Találatok a következő kifejezésre: Eddig is a hasamon (88 db)

Ma 3. napja, hogy késik a menstruációm. Fájdogál is a hasam kicsit, mintha megakarna jönni de eddig semmi. Ez még normális keretek között van, vagy nem feleslegesen aggódok?

Máskor sem a legpontosabb csak nemtudom hogy lehet-e baj.

Legjobb válasz: Ha terhességre gondolsz számolgass és kijön h az lehetsz v sem. Általában stresszeléskor is késik, szóval ne agyalj, ha ez az ok hamarosan megjön. Ha belsõ gond, akkor doki!

Ha terhességre gondolsz számolgass és kijön h az lehetsz v sem. Általában stresszeléskor is késik, szóval ne agyalj, ha ez az ok hamarosan megjön. Ha belsõ gond, akkor doki!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a segítséget, megpróbálok nem ezen agyalni és megnyugodni.
Szia. Volt, hogy beparáztam, s akkor bizony egy hetet késett. Ez még nem baj, ami neked van, várjál vele, s ne stresszelj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is! Igyekszem higgadt maradni és jól kezelni a dolgot akármi is lesz.

Most ilyenkor mi is van? Tegnap együtt voltunk párommal 2x is belém élvezet. úgy számoltam mert eddig úgy jött meg h 17. én. Erre ma 13. megjött reggel. élénk piros vérzésem van. Fáj is a hasam. = ( Ezek szerint sajnos nem sikerült teherbe esnem?

Legjobb válasz: Az utolsó menstruáciotól számított 23. napon voltam együtt a párommal és a 24. napon jött meg szóval ma tehát akkor is lehetek terhes? mert akkor most nem normálissan jött meg vagyis nem idõbe hanem idõ elõtt rengeteg a kérdés ami kavarog bennem de ez érthetö

