Találatok a következő kifejezésre: Eddig mi a legjobb és (20 db)

Anyukák! Szerintetek mivel a legjobb és leghatékonyabb védekezni szülés után? Ti mivel védekeztek és eddig mennyire meg bízható?

Én a spirálon gondolkodtam, de egyik ismer?söm mondta hogy ?k inekcióval fognak ami 3 havonta 15 000 ft. Most hallottam el?ször h ilyen is van :O ha ti ismeritek ezt a módszert írnátok róla?

Legjobb válasz: ez sima spirálnál valóban igaz!!!!De a Mirena az más! :) érdemes elolvasni: http://www.aranykezrendelo.hu/mirena/

Nuvaring hüvelygyûrût. Teljesen megfelel, a hormon, ami benne van, nem terheli az egész szervezetem, mert helyileg hat. Kényelmes, szexnél akár ki is lehet venni, de általában nem zavaró, észre sem veszed. Felrakod, 3 hét múlva pedig leveszed. Mensi kevés és nem görcsölök!
ez sima spirálnál valóban igaz!!!!De a Mirena az más! :) érdemes elolvasni: http://www.aranykezrendelo.hu/mirena/
Mi köze van a spirálnak a petevezetékhez.Ezt az eszközt a méhbe helyezik és nem a petevezetékbe...Semmiben nem befolyásolja a késõbbi gyermekvállalást...leveteted és mehet minden tovább ugyanúgy.
de a hármas nem írta hogy a mirénára gondolt, hanem csak azt írta a spirál nem 100%-os stbstb. szerintem a sima spirálra gondolt.
A sima fogamzásgátló miért nem jó? Valóban létezik az inekció 3 havonta a nõgyógyász adja be.A spirálról tudnod kell, hogy nem 100%-osan biztonságos és, ha mégis az, de a késõbbiekben szeretnél még kisbabát, akár roncsolhatja a petevezetéket is, ezért a fogamzásban zûrt okozhat.
Én nem használhatok semmilyen hormonális fogamzásgátlót, mert szülés után elkezdtem és trombózisom lett tõle. Éppen ezért sima spirálom van két éve. 15.000 Ft volt, de 5 évre le van a gond, annyi a hátránya, hogy kicsit bõvebb a menzesz.
A kérdező hozzászólása: Igazából szedtem fogamzás gátlót már viszont hormonzavaros lettem tõlle, mindenfelé szõr növekedett rajtam - mellkas, áll - és azonnal abba hagytam akkor egy másikat akart a doki kiírni de én nem akartam már utánna szedni ilyesmit és a Pharmatex-et haszánáltuk ami hormonmentes, viszont - szerintem - hosszú távon nem kifizetendõ mert anno volt 10 db kúp 2300 ft és az elment nálunk egy hét alatt :) szóval ezért máson gondolkozom, nem szeretnék másik babát, mert még picúrt kellene felnevelnem, úgy hogy ne kelljen nélkülöznie. Egy van és úgy gondolom elég is lesz õ nekünk :)
akkor mindenképp ilyen mint a mirena mert igaz hogy drága így egyben, de ha nem akartok másik babát akkor valószínû nem fogod levetetni 5 évnél elõbb úgy meg nagyon meg is éri.
Mi óvszerrel. Nálunk ez jött be. Akarunk a jövõben 2. babát, így ha kiszakad, vagy hasonlók, akkor se lenne gond.
Az injekcióról azt hallottam, hogy nagyon is káros(csontritkulás és társai). Én most kezdtem a Nuvaringet, ami havi egyszeri bíbelõdés(3hónap 10ezer ft) Amit eddig használtunk Elsõ gyerek után megszakítás és óvszer Ketteske után 16hónapig kalmopirin a térdek között, hogy mennyire válik majd be a nuvaring, azt az idõ megmondja. Én szeretnék nyugisan aludni. (spirálról kb azonnal lebeszélt a dokim, a sok pro mellett rengeteg kontra van)
nekem ilyen hormonális dolog nem jöhet szóba így vagy gumi vagy spirál marad. A legjobb álltólag ez a miréna spirál ami nagyon pici hormont bocsájt ki helyileg, nem zavaró, mensi is kevés lesz tõle, 5 évig fent lehet, nem terheli a májat stb. De 50 ezer ft...://
A 4-es válaszolónak, mielõtt elõveszed a stílusodat olvass már utánna spirálnak.Senki nem mondta, hogy feltétlenün káros, de van kockázati rátája.
Cerazette -t szedtem mindkét terhesség alatt szoptatás mellett. hétezer - nyolcezer körül van 3 hónapra. amit írsz azt nem ismerem minden attól függ szeretnétek-e még a késõbbiekben babát kikérheted a nõdoki véleményét is mit javasol személyesen Neked kórtörténet alapján stb.
Lehet hogy arra gondolt a 3as hogy kicsit nagyobb az esélye a fertõzéseknek, ami pedig eredményezhet petevezeték gyulladást is.
Én szoptattam, így gumival védekeztünk. Amilyen ritkán jutottunk egymáshoz, még olcsóbb is volt, mint bármilyen más fogamzásgátló.
nekem Mirena spirálom van és nem adnám semmiért...99.9% megbízhatóság, szinte egyáltalán nincs menis, megszûnt a mensi görcsölés, mellfeszülés... Nagyon szuper! 44ezer és 5 évig garantált...
Óvszer esetleg mivel szeretnénk még majd babát megszakításos módszer, semmiféle hormont nem használnék.
snowboard freestyle nb. 1 :D amúgy még aggressive inline skate-t is nyomom :P
ja és a tandemugrás is jó :D itt lakok kaposváron nemmessze kaposujlaktól :D 22:16-os voltam
Én teljesítménytúrázom 2 éve.
Parkour <3:D
Én egészen kicsi korom óta elengedett kézzel WC-zem =)
inline skate:D
szerintem folytasd a skateelést
Freerun vagy Parkour <3<3 :D:D
Az ördögbot és a zsonglõrködés talán nem extrém sport, de mindig lehet benne fejlõdni, új eszközöket megismerni, új mutatványokat tanulni és nagyon jól kombinálható breakes és parkour mozdulatokkal, ugrásokkal.

