Találatok a következő kifejezésre: Eddig mensi egy (22 db)

Eddig mensi előtt egy héttel már mindig nagyon fájt a mellem. Most jövő kedden nem kéne megjönnie, viszont semmit sem fáj! Ez gáz, vagy normális dolog?

Legjobb válasz: Nekem meg az atlagosnal is sokkal jobban feszult, es megnott a mellem.. ismerosoknel is ez volt az egyik leggyanusabb jel, hogy babat varnak.. de mindenkinel mas es mas.. vegyel tesztet! Sok szerencset! 14 hetes kismama

Nekem meg az atlagosnal is sokkal jobban feszult, es megnott a mellem.. ismerosoknel is ez volt az egyik leggyanusabb jel, hogy babat varnak.. de mindenkinel mas es mas.. vegyel tesztet! Sok szerencset! 14 hetes kismama
szia! Nálam is ez a helyzet nekem kb.már félidötöl évek óta feszül a mellem ilyen ciklusom még nem volt vasárnapra nem várom a mensit és semmi mell feszülésem nincs.Reméllem van oka amiért igy viselkedik a szervezetünk.
Szia!Sajna ez nem törvényszerû, itt az elõbbiekben írt olyan hölgy is, akinek abszolúte semmi tünete nem volt, és mégis babót várt, de a nõk 80%-nál a mellek "másmilyen" feszülése az elsõ intõ jel a terhességre.Várd ki sztem, hogy mi lesz a mensiddel, ha elmarad, vagy csak nem olyan, mint szokott, akkor keddhez egy hétre tesztelj, mert ezredszerre ismételve magam, a teszt nagyon kevés nõnél mutat ki terhességet mensi napján, vagy utána egy-két nappal már.Addig pedig ne éld bele magad, mert lehet hogy nincs semmi, és akkor nagyon fáj a döbbenet, ha viszont van babó, annál nagyobb az öröm.Sok sikert.Egy öreg róka

Eddig minden hónapban mensi előtt több mint egy héttel majd leszakadt a cicim, most meg semmi, mitől lehet?

Hétvégére nem várom, nem értem miért nem fáj most..lehet hogy pont most sikerült a baba? Nagyon jó lenne..

Legjobb válasz: Szia! Sokmindentõl lehet, a hormonok nem ugy "lázadnak" , vagy csupán lelki dolog.Nálam a kicsimet jelezte.Mensi elõtt min. 1 héttel már ált. nagyon fájni szokta a melleim.Ám abban a hónapban semmi.Még idegeskedtem is emiatt.Aztán a 10. dpo napon nem birtam magammal.Csinálatam egy tesztet, persze 10-es érzékenységût.Nagyon halvány pozitiv lett.Aztán napról napra erõsödött. Tehát, elõfordul, hogy a baba miatt érzed ezt. Kívánom, hogy igy legyen! 14 hetes km

Szia! Sokmindentõl lehet, a hormonok nem ugy "lázadnak" , vagy csupán lelki dolog.Nálam a kicsimet jelezte.Mensi elõtt min. 1 héttel már ált. nagyon fájni szokta a melleim.Ám abban a hónapban semmi.Még idegeskedtem is emiatt.Aztán a 10. dpo napon nem birtam magammal.Csinálatam egy tesztet, persze 10-es érzékenységût.Nagyon halvány pozitiv lett.Aztán napról napra erõsödött. Tehát, elõfordul, hogy a baba miatt érzed ezt. Kívánom, hogy igy legyen! 14 hetes km
Szia! Nekem is a mensi elõtti napokban már fájtak a cicijeim. Mikor teherbe estem akkor egyáltalán nem fájtak , és azóta sem , nem is feszülnek . Szorítok! 5 hkm

Már tuti nem baba? A mensim 4 napja csúszik, a hőm fent van, a tesztjeim negatívak és tegnap óta néha megjelenik egy-két csepp vér. Eddig napra pontosan megjött...

Legjobb válasz: Szia! Én nekem mensi kimaradás után 1 héttel volt csak pozitív tesztem az is csak halványan. Szerintem tesztelj egy pár nap múlva. Szorítok!!

Szia! Én nekem mensi kimaradás után 1 héttel volt csak pozitív tesztem az is csak halványan. Szerintem tesztelj egy pár nap múlva. Szorítok!!
Az elso terhessegemnel igy jartunk a parommal. Par napig eppen hogy csak megvolt a menszim, a kovetkezo honapban mar egyaltalan nem jott meg, es bizony akkor 8 hetes kismama voltam mar. Szerintem tesztelj egyet. Drukkolok, hogy baba legyen a dologban!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Szerintetek mikor teszteljek újra?
Szia! A 2-ik valaszolo vagyok. Teszteltel? Es mi lett az eredmeny?
Mi a kérdés? Lehetsz e terhes? Kicsit fogalmazhatnál pontosabban is... ;)
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet-e terhes vagy ezek nem olyan tünetek?

