Találatok a következő kifejezésre: Eddig fehér volt (48 db)

A mennyezet maradhat fehér, a falak pedig sárgára. Talán. :)
Bár ezzel a kiwi zölddel sem nézne ki rosszul. http://farm3.static.flickr.com/2400/2336962887_5f53e10cbe_o... A függönyrõl tudsz képet linkelni?
A narancs szivacsos mintával nekem tetszene. http://www.obi.hu/hu/ideenwelt/wohnen/Waende_streichen/Image.. De végül is függönyt is lehet cserélni, és akkor olyan falat választasz amilyet akarsz. :)
Mindenképpen csak nagyon világos szint válassz, mert egyébként még kisebbnek fog tünni.
halvány sárgát, esetleg valami szivacsos lenyomattal, a lényeg, hogy világos legyen
Innen az aranyvesszõ, nárcisz, napraforgó: http://5mp.eu/honlapkepek/festekbolt-aszod/XQUjStBJIV/nagy/p.. A fentebb írt kivizöld is nagyon tuti szerintem!
Szerintem is világos színre érdemes festeni mivel a szoba kicsi. Én vajszínre esetleg világosabb nap-sárgára festeném. Ezek kellemes meleg színek!

Kisfiam 1 hete meg van fázva, eddig fehér volt az orrváladéka, most kicsit zöldes. Ez utalhat valamire?

Nem köhög-csak ritkán-jókedv?,étvágya van,nem lázas.

Legjobb válasz: Szia! A zöld és sárga orrváladék azt jelenti, hogy múlóban van a betegség, a szervezet felvette a küzdelmet a vírussal Általában a megfázás után 5-7 nappal jelentkezik a zöld orrváladék.Azért vagyok ilyen "okos", mert nekünk is volt ilyen, és utánanéztem. /Z/

Szia! A zöld és sárga orrváladék azt jelenti, hogy múlóban van a betegség, a szervezet felvette a küzdelmet a vírussal Általában a megfázás után 5-7 nappal jelentkezik a zöld orrváladék.Azért vagyok ilyen "okos", mert nekünk is volt ilyen, és utánanéztem. /Z/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, sokat segítettél!Akkor nem kezdek el aggódni:)
Úgy van ahogy az elõttem szóló írta, már "kifelé" tart a betegségbõl.

Szerintetek 4-5 óra alatt megromolhatott a szabad levegőn a curam duo szirup? Mert hűtve kellene tárolni, de utaztunk. Most akartam beadni a gyereknek és sárgás szinű lett a szirup, esküszöm fehér volt eddig.

Legjobb válasz: Szerintem ennyi idõ alatt nem lesz baja, de nem merném azt mondani, hogy nyugodtan add be... Nem lehet, hogy más a világítás? Vagy egyszerûen csak fehérnek láttad, mert nem vizsgálgattad annyira, mint most a megromlástól félve?

Szerintem ennyi idõ alatt nem lesz baja, de nem merném azt mondani, hogy nyugodtan add be... Nem lehet, hogy más a világítás? Vagy egyszerûen csak fehérnek láttad, mert nem vizsgálgattad annyira, mint most a megromlástól félve?
A helydben asszem felhívnám a helyben ügyeletes gyógyszertárat. vagy akár a lakóhelyedét is, hogy ilyenkor mi van. valószínû nincs baja. bár attól is függ, hány fok volt a kocsiban. azért ma elég meleg volt

A folyás most fehér vagy sárga? Eddig nem volt túl jellenző a folyás, most viszont van. Bár nem sok. A dokim nem ad rá semmit, mert szerinte nincs semmi fertőzésre utaló jel.

Amikor még "friss a folyás(bocs de máshogy nem tudom leírni)akkor teljesen fehér,viszont amikor megszárad,akkor meg sárga szín?.Lehet hogy most hülyének néztek,de már magam sem tudom eldönteni,hogy ez most fehér vagy sárgának számít...Nem szeretnék koraszülést:( 32hetes kismama

Legjobb válasz: Ez fehér.Valószínûleg atól sárgul be,mert lehet csöpög egy kicsit a vizeleted,ami már 32 hetesen teljesen megszokott jelenség.Ha a doki azt mondja nincs hüvelyfertõd,akkor higyj neki.

Ez fehér.Valószínûleg atól sárgul be, mert lehet csöpög egy kicsit a vizeleted, ami már 32 hetesen teljesen megszokott jelenség.Ha a doki azt mondja nincs hüvelyfertõd, akkor higyj neki.
lehet egy icipicit sárga, nekem az elején teljesen áttetszõ volt, aztán tejfehér lett, néha pedig halványsárgának látom. Vizsgálat, PH mérés is kizárta a fertõzést, nincs is semmi tünetem hála!!!! 28 hetes kismama. Boldog babavárást!
Nekem ugyanez van, de en eszrevettem, h a tisztasagi beteten lesz halvanysarga, mert mikor elfelejtettem betenni, a bugyin teljesen feher volt, mikor megszaradt, akkor is. Es nekem is rendben van minden, ha a dokid nem ad semmit, biztos neked is :)

A tömegnövelés lenne a célom eddig is volt egy étrendem de attól még csak láthatóan kicsit jött rám tömeg (elõzõ étrendemben 300gr ch voltam a fehérje ugyan ennyi volt kb) A többi lent. Jo lessz e nekem ez az étrend?

Ez lenne az étrendem és már tényleg meg akarok bizonyosúlni róla hogy jo e nekem:<[link] 70kg vagyok és 173-4 cm magas.A válaszokat elõre is köszönöm.

