Találatok a következő kifejezésre: Eddig minden megjött (74 db)

Rezia nevű fogazmás gátlot szedek már 9 hónapja. Eddig mindig megjött rendesen . Most ugy vagyok hogy még van 1 zöld bogyom de ienkor már megszokott lenni . Az nagyon nagy baj? Vagy ienkor is késhet? .

Legjobb válasz: Nekem is az elején rendesen kb a 2. zöld bogyónál megjött,de már egy ideje csak aznap jön meg mikor este már az elsõ tabit kéne bevennem...izgultam is miatta egy ideig,de nem egyszer fordult már ez elõ,na meg végül mindig megjött és rendesen tartott 3 napig ahogy szokott.Úgyhogy egyenlõre nyugi:)

Nekem is az elején rendesen kb a 2. zöld bogyónál megjött, de már egy ideje csak aznap jön meg mikor este már az elsõ tabit kéne bevennem...izgultam is miatta egy ideig, de nem egyszer fordult már ez elõ, na meg végül mindig megjött és rendesen tartott 3 napig ahogy szokott.Úgyhogy egyenlõre nyugi:)
Szerintem egy-két nap késes belefér. Nekem is most egy nappal a megszokott elõtt jött meg fogamzásgátlóval...

Fél éve szedem a Yasminelle fogsmzásgátlót. Eddig mindig megjött rendesen, bár általában 2-3 napig szokott tartani. Most is rendes időben "megjött" de most csak ilyen barnás, és nagyon kevés jött. Mitől lehet?

Ugyanúgy fájdogált a hasam mint mikor rendesen megjön, és ugyanakkor kezd?dött a barnázás is mint a menzeszem szokott. 2 napig tartott. Nagyon félek! :(

Legjobb válasz: Én is így voltam az elmúlt 2 hónapban,elmentem nõgyógyászhoz,és azt mondta,hogy egy kis hormonzavarom van,valamint felfáztam,adott kúpot és azzal rendbe jött minden.Nem tudom,hogy mostanában voltál e megfázva,felfázva,talán hasonló a helyzeted,mint nekem volt. Ha nyugtalan vagy menj el dokihoz,de szerintem várd meg a következõ havit. 24/L

Én is így voltam az elmúlt 2 hónapban, elmentem nõgyógyászhoz, és azt mondta, hogy egy kis hormonzavarom van, valamint felfáztam, adott kúpot és azzal rendbe jött minden.Nem tudom, hogy mostanában voltál e megfázva, felfázva, talán hasonló a helyzeted, mint nekem volt. Ha nyugtalan vagy menj el dokihoz, de szerintem várd meg a következõ havit. 24/L
A kérdező hozzászólása: Nem voltam felfázva, meg megfázva sem. Fogalmam sincs mitõl lehet, rendesen szedtem a gyógyszert is. Köszönöm, hogy válaszoltál!
Akkor menj orvoshoz minél hamarabb.

Vegyek tesztet? A parommal mindig vedekeztunk (ovszerrel) es a menszeszem se kesett eddig mindig megjott es egy hetet rendesen tartott

de kezdek mar bepanikolni a sok olyan esettol,hogy volt akinek megjott es ezert keson vette eszre, hogy terhes.Egy hetig szedultem fokent reggel,es allandoan erzem, hogy faj a hasam es furcsa hangokat ad ki, meg nagyon meg vagyok puffadva vagy nem tudom no a hasam? Ekkora hasam meg nem volt es nem hiztam mert kemeny nem puha

Legjobb válasz: Amit itt leírsz, sokkal inkább egy bélhurut tünetei, mint terhességé. Összeszedtél valami enyhébb lefolyású vírust, most sajna elég sok ilyen van forgalomban. Kb. két hete az öcsémmel ugyanez volt, és hát meg sem fordult a fejünkben, hogy terhes lenne. Szóval ne pánikolj!