A kérdező hozzászólása: Az utolsó menstruáciotól számított 23. napon voltam együtt a párommal és a 24. napon jött meg szóval ma tehát akkor is lehetek terhes? mert akkor most nem normálissan jött meg vagyis nem idõbe hanem idõ elõtt rengeteg a kérdés ami kavarog bennem de ez érthetö
nem hiszem hogy sikerült volna, kicsi rá az esély!:)
sajna nem. de ne csüggedj, legalább hamarabb elkezdhetitek újra! ahogy nekem összejött mind3: ahogy elmúlik a mensid, onnantól minden másnap szerelmeskedjetek. ne mérj hõt meg ilyeneket, attól csak stresszes leszel. szóval: aktus alatt tegyél párnát a feneked alá, h kissé megemelkedjen. utána pedig maradj fekve. szedj vitamint. mostantól semmi sex, párod gyûjtse be a kiskatonákat. drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat...próbálkozni fogunk hamarabb mint most...De igaz az sem lehet h esetleg méhen kívül most megfogant?Akkor most ezek alapján h megjött egyáltalán nem lehetek terhes? Nem is igazán akartam ilyeneket számolni azt szeretném ha spontán össze jönne...:D Köszönöm a jó tanácsokat is! :D
Most nem voltál terhes, hiszen megjött, ráadásul élénk piros. (Bár csodák vannak, de ne reménykedj.) Viszont a tegnapi együttlétbõl lehet majd baba, kicsi az esély rá, de van. Próbálkozzatok minél többet, annyi a lényeg, hogy ne agyalj a babatémán. Nekünk így rögtön sikerült. :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap volt az elsõ ilyen h belém élvezett szóval az biztos h nem lehettem terhes...De akk a tegnapitól terhes lehetek? De hát most megjött...Akk azt jelentené h jövõhónapba nem fog megjönni? :S
Kicsi az esélye, hogy terhes lehetsz, de... Az én történetem: 31 napos a ciklusom, babát szerettünk volna, sokszor együtt is voltunk kb. a 20. napig, aztán mindig valami közbeszólt. 27. nap összebújtunk, utána élénk piros vérzés, gondoltam magamban, most sem jött össze. A vérzés csak 1, 5 napig tartott, majd barnázás és elmúlt. Ezután 10 nappal kislányom megjegyezte hogy anya pocakjában van a kistestvére. Ez kicsit szöget ütött a fejemben, és csináltam egy tesztet, idõn túli pozitív lett. Gondoltam várok a dokival, következõ hét végén mentem, nem látott semmit, (pedig menszi szerint már több mint 6 hetes voltam). 1 hét múlva petezsák, újabb 2 hét múlva már a baba is ott volt. Utánanéztem a neten, ott olvastam az ovulációs vérzésrõl, és így utólag összeállt. 27. napon lettem terhes, közvetlen vérzés elõtt, amit azóta már az összes UH igazolt (4 db is volt), most vagyok a 12. héten. Szóval én úgy gondolom, várd meg a vérzés végét, ha kevesebb ideig tart, mint szokott és kevesebb is, akár lehet nálad is ez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ értem is de lehet hogy nem értjük egymást most elmondom :) idáig a párommal kiszálltunk a végállomás elõtt tegnap volt az elsö alkalom hogy bennem ment el kétszer, is délelött és este majd ma reggelre megjött a várt idõ elött így sincs arra esély hogy jön agy kis angyal?
Nem! Ez még puffadás!:)
Anyukám -7 kilóval ment szülni, pedig nem volt rosszul és rendesen evett a terhessége alat. Én pedig egészségesen születtem :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) eszem rendesen, napi 5-6 alkalommal, de mégis fogyok, a doki is csak nézett amikor a mérlegre álltam, hogy az nem létezik. nem vagyok magas így ez nem is gond hogy nem nagy a súlyom, remélem a végére se lesz sokkal több, csak amennyivel kell :) Boldog babavárást akinek esedékes :)
Igen lehetséges, fõleg ha vékonyabb vagy! Az, hogy 40 kiló semmiben nem befolyásolja a te vagy baba egészségét! Ilyen az alkatod, és kész :) Nekem kb 10 hetes korom óta simán látszik, mindenki más!!!!és én is vékonyka vagyok és kicsike :) ) Sok boldogságot és örömet!
attól még megírhattam amit gondolok nem? semmi rosszindulat nem volt benne.
Utolsó: miért kéne ennie? Gondolom, nem éhezteti magát, nem fogyózik babásan, akkor meg felesleges nyaggatni. Eszik, amennyi jólesik, kész. Vitamin már más téma, azt muszáj szedni. Én is ilyen alkat vagyok, elsõ babámmal 40 kgról felmentem 50re, két hét múlva még a férjem sem mondta volna meg hogy szültem valaha is. Ez genetika, nem mérleg kérdése.
40 kiló vagy?????? jézus mária..még jó hogy nem fúj el a szél. nagyon sovány vagy, tessék enni !!!
A kérdező hozzászólása: vagyis hogy most vagyok 40 kiló :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat :) elsõ babám és nagyon vékony vagyok és ez alatt a 10 hét alatt még fogytam egy pár kilót, most járok 40-nél, és minden rendben van :) elsõnek páromnak tûnt fel, mert reggel amikor felkeltem akkor eddig nem volt hasam, meg este fele is ha elmentem nagy wc-re (bocs a részletekért) akkor megint nem volt semmi hasam, de egy pár napja meg mondja, hogy már gömbölyödik a hasam szerinte, azért érdekelt volna hogy jól látja-e :) várom még a további válaszokat :)
Bocsi, nagyszájú lányt akartam írni, nem nagyobb szájút. A szája nem volt nagyobb a normál méretnél :)
Van akinek már kicsit látszik. Ugyan az még nem babahas, de nem is puffadás. Volt egy tanárunk, aki nagyon vékony volt. Láttuk rajta, h babát vár és következõ héten az egyik nagyobb szájú lány rá is kérdezett, h mikor szül. A tanárnõ totál elcsodálkozott, h már látszana, hiszen csak 11 hetes volt. De tényleg volt egy kis gömbölyödõ pocakja, pedig az elsõ babát várta. Családomban is volt egy kismama, akinek az elsõ terhessége már 12 hetesen látszott. Viszont az ellenkezõje volt a munkatársammal, akinek 4 héttel nagyobb volt a terhessége rokonomnál és még mindig lapos volt.
Ha nem elsõ baba, akkor lehetséges, ha olyan alkat vagy, bár én is inkább a puffadást mondanám, reggel is lehetünk puffadtak. Nekem harmadikkal a 11 hetes terhességet kiszúrták a szemfüles kollégák... Igaz, este, és feszülõs felsõben... :o)
A kérdező hozzászólása: az nem semmi :) én sokat vagyok rosszul sajnos :(

Eddig amikor megjött, fájt a hasam, picit. Most, ebben a kb 5 napban végig van egy alapfájás, szóval egy folytonos hasfájdalom, ami már magában elég elviselhetetlen. Sokszor még egy nagy görcs is belevág a hasamba, amitől üvölteni tudnék. Normális?

