most kislányunk születne, de persze nem ez a legfontosabb, csak egészséges legyen. Én 34 éves vagyok, és a 12. napon voltunk együtt, kislányra próbálkozva. A két fiú a pé napján sikerült, ezért most kipróbáltuk így, mert sokan írják, hogy ez kislányra esélyesebb :) Nektek mik a tapasztalatok?
Elsõ vagyok:) Nekünk clostis baba és a peteéréskor 3 napig beleadftunk mindnet hogy végre sikerüljön:) ) Igy nemt udok tapasztalatokat irni sajnos.Kislány párti vagyok, a férjem meg pont az ellentetje:) ) De még nemt udjuk mi lesz, majd remélem hétfõn már kiderül:) ) 15 hetes vagyok most:)
Ti mennyit hiztatok eddig??

Évek óta élettársi kapcsolatban élek, Van három gyerek de ők a volt férjemtől származnak. Eddig minden évben az élettársam vette igénybe a családi adókedvezményt. A 2011-es évben is elfogadta a cége és nem vontak adót tőle. Miért?

Most viszont kiderült hogy mégis csak kellett volna úgy néz ki hogy 163 ezer ft-ot be kell fizetnünk büntetéssel együtt. Miért? Kérdezem én ha közös háztartásban élünk közösen neveljük a gyerekeket akkor ha én nem tudom igénybe venni mert négy órás munkám van, akkor ő miért nem érvényesítheti a kedvezményt?

Legjobb válasz: Azt, hogy be kell fizetnetek, büntetéssel együtt, azt honnan veszed? Ha élettársak vagytok, és a 3 gyermekre nem kaptál azokra a hónapokra egyedülállóság címén magasabb összegû családi pótlékot, amelyekre helyetted a családi kedvezményt az élettársad igénybe vette, akkor jogosan vette igénybe helyetted, de csakis év végén az adóbevallásban. Év közben az adóelõleg levonásnál az élettárs nem veheti igénybe a kedvezményt, csak év végén. Nem ebbõl van véletlenül a probléma? A cégnek lehetett volna annyi esze, hogy erre felhívja a figyelmet. Gondolom tudta, hogy nem vagytok összeházasodva?

Azt, hogy be kell fizetnetek, büntetéssel együtt, azt honnan veszed? Ha élettársak vagytok, és a 3 gyermekre nem kaptál azokra a hónapokra egyedülállóság címén magasabb összegû családi pótlékot, amelyekre helyetted a családi kedvezményt az élettársad igénybe vette, akkor jogosan vette igénybe helyetted, de csakis év végén az adóbevallásban. Év közben az adóelõleg levonásnál az élettárs nem veheti igénybe a kedvezményt, csak év végén. Nem ebbõl van véletlenül a probléma? A cégnek lehetett volna annyi esze, hogy erre felhívja a figyelmet. Gondolom tudta, hogy nem vagytok összeházasodva?
Az egyedülálló szülõ jogosult természetesen, ahogy ebben az aesetben is a hölgy jogosult lett volna .
Én még mindig csak segítõ szándékkal akaratoskodom. A könyvelõ biztosan jól számolta ki? Ugyanis tavaly még volt adójóváírás + családi kedvezmény. Év végén viszont nagyon jól lehet ezekkel sakkozni a két jogosult között. Azért kértem, hogy add meg az adatokat, ugyanis sokan ezt a "sakkozást" nem tudják teljes mértékben kihasználni. Volt olyan, hogy befizetendõje lett volna egyiknek, míg a másik visszaigényelt volna stb. Aztán a családi kedvezmény jó összegû megosztásával egybõl az jött ki, hogy az egyiknek nincs sem fizetendõje, sem visszaigényelni valója, míg a másik visszaigényelhetett egy kicsivel kevesebbet, mint amit a könyvelõ kihozott. Dehát mindeki maga tudja...
A kérdező hozzászólása: Nem jött még semmi az adóhatóságtól semmi sem hiszen még be sem adtuk a bevallást4 Egy könyvelõ mondta nekem õ számolta ki hogy ennyit kell majd fizetnünk! Mindenkinek köszönöm hogy írt nekem.
Más gyerekére élettárs nem vehet igénybe családi kedvezményt, még akkor se, ha nem emelt összegû a csp. és nem az apeh küld bünti határozatot szerintem a 12%os téves nyilatkozatból adódó büntetõ kulcsra gondol. Kérem a tisztelt kérdezõt hogy írjék nekem egy privit.
CSak házasok tavalyra is ! Családi kedvezmény csak házasoknak.
Hívd fel a NAV-ot. Én úgy tudom, hogy a házasság intézményének védelmében az idéntõl elfogadtak egy jogszabályt, miszerint csak akkor érvényesítheti az adókedvezményt, ha házasok vagytok. De szerintem ez tavalyra még nem volt igaz!
A kérdező hozzászólása: Nem kaptam emelt családi pótlékot sem!! Mit tegyek hogy ne keljen fizetnem, most beszéltem a párom cégével nem segítenek még a bevallást is nekem kell beadnom eddig õk tették ezt meg!!
A kérdező hozzászólása: Januárban kitöltették velünk a nyomtatványt és elfogadták és egész évben nem vontak adót most meg kilökték a nyakukból oldjuk meg úgy ahogy tudjuk, nem tudom mit csináljak!4 Nincs mibõl befizetni és egyáltalán nem tartom jogosnak!! Köszi a válaszod!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a segítséget most már csak egy dologra vagyok kíváncsi: mégpedig arra hogy ha év közben már igénybe vettük (bár nem lehetett volna) most mire számíthatok? Megfizettetik velünk vagy nem? Azt majd kiszámoltatom újra hogy pontosan mennyi is az az összeg amit állítólag fizetnünk kellene.