Milyen drogokat próbáltatok ki eddig, mi volt a legjobb és a legrosszabb?

Legjobb válasz: Fû, kokain, extasy, speed. Mind nagyon tetszett és nem vagyok függõ. Nem költöm az összes pénzem erre és csak nagyon ritkán egyszer egyszer csinálom.

Fû, kokain, extasy, speed. Mind nagyon tetszett és nem vagyok függõ. Nem költöm az összes pénzem erre és csak nagyon ritkán egyszer egyszer csinálom.
fû:)
bõrszivar-meleg, kellemes tapintású, és rászoktam.De ezt szájon át kell alkalmazni, nem orrba felszívva.
Fû: nem bírom, hányok tõle, tehát rossz volt. Speed: csak annyi hatása volt, hogy kb. éjféltõl, reggel 9-ig nem tudtam aludni. Idegesítõ volt. Extasy: fasza..fél szem 12 óráig tartott nálam. Láttam kardfogú tigrist, öregembert, kutyákat. Persze hallucináció volt. Jó volt egynek, de ijesztõ is volt, mert állandóan 150-es pulzusom volt. Ráadásul olyan passzív voltam, hogy az sem érdekelt volna, ha mellettem ölnek meg valakit. Ez ijesztõ volt, mert nem vagyok ilyen. Egyszer-kétszer jó volt, de egyik szer sem okozott akkora nagy örömöt/élményt, hogy rászokjak. 21/L
Seggberúgtak és elszálltam. Az volt aztán az élmény.
fû, haska, gomba, lsd, kóla, sp, eki, kati, ópiátok, nyugtatók. a legjobb a kokain. ráis voltam szokva de már azóta leáltam. legrosszabb.... hát 1ik se volt olyan rossz bár hosszútávon a kokain az ópiátok és a nyugtatók is rosszak vtak... de legkevésbé sztem az lsd jött be

Eddig mi volt a legjobb és legszebb pillanatotod az életben, és miért?

