Találatok a következő kifejezésre: Eddig is a (1780 db)

3. terhességem, futhatok 2 naponta 4-5 km-et ha eddig is? A dokim szerint ha nincs panasz akkor igen, de mi számít panasznak?

Nem régóta úgy egy éve futok, most babás lettem és persze vannak tüneteim (mindjárt megjön érzés, ilyen tompa görcsölés épp hogy érezni nem fáj vagy ilyesmi).Szeretek futni és nem akarok sokat hízni(persze tudom ez másodlagos dolog). Nem volt panaszom az els? két terhességnél se, nem nyíltam, vagy görcsöltem id? el?tt,túl is hordtam ?ket.

Legjobb válasz: Az elsõ 12 hétben nem futnék,a leválás miatt.Illetve,ha futsz,akkor csak kevesebbet,mondjuk 1 km.csak,vagy gyors séta.Utána már futnék,de azért nem 4-5 km-t.Sajnos,a baba áldozatokkal jár,lemondással,kár kockáztatni.

Az elsõ 12 hétben nem futnék, a leválás miatt.Illetve, ha futsz, akkor csak kevesebbet, mondjuk 1 km.csak, vagy gyors séta.Utána már futnék, de azért nem 4-5 km-t.Sajnos, a baba áldozatokkal jár, lemondással, kár kockáztatni.
Akkor futkossál nyugodtan, isten ments attól hogy kiess a ritmusból vagy mibõl. Legfeljebb elvetélsz, de az már csak mellékes probléma.
Az elején szerintem ne fuss, akkor még olyan sok minden történhet.Szerintem a 15. hét környékétõl már simán, fõleg ha a dokid sem tiltott el tõle. Azt gondolom, had legyen már a TE "problémád" hova teszed a másik kettõt, nem erre irányult a kérdésed.Csak hát megint a jóindulatú emberek... Kedves utolsó!Hallottál már az oviról és iskoláról?Csak érdeklõdnék, hogy felétek is van ilyen intézmény?Mert oda bizony gyerekek járnak(=lehet szabadideje az anyukának).
2 naponta 4-5 km-t futni? és ez a 3. terhességed? És 2 naponta veled fognak futni a nagyobbak is, vagy õket hova teszed?
A kérdező hozzászólása: Hol olvastátok ezt áruljátok már el???? Hogy nekem fontosabb a futás!! Nem nyilván nem fontosabb nem vagyok hülye... csak érdeklõdni merészeltem én kérek bocsánatot... mivel jópár anyukát és terhest is láttam már aerobicozni (amit mint írtam én pl. nem bírok max. 30-40 percig) sõt futni is láttam már terhest viszont ilyen ismerõsöm NINCSEN aki babavárás közben sportolt volna, ezért bátorkodtam itt megkérdezni hátha van itt olyan aki esetleg mozgott végig, netalán futott is!!! Köszi aki erre válaszolt, és nem az anyaságomat kérdõjelezte meg....
Terhességem elõtt heti 5-ször elliptikus trénereztem egy órát. Kérdeztem a dokit, hogy lehet-e, és mondta, hogy ésszel, heti kétszer nyugodtan, ha hozzá vagyok szokva. Azt is kérdeztem, hogy rázkódás nem árt-e. Erre annyit mondott, hogy az õ felesége területi képviselõ volt és terhesen napi 100 km-t kocsikázott egy pusztulat vállalati kocsival, olyan úton, aminek a fele földes volt, az sem rázott kevésbé, sõt. Mégis két gyerekük lett! Jelenleg van egy egészséges 9 hónapos babám! Itt nem arról van szó, hogy valaki kéthavonta járt futni és most akarja elkezdeni, hanem, hogy aktívan csinálta elõtte is.
