Találatok a következő kifejezésre: Eddig is a hasamon a (88 db)

Ez lehet gluténérzékenység? Elég sok fehérlisztes dolgot eszem, eddig is voltak gondok a hasammal, most viszont, 2 hónapja eléggé bedurvult a helyzet. Alapvetõen lapos hasam van, de 2 hónapja olyan, mintha legalább 3 hónapos terhes lennék.

Éjjel nappal, wczés után is, mindig. Feszít, fáj. A székletem sem normális, nem olyan, mint ezelõtt. Jelentkezhetnek a tünetek ilyen hirtelen, egyik napról a másikra? És fõleg, lehetnek ezek a tünetei a gluténérzékenységnek?

Legjobb válasz: Igen. És felnötteknél is a férjemrõl 36évesen derült ki hasonló tünetekkel. Mindenkép menj orvoshoz.

Igen. És felnötteknél is a férjemrõl 36évesen derült ki hasonló tünetekkel. Mindenkép menj orvoshoz.
Igen, szerintem is fordulj orvoshoz!! Nekem rendszeres kiütések formájában jelent meg, szóval eléggé változatos...
Nem. Ezt lehet jele az epe problémáknak, székrekedésnek stb. Vizsgáltasd ki magadat. Ne fogd rá a gluténérzékenységre.
Lehet, de sok minden mástól is, menj el a háziorvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Voltam már háziorvosnál, beutalt hasi ultrahangra, de csak 2 hét múlva lesz esedékes. Epeprobléma nem valószínû, a felhas rendben van, az alhasam domborodik ki egyfolytában, szinte hegyesen.
Honnan veszed, hogy a glutén miatt van? Akármi mástól is lehet.
Én gluténérzékeny vagyok. Mivel erre késõn jöttem rá sok allergiám is ennek a számlájára írható. A gluténérzékenység egyik legfõbb jele a puffadt has. A patikában is vásárolható gluténérzékenységi teszt (egy csöpp vér és kiderül).

Ma 3. napja, hogy késik a menstruációm. Fájdogál is a hasam kicsit, mintha megakarna jönni de eddig semmi. Ez még normális keretek között van, vagy nem feleslegesen aggódok?

Máskor sem a legpontosabb csak nemtudom hogy lehet-e baj.

Legjobb válasz: Ha terhességre gondolsz számolgass és kijön h az lehetsz v sem. Általában stresszeléskor is késik, szóval ne agyalj, ha ez az ok hamarosan megjön. Ha belsõ gond, akkor doki!

Ha terhességre gondolsz számolgass és kijön h az lehetsz v sem. Általában stresszeléskor is késik, szóval ne agyalj, ha ez az ok hamarosan megjön. Ha belsõ gond, akkor doki!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a segítséget, megpróbálok nem ezen agyalni és megnyugodni.
Szia. Volt, hogy beparáztam, s akkor bizony egy hetet késett. Ez még nem baj, ami neked van, várjál vele, s ne stresszelj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is! Igyekszem higgadt maradni és jól kezelni a dolgot akármi is lesz.
Ritkán, de elöfordul menstruáció a terhesse´g alatt. Vegyél egy tesztet, és azonnal megtudod.Ha terhes vagy azt már kikellene, hogy mutassa.
Lehet, hogy terhes vagy! Menj el dokihoz, mert õ már láthat valamit uh-n, és csinálhatsz tesztet is, bár gondolom ezen már túl vagy, azért tetted fel a kérdést.
Ugyanebben a helyzetben bagyok én is. Elmentem orvoshoz és azt mondta kb 6 hetesnek kell lennem, hogy az uh kimutassa, a terhességi tesztekben pedig azért nem lehet megbízni, mert a kimaradt menstruáció utáni terhességet mutatja, és minden 7-8. téves eredményt hoz. Én is tanácstalan vagyok.

Most ilyenkor mi is van? Tegnap együtt voltunk párommal 2x is belém élvezet. úgy számoltam mert eddig úgy jött meg h 17. én. Erre ma 13. megjött reggel. élénk piros vérzésem van. Fáj is a hasam. = ( Ezek szerint sajnos nem sikerült teherbe esnem?