Legjobb válasz: Nekem az, amikor a barátommal összejöttem, vagyis amikor elõször megcsókolt. Olyan romantikus volt az egész... :-)

Nekem több van, nem tudok választani. Döntsétek el ti, nektek melyik a legszebb:) 1. amikor többévnyi sóvárgás és reménytelenség után újra egymásra találtunk az akkori nagy szerelmemmel, és megcsókolt, aztán utalt rá, hogy szeretne elvenni feleségül 2. amikor egy nagy példaképem (egy férfi) csak nekem énekelt és zongorázott, nekem meg folytak a könnyeim közben 3. amikor egy napon rádöbbentem, hogy nem vagyok többé az a nyakigláb, csúnyácska, pattanásos kis béka, hanem a tükörnek is elhittem, hogy egy büszke, vonzó NÕVÉ értem.
Én is csak többet tudok felsorolni, nem egyet. Az elsõ éjszaka (ami 5 volt igazából) a feleségemmel (aki persze még nem volt a feleségem), a boldogító igen kimondása, a nászéjszaka egy kastélyszálló hatalmas szobájában, mikor megtudtam, hogy gyermeket váruk, a kislányom köldökzsinórjának átvágása... Huh most látom csak, milyen sok szép pillanat volt az életemben. :-) Már most megérte! :-)
Jaj igen, és még egy eszembe jutott! Negyedik év végén a szerenád a matektanárunknál, aki egy nagyon szigorú, tekintélyes férfiember, de mindig is tudtuk, hogy mélyen vajból van a szíve. Megtanultuk neki a kedvenc magyar nótáját, elénekeltük és csak annyit mondott, hogy "Van lelkierõtök", de ez akkor sokunk számára többet mondott mindennél... :)
Mások õszinte szeretetét érezni, (családom, Legjobbom, és a Kedvesem) illetve mikor valakinek olyan meglepetést okozok, hogy a meghatódik, könnyezni kezd.Azok, olyan õszinte pillanatok, mintha megnyílna egy pillanatra az illetõ lelke.Nekem ezek a pillanatok a fontosak jelenleg.
azok apillanatok amikor lathatom a volt baratomat, o is akar velem lenni en is, de mindenki mas titlja, igy szakitaunk kellett...meg mindig szeretjuk egymast, es egy honapban 1x 2x talakozunk, de neki van b.noje...en megis orulok akarhanyszor latom, csodas pillanatok...de elerhetetlen a megvalositasa
Amikor másfél év után sétálni mentem azzal a sráccal aki annyira tetszett nekem.Éjjel volt, megáltunk a lámpa alatt és, mint a filmekben megcsokolt.Olyan volt mint életem elsö csokja.
Nekem leirhatatlan érzés volt mikor megszületett a fiam és az elsö éjszakát otthon töltöttük hármasban.Ugy éreztem megkaptam az élettöl azt amire a legjobban vágytam.A CSALÁDOT.Ma már öt gyermekünk van.
A kislányom megszületése volt a legszebb pillanat az életemben. Határtalan erõ és boldogság áradt szét bennem. Feledhetetlen élmény.
szilveszterkor az elsõ és egyetlen sráccal az életemben:) ott akkor semmi problémám nem volt...a karjaiban tartott mikor elaludtam reggel...Õ azzóta is a barátom:)
Ez nem egyszeri alkalom, de nincs szebb pillanat ennél. Amikor a két kisfiam hozzám bújik, érzem az arcomon a bõrük melegét, érzem a hajuk illatát és azt mondják: -Anyu, szeretlek.
asszem amikor gyalogoltam, hazafelé egy úton és felvett egy pasi :) jóképû volt, szimpi és jó volt a kocsija!!( (elvitt a házunkig...)és visszafelé integetett!:) akkor úgy éreztem magam mint egy sztáár!!!!!!
Nekem az, amikor a barátommal összejöttem, vagyis amikor elõször megcsókolt. Olyan romantikus volt az egész... :-)
Talán mikor Párizsban voltam. Én ezt semmiképp nem tudom egy pillanatra bontani... Az az érzés, ott. Imádom. Ezen kívül talán még egy-egy tökéletes randi, ami 100%ig tökéletes volt. De ez igazából nehéz kérdés.. ! Lehet, h én vagyok ehhez 16 évesen túl fiatal :) , de most vmiért nem tudom..
Mindenki azt irja, hogy az elsõ randi, elsõ csók, kisbaba születése, okés ezek nagyon szép és gyönyörû pillanatok, de más nincs? Nekem pl az amikor a gyerekeimmel lehetek, játszok velük, szerethetem õket, ezek minden napon a legszebb, legjobb pillanatok, nem egyszeri dolgok.
Én már írtam egy választ, de tudok mégegyet. Amikor a párom elõször mondta ki azt a szót, hogy "szeretlek". Akkor határtalanul boldog voltam, és azóta is az vagyok.
Amikor kibújtak a babáim. Az a két pillanat. Az ok szerintem nem szorul magyarázatra :o)
Amikor beleültem az elsõ Porschémba. Használtautó volt, de nagyon vágytam rá éveken át.
A legszebb pillanataim azok, amikor elismerik a munkámat. Ezt nem múlta eddig felül egy szerelem sem.
Amikor összejöttem a barátommal, és minden áldott nap vele voltam. És azért, mert már 4 éve vártam arra az idõre :)
Amikor megszületett a fiam és odatették a hasamra!
A férjemmel az elsõ randi, illetve az a szép folyamat, ahogy kialakult a kapcsolatunk, majd a kisbabánk születése!
Én az Avastot használom azokon a gépeimen, amelyekre nem jutott a fizetõs Kasperskybõl.

