Találatok a következő kifejezésre: Eddig csak naponként (2 db)

Eddig csak két naponként szeretkeztünk a párommal, ebbe a ciklusba naponta pé környékén. Igy nagyobb az esély vagy ugyan akkora?

Legjobb válasz: Mi nem csak a pé környékén, hanem egész hónapban naponta szeretkeztünk. Rögtön elsõre terhes lettem.:-)

Mi nem csak a pé környékén, hanem egész hónapban naponta szeretkeztünk. Rögtön elsõre terhes lettem.:-)
A kérdező hozzászólása: köszi, és gratula:)
ugyan akkora.az a lényeg pé kõrnyékén legyetek egyûtt.igaz még igy sem bizti hogy õsszejõnn.

Lehet ez még terhesség? 39 éves vagyok, aug.8. -án volt meg utoljára, a ciklusaim eddig óramű pontosak voltak, 24 naponként menstruáltam. A tesztek negatívak/x-epil/, az orvoshoz szept.25. -ére van időpontom, csak borzalmas ez a bizonytalanság.

Legjobb válasz: Nem lehet h nálad ilyen hamar jött el a változó kor? Lehet azért negatívak a tesztek és a menzid mégsem jön meg. Még erre tudok babán kívül gondolni. De majd a doki biztosan okosabb mint én innen :)

Nem lehet h nálad ilyen hamar jött el a változó kor? Lehet azért negatívak a tesztek és a menzid mégsem jön meg. Még erre tudok babán kívül gondolni. De majd a doki biztosan okosabb mint én innen :)
2-3 nap múlva ismételd meg a tesztet, lehetett késõi peteérésed is. De az is lehet, hogy ebben a hónapban nem volt peteérésed, és azért nem vagy csak késõbb jelentkezik a mensi. Utalhat még hormonproblémára is a késés - sajnos nálam ez utóbbi igazolódott be. Biztosat csak doki tud mondani, kivizsgálás után :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!