13 éves lány vagyok.több mint egy éve jött meg,akkor nem fájt úgy az els? 8nál semennyit,most meg olyan mint azt leírtam.ha már nagyon elviselhetetlen,beveszek egy algopirint,attól jó úgy 1 órára,majd visszatér.forduljak evvel orvoshoz?anyával soha nem beszélek ilyenr?l.szoktam vele beszélgetni,meg hát mégiscsak az anyám,de nem ilyen dolgokról. amikor megjött,akkor is fél mondatban közöltem vele,és ennyi.nem valami közvetlen a kapcsolatunk.na szóval mi lehet a baj?tudom,hogy mindenkinek fáj a hasa,de én már menni nem tudok annyira fáj...

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy fel vagy fázva? Mer akkor is szokott fájni a has vagy a petefészek.

Nem lehet, hogy fel vagy fázva? Mer akkor is szokott fájni a has vagy a petefészek.
A kérdező hozzászólása: csak akkor fáj, amikor megvan.és már õsszel is így volt
szija. én 14 éves vagyok és énis ugyan így vagyok az anyámmal. pontosan ugyanígy xD . szerintem menj el nõgyógyászhoz.nem kell félni, mert lehet (sõt szerintem biztos) h nem fog megnézni, csak felír egy gyógyszert, vagy tanácsol valamit. ha szerinte ez nem normális, akkor lehet, hogy meg fog vizsgálni, de nem hiszem. de ha mégis, akkor ürölj, hogy elmentél és meggyógyít. fuh..ez jó felnõttes volt xD amikor én itt olvasgattam a kérdéseimre a választ a nõgyógyásszal kapcsolatban, azt mondtam magamba, h persze könnyû mondani. végül elmentem (folyási panaszokkal..és anyámmal -.-) aztán meg sem vizsgált, csak felírt egy gyógyszert. nemhatott, úgyhogy valószínûleg visszafogok menni.csak most nem akarom h jöjjön anya is :\.. namind1 nem ez a lényeg xD szóval.ez.ahogy mondtam:D mellesleg nem mindenkinek fáj a hasa. nekem sem szokott...eddig 2ször volt ojan nap, hogy egy kicsit fájt a hasam.kb. 1 órán át.. de nem nagyon, csak épp hogy egy kicsit :D
én hosszú tapasztalatszerzés után rájöttem, hogy nekem sokszor nemcsak amiatt fáj, hogy meg fog jönni, vagy megjött, hanem van egy másik oka is. mielõtt megjönne, elkezd vizet tartalékolni a szervezet, ami fokozza a székrekedést. Sajnos, ez hatalmas lapáttal rátesz (legalábbis nálam) a fájdalomra. Sokszor görcsöl tõle az alhasam (tudom, furcsán hangzik, de így van).

10 hetes vagyok, eddig a baba a bal oldalon szúrta a hasam és nagyon lenn. Most már feljebb szúr a hasam és középen. Ez is a pici?

Legjobb válasz: csak szúr vagy nyilal? vagyis nagyon fáj vagy épp hogy kellemetlen? én 20 hetes vagyok nekem egy székrõl való felállástól is belenyilal néha a hasamba a fájdalom itt ott. tulajdonképpen igen, ez a pici, de nem õ csinálja hanem ahogy nõ, meg az, hogy egyáltalán ott van. mondták, hogy ez normális de én állandóan megijedek, hogy valami baj van vele.

csak szúr vagy nyilal? vagyis nagyon fáj vagy épp hogy kellemetlen? én 20 hetes vagyok nekem egy székrõl való felállástól is belenyilal néha a hasamba a fájdalom itt ott. tulajdonképpen igen, ez a pici, de nem õ csinálja hanem ahogy nõ, meg az, hogy egyáltalán ott van. mondták, hogy ez normális de én állandóan megijedek, hogy valami baj van vele.
A kérdező hozzászólása: általában szúr, de elég sûrûn és nem értettem hogy miért máshol fáj. gondoltam hogy növekszik és azért érzem feljebb, de azt hittem végig oldalt fog szúrkálódni, furcsálom hogy már középen. és az eddigi helytõl kb. 2-3 centivel feljebb érzem...
10 hetesen még a méhed a szeméremcsont mögött van, tehát a hasad közepén nem szurkálhat. Ahhoz azért még jó pár hét kell!:)
dehogynem. nekem körülbelül a 6.-7. héttõl fáj néha és mindig máshol. remélem hamarosan elmúlik, mert néha nagyon kellemetlen tud lenni.
A kérdező hozzászólása: 3-asnak: nem teljesen középen a hasamon, tehát nem a köldökömnél :) lejjebb fáj, csak már középen, és nem oldalt :) remélem érted :) ha a hasam közepén szúrna, annyira felül, annak már örülnék nagyon, mert akkor már szép nagy baba lenne :)