Legjobb válasz: Zöldségeket is próbálok enni minden étkezéshez vagy pótólom

A kérdező hozzászólása: Zöldségeket is próbálok enni minden étkezéshez vagy pótólom
Ha megy zöldség is és az utolsó kaja nem kenyér lenne, hanem pl sovány túró, akkor okés. Illetve a zsír az kevés neked kell kb 70g naponta, ennek fele telítetlen zsírból!

Tisztelt Doktor úr! A minap a vaginámban éreztem egy kisebb gombócot. Elég kemény és fogalmam sincs, hogy mi lehet az. Nagyon megijedtem, eddig nem volt és eléggé aggodom. Illetve miután kivettem az ujjam, fehér, darabos váladék volt rajta. Mi lehet ez? E

Tisztelt Doktor úr! A minap a vaginámban éreztem egy kisebb gombócot. Elég kemény és fogalmam sincs, hogy mi lehet az. Nagyon megijedtem, eddig nem volt és eléggé aggodom. Illetve miután kivettem az ujjam, fehér, darabos váladék volt rajta. Mi lehet ez? Előre is koszonom válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot, mert enélkül sajnos nem lehet nyilatkozni! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot, mert enélkül sajnos nem lehet nyilatkozni! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! A minap a vaginámban éreztem egy kisebb gombócot. Elég kemény és fogalmam sincs, hogy mi lehet az. Nagyon megijedtem, eddig nem volt és eléggé aggodom. Illetve miután kivettem az ujjam, fehér, darabos váladék volt rajta. Mi lehet ez? E

Tisztelt Doktor úr! A minap a vaginámban éreztem egy kisebb gombócot. Elég kemény és fogalmam sincs, hogy mi lehet az. Nagyon megijedtem, eddig nem volt és eléggé aggodom. Illetve miután kivettem az ujjam, fehér, darabos váladék volt rajta. Mi lehet ez? Előre is koszonom válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot, mert enélkül sajnos nem lehet nyilatkozni! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen javaslok egy mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot, mert enélkül sajnos nem lehet nyilatkozni! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Kezd kialakulni a felnõtt színezete.
A kérdező hozzászólása: A felnõtt szinezete mennyiben térhet el az eredeti szinezetétõl?
Vannak olyan cicafajták amelyek hófehéren születnek, majd pedig kialakul a felnõtt színezetük évek (kb. 3) alatt. Azt gondolom a te cicádban lehet valamennyi valamilyen ilyen fajta cicából, ezért kezdett el most sötétedni. Fajtacicáknál nagyon eltérhet, hófehérbõl majdnem fekete pontok is kialakulhatnak, de mivel gondolom nem ismertek a cicád felmenõi (onnan gondolom hogy azt mondod kb. 3 hós), ezt gyakorlatilag lehetetlen megmondani hogy pontosan mennyire fog változni a szín a te macsekod esetében :) Szerintem izgalmas figyelni, így meglepetés lesz hogy hogyan fog kifejlett korában kinézni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :o) Egy kicsit csalódtam, ugyanis hófehér cicát szerettem volna, nem gondoltam, hogy változik a szinezetük :)
Tudnál berakni képet a cicádról?
Nagyon gyakori az állatvilágban, hogy a kölykök és a kifejlett egyedek másképp néznek ki, más a színük. A dalmata és a sziámi kiscicák is hófehéren születnek, míg más fajták elveszik csíkjaikat, foltjaikat.

Létezik hogy ez a beágyazódás? 5 napja késik ma egy kicsit barnázok de még mindig nem jött meg. Előtte volt egy kicsi fehér folyásom. Hormon problémáról nem tudok. Pozi tesztem eddig nem volt. Tegnap néztem utoljára. Görcsöl a hasam.

Legjobb válasz: Szerintem inkább mensi lesz a barnázásból és a görcsökbõl!Ha már öt napja késik akkor beágyazódásnak meg kellett volna történnie kb.egy hete persze hogyha normálisak a ciklusaid.Egy hét múlva tesztelj újra ha nem jön meg addig ha az is nega lesz menj el nõgyogyihoz!

Szerintem inkább mensi lesz a barnázásból és a görcsökbõl!Ha már öt napja késik akkor beágyazódásnak meg kellett volna történnie kb.egy hete persze hogyha normálisak a ciklusaid.Egy hét múlva tesztelj újra ha nem jön meg addig ha az is nega lesz menj el nõgyogyihoz!
Hõmérsékletedet méred? Sok infót le lehet szûrni belõle! Drukkolok! :-)

7 hetesen eddig fehér folyásom volt, most barna. Ez baj lehet?

Ma oda voltam vizsgázni, még orvosnál nem voltam de ha minden igaz 7hetes terhes vagyok. eddig volt fehéefolyásom. s ma ilyen barna szion? volt. ez problémát jelent. mi a baj?

Legjobb válasz: szia menj el dokihoz ne húzd tovább. valakinek,pl.nekem még pár cseppes vérzésem is volt az elején. valószínûleg a stressztõl meg a rohangálástól barnásabb a folyásod. pihenj meg és ha nem kezd el fájni a hasad, meg helyreáll a folyásod akkor holnap ha bármit is észlelsz ezek közül, még ma menj orvoshoz. gratu a babához

szia menj el dokihoz ne húzd tovább. valakinek, pl.nekem még pár cseppes vérzésem is volt az elején. valószínûleg a stressztõl meg a rohangálástól barnásabb a folyásod. pihenj meg és ha nem kezd el fájni a hasad, meg helyreáll a folyásod akkor holnap ha bármit is észlelsz ezek közül, még ma menj orvoshoz. gratu a babához
Szia szerintem is menj el orvoshoz minden képp. Én is így jártam nem pihentem eleget éjjere még véreztem is de szerencsére elmult. Fekudj sokat fel a lábbal és lazíts! Drukkolok neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!