Szerintem nyugodtan futhatsz, ha jól esik. Úgyis érzed, mi esik jól és mi nem. Feltételezem, ha rosszul vagy futás közben, akkor abbahagyod. Egészséges terhesség nem fog elmenni lassú kocogástól. Ha elmegy a baba, akkor az amúgy is elment volna. Én szerintem fuss nyugodtan, mellesleg én is futottam volna, csak nekem annyira fájtak a melleim a terhesség elején, hogy zavart futás közben. Látod, a dokid is azt mondja, hogy futhatsz. Nem értem itt a sok kismamát, aki azt írja, hogy ne fuss, gondolom õk életükben nem futottak egy métert sem...
A kismama -torna/aerobic és a futás két külön dolog. Én is tornáztam terhességem elõtt/alatt/most is, de 4-5 km-t semmiképp nem futnék terhesen! Ha azt írtad volna, h hetente egyszer lefutod, oké, még írtam is volna, h az elején ne nagyon erõltesd , de úgy 3 hónapos kortól mehe. De hogy 2 naponta, és hogy neked a 2km "laza"....?:S Tudod, többen vagyunk, akinek szemet szúrnak efféle dolgok.....A futást egyébként nem is igen javasolják terhesség alatt, most jutott eszembe, inkább a kocogást.
13as és 15ös válaszoló vagyok. Ne mérgelõdjél! Már írtam én is a 3.babámat várom.Az elsõ kettõvel is végig tornáztam (15kilót híztam, szóval nem fogyóztam mellettük), 39.hétre születtek majdnem 4kilósan. Ittam kávét és ünnepekkor 1dl vörösbort. Van ismerõsöm, aki végig futott, amíg jól esett neki.Persze mikor jött a tél abbahagyta és tornázott õ is.Szóval én tudok olyanról, aki futott és semmi baja nem volt. Nekem egy idõsebb prof. a dokim õ azt mondja mindig:a kismama érzi mi esik jól, azt csinálja!
Én a legelején nem futnék, nehogy leváljon. Inkább intenzívebben sétálj, vagy többször kisebbeket.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Mondjuk ezt nem értem miért és kinek szúr szemet hogy 2 km az laza? Mindegy is. Ha megy csinálom, ha nem nem. Köszi a válaszokat!
szia, én eredetileg úgy terveztem, hogy folytatom a futást (heti 4x-5x futottam 5-6 km-t), de a szervezetem "nem kívánta" ahogy babás lettem. Heti rendszerességgel úsztam, és most azt sem kívánom, olyan furi. Viszont majdnem minden nap tekerek 40-45 percet, ami nagyon jól esik. Szerintem nagyon jól fogod érezni, hogy jót tesz-e vagy sem. Én azt tanácsolnám, hogy húzd fel a nyúlcipõt, de ne tûzd ki magad elé a távot, hanem amennyi jól esik. Lehet, hogy lefutod, de az is lehet, hogy 200 m után érezni fogod, hogy nem jó. Én is futóbolond vagyok, szóval teljesen átérzem a kérdésed lényegét, tudom, hogy nem kockáztatnád a babád egészségét, csak az a fránya endorfin ... :D Arra azért érdemes figyelni, hogy légszomjad ne legyen, a baba oxigén ellátottsága miatt! Jó futást :) 16 hetes
Szia, 16 hetes vagyok és naponta kocogok 15-20 percet. Nem gyors tempóban, hanem ahogy jól esik. Az elején (7 hetes voltam) kifejezetten rákérdeztem a dokinál, szabad-e futnom. Szó szerint azt mondta, hogy ha eddig lefutottam a félmaratont, akkor mostantól legfeljebb a felét teljesítsem, és ha nem esik jó azonnal álljak le. Gondolom egyedi eset, hogy kit tiltanak el a sportolástól. Nekem nem tiltották, végig sportoltam (könnyû kocogás, ellipszis tréner) az elsõ trimeszterben. Nem volt panaszom (a babám szépen fejlõdik), sõt úgy vettem észre, jobban vagyok ha minden egyes nap mozgok valamennyit. Remélem, tudtam segíteni.
Ha nincs panaszod és az orvosod engedélyezte, fuss, de a napi 4-5 km az soknak tûnik, kicsit csökkenteni kellene. (Én a biztonság kedvéért a 8-9. hétig szüneteltetném a dolgot)