Hogyan szoktathatnám másfél év körüli nőstény cicánkat alomra? Mivel kertben és a lakásban is él, így eddig mindíg kikérezkedett, az almot nem volt hajlandó használni Sajnos azonban valamelyik éjszaka inkább a szőnyegünket tisztelte meg.

Legjobb válasz: Fogd meg a cicát és tedd az alomra, fogdd meg a két melsõ lábát és csinálj vele kaparo mozdulatokat. Igy megmutatod neki, hogy hol a wc. Ez nem hüjeség.

Fogd meg a cicát és tedd az alomra, fogdd meg a két melsõ lábát és csinálj vele kaparo mozdulatokat. Igy megmutatod neki, hogy hol a wc. Ez nem hüjeség.
Elõször is örülj, hogy kikérezkedik. 1. Tegyél a benti alomra kinti földet, és mutasd meg neki. 2. Tedd a kakiját az alomba és szintén mutasd meg neki 3. Az alom legyen eldugott és nyugodt, nem forgalmas helyen.
Én földet tettem az almába, így azt hitte, hogy kint van a kertben.

Mitől lehet az, ha valakinek nincs peteérése, pedig eddig mindig volt?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia! Elöször is nyugodj meg. Egész hónapban figyelted a hõdet? És milyen hõmérõvel? Különben pedig évente ha egy két hónapban nincs peteérés az még nem baj. Ezt egy szakkönyvben olvastam. A hasszurkálást én is éreztem kb a mensi elõtt egy héttel. Aztán nem jött meg és poz. lett a tesztem.

Szia! Elöször is nyugodj meg. Egész hónapban figyelted a hõdet? És milyen hõmérõvel? Különben pedig évente ha egy két hónapban nincs peteérés az még nem baj. Ezt egy szakkönyvben olvastam. A hasszurkálást én is éreztem kb a mensi elõtt egy héttel. Aztán nem jött meg és poz. lett a tesztem.
A kérdező hozzászólása: Szia! Õszintén szólva nem mértem egész hónapban a hõmet, mert 1 hónapja besokalltam és abbahagytam a méregetést.Viszont ehy hete kíváncsiságból megmértem és az elõzõ ciklusok ekkor mért eredményeihez képest alacsony volt.:-( Én mindig digitet használtam szájban.Ez számít valamit?
A digitális nem annyira megbízható, mint a higanyos és szájban vagy hüvelyben kell mérni. Egyébként én most pont így vagyok, mint te, pár hónapja próbálkozunk és kb. 1 hét múlva nem kéne megjönnie de már 4 napja hasszurka van és ma nagyokat szúrt bele, ahogy te is írtad.Eddig még ilyet nem tapasztaltam, de azt olvastam és itt is azt írták nekem h ez a szurka a beágyazódást jelentheti.Egyébként a hõddel ne foglalkozz, mert csak idegesít, ugyanis nem mindenkinél mûködik a dolog.Egycsomó ismerõsöm normál hõvel lett babás, nekem volt olyan, h reggel 37.1 volt két óra múlva mégis megjött, azóta nem méreghetem én sem.Szóval ne ijedj meg, reménykedjünk h beágyazódás zajlik éppen.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi aranyos vagy!Nagyon szurkolok neked!Írsz majd, hogy épp mi történik veled???
Szia! Az elsõ választ én irtam. A higanyos hõmérõ szerintem is jobb. Mérheted a hõdet szájban nyelv alatt v. hüvelyben. A hõmérõ már engem is becsapott, szóval bármi lehet. Drukkolok hogy sikerüljön!!!!
A kérdező hozzászólása: Hogy érted azt, hogy becsapott?Kíváncsi vagyok! pussza
A második válaszoló vagyok.A hõmérõ bizony könnyen becsaphat úgy, h esetleg magasat mutat, mégis megjön, vagy alacsonyat, mégis baba van.Mindenkinek máshogy reagál a szervezete a babára.Van olyan ismerõsöm, aki babás lett és a mensi kimaradása elõtt fázós volt, méregette, de még csak hõemelkedést sem jelzett a hõmérõ mégis baba volt. Nálam negyedik napja van ez a szurka, peteérésnél is volt hasonló, meg ovu tesztet is használtam, szóval remélem ez tényleg a beágyazódás.Próbálok pihengetni, most még a mozgást is hanyagolom, pedig rendszeresen szoktam aerobicozni.Azt mondják, ilyenkor ez a jó.Nagyon várom, h elteljen ez az egy hét és kiderüljön, mi van.Bizakodó vagyok, mert eddig még egyszer sem tapasztaltam ezt a szurkálászt ilyenkor.Te hogy vagy?Mindjárt itt a hétvége, :-)Mikor volt a ciklusod 1. napja?
A kérdező hozzászólása: Szia! Március 8-án volt az elsõ napja a ciklusomnak!Hát remélem igazad lesz, és csak becsap a hõmérõ.Nagyon szurkolok neked!Ez a szurkálás nagyon jó jel!szerintem te babót vársz!