Minimális barnázással mennétek orvoshoz? Tegnap töltöttem a 12. hetet, tehát tegnap volt a 3. elmaradt mensim. Előzőleg nem volt semmi barnázás, csak tegnap egy pici, éjszaka semmi, ma is eddig egy icipici.

Hasam fáj, mint mikor meg akar jönni, de ez az el?z? terhességemnél is így volt, sokat fájt, de szerencsére minden rendben volt. Duphastont szedek egy régi vetélés miatt. A dokimat telefonon nem lehet elérni.

Legjobb válasz: Igen nézétek meg az ügyeleten hogy van a baba. ennyit megér. nem érdemes várni. remélem semmi baj nem lesz.

Igen nézétek meg az ügyeleten hogy van a baba. ennyit megér. nem érdemes várni. remélem semmi baj nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Hát kamuzni tényleg nem kamuzok. Amúgy megint itthon vagyok, reggel bementünk, kiderült, az ügyeletes orvos rosszul tudta a dolgok menetét. Este kell visszamennem, akkor teszik fel a lamináriát és holnap mûtenek. Amikor 3 éve volt a spontán vetélésem, a kórteremben volt egy lány, aki pont ugyanígy járt, mint én, õt is aznap mûtötték, pedig már egy hete tudta, hogy elhalt a baba. Engem is megdöbbentett akkor, hogy egy halott embrióval mászkált egy hétig, de azóta tudom, hogy így szokták. Ha nincs vérzés és görcs, akkor inkább kivárnak valamennyi ideig, hátha megindul magától és akkor minél kevésbé kell mesterségesen megbolygatni a dolgokat, mert olyankor több kárt tudnak tenni, én így tudom.
20.37-nek nem azt mondom hogy kamuzik a kérdezõ de nekem is meghalt 10 hetesen a babám és átszervezték miatta a rendet mert az abortuszosok helyére tettek be és két órán belül megoperáltak. debr. klinikán lehet hogy helyfüggõ de én beparáztam volna hogyha egy már nem élõ embrióval a testemben kellett volna még várnom napokig. csak ezért kérdeztem...
Nagyon sajnálom hogy ez történt veled. :(( Carmen22, ez miért lenne kamu? Ha nincs erõs görcs és vérzés, bizony nem mûtenek meg rögtön. Egyik barátnõm is így járt, mikor észrevették, hogy nem él a baba, rá 3 napra mûtötték.
Egyrészrõl nagyon sajnállak de ki is vagyok akadva... hetekkel ezelött elhalt a baba és hétfõn müt? ez kamu? engem hogy kiderült meghalt a baba 2 órán (!!!)belül megoperáltak.
Nagyon sajnálom, hogy így alakult.Fel a fejjel.Kitartás.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Még délelõtt bementünk az ügyeletre, sajnos nem él a baba, valamikor hetekkel ezelõtt elhalt. Ha nincs különösebb gond, hétfõn kell visszamenni, akkor lesz a dokim és õ megcsinálja a mûtétet. Köszi a válaszokat!
nekem 3* volt barnázás az elsõ harmadban, mind a háromszor bementem az ügyeletre. Szerintem te is menj be, drukkolok
én azonnal ügyeletre mennék! fõleg, hogy volt már 1 vetélésed! remélem minden okés!!!!
Szerintem is, menj be az ügyeletre mindenképpen.
Nagyon sajnálom, és együttérzek veled! Fel a fejjel!! nemsokára biztosan sikerül! nekem is volt vetélésem, és bár elfelejteni soha nem lehet, de talán egy másik baba feledteti az ember fájdalmát! Minden jót!

Rapillantanatok a gorbemre? Mit golndoltok? Holnapra nem varom, mivel eddig miota homerozok pe-s utan 11 nappal szokott megjonni, remelem most nem fog, de egy kicsit aggaszt a mai leeses! Mit gondoltok mensi lesz?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a3f6ad53684bfb7ec6afcd..