Mi volt eddig a legjobb és a legrosszabb munkád és melyik cégnél milyen végzettséggel hány évesen és mennyi fizetésért?

Légyszi nagyjából írjátok le a munka körülményeit is pl munkaid?, fizetés munkavégzés körülményei.

Legjobb válasz: A legrosszabb az volt amikor élelmezésvezetõ lettem, 20 évesen teljesen tapasztalatlanul úgy, hogy nem volt aki betanítson, egy több milliós konyháért valamint egy kb 3 millió forintos árukészletért vállaltam felelõsséget, a havi nettó 72 ezer forintomból amit kaptam... Reggel héttõl dolgoztam kb délután négyig-ötig, de ez senkit nem érdekelt mert a heti 40 óra volt beírva. Na kb ennyi, habár most sem sokkal jobb a helyzetem...:S

A legrosszabb az volt amikor élelmezésvezetõ lettem, 20 évesen teljesen tapasztalatlanul úgy, hogy nem volt aki betanítson, egy több milliós konyháért valamint egy kb 3 millió forintos árukészletért vállaltam felelõsséget, a havi nettó 72 ezer forintomból amit kaptam... Reggel héttõl dolgoztam kb délután négyig-ötig, de ez senkit nem érdekelt mert a heti 40 óra volt beírva. Na kb ennyi, habár most sem sokkal jobb a helyzetem...:S
Legrosszabb: irodavezetõ voltam egy ingatlanirodában, ami egy kis garázs volt berendezve. Wc nem volt, a 10 percre lévõ plázába, (de lehet h. 12) kellett mennem pisilni, víz egy kannából folyt egy vödörbe, a vödröt nekem kellett üríteni, és egy ici pici kagylóba így elmosogatni a többiek kávéscsészéjét, stb. A meló: rögzítsd fel 4-5 adatbázisban az 4-5 ingatlanos összes ingatlanát (egyenként is vagy 25 perc képekkel) képeket töltsd le a fotógéprõl, photshopban dolgozd fel méretre, szépre. Közben folyamatosan csörög a telefon, hisz te egy ingatlaniroda vagy, hogy mit akar megnézni, vegyük fel az ingatlanát. Közben be is jön az ügyfél, te veszed fel az ingatlanjai adatait. Te vagy a kasszás, közben meg a Rózsadombi fõnököd ír, hogy menj el neki a plázába szörpöt venni, meg a Mauritiusi nyaralásának a képeit elõhivatni, meg a nagyanyja szülinap ajándékát megvenni. Töltöd fel az adatokat, a többiek macerálnak, hogy az õ ingatlanát még miért nem töltötted fel, közben küldd körbe mindenki ingatlanát az összes partnernek szépen megszerkesztett levélben, de ha nem, lecsesznek. És takarítsd ki az irodát hetente, és menj kávéért és te vagy a kasszás is, a számlát is te írod, te utalsz... ja és nem volt fûtés se csak egy olajradiátor, de délig kabátban ültem. És mindenzt 80.000 ért csináltam. De a csúcs az volt, hogy volt egy bazi nagy rács az ajtón, és azt nekem minden nyitáskor záráskor le-föl tenni kellett, de én egy 45-50 kilós lány voltma, és fizikai képtelenség volt, de senkit nem hatott meg. Hát 3 hónapig bírtam, és felmondtam az utódom viszont 3 hétig, a nõnek ezért be kellett zárni az irodát. Ezt ma már nem csinálhatná meg velem senki, arra az ért jó volt. Jó munkám egy egyetemi tanárnõnél volt félállásban az asszisztense voltam, mindig kedves, udvarias volt, ha tudott adott jutalmat, ha egyik nap túlóráztam, másnap mondta: menjél el annyival elõbb, stb. stb. csúcs jófej volt, De ilyen csak egy volt. Most is épp egy kiherélésig való melóztatáson vagyok túl, felmontam erre meg vannak rám sértõdve, mert kiálltam a kiállhatatlan terhek alól, épp dolgoznom kéne kezdeni, de én lázadok és még el sem indultam otthonról, és marha ideges vagyok rájuk :-) Ha tudsz valami irodai melót, vagy marketingest (nem telesales) kérlek szólj. Köszi:-)