Legjobb válasz: Az utolsó menstruáciotól számított 23. napon voltam együtt a párommal és a 24. napon jött meg szóval ma tehát akkor is lehetek terhes? mert akkor most nem normálissan jött meg vagyis nem idõbe hanem idõ elõtt rengeteg a kérdés ami kavarog bennem de ez érthetö

A kérdező hozzászólása: Az utolsó menstruáciotól számított 23. napon voltam együtt a párommal és a 24. napon jött meg szóval ma tehát akkor is lehetek terhes? mert akkor most nem normálissan jött meg vagyis nem idõbe hanem idõ elõtt rengeteg a kérdés ami kavarog bennem de ez érthetö
nem hiszem hogy sikerült volna, kicsi rá az esély!:)
sajna nem. de ne csüggedj, legalább hamarabb elkezdhetitek újra! ahogy nekem összejött mind3: ahogy elmúlik a mensid, onnantól minden másnap szerelmeskedjetek. ne mérj hõt meg ilyeneket, attól csak stresszes leszel. szóval: aktus alatt tegyél párnát a feneked alá, h kissé megemelkedjen. utána pedig maradj fekve. szedj vitamint. mostantól semmi sex, párod gyûjtse be a kiskatonákat. drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat...próbálkozni fogunk hamarabb mint most...De igaz az sem lehet h esetleg méhen kívül most megfogant?Akkor most ezek alapján h megjött egyáltalán nem lehetek terhes? Nem is igazán akartam ilyeneket számolni azt szeretném ha spontán össze jönne...:D Köszönöm a jó tanácsokat is! :D
Most nem voltál terhes, hiszen megjött, ráadásul élénk piros. (Bár csodák vannak, de ne reménykedj.) Viszont a tegnapi együttlétbõl lehet majd baba, kicsi az esély rá, de van. Próbálkozzatok minél többet, annyi a lényeg, hogy ne agyalj a babatémán. Nekünk így rögtön sikerült. :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap volt az elsõ ilyen h belém élvezett szóval az biztos h nem lehettem terhes...De akk a tegnapitól terhes lehetek? De hát most megjött...Akk azt jelentené h jövõhónapba nem fog megjönni? :S
Kicsi az esélye, hogy terhes lehetsz, de... Az én történetem: 31 napos a ciklusom, babát szerettünk volna, sokszor együtt is voltunk kb. a 20. napig, aztán mindig valami közbeszólt. 27. nap összebújtunk, utána élénk piros vérzés, gondoltam magamban, most sem jött össze. A vérzés csak 1, 5 napig tartott, majd barnázás és elmúlt. Ezután 10 nappal kislányom megjegyezte hogy anya pocakjában van a kistestvére. Ez kicsit szöget ütött a fejemben, és csináltam egy tesztet, idõn túli pozitív lett. Gondoltam várok a dokival, következõ hét végén mentem, nem látott semmit, (pedig menszi szerint már több mint 6 hetes voltam). 1 hét múlva petezsák, újabb 2 hét múlva már a baba is ott volt. Utánanéztem a neten, ott olvastam az ovulációs vérzésrõl, és így utólag összeállt. 27. napon lettem terhes, közvetlen vérzés elõtt, amit azóta már az összes UH igazolt (4 db is volt), most vagyok a 12. héten. Szóval én úgy gondolom, várd meg a vérzés végét, ha kevesebb ideig tart, mint szokott és kevesebb is, akár lehet nálad is ez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ értem is de lehet hogy nem értjük egymást most elmondom :) idáig a párommal kiszálltunk a végállomás elõtt tegnap volt az elsö alkalom hogy bennem ment el kétszer, is délelött és este majd ma reggelre megjött a várt idõ elött így sincs arra esély hogy jön agy kis angyal?

Nyár végére sporttal sikerülhet ebből lapos hasat formálni? (ez a kép már este készült), futok, biciklizek és eddig is csináltam mind a 2-t, úgyhogy a kondim megvan hozzá. + a kajára odafigyelek hogy mit eszek.