10. hetem taposom, eddig nem volt semmi panaszom ugy ertem verzes vagy barnas folyas. Azt mondjak a 12 hettöl nem kell annyira aggodni hogy elvetelek, ha eddig minden rendben bizhatok benne hogy igy is marad?

igaz hogy meg ilyen korban is csak ugy egyszerüen felszivodhat a baba?annak nincs semmi jele,csak UH-n nem lesz semmi?igaz?hiszen mar van vagy 4cm a baba,az csak ugy eltünik?

Legjobb válasz: Szia! Én 8 hetes vagyok és nekem a 4. héttõl folyamat barnázásom van, a baba mégis 2 cm és egyelõre jól van (kop-kop-kop). Na abban biztos lehet, hogy Õk már felszívódni tuti nem fognak. Ami még történhet, hogy nem fejlõdnek tovább, esetleg megáll a kis szívük. Azt csak Uh-n veszik észre, õk már nem tûnnek el maguktól. Bíznunk kell benne, hogy minden a legnagyobb rendben és ha eddig ilyen szépen fejlõdött, hát miért most állna le a fejlõdéssel. Azt mondják, hogy az elsõ 12 hét rizikós. Mégis a legtöbb baba az 5. és 8. hét közti idõszakban adja fel, ha valami nem stimmel. Persze utána is lehet, de csak POZITÍVAN! Nem lesz gond és kész!!! Neked október végén jön az egészséges babulód, nekem meg november elején :o) Ez így van rendjén és így is lesz! Boldog babavárást!!!!