Mit jelent az, ha valaki azt mondja, hogy eddig veled volt a legjobb a szex és túl jó vagy szex terén?

Legjobb válasz: Szerintem azt jelenti, hogy: "eddig veled volt a legjobb a szex és túl jó vagy szex terén" De lehet, hogy tévedek és azt jelenti, hogy "Ma nem kérek toroskáposztát mert már nem vagyok éhes"

Szerintem azt jelenti, hogy: "eddig veled volt a legjobb a szex és túl jó vagy szex terén" De lehet, hogy tévedek és azt jelenti, hogy "Ma nem kérek toroskáposztát mert már nem vagyok éhes"
Attól fél, hogy azt a nagy tapasztalatot 30 másik partnerrel érted el.
A kérdező hozzászólása: Már több, mint 5éve ismer és jól tudja, hogy nem feküdtem le sok pasival...
Nekem eddig amikor ezt mondták, az így hangzott: " túl jó vagy az ágyban, biztos nem csak 'x' pasival voltál " Mintha a teljesítmény azon múlna, hogy hány emberrel feküdtünk le eddig... :)
A kérdező hozzászólása: Nem voltam sok pasival eddig együtt.Ez szerintem attól is függ, h milyen a két ember kapcsolata és nem elképzelhetetlen, hogy elsõ együtt léttõl szinte tökéletesnek érzi mind2 fél a dolgot...
Azt jelenti, hogy annak a "valakinek" az agyában valami nincs rendben. Sosem mondanék ilyet egy nõnek.
A kérdező hozzászólása: Azért is fura ez az egész, mert azt se tudja, h mit érez irántamcsak õ se nagyon tud meglenni nélkülem...de ez tényleg nem normális dolog :-D

Mit tegyek? Eddig mindigis a fiuk erdekeltek.16eves leszek es mostanaban folyton csak a legjobb baratnomre tudok gondolni. Mindig o jar a fejemben vele almodom. Es ha vele vagyok legszivesebben megcsokolnam. De o csak a legjobb baratnojekent nez ram.

ettol most leszbi vagyok?