Ne haragudj, én nem bántani akarlak, de ha neked fontosabb a futás, mint a baba...Ahogy gondolod.Mindenkinél más a fontossági sorrend:/
Én is most tudtam meg, hogy babás vagyok, és nekem is ez a harmadik terhességem. Én heti 2x 1 órát zumbázni járok. megkérdeztem a dokit, és azt mondta, ha a terhesség elõtt is csináltam, szokva van a szervezetem, és mehet nyugodtan addig, amíg jól esik. Mellesleg szerintem egy két gyermekes anyukát nem kell kioktatni arról, milyen lemondásokkal jár egy baba. Szerintem fuss, amíg jól esik, ha gond lesz, azt elõtte fogod érezni. Sokan vannak, akik sportolnak, és félideig, vagy tovább is problémamentesen csinálják, esetleg könnyített formában.
Ja, és panasz pl a görcsölés vagy vérzés.
A kérdező hozzászólása: ??? Arra gondoltál már hogy este futok mikor a férjem itthon van és vigyáz rájuk? :) ))
A kérdező hozzászólása: Nincs vérzés meg görcs sem. Az a baj ha most 12 hétig nem futok (vagy mi számít elejének...) akkor teljesen kiesek a gyakorlatból és olyan lesz mintha teljesen elõrõl kezdeném az egészet akkor meg már növekvõ pocival nem hiszem hogy nekiállok:(
Nem fogsz kiesni 2-3 hét alatt a gyakorlatból, emiatt ne izgulj.Esetleg ha kicsit belustulnak az izmaid, a 2. alkalom után ismét menni fog minden.Tapasztalatból tudom!
A kérdező hozzászólása: Dehát akkor nem 2-3 hét esne ki hanem 10-12...:(( Egyszer egy sérülés miatt 8 hétig nem futottam és mintha elõrõl kezdtem volna olyan volt :( És ugye azt mondják hogy lehet sportolni ha edzésben vagy és eddig is csináltad azt a mozgásformát, de ha eddig terhesség elõtt nem sportolt az ember akkor nem terhesen kell elkezdeni legalábbis mindenhol ezt olvastam eddig.
A kérdező hozzászólása: Tyûû de kedves vagy.....:-/
Szerintem futhatsz, ha nincsen panaszod (görcs, vérzés, szédülés stb) de lehet felére vehetnéd a távot. 2km is elég jó edzés és vannak nagyon jó kismama tornák amivel fitt maradhatsz! Én sosem futottam babásan, most a 3.nál is mikor idõm engedi tornázom.
A kérdező hozzászólása: Inkább ne írj többet ha megkérhetlek :) Akkor hogy van az hogy sokan végigsportolják a terhességüket? Pl. én simán bírom a 4-5 km futást de egy Rubint Rékától féltávon kikészülök...és azt is sok kismama simán csinálja!! Nem a kismama tornára gondolok. Csak szimplán érdekel. 2 km egyébként nekem nagyon laza az mintha nem csinálnék semmit olyasmi. Köszönöm a válaszokat!
utolsó elõtti. Ne haragudjál, de miért kell így bántani a másikat. A legtöbb orvosnál ajánlott a mozgás, fõleg, ha korábban is rendszeresen végezte valaki. Nyilván ne erõltesse meg magát, de nem kell "betegséget" csinálni a várandóságból! Szerintem a te felfogásod sem jó!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most azt találtam ki hogy napról napra csökkentem olyan 2 km-ig utána pedig majd ha van kedvem meg bírom akkor a 12.hét után kicsit növelem. Aztán lehet maradok ennél a 2kmnél vagy valami mást kipróbálok. Az a baj hogy az aerobic (dvd-rõl) on kívül más nem nagyon jöhet szóba, felénk semmi ilyesmi nincs legközelebb 15kmre van mozgási lehetõség, eljárni meg nem tudok mert az is x óra lenne.