Amit itt leírsz, sokkal inkább egy bélhurut tünetei, mint terhességé. Összeszedtél valami enyhébb lefolyású vírust, most sajna elég sok ilyen van forgalomban. Kb. két hete az öcsémmel ugyanez volt, és hát meg sem fordult a fejünkben, hogy terhes lenne. Szóval ne pánikolj!
Nekem is puffad a hasma mostanában, szerintem az ünnepek és velük eggyütt a sok kajálás is közrejátszik..nem hinném hogy terhes vagy:-)
A kérdező hozzászólása: most megnyugtattatok :) tenyleg mar kezdtem ugy erezni velem van valami baj, hogy ilyenekre gondolok de tenyleg nagy a hasam most szedni fogok valami gyogyszert hatha elmulik s a szedules is

Jan.22-én volt az utolsó mensim. Tesztet nem merek csinálni, mert eddig mindig megjött. Lehetséges, hogy babát várunk?

28 naposak a ciklusaim. Enyhe görcsök és b?, színtelen folyásom van a folyamatos hányás mellett.

Legjobb válasz: Elhiszem, hogy több csalódáson túl vagy már, és szeretnéd megkímélni magad, de mért jobb, ha itt megkérdezed, és mi laikusok gratulálgatunk egy olyan dolog miatt, ami be sem igazolódott. Mért jobb ez a bizonytalanság, mint hogy csinálj egy tesztet... Attól, hogy itt most többen gartulálnak, meg reményt öltelnek beléd, attól nem lesz pozitív a teszt, és a bizonytalanságod sem fog csökkenni...