Legjobb válasz: Nyilván megvan benned a hajlam. Nos, nem irigyellek, mert a barátnõd jó eséllyel a fiúkat szereti, tehát esélyed sincs nála. Cserébe jó neked, a nõi öltözõkben és zuhanyzókban számodra izgató dolgokat láthatsz :)

Nyilván megvan benned a hajlam. Nos, nem irigyellek, mert a barátnõd jó eséllyel a fiúkat szereti, tehát esélyed sincs nála. Cserébe jó neked, a nõi öltözõkben és zuhanyzókban számodra izgató dolgokat láthatsz :)
Ha belehúzol, még gyorsan felérhetsz Pestre és beállhatsz a b*zik közé a szombati felvonuláson! :D
A kérdező hozzászólása: koszonom a tanacsaitokat.
Nekem az a fura hogy én egy rosszul sikerült éjszakán 3 bnõmmel is csokoloztam XD Köztük az egyik a legjobb bnõm volt. Mégsem történt semmi olyan, hogy most érzések jönnének vagy valami.....Jó az egyikkel többször is meg másik este is XD De csak annyi, hogy jó volt a technikája:D Megértettük egymást:D De semmi olyan, hogy megkivánnám vagy valami mint egy pasinál. Szóval szerintem ki kéne próbálnod ahoz hogy tudd hogy csak kívncsiság vagy szivesen tovább is mennél. Jó nálam nem volt probléma ez a legjob bnõs dolog mert igazábol egyikünknek sem fordult volna meg a fejében több. Szóval nálunk ilyen téren nem volt gond. Ezért mondtam hogy szntem próbáld ki egy olyan csajjal akit szépnek találsz és nem áll olyan közel hozzád. Ha bejön vagy valami, akkor nem tudom egyik buli alkalmával mikor kötetlenebb a hangulat és ittatok mondjuk a bnõddel akire a kérdésben utaltál, akkor esetleg hozd fel ezt a kíváncsiságos dolgot, próbáld oda terelni a szót, és akkor ajáld fel vagy ha látod hogy Õ is kíváncsi csókold meg vagy ahogyan a helyzet éppen adja. Végülis fiatal hát ha Õ is kíváncs, és így nem derülne ki hogy talán te többet akarhatsz tõle, mert ráfoghatod a kíváncsiságra. Csak be kell vállalnod hogy lehet utána neked rossz lesz esetleg. De így legalább megtudod hogy mi van. L/19
Kérdezõhöz: Ejj de hasonló cipõben járunk...:S nekemis ugyanez a szitu csak énmár másfél éve érzem ezt.. xD:S:S:S
Na figyu pasi vagyok küldj privibe egy fényképet magadról es ha olyan akk osszefutunk, megpróbállak visszaterlni a , , helyes" útra.ez halál komoly.ok?
Szerintem csak arrol van szó, hogy idõsödsz , és egyre több dologra vagy kíváncsi sexel kapcsolatban ezáltal esetleg megfordulhatnak a fejedben olyan dolgok amik elõtte nem. Ezzel nincs semmi baj még ha biszex is lennél. Bár szerintem max kíváncsi lehetsz. Esetleg nem tudom próbálj ki egy csókot bár nem hiszem, hogy a barátnõddel kellene annak nem biztos, hogy jó vége lenne. Inkább egy hozzád nem pont közelálló lánnyal akit mondjuk nõi szemmel is csinosnak tartasz, és ha érzel valamit, hogy kívánod vagy vágyat éreznél arra, hogy tovább menyetek, akkor valószínûleg biszex vagy:D Vagy leszb:D De nincs ezzel semmi baj ha jól esik. L/19
A kérdező hozzászólása: egyszer mar felhoztam egy ilyen temat hogy mit tenne ha leszbikus lennek.azt mondta hogy ugyanugy a baratnoje maradnek.nem vetne veget a baratsagunknak ezert. no igen de ha tudna hogy belezugtam.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a segitseget.hat mar 5 eve egyosztalyba jartunk es kb 3eve lettunk baratnok.de csak most kezdtem maskepp nezni ra.nemis tudom hogy miert egyszeruen mikor vele vagyok kivanom ot.nemis ertem magamat.egyszer mikor az egyik kozos baratnoknel voltunk letepert az agyra es kikapcsolta az ovemet.de ezt szerintem csak hulyeskedesbol csinalta.