Az új Mercedes Citaro buszokra az van írva, hogy a BKK szolgáltatója a VT-Transman, és az ilyen buszokat vezetõ sofõrök szürkében vannak. Õk újonnan felvett sofõrök, vagy eddig is a BKV-nál dolgoztak, csak most szürkében kell lenniük?

Legjobb válasz: Részben a BKV-tól átvett sofõrök, részben máshonnan vagy újonnan felvett emberek. Utolsó: ez a cél, a verseny erõsítése a buszágazatban, de sok a buktató, így nem egyértelmû, hogy a magánszolgáltatók elterjedése jó dolog-e. Mindenesetre finanszírozási szempontból jobb: a BKV nem hitelképes, míg a többi szolgáltató az.

Részben a BKV-tól átvett sofõrök, részben máshonnan vagy újonnan felvett emberek. Utolsó: ez a cél, a verseny erõsítése a buszágazatban, de sok a buktató, így nem egyértelmû, hogy a magánszolgáltatók elterjedése jó dolog-e. Mindenesetre finanszírozási szempontból jobb: a BKV nem hitelképes, míg a többi szolgáltató az.
Õk a VT-Transman dolgozói, a buszok a VT-Transman buszai õk pedig alvállalkozói a BKK-nak.
És, ha egy vonalon most már ezek a buszok járnak, akkor a régi BKV-s sofõröket kirúgják?:O
Miért rúgnák ki? Az addig azon vonalon dolgozó buszokat sem selejtezik, azok majd dolgoznak más vonalon. Bár most volt egy 200 fõs leépítés. Sõt ha nagyon utópisztikus akarnék lenni, akkor azt sem tartanám kizártnak, hogy egyre több vonalat játszanak majd át a VTnek és a Nógrád Volánnak, a BKV buszüzletága meg szépen lassan megy a levesbe. Na akkor tényleg lenne leépítés ( vagyis inkább egyik cégtõl elmennének a másikhoz ).

Van egy fiu, aki mostanaban szakitott a bnojevel. Eddig is joban voltunk, neha le is fekudtunk egymassal. Fiuk! Zavarna titeket, ha egy ilyen ismerosotok talalkozni akarna, hogy szexeljen veletek, mikozben nem reg lett vege egy kapcsolatotoknak?

fontos meg, h kb 1-2 honapig tartott az a kapcsolata. tovabba az zavarna, ha a lanynak szoros lenne ott lenn?

Legjobb válasz: Szerintem ha eddig is olcsó kapcarongy voltál,ezután sem fogja zavarni,ha önmagadat adod.Továbbá a kapcsolatát eddig is sárba tiporta,most,hogy nincs,nyilván [email protected],meddig tartott.Ne reménykedj,hogy Téged többre tart. Az utolsó kérdésedet pedig a srácnak tedd fel.Kis cafat...

Szerintem ha eddig is olcsó kapcarongy voltál, ezután sem fogja zavarni, ha önmagadat adod.Továbbá a kapcsolatát eddig is sárba tiporta, most, hogy nincs, nyilván [email protected], meddig tartott.Ne reménykedj, hogy Téged többre tart. Az utolsó kérdésedet pedig a srácnak tedd fel.Kis cafat...
A kérdező hozzászólása: nem csalta a baratnojet. barati alapon, ha nagy szuksegunk volt ra akkor lefeludtunk egymassal, ha egyikonknek sem volt kapcsolata eppen. tovabba nem erzem magamat lotyonak, azert mert neha kielegit egy nagyon jo baratom. miert van akkora szad, ha azt sem tudod, h mi a helyzet? minek akarsz masokat megbantani?
Baráti alapon bármikor belemennék. Attól függ, mennyire szõrös...
Párommal szexkapcsolatban ismerkedtem meg. Csak összejártunk, aztán egyre többet jártunk össze és megszerettük egymást. Egy éve tart. Hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerintem direkt jó, ha így feledteted el a volt nõt akár õ dobta ki, fõleg, ha õt dobták ki. Persze ne számíts mindenképp kapcsolatra, ha arra vágysz. Ez az írásodból nem derül ki, de nem hiszem, hogy visszautasít téged. 26F

Mitől mozog koordinálatlanul a keze két hetes babámnak? Eddig is remegett, de most este nagyon, felébred rá, ahogy fejbe vágja magát. Mit tegyek?

Legjobb válasz: 2 hetesen még csinálnak ilyesmit, ne aggódj! régen ezért pólyálták be õket, eddig be voltak biztonságosan csomagolva, most meg itt ez az ijesztõ tér és ezek az ijesztõ végtagok és nem tehet róla, mozog és nem tudja, hogy kell irányítani.