Szia! Én 8 hetes vagyok és nekem a 4. héttõl folyamat barnázásom van, a baba mégis 2 cm és egyelõre jól van (kop-kop-kop). Na abban biztos lehet, hogy Õk már felszívódni tuti nem fognak. Ami még történhet, hogy nem fejlõdnek tovább, esetleg megáll a kis szívük. Azt csak Uh-n veszik észre, õk már nem tûnnek el maguktól. Bíznunk kell benne, hogy minden a legnagyobb rendben és ha eddig ilyen szépen fejlõdött, hát miért most állna le a fejlõdéssel. Azt mondják, hogy az elsõ 12 hét rizikós. Mégis a legtöbb baba az 5. és 8. hét közti idõszakban adja fel, ha valami nem stimmel. Persze utána is lehet, de csak POZITÍVAN! Nem lesz gond és kész!!! Neked október végén jön az egészséges babulód, nekem meg november elején :o) Ez így van rendjén és így is lesz! Boldog babavárást!!!!
Én nekem a 9. héten derült ki, hogy már nincs szívmûködése. Semmit problémám sem volt, csak egy pici barnás folyásom volt, azért mentem el a dokihoz. A mûtétig sem volt semmi panaszom, se vérzés, se görcsölés. Szerintem ne foglalkozz ezzel a gondolattal túl sokat. Inkább örülj a terhességnek és a szép dolgokra koncentrálj. Boldog baba várást kívánok neked!
Én is eddíg végig paráztam, de ma hogy betöltöttem a 13.hetet már egybõl egy kicsit jobban érzem magam. Éljen a második trimeszter! :-) Amúgy én is úgy hallottam 5. és a 9. hét között megy el a legtöbb baba, szóval azért innentõl már talán egy kicsit nagyobb nyugi van. A lényeg hogy azért ne egész lekedbõl aggódj, az maradjon csak meg egy kis hátsó gondolatnak! És állj pozitívan a dolgokhoz!!!! Hidd el én tudom milyen hosszúnak tûnik még ez az egy-két hét, de tényleg hamar elmegy! Meg persze az egész babavárás is, szóval élvezd ki amíg csak lehet! Kitartást és jó egészséget nektek!
Szia! Én okt 12. re vagyok kiírva, bár elõbb fogant és 1-2 nappal nagyobb mindig az uh-n. Én hétfõn leszek 12 hetes, kedden megyek az uh-ra és eléggé izgulok én is. Nekem már volt vetélésem decemberben, akkor 7 hetes voltam. De most a tünetek is elég kitartóak voltak, most kezdenek múlni a rosszullétek és remélem minden rendben lesz:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a valaszokat, probalok pozitivan hozza alni de nem tudom kitörölni ezeket a buta gondolatokat. igen nekem oktober 20-ra mondtak a baba erkezeset, nagyon varjuk sziasztok
Szia! Én 11 hetesen és 6 naposan kerültem kórházba (12 hét elõtt 1 nappal) mert hirtelen egyszer csak ömlött belõlem a vér. Szerencsére nem vetéltem el, most 18 hetes vagyok és 2 hete derült ki az, hogy mélyen tapad a lepény. Valószínû ezért volt a vérzés. Amióta kijöttem a kórházból, minden héten barnáztam 1-2 napig. Kb. 2 hete elmentem dokihoz, ekkor mondta, hogy mélyen van. Kaptam vérzéscsökkentõt (Dicynone) és azóta megszûnt a barnázás. Remélem késõbb a lepényem is fentebb vándorol. A baba amúgy jól fejlõdik, neki nincs semmi baja. :D 18 hetes kismami.

Melyik óvszerrel volt már "bakitok" (kiszakadt/lecsúszott) és melyik az amit sokszor használtatok és eddig minden rendben volt?

Márkát és a fajtát légyszi :) Köszi szépen :)

Legjobb válasz: Nekem már gyakorlatilag mindegyik fajta szakadt ki: Rako, Lifestyles, Masculan, Durex. A legritkábban a Durex Elite-el volt eddig ilyen gondom, + az rá is ment a f*szomra anélkül, hogy kiszorította volna belõle az életet :D:D Szóval én arra esküszök :D

Nekem már gyakorlatilag mindegyik fajta szakadt ki: Rako, Lifestyles, Masculan, Durex. A legritkábban a Durex Elite-el volt eddig ilyen gondom, + az rá is ment a f*szomra anélkül, hogy kiszorította volna belõle az életet :D:D Szóval én arra esküszök :D
nálunk a durex love eddig 100%-osan teljesített :)
Ha vki mindenféle gumit kiszaggat, akkor nem a koton a hibás. Használtam már Durexet, Masculant, Lifestylest, egyszer még Kenvelosat is (jó volt a doboza:D). Soha egyetlen egy darab sem szakadt ki a 7 év alatt. Elõzõ barátommal lila Durexet használtunk leggyakrabban, a mostanival Durex Love-ot.
Hát erre azt mondom, hogy nagyon nyugdíjas tempóban csinálhatjátok, ha még 1x se szakadt ki.. :D
Nekem eddig csak a Masculannal volt balesetem, de azzal mindig. :(
Mi mascural-t használtunk és soha nem volt vele gond. a rakko szakadt ki egyszer.
1x szakadt ki durex.
2 éve Lifestyles originalt használunk. Egyszer sem szakadt ki. Ritkán van olyan, hogy az óvszer hibás a szakadás miatt.
"Hát erre azt mondom, hogy nagyon nyugdíjas tempóban csinálhatjátok, ha még 1x se szakadt ki.. :D" Hát erre azt mondom, hogy igen béna lehetsz, ha egy kotont sem tudsz normálisan felhúzni. Vagy talán szöges a farkad? Érdekes módon egyszer beletöltöttünk 5 liter vizet, mire az óvszert sikerült kiszakítanunk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!