Találatok a következő kifejezésre: Eddig fehér volt de ma (7 db)

Eddig fehér folyásom volt de ma inkább világosbarnás és bő krémszerü a folyásom! Hasszurkám is van néha! Sikerült a baby? 3 nap van még a nem várt mesiig!

Peteéréskor együtt voltunk a párommal! Sikerült a baby vagy meg fog jönni? Nagyon szeretnénk már végre egy babát! Nemtudom mire gondoljak?

Legjobb válasz: ilyenkor még nemlehet bisztosat mondani.lehet menzi elõjele is.

ilyenkor még nemlehet bisztosat mondani.lehet menzi elõjele is.
Türelem, várnod kell még.

Létezik hogy ez a beágyazódás? 5 napja késik ma egy kicsit barnázok de még mindig nem jött meg. Előtte volt egy kicsi fehér folyásom. Hormon problémáról nem tudok. Pozi tesztem eddig nem volt. Tegnap néztem utoljára. Görcsöl a hasam.

Legjobb válasz: Szerintem inkább mensi lesz a barnázásból és a görcsökbõl!Ha már öt napja késik akkor beágyazódásnak meg kellett volna történnie kb.egy hete persze hogyha normálisak a ciklusaid.Egy hét múlva tesztelj újra ha nem jön meg addig ha az is nega lesz menj el nõgyogyihoz!

Szerintem inkább mensi lesz a barnázásból és a görcsökbõl!Ha már öt napja késik akkor beágyazódásnak meg kellett volna történnie kb.egy hete persze hogyha normálisak a ciklusaid.Egy hét múlva tesztelj újra ha nem jön meg addig ha az is nega lesz menj el nõgyogyihoz!
Hõmérsékletedet méred? Sok infót le lehet szûrni belõle! Drukkolok! :-)


Lehet terhesség jele az hogy jó pár napja menzis érzéseim vannak, fáj a derekam és eddig fehér folyásom volt de most szinte semmi sincs? Mára nem vártam.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni,de nekem menzi elõtt pont ilyen tüneteim vannak. Várj pár napot és ha nem jön meg tesztelj. Sok sikert!

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem menzi elõtt pont ilyen tüneteim vannak. Várj pár napot és ha nem jön meg tesztelj. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A hõm 37 volt reggel. Szerintetek?
Ebbõl még nem derül ki, sajna. Persze, lehet, hogy terhes vagy, de lehet tényleg csak a közelgõ mensit érzed. Még várj néhány napot, s ha nem jön meg, tesztelj!
Meg fog jönni!Akkor most mit csinálsz?Jövõ hónapban is felteszed ezt a kérdést?
A kérdező hozzászólása: Ma reggeli tesztem pozitív lett! :D:D Ja és kössz szépen a bíztatást....!!!
Semmi gondot nem jelez.
Miért kellene lennie? Nem értem...
A kérdező hozzászólása: Ha tudnám nem kérdezném.... Eddig minden nap volt... Ez az elsõ alkalom, hogy nincs.
Nem.

Mára vártam a nemvártat. De eddig semmi. Azonban szokatlan mód most sűrű fehér folyásom van. Reménykedhetek még hogy baba miatt van vagy ez természetes csak nálam nem volt még ilyen?

Legjobb válasz: Ne csüggedj, nekem a 4. vagy 5. napon lett csak pozitív az elsõ teszt, és igen, a fehér folyás jelezhet terhességet. Az utolsó trimeszterben tocsogni fog a bugyid, már bocsánat. Szerintem reménykedj, és két nap múlva tesztelj újra! Drukkolok! +++

KEdves utolsó válaszoló, ne tartsd erõs túlzásnak azt, ami veled ugyan nem történt meg, de a kismamák jó részével megtörténik. Ha neked nem kellett betét, és nem volt folyásod, akkor jó neked, és ennyi. Nehéz lenne biztatni egy reménykedõ nõt? Kedves kérdezõ, megírod majd, ha megjött, vagy ha lett egy pozitív teszted? :)
Ne csüggedj, nekem a 4. vagy 5. napon lett csak pozitív az elsõ teszt, és igen, a fehér folyás jelezhet terhességet. Az utolsó trimeszterben tocsogni fog a bugyid, már bocsánat. Szerintem reménykedj, és két nap múlva tesztelj újra! Drukkolok! +++
Ha késik, csinálj tesztet holnap!:) Egyébként lehet sûrû folyásod a terhességtõl!
Bocsánat, hogy ezt írom, de nekem egyik terhességem alatt sem volt semmilyen folyásom. Teljesen normális, átlagos volt, még tisztasági betétre sem szorultam. Ezt most csak azért írom, mert lehet, hogy az erõs túlzás, hogy tocsogni fog a bugyid...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Én meg gratulálok. Egy icipicit még azért reménykedem.
A kérdező hozzászólása: Ja azt elfelejtettem mondani, hogy ma csináltam egy tesztet (igaz napközben) és negatív lett! :(
A kérdező hozzászólása: Persze megírom majd ha van valami fejlemény. A várandósság mindenkinél más. A kisfiammal nekem se volt egy csepp folyásom se, ezért is írtam ki a kérdést, mert szokatlan számomra. De ki tudja, hátha most ez egy jel! Köszönöm a biztatást, jelentkezem hogy alakulnak a dolgok!
na, van-e már jóhír?
A kérdező hozzászólása: 28án megjött. :( De 30án el is múlt. Szóval most nem értem mi van.
nahát! teszt, doki esetleg? Talán még van remény, hisz ez elég furi!

Ma kellene megjönnie, de eddig még semmi. Tegnap a hőm 37 volt, a melleim fájnak, mellbimbóm fáj, a fehér folyásom erős! Ez mire utalhat? Talán terhesség? Viszont a hasam fájdogál!

Legjobb válasz: Nekem tegnap kellett volna jönnie, de semmi. Csak rengeteget pisilek és fájdogál a hasam. De Te szeretnél babát?

Nekem tegnap kellett volna jönnie, de semmi. Csak rengeteget pisilek és fájdogál a hasam. De Te szeretnél babát?
A kérdező hozzászólása: Igen szeretnénk a férjemmel! Ti is?
Ezeket a tüneteket sajna menzi elõtt is tudjuk produkálni, még ne éld bele magad. Viszont én a terhesség félidejéig minden hónapban éreztem, amikor meg kellett volna jönnie. Holnap már tesztelhetsz, ha nem jön meg.
Hát mi még nem terveztük, de nagyon örülnénk neki!!! Már mensis tünetem sincs, csak nagyon fáradt vagyok, pedig még csak beértem a munkahelyemre :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!