2 hetesen még csinálnak ilyesmit, ne aggódj! régen ezért pólyálták be õket, eddig be voltak biztonságosan csomagolva, most meg itt ez az ijesztõ tér és ezek az ijesztõ végtagok és nem tehet róla, mozog és nem tudja, hogy kell irányítani.
A pólya gáz, mert nem tud mozogni benne. Ha gondolod, próbáld meg lazán egy plédbe bugyolálni. Vagy egyszerûen fordítsd hasra.
Na. Nekünk annak idején azt mondta gyerekdoki, hogy a remegést a reflexes akaratlan mozgásoktól úgy lehet megkülönböztetni, hogy fogd meg a kis karját, amikor mozog. Ha abbahagyja, nincs gond, akkor reflex. Ha nem hagyja abba, akkor annak lehet neurotikus oka. (hozzáteszem ez jóval ritkább!) Egyébként nem kell pólyába tenni, remélhetõleg "kinövi", ahogy más babák is.
a megoldás a hasonalvás!!!!!!Komolyan. Nálunk mindkét kisfiunk így nyugodott meg. miután hasra tettük õket, nem volt ilyen gond...... a másik, meg hogy ha megfogod a kezét és úgy is "remeg" akkor az már nem csak a reflex, de amúgy nyugi, az lesz, az átölelõ reflex. ne aggódj!
Aludjon hason, és akkor nem ébreszti fel magát a karjaival. Sokkal jobban fog aludni hason.
22:19-es vagyok, állítólag 6 hós korig elmúlik ez a refelex, de nálunk tovább is volt.
úgy csináld, hogy leteríted a pokrócot, az egyik sarkához tedd a fejét, így a karjainál is egy-egy sarok lesz. az egyiket fogd meg és gyûrd be a teste alá (a karjára figyelj, a test mellett legyen különben kibújtatja :) ) aztán a másikat is hajtsd rá, majd gyûrd alá :) tetszeni fog neki, emlékezteti a pocakodra és nem tudja mozgatni a kezét ami még nem zavarja hiszen tudatosan még nem igen tudja mozgatni :)
Nálunk is "gond" volt, hogy sokáig felébredt az ölelõ reflexére. Én az oldalán altattam (pléddel megtámasztva a hátát), vagy a hasán, nem tûrte a bugyolálást, mint én, nem bírja a kötöttséget. :) Bár a remegésre nem tudok mit írni, azt én nem tapasztaltam soha.
teljesen normális, egy finom puha pokrócba bugyoláld be éjszakára :)
Nem derül ki, hogy a moro reflexre gondolsz, amikor a remegést említetted. (Mindkát karját hirtelen kitárja, ha megijed valamitõl. Ez normális. (a fiam jó pár hónapos koráig csinálta, gyakran félálomban, és olyankor õ is felébresztette magát. Ha másfajta remegésrõl van szó, azt meg kéne mutatni orvosnak. Ha bizonytalan vagy, vegyétek fel "a remegéseket" kamerával, és azt mutasd meg a gyerekorvosnak. Így tudja fogni mirõl van szó, és normális-e.
Nekünk nem volt pólyánk, de a szüleink (meg a természeti népek) esküsznek rá. Csak egy pár hétig. Egy gyermeket ismerek, akit pólyáltak mostanában, nagyon szerette õ is, a mamája is. Amúgy én begyürködtem alá kétoldalt a takarót, az is jó volt.
A kérdező hozzászólása: És mit lehet tenni? Pólyáljam be? Nem fog sírni, ha nem tudja mozgatni a kezét? A reflexrõl lehet szó egyébként...
Két hetesen még nem tudja koordinálni a mozgását egyetlen baba sem. Ne aggódj, nincs vele semmi baj.
Ez teljesen természetes (mármint a koordinálatlan kézmozgás)- még "nem ura" a saját kis testének. Vmilyen reflex miatt csapkod vele... Az én kisfiam is épp így csinált (nagyon sok babáról tudok, szóval ne aggódj, nem kivételes/problémás a dolog)- épp ezért nem is tudtam háton altatni. Kezdettõl fogva hason aludt, mert mikor háton próbáltam altatni, mindig felébredt a saját mozdulataitól. Bizonyára álmodott/hallott valamit, amitõl megrezzent.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Reflex lesz, mert amint hozzáérek, elmúlik. Oldalt fekve nem ébred fel rá. Hason viszont nem tudom altatni, mert mindig sír.. nem szeret hason lenni...

Most lett lecserélve gép. Belkin adaptert használok. Eddig is ezt használtam, de most nagyon rossz a kapcsolat. Miért?

Eddig a Windowsom 32 bites volt, most 64 bites. Sokszor nem is látja a wifi-hálózatot, máskor meg vagy nem csatlakozik a nethez, ha látja is, vagy nagyon lassú. Eddig 1,8 MB/s-cel töltött le általában, most örülök, ha eléri az 1 MB/s-et. De az nagyon ritka. Általában ilyen 200 KB/s-cel szed le. Még azt vettem észre, hogy mikor ki- és be dugom az adaptert, akkor egy olyan 10 mp-re megugrik a sebesség, aztán megint belassul. A másik gépem, ha bedugjuk a netet közvetlenül, akkor ugyanúgy 1,8-cal tölt le. Próbáltam már kismillió drivert, próbáltam frissíteni, próbáltam közelebb vinni a routerhez, de semmi sem segített. Az adapterem: Belkin G Wirelles USB Adaoter F5D7050nv

Legjobb válasz: De akkor eddig is ilyen rossznak kellet volna lennie, nem?