Honnan tudod hogy õ is olyan lenne mint az a másik barátnõd?ha tényleg a legjobb barátnõjeként néz rád ahogy te is írod akkor meg értene, sõt lehet hogy még tetszene is neki.jó lehet hogy ez most hülyén hangzik meg hihetetlenül, de szerintem meg lehet próbálni.Nekem is van egy "legjobb barátnõm"mi is nagyon jó viszonyban vagyunk és ha õ nekem azt mondaná hogy figyelj én többet gondolok rád mint egy barátnõre és többet érzek irántad mint barátság, én nem sértõdnék meg rá meg nem bántanám utána azzal hogy fúúú te miket mondtál nekem és hogy ez vagy vagy az vagy.Meg érteném.szerintem tisztáznod kellene magadban az érzéseidet mert ha tényleg úgy van ahogy te le írtad akkor nem fog változni és csak saját magadat kínzod vele hogy ott van melletted el mondanád neki de nem mered mert félsz a válaszától vagy a reakciójától.Én hetero vagyok de nekem is volt ilyen érzésem mint neked most.Te életed te tudod hogy mennyi ideig tudsz ezzel az érzéssel élni úgy hogy nem mondod el/nem mondhatod el, de szerintem ha el mondanád vagy ha nem is akarod neki el mondani konkrétan ki fejezni azt amit érzel akkor legalább jelezd felé.lehet örülne neki.nem tudom õ mit tett azért hogy te ilyen érzéseket táplálj iránta?mióta vagytok barátnõk?ha válaszolnál azt meg köszönném.szeretnék neked segíteni!persze csak ha nem gond!:)
Szia szerintem nem vagy lezbikus:) csak kíváncsi milyen lehet.Én is smároltam már csajjal nem is egyel. De a pasikhoz vonzódom volt is egy 1 éves kapcsolatom:) És most is járok egy sráccal:)
A kérdező hozzászólása: ha valaki meg hozza szeretne szolni csak nyugodtan varom a valaszaitokat
A kérdező hozzászólása: koszonom a tanacsokat. szerintem soha nemondom meg neki h mit erzek. egyszer csokoloztam az egyik baratnommel es elmondtam neki es nemtetszett neki azota mindig buzeral h leszbi vagyok.ugyhogy szerintem nala semmi esejem nincs pedig nagyon szeretem
szerintem nincsen veled semmi baj!egyszerûen csak biszex vagy, vagy csak kíváncsi!lehet õ is ugyan azt érzi irántad mint te csak nem tudsz róla.lehet õ sem meri neked meg mondani.próbáld meg másra terelni a figyelmedet, és ha nem megy és továbbra is csak õ jár az eszedbe akkor próbáld meg ezt valahogy jelezni neki.egy véletlen érintés, stb stb stb. Sok sikert!:)
Csak biszexuális vagy. Szerintem próbálj meg hármasban szexelni vele és egy fiúval, hogy eldönthesd, melyik jön be jobban.
Szerintem is csak kíváncsi vagy, ha 3-4 hónap múlva is ezt érzed akkor lehet h télleg leszbi vagy dehát szerintem nagyon izgató tud lenni :D
Nem hiszem, max. biszex lehetsz. Nagyon sok nõben van biszex hajlam, csak kevesen élik ki, és még kevesebben akarják/tudják ezt tartós/végleges kapcsolat formájában elképzelni. A lelki és a testi vonzalom között sokszor nem lehet a határt megállapítani, és amíg meg nem tapasztaltad a hátrányos következményeit, baromi izgató, amikor egy közeli barátság átcsap valami másba. Mégis azt mondom, hogy ha kíváncsi vagy a leszbikus dolgokra, ne a legjobb barátnõddel való kapcsolatot tedd kockára a próbálgatás kedvéért. Szexelni, nyalakodni bármikor találsz valakit, na de legjobb barátot? azt lehet, csak egyszer az életben. Nagyon hallgass rám, én anno így vesztettem el a legjobb barátnõmet, amilyen nem lesz még egy. Ne idealizáld túl a leszbikusságot (erre sokan hajlamosak...), az is csak ugyanolyan kapcsolat, mint egy férfival, ugyanúgy lehetnek problémák, még ha ne mindig ugyanolyanok. Ha ki is iktatódnak a férfiaknál szokásos problémák, hidd el, egy nõvel meg lesz más. 29/N bi
Szerintem nem csak kíváncsi vagy. Ha esetleg megcsókolnád akkor küldj róla egy képet.:)
szerintem neked kellene beállni;)