Ez lehet gluténérzékenység? Elég sok fehérlisztes dolgot eszem, eddig is voltak gondok a hasammal, most viszont, 2 hónapja eléggé bedurvult a helyzet. Alapvetõen lapos hasam van, de 2 hónapja olyan, mintha legalább 3 hónapos terhes lennék.

Éjjel nappal, wczés után is, mindig. Feszít, fáj. A székletem sem normális, nem olyan, mint ezelõtt. Jelentkezhetnek a tünetek ilyen hirtelen, egyik napról a másikra? És fõleg, lehetnek ezek a tünetei a gluténérzékenységnek?

Legjobb válasz: Igen. És felnötteknél is a férjemrõl 36évesen derült ki hasonló tünetekkel. Mindenkép menj orvoshoz.

Igen. És felnötteknél is a férjemrõl 36évesen derült ki hasonló tünetekkel. Mindenkép menj orvoshoz.
Igen, szerintem is fordulj orvoshoz!! Nekem rendszeres kiütések formájában jelent meg, szóval eléggé változatos...
Nem. Ezt lehet jele az epe problémáknak, székrekedésnek stb. Vizsgáltasd ki magadat. Ne fogd rá a gluténérzékenységre.
Lehet, de sok minden mástól is, menj el a háziorvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Voltam már háziorvosnál, beutalt hasi ultrahangra, de csak 2 hét múlva lesz esedékes. Epeprobléma nem valószínû, a felhas rendben van, az alhasam domborodik ki egyfolytában, szinte hegyesen.
Honnan veszed, hogy a glutén miatt van? Akármi mástól is lehet.
Én gluténérzékeny vagyok. Mivel erre késõn jöttem rá sok allergiám is ennek a számlájára írható. A gluténérzékenység egyik legfõbb jele a puffadt has. A patikában is vásárolható gluténérzékenységi teszt (egy csöpp vér és kiderül).

Lombikosok! Ma vagyok ET+8. napon! Eddig is fájdogált a hasam, de tegnap este óta mensis görcseim vannak! Sikerült így valakinek a baba?

A melleim érzékenyek, ET utáni 6. napon iszonyatosan bedurrantak, de mára az is csökkent egy kicsit! A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Szia, en ET+5 napon vagyok. Magam sem tudom, a tuneteimbol kovetkeztessek- e valamire. Elso 3 napban szurkalt a hasam, gorcsolt is neha. Tegnap semmi, de este elkapott egy nagy gorcs, kisugarzott a huvelyembe is, ma megint semmi, neha pisiles utan enyhe gorcs, mint mielott megjon.melleim fajnak. Mikor tesztelsz? Valaki azt irta, a gorcsok jot jelentenek, valaki azt irta, hogy akkor maradt meg neki a pici, amikor nem erzett semmit. Nem tudom, mit gondoljak.