A kérdező hozzászólása: De akkor eddig is ilyen rossznak kellet volna lennie, nem?
Operációs rendszeredhez való, 64 bites driver van fent?
A kérdező hozzászólása: Néztem neten, valamelyik oldalon azt írja ugyanarra a driverre, hogy Win 7 64 bites, máshol csak annyit ír, hogy Windows 7, Vista 64 bit.
Akkor router menüjébe állítsd be wireless modenál 802.11 G onlyra.
A kérdező hozzászólása: Ettõl ugyanúgy fogom tudni más gépen, telón is használni a wifit?
Ha támogatják a G módot akkor igen. Ma már elterjedõben van az N szabvány is. De, próba szerencse... És ez sem biztos, hogy megoldja a gépeden egy problémát, mert láttam b/g és g-t támogató adaptert is ebbõl a fajtából.
Elvileg igen, azért gondoltam elõbb driverre.

A mennyei dallamok című mangának hány része van (azt tudom hogy magyarul eddig 2) a többit is le fogják fordítani?

Legjobb válasz: Szia :) Én is úgy tudom, hogy csak az elsõ 2 részt fordították le magyarra.(Megvan mind a 2 :D ) Mindenhol keresem és eddig nem találtam meg. Azért még reménykedem. és ha hallod h van, akkor lécc. szólj nekem is ;) köszi :)

Szia :) Én is úgy tudom, hogy csak az elsõ 2 részt fordították le magyarra.(Megvan mind a 2 :D ) Mindenhol keresem és eddig nem találtam meg. Azért még reménykedem. és ha hallod h van, akkor lécc. szólj nekem is ;) köszi :)
A kérdező hozzászólása: Köszi igen nekem is megvannak és még mindig nem halottam több részrõl :S

Azt eddig is tudtuk, hogy a ronda pasik nem kellenek a nőknek, de hogy egy teljesen átlagos, normális kinézetű se legyen elég?

Sok képet tesznek fel ide a kérdezők, hogy véleményezzék őket. Rengeteg full normális átlag emberről van szó, akik távol állnak a rondától. És mit lát az ember? NEM kellenek ezek sem a nőknek, merthogy nem fogja meg semmi se benne. "Hozzá nem érnék.", "Elhányom magam.", "Biztos megtalálja magának a megfelelőt." Ilyen dumákat nyomnak mindenkinek. Én is átlagos/átlag felettinek tartom magam, de egyszerűen vicc, hogy számomra teljesen korrekt embereket húznak le. Az ilyenek mégis, hogy merjenek közeledni, ha itt is porig alázzák őket azok a nők, akik sírnak a normális és férfias pasik után?

Legjobb válasz: Ez az oldal messze áll a valóságtól, remélem ezt eddig is tudtad.