Http://imagerz.com/QFdCWF4HA1U

Legjobb válasz: Kemény munkával és megfelelõ odafigyeléssel lehet. Futás vagy biciklizés elõtt csinálj felüléseket, hasprést. így hatékonyabb. Ja és figyelj oda mit eszel! kevesebb szénhidrátot és több fehérjét. így biztosabb a módszer. És ha az a kérdésed lenne mennyi felülést, vagy hasprést csinálj. aztmondom: mind1, amennyit bírsz, vagy akár úgy is csinálhatod hogy pl.: 3x 30 felülés 30-60mps szünetek legyenek a sorozatok között. Sok szerencsét

Kemény munkával és megfelelõ odafigyeléssel lehet. Futás vagy biciklizés elõtt csinálj felüléseket, hasprést. így hatékonyabb. Ja és figyelj oda mit eszel! kevesebb szénhidrátot és több fehérjét. így biztosabb a módszer. És ha az a kérdésed lenne mennyi felülést, vagy hasprést csinálj. aztmondom: mind1, amennyit bírsz, vagy akár úgy is csinálhatod hogy pl.: 3x 30 felülés 30-60mps szünetek legyenek a sorozatok között. Sok szerencsét
ha tényleg érdekel a dolog akkor guglizd ki: body.builder.hu alapismeretek , itt le van írva minden amit tudnod kell, és ugyan a kép nem mondd sokat, mert nem látszik a gerinced tehát nem lehet tudni mekkora az akkora has, de szerintem reális a terved!

7 hónapos kisfiamnak megy a hasa. A széklet aranysárga, nem bűzös, de sajnos naponta több van, mint eddig. Semmi más tünet nincs, jókedvű. Vigyem orvoshoz? Ez mindenképpen betegség kezdete, vagy más oka is lehet?

Legjobb válasz: Mossatok többet kezet, ne vidd tömegbe, szabj határt a látogatóknak, ne idegeskedj. Többet nem nagyon tehetsz. Anyatejjel eteted, nagy elõny ez a betegség elleni harcban. A többit meg nem tudod irányítani.

Mossatok többet kezet, ne vidd tömegbe, szabj határt a látogatóknak, ne idegeskedj. Többet nem nagyon tehetsz. Anyatejjel eteted, nagy elõny ez a betegség elleni harcban. A többit meg nem tudod irányítani.
Gondolom akkor anyatejes.(?) Gyakran változik az én babámnál is az anyagcser üteme, egyszer többet hígabbat, pár hét múlva pont a fordítottja. Szerintem nem gond.
A kérdező hozzászólása: Igen anyatejes. Tízóraira gyümölcsöt, ebédre fõzeléket kap, de a többi étkezés anyatej. Csak félek az influenza járvány miatt.
Szia! Az én 3 hónapos kisfiamnak is ment a hasa a múlt héten. Nekünk a doki azt mondta hogy sok folyadékot adjak neki. Hál isten már nincs baja
szia! Nekem azt mondta a doki, hogy az a hasmenés ha a pelusból is kifolyik, vagy vizes.Nálunk is volt ilyen, a protexin restore (probiotikum) megoldotta.
Komolyan kérdezem: az a probléma, hogy reagáltam a kérdezõ kommentárjára, vagy az anyatejre vonatkozó megjegyzésemmel volt probléma?
A kérdező hozzászólása: Szerencsére nem vizenyõs. A védõnõvel beszéltem, talán a foga. Reméljük nem lesz baj. Köszönöm a válaszokat. Én sem értem, hogy az értelmes válaszokat miért pontozzák le.

7 hetes terhes vagyok, rendszeresen élünk nemi életet a párommal, eddig nem is merült fel probléma, de ma már fájt a hasam! A babámnak baja eshetet?

Legjobb válasz: Ne aggódj, biztosan nem esett baja a babádnak, hiszen még annyira kicsi, hogy teljes mértékben védi õt a méhed, "átöleli" õt. Fájhatott a túlzott félelemtõl a babavárástól idegi alapon, de az is lehet, hogy a te szervezeted (függetlenül a nemi életedtõl) egyszerûen így reagál a másállapotodra. Ne feledd: ami neked jó, az a babádnak is. Szeressétek egymást a pároddal, ahányszor és amikor csak jól esik, vigyázni viszont a harmadik harmadban már érdemes.