Szia, en ET+5 napon vagyok. Magam sem tudom, a tuneteimbol kovetkeztessek- e valamire. Elso 3 napban szurkalt a hasam, gorcsolt is neha. Tegnap semmi, de este elkapott egy nagy gorcs, kisugarzott a huvelyembe is, ma megint semmi, neha pisiles utan enyhe gorcs, mint mielott megjon.melleim fajnak. Mikor tesztelsz? Valaki azt irta, a gorcsok jot jelentenek, valaki azt irta, hogy akkor maradt meg neki a pici, amikor nem erzett semmit. Nem tudom, mit gondoljak.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Bocsánat, de eléggé magam alatt voltam! Sajnos nem sikerült! ET+ 10 napon elkezdtem vérezni. Csináltam egy tesztet, halványan pozi volt, szóval elindult valami, de sajnos nem fejezõdött be. Aranyosak vagytok és nagyon köszönöm, h szorítottatok értem!!
Én írtam neki privátot is, de nem válaszolt.
Mi a helyzet kérdezõ?
Nekem az ET+10. napon + volt a tesztem. Olyan volt, mintha meg akart volna jönni a menszeszem. Szorítok nagyon!
Ma már tesztelhetsz:)
Szia Kerdezo, teszteltel ma? Pozitiv?
Kedves kerdezo, hogy vagy?
Koszi, en is drukkolok neked is.
sziasztok!Énis lombikos vagyok, nagyon drukkolok nektek.írjatok ha teszteltetek.
Koszonom, en is ertetek. Ha teszteltel, irj, legyszi, akar privatot is.
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon szeretném, mi is 2, 5 éve küzdünk a bébiért! Nagyon szorítok érted is!!
En is 3- at kaptam vissza, ketto 8 sejteset es egy 7 sejteset. Sajnos fagyasztani nem is lehetett, ez a harom lett. Ugy szeretnem, ha sikerulne, 2 eve probalkozunk.
A kérdező hozzászólása: Én is köszönöm a drukkot! Hármat kaptam vissza, 7-8-és egy nagyon sok sejteset:) Te?
Elso vagyok. Koszonjuk a drukkot. Kerlek, ird majd meg, milyen lett a teszt, en kedd korulre tervezrm. Hany sejtecsket kaptal vissza, hany naposakat?
A kérdező hozzászólása: Szia elsõ! Nekem ez a 2. lombikom, az elsõnél semmi ilyesmit nem éreztem! Szerintem vasárnap tesztelek egyet, bár nagyon félek az eredménytõl!:)
Kinek így, kinek úgy... Én anno semmit nem éreztem, van aki meg mindent amit csak lehet. Sajnos azt kell mondanom, hogy csak az idõ hozza meg nektek a választ. Szorítok a sikeretekért!
Sajnalom nagyon. :(
Ha a beöntés se használt szerintem orvosi segítséget kérj.
Igen, ha már a beöntésen is túl vagy ez orvosi eset lesz.
Sürgõsen orvos! Bélcsavarodást kaphatsz, amibe bele is halhatsz.
Irány az elsõ sürgõsségi, talán ott még tudnak veled valamit kezdeni. Életveszélyben is lehetsz.

13 éves lány vagyok! Eddig mindenkinek megvan már a Menstruációja! Csak nekem nincs.2 éve van fehér folyásom! Puncim már szőrösödik és a hónaljam! Néha fáj is ott lent a hasam! Szerintetek meg akar jönni? Ja és fájni szokott a mellbimbóm mostanában.

Legjobb válasz: Ne aggódj! A melled attól is érzékeny lehet,hogy nõ.Persze az sem kizárt,hogy meg fog jönni,de emiatt tényleg fölösleges aggódni. Mindenkinél máskor jön el az idõ,szóval nyugi.Akkor kellene paráznod,ha 16 éves lennél és még nem menstruálnál.De ez sem valószínû nálad,ha már van folyásod,szõrösödsz és fáj a hasad. A biztonság kedvéért legyen nálad betét,hogyha megjön ne ázz át. 15/L