Ez az oldal messze áll a valóságtól, remélem ezt eddig is tudtad.
Honnan tudod, hogy akik itt aláznak, azok nõk, és nem trollkodni vágyó férfiak?
Jó neked, mert én még nem találkoztam itt értelemmel.
Nagyon egyszerû ennek az oka! Az emberek nem szeretnek bele egy képbe. Nincs ami megfogja õket. Ugyanez a képen szereplõ ember élõben, már érzelmeket válthat ki, reagálásra késztet, hiszen hús-vér ember. Ha megfigyeled, akkor a világsztárok gyönyörû képeit is úgy leszolják, hogy hihetetlen. De csak azért mert az csak egy kép, nincs kisugárzása. Mostanában Palvin Barbika képeit szokták fikázni, hogy milyen átlagos blablabla csaj, holott élõben minden srác kapitánya megkeményedne ha csak hozzájuk szólna. Szóval nem kell ezt ennyire a szívedre venned! Te ocsmányság ;)
Mit vársz? Hogy azt írják "tied a testem, vedd el!"? :D
Ide NORMÁLIS nõk nem jönnek föl, csak a hulladékok. Hidd el nekem. (kinek nem inge...) Ne alapozz a netre, mert tele van fossal.
A kérdező hozzászólása: Priviztem már nem egy normálissal.
Menj el szombaton egy házasságkötõ terem elé, és nézd meg a võlegényeket. Tök átlagos pasik. Vagy nézz körül a háztömbben, utcában. Szerinted az összes férj kifejezetten jóképû? Ugye nem. Abszolút nem férfias viselkedés egy ilyen oldalra felrakni egy fotót, és kérdezgetni. Nekem sem kellene ilyen pasi, de nem a kinézete miatt. Tudod, ha valakinek valaki nem tetszik, az nem csak a megjelenése miatt van, hanem a viselkedése, tulajdonságai miatt. De majd rájössz késõbb, hogy nem a kinézet a minden.
Azt eddig is tudtuk hogy a gyakori kérdések egy...elég érdekes oldal, aminek alig van köze a valósághoz, de hogy tulajdonképpen egyetlen normális kérdés se legyen. Sokan kérdéseket tesznek fel, melyekre kb tök random emberek akár honnan is válaszolnak, egy 12 éves kislánytól egy 50 éves (kis fiúig)férfi, és mintha látszólag inkompetens idyóták lennének, bármit is kommentelnek az biztos igaz, mert hát neki nincs önálló álláspontja, vagy véleménye. Vagy pedig akárki akármit mond, az hülyeség, de azért megkérdezi mert hát miért ne. Ezután porig alázza a hülye válaszolókat, ez egyszerûen.. enyhén szólva szánalmas, ezek után hogy merjenek válaszolni a kérdésekre, ha itt porig alázzák egymást, aztán meg sírnak a normális válaszok után, , És csak elkeseredik, szerte foszlanak a reményei hol vannak az óriási világ megváltó válaszok, mert végül is ez egy nagyon nagyon komoly oldal ahogy az egész internet az, fõleg ez az oldal, amit teljesen komolyan kell venni.., különben vér fog folyni!!!
Az is benne van igazából, hogy nem elég már az átlagos, de az is, hogy valóban az idejárok többsége csak szórakozni meg kiélni a dühét jár ide , ezt pedig azzal éri el, hogy másokat megbánt. Na meg valamilyen szinten aki ide tesz fel képet , hogy pontozzák a lányok annak van valami baja már bocsánat, na nem komolyra kell gondolni csak önbizalom hiány vagy ilyesmi.. És ez nem túl imponáló semelyik lánynak sem. A magabiztosságot szeretik legtöbben. Plusz nem lehet azt se elvárni , hogy legyen valakinek barátnõje ha nem tesz érte semmit, csak sír utánuk.. A nagy számok törvénye alapján meg valóban találhat mindenki valakit magának, csak legyen kitartó, mert lehet 1 siker elõtt 100 elutasítás lesz amit persze nem sok ember tud elviselni..
9es. Ez a természetes kiválasztódás valahol természetes. Nyílván jobb parti egy jól kinézõ pasi, mint egy csúnya. Nyílván jobb parti egy sikeres pasas, mint egy lúzer. A szemét férfiak meg elõnyben részesítes a gyönyörû arcú, tökéletes testû lányokat, a dagadtakkal szemben. Elkorcsosult a férfitársadalom! 27f
Régen még úgy volt, hogy átlagosak is megfeleltek de a mai romlott világban már csak az alfák/kigyúrtak/pénzes pasik kellenek legtöbb csajnak, nagyon kevés a kivétel és azok általában foglaltak. Bele kell ebbe törödni, elkorcsosult a nõi társadalom..
Mi ez valami egyéni élményeken alapuló nyavalygás? Képeken meg minek felháborodni? Abból nem jön le a kisugárzás ami amúgy is szexivé tesz egy férfit.
Visszatérve a lányokhoz akik ezen az Oldalon vannak(Tisztelet a Kivételnek) Azoknak a többségük Bunkók és Hazugok. Ezt tapasztalatból írom nem egy lány vert át engem. Sok mindent írtak ami nemvolt igaz. Csodálkoznak ha nem találnak normális fiút.. 17/F

Abba szeretnék segítséget kérni ki milyen kenőcsöt használ? Amit eddig használtam nem nagyon vált be, és nem szeretném hogy megrepedjen több helyen is a pocim.