Legjobb válasz: ovu teszted az utóbbi pár napban tényleg pozitív? Mert akkor sok az esély a babára!!! Ovu tesztet szokták használni jósló tesztnek is. Ovu teszten erõssebb a tesztcsík mint a kontroll?Esetleg fokozatosan erõsõdik napról-napra? Egy - két nap múlva tesztelj újra hcg teszttel, annak már +nak kell lennie!

ovu teszted az utóbbi pár napban tényleg pozitív? Mert akkor sok az esély a babára!!! Ovu tesztet szokták használni jósló tesztnek is. Ovu teszten erõssebb a tesztcsík mint a kontroll?Esetleg fokozatosan erõsõdik napról-napra? Egy - két nap múlva tesztelj újra hcg teszttel, annak már +nak kell lennie!
A görbéd teljesen jól néz ki, lehet terhes görbe is akár. Ami szerintem aggasztó, az az, hogy pé után 11 napra szokott megjönni. Az nagyon hamar van..ezt sokszor sárgatest elégtelenég okozza. Palástfû tea pé utántól mensiig csodákra képes ilyen helyzetben. Ha esetleg megjön..drukkolok, hogy ne..próbáld ki. Drukkolok nagyon! Majd írd meg mi lett lécci!

Van egy pici reménysugár? Január 28.-án nem vároma mensim, mint ahogy eddig sem.Sajnos nehezen jön össze a bébi.

Olyan tünetem van,mint ami szokott lenni a mensim környékén,pl. szúr a mellem,de mindig csak a baL.Most a bal nem,csak a jobb mellbimbóm szúr,és ma a méhem is mintha lüktetett volna és szúrt is pedig sosem szokott.Szerintetek?

Legjobb válasz: Mindenképpen fel kell keresned egy nõgyógyászt, csak õ tud pontos szakvéleményt adni. Ehhez kell egy személyes vizsgálat, így neten keresztül nem akarok butaságokat mondani.

Mindenképpen fel kell keresned egy nõgyógyászt, csak õ tud pontos szakvéleményt adni. Ehhez kell egy személyes vizsgálat, így neten keresztül nem akarok butaságokat mondani.
Szia! Még bármi lehet... Szerintem 28-án reggeli elsõ vizeletbõl csinálj egy tesztet, az már nagy valószínûséggel megmutatja ott van e baba a pocidban. Ha negatív akkor se keseredj el, nekem a mensi kimaradása után 4-5 nappal lett halvány pozitív. A mellem nekem is fájt, de olyan izomlázszerûen, és görcsölgettem mint mensi elõtt. Ha pozitív lesz és nincs semmi gondod, ráérsz 1 hét múlva felkeresni a nõgyógyászt, mert addig õ sem tud semmit mondani, csak valószínûsíti a terhességet. Remélem sikerült! Megértelek, mert mi is 2, 5 évet vártunk erre a babára, aki most 28 hetes a pocimban! :)

Lassan egy hete, h késik a mensim, eddig mindig pontosan jött meg. Fehér tejszerű hüvelyi nyálkám is van. Hasszúrka nincs. Teszteljek?

Legjobb válasz: Ez nem is kérdés!! Ha semmi különösebb oka nem lehet a késésnek (felfázás,fertözés,rendszertelenség) akkor már nézhetsz is egy nyitva lévö patikát:-)

Ez nem is kérdés!! Ha semmi különösebb oka nem lehet a késésnek (felfázás, fertözés, rendszertelenség) akkor már nézhetsz is egy nyitva lévö patikát:-)
Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm
majd írd meg mi lett, de ne éld bele magadat, mert nekem 6 napos késés utáén megjött:(

Mensi elött egy héttel barna maszatolás már három napja. Nagyon kevés barna színü szagtalan. Eddig még nem volt ilyen. Lehet baba?

A páromnak már három napja barna maszatolása van, ami nagyon kevés,a betéten látszik kicsit.

Legjobb válasz: minden lehetséges...de nem kell beleélni magatokat... sajnos.nekem is ugyanezek a tüneteim voltak,én is babára gondoltam.De.sajna megjött .. Azért szoritok h.nektek baba legyen a háttérben... Majd ird meg az eredményt... szia

minden lehetséges...de nem kell beleélni magatokat... sajnos.nekem is ugyanezek a tüneteim voltak, én is babára gondoltam.De.sajna megjött .. Azért szoritok h.nektek baba legyen a háttérben... Majd ird meg az eredményt... szia
Nah mi az eredmény???
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszod. Hat most ott tartunk hogy elmulni latszik mar csak az alap van a paromnak ami mindig is szokott. Szerinted?:)
A kérdező hozzászólása: Egy hetig maszatolt.... Hetfo reggel vettuk eszre...ma vasarnap van. Bizakodom hogy nem kell a lombikkal jaro kellemetlensegeknek kitenni a paromat es tenyleg felturnoztam a kis katonakat :-)
Szia..Nekem is ugyan ez volt mindkét terhességem elõtt :) Hajrá:)
igen!!de ha szeded nem jó a kihagyás.felborítja a hormojaid....mások lehetnek a jelek!kezd újra akkor tudod követni!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!