Elhiszem, hogy több csalódáson túl vagy már, és szeretnéd megkímélni magad, de mért jobb, ha itt megkérdezed, és mi laikusok gratulálgatunk egy olyan dolog miatt, ami be sem igazolódott. Mért jobb ez a bizonytalanság, mint hogy csinálj egy tesztet... Attól, hogy itt most többen gartulálnak, meg reményt öltelnek beléd, attól nem lesz pozitív a teszt, és a bizonytalanságod sem fog csökkenni...
Hát ha várjátok akkor gratulálok! Én nem hánytam, de a görcs és a szintelen folyás megvolt..
Szerintem is tesztelj, ettõl az eredmény nem változik, tényleg jobb tudni, hogy terhesség alatt van ez a barnázás, vagy pedig meg fog jönni. Ha terhesség alatt tehát ez vetélés lesz, akkor mihamarabb orvos. Nem játék az egészséged!
Ha esetleg terhs vagy és úgy barnázol, akkor ebbõl vetélés is lehet. Míg h tudod, hogy terhes vagy, és orvoshoz fordulsz a barnázással, akkor kaphatsz terhességmegtartó hormont, és megmaradhat a babád, akit annyira vársz. Mint nekem (kb akkor kezdtem barnázni, mint most te. Orvoshoz mentem, kaptam gyógyszert. Most 33 hetesek vagyunk.) Én nem értem, mi a fenének vársz azzal a nyavalyás teszttel!!! A végén még elmegy a baba!
tesztelj gyorsan, nehogy tényleg baj legyen! Ne a csalódástól félj- ha elmenne a várva várt baba, akkor mit érzenél? Mi mindannyian nagyon szorítunk neked, légy okos! És üzenj nekünk, drukkolunk!
A kérdező hozzászólása: Reggel tesztelek aztán mindenképp orvos! Majd jelzem, hogy mi történt!
szia. miuzujs? teszteltél? ird meg légyszi mi volt. a 6hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Teszteltem:( Dokinál is voltam :(
:(((
Szia! Mi történt? Negatív lett a teszt vagy pozitív? Gondolom valami gond van a :( -ból ítélve, de mi történt veled? :(
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm, hogy törõdtök velem :) ! Úgy néz ki: BABA!!!!! Pedig már nem hittem... Szeretnék Mindenkit arra buzdítani: Ne adja fel!
Gratulálok!!!
Na!!! Ez nagyon jó hír. És hogy vagytok? Minden rendben van?
Pozitív teszt és orvosi megerõsítés? :) :) Gratulálok :) :)
hááát én nem beszélem meg a párommal ha tesztelni akarok, és nem is fogom - bár nem akarok több babát. had legyen ez az én kiváltságom. de ha nem tesztelsz, akkor nem is tudod h miért barnázol! ha nem vagy terhes ok, akor jöjjön meg. DE ha terhes vagy és barnázol akkor el is vetélhetsz fõleg ha nem tudod h baba van! én tudom h baba van, barnáztam, voltam dokinál, és kaptam gyogyit ami megtartja a terhességet. De ha nem mész akkor nem kapsz semmit. de te tudod mit iakarsz, már rég tesztelned kellett volna, lehet nincs baba és akkor mi van? lehet probálkozni megint. és ha VAN baba akkor? most el fogod vetélni mert barnázol és nem vagy hajlando tesztelni? nem értelek és bocsi h kiakadtam. 6.hetes kismama vagyok és irtam már választ neked ide. bocsi mégegyszer a kiakadásért
A kérdező hozzászólása: Mármint a tesztet!
Hali! De izgi! Meddig vársz a tesztel? Remélem pozitív, majd írd meg! K
A kérdező hozzászólása: Igen, várjuk a Babát! Közel 3 éve próbáljuk összehozni. Több vetélésen is túl vagyok. Sajnos! Nem tudom meddig várok még a teszttel! Mindenképp megírom!
Nagyon sanszos a dolog :) ) nagyon drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Én nem tudom, miért kérdezel inkább, mint hogy azonnal tesztelj. Mire jó neked, hogy napokig stresszeled magad: most akkor baba vagy nem baba? Nagylány vagy már. Attól nem leszel terhesebb, csak boldogabb, ha mégis pozitív. ha pedig negatív, az még mindig nem jelenthet csalódást, hiszen nem jött meg neked, azaz még van remény.
