Találatok a következő kifejezésre: Eddig minden megvolt, (2 db)

Eddig minden tünetem megvolt, álmosság, émelygés, szédelgés, egy két napja viszont megszűnt. 7 hetes terhes vagyok. Mi lehet a baj?

Egy-két napja viszont megsz?nt,mintha nem is lennék terhes.Még tegnap h?emelkedésem is volt,és rázott a hideg és hánytam egész éjjel.Nem értem mi van.

Legjobb válasz: Menj dokihoz amilyen hamar csak lehet! Lehet hogy elkaptál valami fertõzést v. gyomorrontásod volt ez okozta a rosszullétet.Azonban a legyengült szervezet veszéjt jelenthet a babára vetélés szempontjából. És az hogy teljesen megszûntek a tünetek nem feltétlenül jelent bajt,bár nálam sajnos vetéléshez vezetett. Remélem nálad nem igy lesz,azért menj dokihoz hamar!

Menj dokihoz amilyen hamar csak lehet! Lehet hogy elkaptál valami fertõzést v. gyomorrontásod volt ez okozta a rosszullétet.Azonban a legyengült szervezet veszéjt jelenthet a babára vetélés szempontjából. És az hogy teljesen megszûntek a tünetek nem feltétlenül jelent bajt, bár nálam sajnos vetéléshez vezetett. Remélem nálad nem igy lesz, azért menj dokihoz hamar!
szia.menj el azért orvoshoz, hogy megnyugodj.nekem mindig hõemelkedésem van és hol vannak tüneteim, hol meg nincsenek.lehet jobban ettél és többet pihentél, azért vagy jobban napközben. nincs igaza az elöttem szólónak, mert minden terhesség más és nem kell ráhozni a frászt szegény kérdezõre, hogy elmegy a babája!!!!!!mert megkeserítheti azt a "bolodog"jó pár hetet, ami még visszavan..... pihenj sokat és azért menj el orvoshoz, hogy megnyugodj.
Én 11 hetes vagyok és igaz, hogy csak a melleim fájtak, de azok nagyon, és 3 napja nálam is megszûnt. De mindenki azzal nyugtat, hogy semmi gond, a hormonok rendezõdnek, ezért tûnnek el a tünetek, majd visszajönnek:-) Azért a védõnõ, agy az orvos valóban megnyugtathat.
Atttttya viláááág!!!!!! 18 év alatt betiltanám a szexet.
Már biciklizni is tud.
Miért gondolod hogy terhes vagy? Mondjuk ritka esetekben megjöhet terhesség alatt is a menstruáció és van aki tünetmentes, de itt már a terhesség felén is túllennél és éreznéd mocorogni a babát. Ha leírod a részleteket akkor tudok érdemlegesebb választ adni. Értek hozzá, 1hónap múlva szülök :-D
Terhesség mellett is megjöhet a menstruáció, csak - gondolom - kevesebb és rövidebb ideig tart.
Ha meg volt EDDIG minden hónapban, lehetetlen
Nem, attól nem lehetsz terhes, hogy megvolt a menstruációd.
Ha terhes lennél, akkor nem lenne menstruációd! NEM ÁRTANA TÁJÉKOZÓDNI ILYEN DOLGOKBAN, MIELÕTT AZ EMBER CSINÁLJA!
Korod megírod légyszi? Annyira kíváncsi vagyok rá :D
Egy 4 hónapos terhességet már szerintem észrevettél volna. Ha jól tudom a 4. hónapban már elkezd nõni a pocak is. Javítsatok ki, ha tévedek! Egyébként van valami okod feltételezni, hogy terhes vagy? Nem védekeztetek, kiszakadt a gumi stb. És ha igen, akkor miért most aggódsz, amikor már nem tehetsz semmit?
nõdoki?teszt nincs a világon?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!