Köszönöm el?re is a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia! Ez leginkább a bõrödtõl függ. Sajna ha hajlamos vagy a striákra akkor a legdrágább krémmel is kenheted magad sajnos elõ fognak jönni. Én extra szûz oliva olajat használok, azt is csak mikor olyan kedvem van. Eddig nekem nem jött elõ semmi. Még reménykedhetek. 30 heteske

Szia! Ez leginkább a bõrödtõl függ. Sajna ha hajlamos vagy a striákra akkor a legdrágább krémmel is kenheted magad sajnos elõ fognak jönni. Én extra szûz oliva olajat használok, azt is csak mikor olyan kedvem van. Eddig nekem nem jött elõ semmi. Még reménykedhetek. 30 heteske
Szia! Én végig babaolajat használtam, amit fürdés után a vizes bõrre kell kenni, és szép maradt a pocim. Egy jótanács: a melled is kend, én azt kihagytam, és most elég csúnya a bõröm. Kellemes babavárást: 3 hónapos fiúcska anyukája.
Én használtam már Avont, DM saját márkát, Milupát. 37.héten járok, még nem repedek szerencsére. De szerintem ez genetika, ha valaki nagyon repedõs fajta, akkor tök mindegy, mit ken magára. Én többek között azért is kenegetem magamat naponta többször, különben viszket a hasam + mellem nagyon. Üdv.
Szia! Én hajlamos vagyok a striákra, amikor tinédzserként nõttem mint a bolondgomba, lett is rajtam rendesen. Számítottam is rá, hogy most meg tele lesz a hasam, de semmi! Én azt a régi, hagyományos, kék fémdobozos Nivea krémet használom és nekem nagyon bevált! Szívbõl ajánlom! 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Nagyon nem vagyok hajlamos repedésre csakazért megakarom elõzni.Megszeretnélek ismerni titeket írogatunk egymásnak? Boldog Baba várást! 27 heteske
Bizony, ez semjnos bõrtípus függõ. Nekem hálistennek a hasam nem reped, viszon a piercingem helye igen. probáld olajozni, és hidratálni.
Szia! Én a dm-es olajat, és a Babe krémet használom. Eddig semmi, de szerintem nem fog így maradni, tényleg genetika kérdése! Boldog babavárást: 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat nagyon!Boldog Baba várást mindenkinek!!!!27 heteske
Én 22 hetes vagyok én is a kék fémdobozos niveát használom és nagyon bevállt.!!! csak ajánlani tudom! Boldog Kismamaságot!!!
Én tudomást sem vennék róla...
Majdnem biztos, hogy megpróbálják a nyakadba varrni. Sztem minél elõbb szólj nekik, mert úgysem fogod megúszni. A fej homokba dugása nem segít, a szolgáltatók erre vannak beállva. Még 1 ált. jó tanács: Segítséget kérj, ne támadj. Ott is emberek dolgoznak, nagyobb az esélyed ha úgy indítasz.
Ha eddig nem a ti tulajdonotok volt a ház, és csak nemrég óta az, és most szóltok az elektromos mûveknek, akkor senki sem foghatja rátok, hogy ti manipuláltátok az órát direkt, hiszen akkor miért szólnátok ilyen hamar?

Eddig borotváltam a lábam, hónalja és az intim testrészemet is. Nyárra le fogom gyantáztatni ezeket a területeket. Szerintetek gyantázás után meddig várható sima hatás? (csak mert borotválkozással kb 2 napig marad sima)

gyantázás

Legjobb válasz: Személytõl függ.Általában 2,3,4hét,de mivel te eddig borotváltad így szerintem neked csak 2hétig fogja kibírni,de addig meg tökéletesen sima.

Személytõl függ.Általában 2, 3, 4hét, de mivel te eddig borotváltad így szerintem neked csak 2hétig fogja kibírni, de addig meg tökéletesen sima.
Hát az tuti h tovább mint ha borotválnád.. Én is borotválom, egyszer viszont legyantáztattam de nagyon piros lett és pöttyös..Az 1-2 nap és elmúlik, de azt esetleg kalkuláld bele.. 21/l
A kérdező hozzászólása: csak mert megyünk nyaralni a barátommal 1 hétre és ott nem azzal akarok foglalkozni hogy szörtelenítsem magam..
akár 1 hónapig is, bár 3 hét után kezded majd észre venni, h néhol már nõdögélnek, de nem feltûnõen...
hát ez mkinél más. nekem pl 2 hetente lehetne gyantáztatni...
Én is így voltam az jó ha a borotválás után gyantáztatsz nekem 2 hétet úgy simán kibírt (a hónaljam). A lábamat epilálom az már 4 hete sima.:D A bikini vonalamat meg csipesszel kiszedem így nem nõ befelé a szõr.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!