én már tesztelnék a helyedben. én is teszteltem elsõre negativet. de fájtak a melleim, egy hét mulva pozitivat teszteltem akkor már kemény hányingerem is volt. most 6. hetes a pindur-pandur. tesztelj és ird meg mi lett az eredmény :) szereintem baba van a pocakban :) remélem :)
Szerintem is tesztelj, hiszen ha jan.22-én mensiztél, akkor most már az 5.hétben vagy és ilyenkor már szétdurran a teszt a dupla csíktól! :) )
Kedves 10:36-os az elsõ tesztet mikor csináltad? Mára nem várom.Eddig nem is jött, a mai tesztem negatív, amit nem akarok elhinni, mert ez az elsõ próbálkozásunk, és apával mindennnap együtt voltunk.Egy picit menzisen görcsölgetett ma a hasam, de elmúlt.Nálam ha elkezdek görcsölni, azonnal megjön, nem szórakozik.A mai nega teszt ellenére, még nagyon bizakodok, egyszerûen érzem, h. terhes vagyok.Jó egészséget, várom válaszod. Neked meg kedves kérdezõ, szerintem is tesztelhetsz már.Minden teszt már a napszak bármely szakaszában kimutatja a terhességet, ha az vagy.De gomdolom ezt már tudod.:) Szurkolok
Szerintem is csinálhatsz most már tesztet. Legalább akkor már tudni fogod biztosra, hogy kisbabád lesz. És nagyon boldog leszel!!! :) )
12:01es :) és vagyok az elsõre negativ tesztes. 5. hetesen lett a teszt pozitiv, elsõre akkor 4. hetes volt a kicsi. de ha a mensihez viszonyitva kérded az nállan neces, mert elléggé összevissza volt mindig.
Na csináltál tesztet? :) ) Reméljük pozi! :)
A kérdező hozzászólása: Nem, még nem, mert elkezdtem barnázni és várom, hogy mi lesz! Párom hazajön és megbeszélem vele, ugyanis õ nem engedte.
Mi hogy történt? Írd meg nekünk! Úgy látszik sokan gondoltunk rátok! a doki mégis terhességet állapított meg, illetve teszteltél is? Gratulálunk!
esély mindig van rá, hogy terhes légy... tünetek? teszt?
A kérdező hozzászólása: valamilyen szinten csak, ha 3 évig nem voltam terhes.3 éven belül meg szerintem úgy is szeretnénk gyereket:-)
Nálunk is ez a módszer volt, most 35 hetes vagyok...
Egy barátnomék évekig védekeztek így, minden gond nélkul, és most mégis úton van a baba! Nem túl megbízható módszer...persze attol is fugg, mikor volt peteérésed, annak kornyékén a legnagyobb a rizikó. Bár gondolom, ezt úgyis tudtad...Csinálj tesztet!!
3 évig én sem lettem terhes, majd igen, szülés után 4 hónappal ismét. Nem megbízható!Egyáltalán!
Szia! Lehetséges, hogy még a múlt hónapban teherbe estél.Tesztelj és megtudod az eredményt!
A kérdező hozzászólása: hát jo lenne de kétlem.Lehet hogy csak tavaszi fáradtság bár minden vagyok csak fáradt nem.érdekes mert ovum van és semmit nem érzek.Hány napig van ovu?
Probálj meg csinálni egy tesztet. Én is igy voltam a mult honapban más volt a mensim, de a tunetek csak gyarapodtak. Tegnap teszteltem és pozitiv lett. Ha esetleg negativ lesz nyugi, lehet nincs eleg HCG a szervezetedben. Ebben az esetben 2-3nap mulva ismételd meg. Sok sikert!! 5 hetes Kismami
ja fogjuk rá.
Az 1% (ami inkább 0, 5%) az azokra vonatkozik akik mindig helyesen szedik. Mert 100%-os védekezési mód nincs. Akik kihagynak bármennyi szemet, õk ezt a százalékot jelentõsen megnövelik.
Nem, a hiba nem csak a rossz szedésbõl adódik, vkinek nem hat. A tabletta sem ad 100%-os védelmet még megfelelõ használat estén sem!
Nem. A kb. 1% a precíz szedés mellett áll fenn. Arra az esetre, ha elfelejti beszedni valaki, a leírásban benne van, hogy mi a teendõ. Egy amúgy sem igazán termékeny idõszakban kimaradt szemnél általában nem nõ meg a kockázat. Nagyban függ viszont attól, hogy a ciklus melyik részében marad ki a tabletta!
A kérdező hozzászólása: Ezer köszönet a gyors válaszokért!
Miért baj, hogyha kedden jön meg? Teljesen normális ha néha arrébbcsúszik picit. Nem tudsz vele mit csinálni.