Ne aggódj! A melled attól is érzékeny lehet, hogy nõ.Persze az sem kizárt, hogy meg fog jönni, de emiatt tényleg fölösleges aggódni. Mindenkinél máskor jön el az idõ, szóval nyugi.Akkor kellene paráznod, ha 16 éves lennél és még nem menstruálnál.De ez sem valószínû nálad, ha már van folyásod, szõrösödsz és fáj a hasad. A biztonság kedvéért legyen nálad betét, hogyha megjön ne ázz át. 15/L
A kérdező hozzászólása: óóó hát mióta ezt írtam azóta már megjött lassan 1 éve ^^ de köszönöm a válaszokat!!
Örülj neki, nagyon rossz. Nem egy kellemes érzés. Fogd fel úgy hogy "mindenkinek" rosszabb mint neked. 13/l
addig örülj amíg nem o.O de persze én is vártam nekem 11 évesen anyunak 15.. nem lehet ezt megmondani
örülj neki hogy nem jön meg nekem 11, 5 évesen jött meg :S 12L
ugyan igy vok én is. Minden mondat igaz rám is :D nyug én még csak örülök is neki, látom mikor bnõim szenvednek, remélem nekem nem mostanába jön meg :)
07-18 18:42 nekem is akkor jött meg :/ (13/L)
még elérsz....nekem 13 és fél évesen jött.....én is vártam....de visszagondolva...addig jobb volt... ne várd... majd ugyis eljön ha itt az ideje:)
egy dolog. ha lenn görcsölgetsz akkor igen készülöben van. bár ha totál anorex vékony vagy ne számits rá. nem bántás... a tornászlányoknak sincs meg.. mert ez hosszu nézz utána. viszont.. egy tanács nem hiszed el de majd ha megjön és NAGYON FOG FÁJNi elhiszed.. hogy addig jó még nincs. msot nekem sincs mert várandós vok:) de sajna ez nem olyan hawai mint a sima menses mentes idõszak. sok a hányinger:(
Lehet, hogy lassan meg fog jönni. Ne sürgesd, ne stresszelj rajta! Talán nem hiszel nekem, ( én sem hittem, amikor mondták) de addig örülj, amíg nem jött meg! Az elején elég macerás ám, amikor még nem áll be rendesen. Ráér még, addigis élvezd az életet! :) Azért viszont a táskádban feltétlen legyen egy betét, mert ha pont akkor jön meg, amikor nem vagy otthon, és átázol, az nagyon nem kellemes. :) 18/L
14 éves vagyok és még nem jött meg. Nekem is 2 éve van barna folyásom. 2 éve kezdett el a mellem is nõni. Most 75/B-s melltartót hordok. Lent kb. 1, 5 éve vagyok szõrös, ugyanez a lábamon és hónaljamon is elmondható. A barátnõim mindig szenvednek szóval én még örülök is, hogy nem jött meg. :)
Nem hiszem hogy baj lenne. Én már 14 vagyok és meg nekem se jött meg. :S Bár ott lenn már régen szõrös vagyok, nemrég a hónaljam is szõrös és kicsivel azelõtt h 13 lettem elkezdett fájni a mellem és nõni kezdett. Bár most még nem valami nagy a tesóm megnyugtatott hogy azért még van pár éve nõni. :)
Igen hamarosan menstruálni fogsz.
Nekem 15 éves koromban jött meg, és így visszagondolva, tök jó, hogy nem jött meg hamarabb. Már mindenki nyavajgott, hogy megvan neki, nem tud jönni a strandra stb...Örülj neki, hogy még nem jött meg, ne akard sürgetni:D A szomszéd kiscsajnak 9 éves korában jött meg, úgy sajnáltam szegényt:(
nekem is fáj a hasam nagyon görcsöl 13/f jah ezaz kiszartam magam:D

A nem várt mensi közeledtével erősödhet az alhasi szurkáló érzés, vagy ez már jel arra h tuti meg fog jönni? Eddig is fájt a hasam, most is tompa a fájdalom, csak gyakoribb.

Legjobb válasz: Nekem a 21.nap ota szurkal a hasam, altalaban a 24-25. napon szokott megjonni. Ma vagyok a 28. napon, es semmi. Ugyhogy nem biztos, hogy megjon :o)

Nekem a 21.nap ota szurkal a hasam, altalaban a 24-25. napon szokott megjonni. Ma vagyok a 28. napon, es semmi. Ugyhogy nem biztos, hogy megjon :o)
Utolsó válaszoló vagyok: mármint a mensi elõtt vagy után?
Nagyon gratulálok!!! :) Én ma vagyok a nem várt elõtt 4 nappal. Te mikor teszteltél?
De jó! Tiszta szívbõl GRATULÁLOK!!!! :) Nagyon vigyázz magatokra! Boldog babavárást és sok egészséget kívánok! :DDDD
Nagyon gratula. Vigyázz magadra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Most csináltam tesztet és pozitív lett!Boldog vagyok és mindenkinek kívánom érezze ezt az érzést mihamarabb.
Az elso valaszolo vagyok: vasarnap tesztelek. Elobb nem merek.
Elképzelhetõ hogy baba, nekem is volt elõtte, aztán nem jött meg. Ha nem jön meg, rá 1-2 napra csinálj egy tesztet. Ha nem mutatja ki akkor várj még jó pár napot és tesztelj újra, mert ha terhes vagy, nem biztos hogy termelõdött elég hcg hormon a szervezetedben. Szorítok hogy ne jöjjön meg és legyen 2 csíkod, ha akartok babát! :)
Amikor terhes lettem (vártam hogy megjöjjön a mensi) nagyon nagyon szúrkált, azt hittem hogy meg fog jönni, de csak nem jött, jött helyette a gólya :) Simán lehet baba is :)
A kérdező hozzászólása: Mikor csinálsz tesztet?
A kérdező hozzászólása: 17-én volt peteérésem, a ciklusaim kb 33 naposak.Ma csináltam a tesztet.És boldog lettem!Szorítok mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!