Üdv. Az a srác akit eddig a legjobb barátomnak gondoltam, egyik hétvégi beszélgetésünk közbe váratlanul lekapott. Aztán azt mondta, hogy nem akar járni velem . és megtette mégegyszer . Most mit gondoljak?

Legjobb válasz: Szolj be neki, hogy te figyi a legjobb baratok nem szoktak sem csokolozni sem szajrapuszit adni. Dontsuk el melyik kategoriaban vagyunk :)

Szolj be neki, hogy te figyi a legjobb baratok nem szoktak sem csokolozni sem szajrapuszit adni. Dontsuk el melyik kategoriaban vagyunk :)
Hát elég rámenõs ! Beszéljétek meg a dolgot , utána dönts !
ha akarsz tõle valamit csókold vissza.ne habozz!!!!én nem tettem meg.sajnos :( mondjuk már 14éve volt, és azóta mással vagyok, van egy kis babánk is, de az a kamaszkori nagy szerelem lehetett volna.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom :( : /
A kérdező hozzászólása: és persze gratulálok a kisbabához :)
Megcsókolt, tehát vonzódik hozzád. De nem akar veled járni. Nem feltétletnül kell járni azzal, akihez vonzódunk. Lehet, hogy csak szexelni akar veled, de nem akar kapcsolatot.
21:05ös vagyok. köszi és hogy vagytok azóta?történt valami ?
A kérdező hozzászólása: Azóta nem törént semmi .. Lehet hogy jobb így ..:O
A kérdező hozzászólása: Tegnap találkoztunk .. és nem történt semmi ..
A kérdező hozzászólása: semmi gond :) :D
Ja, bocsi akkor:) Csak az ismerõseim között is volt ilyen, és az egy kilátó könyékén történt:)
A kérdező hozzászólása: én 16 éves vagyok a srác 17 .. köszi a tanácsokat :)
Nem tudom, mennyi idõs lehetsz, és a fiú...? Nem lehet, hogy nem csókolózott még, és nem akart beégni egy idegen lány elõtt, ezért gondolta, megpróbálja? Ez az egyik, ami eszembe jutott, a másik, hogy természetesen járni szeretne veled, de a reakciód azt mutatta felé, hogy te erre úgyis nemet mondanál, és ezért inkább meghátrált. Csak, hogy ne menjen rá a barátságotok. Szerintem az utóbbi. Gondold át, mert ha járni akarsz vele, akkor ki tudod ugrasztani a nyulat a bokorból - csókold meg te is õt. Ha nem akarsz, akkor felejtsd el, ami történt, és talán pár hét múlva lehettek a régi jó barátok, ahogy korábban. L27
A kérdező hozzászólása: NEm mondott semit, csak megtörtént az egész .és utána szóhoz sem tutam jutni ! :O
mit mondott, mi a célja veled??:) ilyet a legjobb barátok tényleg nem csinálnak.ha nem tervez veled semmit, de mégis lekap többször, mond neki hogy k.pd be ilyet velem necsinálj:Dde tényleg.ha nem akar semmit, ne engedd.beszéljetek mindenképp
A kérdező hozzászólása: Nem ez nem egy kilátó környékén törént :D . Amúgy köszönöm a válaszokat. : )
Az, hogy nem akar járni veled, nem jelenti azt, hogy nem akar pl. feleségül venni. Oké, csak viccelek. De azért lehet, hogy ha kihúznád belõle, hogy mit akar, akkor rövid úton kiderülne, hogy komolyabbra gondolt, hosszabb távon tervez, ahogy a közös múltatok se épp néhány nap.
Ez véletlenül nem egy kilátó környékén történt?
Mindenképpen beszéld meg vele ! Te úgy gondoltad , hogy jó barátok vagytok , õ mit gondolt ? Utána dönts , mi legyen tovább? Sok sikert !
Erõnek erejével nyald szemgolyón. Bepöccenve már csak elmondja amit gondol...
Semmit! Foglald el magad és jönni fog a tökéletes pasi is aki nem hazudik neked .
14 évesen.. hát szeritnem inkább tanulj! több hasznod lesz belõle mint a pasizásból ilyen korán!
süssél a homokozóban pogit

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!