Sehogy sem védekezünk, sem gumival, sem gyógyszerrel, de még megszakitottan sem. Hogyan lehetséges az, hogy eddig mindig megjött?

Párommal sehogyan sem védekezünk. Semmit sem használunk. Bennem megy el, de még egyetlen egyszer sem lettem terhes. Ezt nem értjük.

Legjobb válasz: valamelyikõtök meddõ. irány az orvos, kivizsgálás.

valamelyikõtök meddõ. irány az orvos, kivizsgálás.
Lehet, hogy meddõ valamelyikõtök. De az is lehet, hogy csak egymással nem sikerül. Hallottam már ilyet is. Egyik barátnõmnek nem megszokott alakú a méhe és a petevezetéke, és ezért természetes úton nem lehet terhes.
mert mindketten fiúk vagytok
Mióta próbálkoztok? Milyen gyakran vagytok együtt? Ha egy éve már próbálkoztok, akkor keressetek fel egy orvost. Lehet vmelyikõtöknél gondok vannak.
A kérdező hozzászólása: nekem kereskedelem a végzetségem és ebbe is dolgozok - egy kis közértben, a páom meg asztalos. Elég stesszes az életünk.
mióta próbálkoztok? van orgazmusod neked is? stresszelsz mostanában valamin? mit sportolsz, miket esztek? nem kell rögtön rosszra gondolni, h nem jön össze egy darabig velem 3 hónapig próbálkoztak anno Anyumék, mire abbahagyta az aerobicot, egybõl megfogantam de sztem biztosan találsz a neten szakszerû írást arról, hogy mi lehet befolyásoló tényezõ
akkor a p!nakobold megette a kis g.ciket. am tenyleg nem artana egy kivizsgalas. petricseszebe az ivarsejtek, es funkcioanalizis...
Csak meg fiúnak nem gyerek kell, hanem max. kutya, a gyerek férfinak és nõnek való.
A kérdező hozzászólása: Én csaj vagyok a párom meg fiú. Nagyon vicces. Hiába próbálkozunk de nem jön össze. Nem a seggbe élvez el, sem a szájba.
eloszor nem art tisztazni, h hova is elvez! a s3ggbe vagy szajba, akkor ne csodalkozz!!
bázzeg az elõzõn szakadtam xD
Van akinek sikerül elsõre egy gyerek van aki több évekig is próbálkozik akár, lehet nem megfelelõ az idõpont peteérés, hímivarsejtjei életképessége is befolyásolja és stb..de ha már ennyire nem védekeztek, gondolom gyereket akartok, esetleg kérd nõgyógyászod tanácsát... 23/L
Nálunk ugyanez a helyzet már két éve, bár tudom, ez egyáltalán nem segít Neked. Peteérésem van (legalábbis az ovutesztek szerint), sok esetben pont jól is idõzítettünk, néha-néha késik 2-3-5-10 napot, de aztán végül mindig megjön. Párom korábban már átesett kivizsgáláson az akkori élettársával, mindkettõjüknél mindent rendben találtak, mégsem sikerült nekik a baba. Aztán a lány az új kapcsolatában 3 hónap után terhes lett. Mi együtt még nem mentünk el, de nemsokára már erre is sor kerül, mert már iszonyúan zavar, hogy nem tudom, miért nem történik semmi. Érthetetlen. Ha nem akarnék gyereket, már biztos sikerült volna ötször is.
Lehet felfázástól, vagy felborult a hormonháztartásod.Lehet kéne szünetet tartani a gyógyszer szedésében.
szerintem nyugi. meleg, stressz, hormonok, nálunk minden közrejátszik. bár megértem az aggodalmad, én is ilyen vagyok:) amúgymeg nekem is a gyógyszer óta, csak 4 napig tart, barna, nem vörös, és a második, harmadik napon kicsit erõsebb, de nem veszélyes. nyugodj meg, nem lehet baj, három éve szeded, lehet, h a méh-nyálkahártyája nem volt elég vastag, ami tabi mellett nem újdonság. tehát: nyugi van
A kérdező hozzászólása: nekem is volt már olyan, h alig volt vmi barnás és alig 2napig..a doki akkor azt mondta, nem baj, az is vérzés és h örüljek h nem tart sokáig
A múlt hónapban csak egy kicsi kávézacc szerû mensesem volt erõs fájdalommal és jó pár nap késéssel.kiváncsi lennék én is , hogy ezek mitõl lehetnek. Nyugodj meg!! Nekem azt mondták , ha egy menses kimarad akkor sincs baj.
A kérdező hozzászólása: azelõtt is voltak pattanásaim, és a menzeszt is a gyógyszer állította be rendesen..nem volt mindig pontos, de nagyjából uazon a 7en volt mindig
Mielõtt gyógyszert szedtél, azelõtt is pattanásos voltál és nem volt rendesen menzeszed? Vagy csak a tabi után jött ez ki?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!akkor megjöhet még a köv. levél alatt is? semmiképp nem szeretném szüneteltetni, mert már csináltam 2év után, de 1hónaoig bírtam mert meg se akart jönni, tele lettem pattanással és egyebek..csak rosszabb lett h szüneteltettem akkor!pedig nem is lett volna muszáj
Ja még annyi h nekem ezt mondta a dokim plusz olvastam, amit írtam :) én is 3 éve szedem, pedig én is gondolkoztam h lehet h baj h ilyen sokáig szedem, de nem.
Szerintem sem kell teljesen beparáznod, azért orvosodnak említsd meg!!!Szerintem ez csak egyszeri eset volt. Szüneteltetni meg hülyeség, mivel ezeknél a gyógyszereknél már nem kell, nem olyan erõsek, mint régen, csak felbolygatnád a szervezeted.
Ilyen elõfordult egyszer az egyik barátnõmmel is. Ha több éve szedsz már, akkor elõfordul ilyen, hogy egyáltalán nem jön meg a 7 nap szünetben. Ne aggódj, ebben nincs semmi kóros. Szedd tovább a gyógyszert. Viszont ha a kövi mensid sem jön meg, akkor menj el dokihoz, mert lehet h pár hónap szünetet fog javasolni.(Bnõm 5 évig szedte és most 3 hó szünetet mondott neki az orvos.)
A kérdező hozzászólása: köszike aranyos vagy(K)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!