Ne aggódj, biztosan nem esett baja a babádnak, hiszen még annyira kicsi, hogy teljes mértékben védi õt a méhed, "átöleli" õt. Fájhatott a túlzott félelemtõl a babavárástól idegi alapon, de az is lehet, hogy a te szervezeted (függetlenül a nemi életedtõl) egyszerûen így reagál a másállapotodra. Ne feledd: ami neked jó, az a babádnak is. Szeressétek egymást a pároddal, ahányszor és amikor csak jól esik, vigyázni viszont a harmadik harmadban már érdemes.
Terhesség alatt is ajánlott a szex. Az elején még csinálhatod úgy mint máskor, viszont a vége felé már vigyázni kell. Viszont ha kellemetlen volt, akkor beszéld meg a pároddal, hogy legközelebb kicsit gyengédebb legyen. A babának ilyenkor még nem eshet baja. Viszont, ha kis vérzés jelentkezik azonnal menj orvoshoz. Jobb félni, mint megijedni!

Rengeteget keményedik a hasam, a magzatvizem is sok. Eddig Magne B6-ot szedtem napi 3*2-t, most az orvosom ajánlotta a Béres magnéziumot, napi 3*1-et. Nem sok ez egy kicsit?

A tájékoztatón az van, hogy naponta csak 1 szemet lehet ebb?l a magnéziumból bevenni.

Legjobb válasz: Bízz a dokidban, tudja mit csinál! De ha aggódsz, akkor kérdezz erre rá a házidokidnál vagy a védõnõdnél.

Bízz a dokidban, tudja mit csinál! De ha aggódsz, akkor kérdezz erre rá a házidokidnál vagy a védõnõdnél.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ezt fogom tenni. Megkérdezem a védõnõt, hogy mit tegyek, mert eléggé idegesít a dolog. Minden jót.
Nem! Ez még puffadás!:)
Anyukám -7 kilóval ment szülni, pedig nem volt rosszul és rendesen evett a terhessége alat. Én pedig egészségesen születtem :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) eszem rendesen, napi 5-6 alkalommal, de mégis fogyok, a doki is csak nézett amikor a mérlegre álltam, hogy az nem létezik. nem vagyok magas így ez nem is gond hogy nem nagy a súlyom, remélem a végére se lesz sokkal több, csak amennyivel kell :) Boldog babavárást akinek esedékes :)
Igen lehetséges, fõleg ha vékonyabb vagy! Az, hogy 40 kiló semmiben nem befolyásolja a te vagy baba egészségét! Ilyen az alkatod, és kész :) Nekem kb 10 hetes korom óta simán látszik, mindenki más!!!!és én is vékonyka vagyok és kicsike :) ) Sok boldogságot és örömet!
attól még megírhattam amit gondolok nem? semmi rosszindulat nem volt benne.
Utolsó: miért kéne ennie? Gondolom, nem éhezteti magát, nem fogyózik babásan, akkor meg felesleges nyaggatni. Eszik, amennyi jólesik, kész. Vitamin már más téma, azt muszáj szedni. Én is ilyen alkat vagyok, elsõ babámmal 40 kgról felmentem 50re, két hét múlva még a férjem sem mondta volna meg hogy szültem valaha is. Ez genetika, nem mérleg kérdése.
40 kiló vagy?????? jézus mária..még jó hogy nem fúj el a szél. nagyon sovány vagy, tessék enni !!!
A kérdező hozzászólása: vagyis hogy most vagyok 40 kiló :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat :) elsõ babám és nagyon vékony vagyok és ez alatt a 10 hét alatt még fogytam egy pár kilót, most járok 40-nél, és minden rendben van :) elsõnek páromnak tûnt fel, mert reggel amikor felkeltem akkor eddig nem volt hasam, meg este fele is ha elmentem nagy wc-re (bocs a részletekért) akkor megint nem volt semmi hasam, de egy pár napja meg mondja, hogy már gömbölyödik a hasam szerinte, azért érdekelt volna hogy jól látja-e :) várom még a további válaszokat :)
Bocsi, nagyszájú lányt akartam írni, nem nagyobb szájút. A szája nem volt nagyobb a normál méretnél :)
Van akinek már kicsit látszik. Ugyan az még nem babahas, de nem is puffadás. Volt egy tanárunk, aki nagyon vékony volt. Láttuk rajta, h babát vár és következõ héten az egyik nagyobb szájú lány rá is kérdezett, h mikor szül. A tanárnõ totál elcsodálkozott, h már látszana, hiszen csak 11 hetes volt. De tényleg volt egy kis gömbölyödõ pocakja, pedig az elsõ babát várta. Családomban is volt egy kismama, akinek az elsõ terhessége már 12 hetesen látszott. Viszont az ellenkezõje volt a munkatársammal, akinek 4 héttel nagyobb volt a terhessége rokonomnál és még mindig lapos volt.
Ha nem elsõ baba, akkor lehetséges, ha olyan alkat vagy, bár én is inkább a puffadást mondanám, reggel is lehetünk puffadtak. Nekem harmadikkal a 11 hetes terhességet kiszúrták a szemfüles kollégák... Igaz, este, és feszülõs felsõben... :o)
A kérdező hozzászólása: az nem semmi :) én sokat vagyok rosszul sajnos :(

Eddig amikor megjött, fájt a hasam, picit. Most, ebben a kb 5 napban végig van egy alapfájás, szóval egy folytonos hasfájdalom, ami már magában elég elviselhetetlen. Sokszor még egy nagy görcs is belevág a hasamba, amitől üvölteni tudnék. Normális?

13 éves lány vagyok.több mint egy éve jött meg,akkor nem fájt úgy az els? 8nál semennyit,most meg olyan mint azt leírtam.ha már nagyon elviselhetetlen,beveszek egy algopirint,attól jó úgy 1 órára,majd visszatér.forduljak evvel orvoshoz?anyával soha nem beszélek ilyenr?l.szoktam vele beszélgetni,meg hát mégiscsak az anyám,de nem ilyen dolgokról. amikor megjött,akkor is fél mondatban közöltem vele,és ennyi.nem valami közvetlen a kapcsolatunk.na szóval mi lehet a baj?tudom,hogy mindenkinek fáj a hasa,de én már menni nem tudok annyira fáj...

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy fel vagy fázva? Mer akkor is szokott fájni a has vagy a petefészek.

Nem lehet, hogy fel vagy fázva? Mer akkor is szokott fájni a has vagy a petefészek.
A kérdező hozzászólása: csak akkor fáj, amikor megvan.és már õsszel is így volt
szija. én 14 éves vagyok és énis ugyan így vagyok az anyámmal. pontosan ugyanígy xD . szerintem menj el nõgyógyászhoz.nem kell félni, mert lehet (sõt szerintem biztos) h nem fog megnézni, csak felír egy gyógyszert, vagy tanácsol valamit. ha szerinte ez nem normális, akkor lehet, hogy meg fog vizsgálni, de nem hiszem. de ha mégis, akkor ürölj, hogy elmentél és meggyógyít. fuh..ez jó felnõttes volt xD amikor én itt olvasgattam a kérdéseimre a választ a nõgyógyásszal kapcsolatban, azt mondtam magamba, h persze könnyû mondani. végül elmentem (folyási panaszokkal..és anyámmal -.-) aztán meg sem vizsgált, csak felírt egy gyógyszert. nemhatott, úgyhogy valószínûleg visszafogok menni.csak most nem akarom h jöjjön anya is :\.. namind1 nem ez a lényeg xD szóval.ez.ahogy mondtam:D mellesleg nem mindenkinek fáj a hasa. nekem sem szokott...eddig 2ször volt ojan nap, hogy egy kicsit fájt a hasam.kb. 1 órán át.. de nem nagyon, csak épp hogy egy kicsit :D
én hosszú tapasztalatszerzés után rájöttem, hogy nekem sokszor nemcsak amiatt fáj, hogy meg fog jönni, vagy megjött, hanem van egy másik oka is. mielõtt megjönne, elkezd vizet tartalékolni a szervezet, ami fokozza a székrekedést. Sajnos, ez hatalmas lapáttal rátesz (legalábbis nálam) a fájdalomra. Sokszor görcsöl tõle az alhasam (tudom, furcsán hangzik, de így van).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!