Találatok a következő kifejezésre: Eddig azt itt is (10 db)

Fog.gátló szedésekor nincs peteérés és normális, ha kevesebb a vérzés. Általában a menstruációs görcsöket is csökkenti.
Te is mész majd hozzá, meg õ is megy majd házhoz, hozzád.
szia szerintem is felváltva fogtok járni egymáshoz.
A kérdező hozzászólása: de most rákérdeztem a barátnõmnél, és hozzá is kijárt végig. én örülnék neki, ha végre nem nekem kéne menni, és várakozni... :)
Hogy hol mi a szokás, azt nem tudom. Nálam úgy volt, hogy amíg terhes voltam, én jártam a védõnõhöz, szülés után pedig a védõnõ jött hozzánk. (Bár inkább ne jött volna... De ez magánvélemény.)
Nem kell várakozni, idõpontra mész. Azért kell hozzá menni, mert vizeletet vizsgál, súlyt és vérnyomást mér, szívhangot hallgat. Ehhez az eszközök pedig a "rendelõjében" vannak. Nekem 15 perc szokott lenni a találkánk és valószinûleg messzire sem kell menni, mert körzetekre van bontva, kihez tartozol.
Szia! Nekem terhesgondozásra járnom kell, ott vérnyomást, testsúlyt mérnek, szívhangot hallgatnak, és kiadják a beutalókat a vér és vizeletvizsgálatokra. De a körzetileg illetékes védõnõ minden hónapban meglátogat, a baba születése után is jönni fog.
A kérdező hozzászólása: Igen nálam is a terhesgondozáson van méricskélés. Úgy látszik mindenhol másképp.
De jó nektek lányok:) Sajnos nekem mindenhova el kell emnni, megvan a sorrend. Elõbb védõnõ, aztán tanácsadás és a többit ott mondják. Biztos mindenhol más, ugyan úgy mint hogy beengedik az apát az UH-ra vagy nem.....

35.hetes vagyok.A méhszáj vizsgálat c2110.Már napok óta elég erős görcseim vannak esténként, de napközben is, eddig gyengébbek voltak.Meddig húzhatom még ki? Úgy érzem pár nap és itt az idő.

A nyákdugó is távozott 3napja.A doki 2 hete azt mondta,hogy nem várja meg a babám a kiírt id?pontot szerinte.Akkor azt gondoltam,hogy ez hülyeség,de már nagyon úgy érzem,hogy tényleg pár nap és kibújik...

Legjobb válasz: Szia. A dokik általában tudják.... Bár ezt nem biztos, hogy a méhszáj állapotából következtette, sok mindent láthat egy doki. Az én méhszájam 36 hetesen 1111 volt, a dokim nekem is azt mondta, hogy nem húzom ki, de nem elsõsorban a méhszáj állapota volt az, ami miatt nem húztam, hanem a babám feje már nagyon lent volt és nyomta a méhszájat. Akkor a dokim azt is megmondta, hogy nagy valószínûséggel meg fog repedni a magzatburok, mert annyira ott van a kis feje érezte a kezével, hogy elõbb-utóbb megrepeszti. Valóban így is lett. 37. hétre szültem, magzatvíz szivárgással indult. A jóslófájásoknak állítólag nincs jelentõségük arra vonatkozóan, hogy mikor indul be a szülés, az meg szerintem egyéni, hogy kinek milyen erõs. Amíg nem rendszeres, addig az csak jóslófájás. Szóval a dokidra mindenképp hallgass, ha õ azt mondja, nem húzod ki, akkor biztosan van esélye ennek. De mivel még 35 hetes vagy, próbálj azért sokat pihenni, feküdni, hogy legalább a 36. hétig kihúzd. Sok boldogságot, jó babázást! 5 hónapos kislány anyukája.

Szia. A dokik általában tudják.... Bár ezt nem biztos, hogy a méhszáj állapotából következtette, sok mindent láthat egy doki. Az én méhszájam 36 hetesen 1111 volt, a dokim nekem is azt mondta, hogy nem húzom ki, de nem elsõsorban a méhszáj állapota volt az, ami miatt nem húztam, hanem a babám feje már nagyon lent volt és nyomta a méhszájat. Akkor a dokim azt is megmondta, hogy nagy valószínûséggel meg fog repedni a magzatburok, mert annyira ott van a kis feje érezte a kezével, hogy elõbb-utóbb megrepeszti. Valóban így is lett. 37. hétre szültem, magzatvíz szivárgással indult. A jóslófájásoknak állítólag nincs jelentõségük arra vonatkozóan, hogy mikor indul be a szülés, az meg szerintem egyéni, hogy kinek milyen erõs. Amíg nem rendszeres, addig az csak jóslófájás. Szóval a dokidra mindenképp hallgass, ha õ azt mondja, nem húzod ki, akkor biztosan van esélye ennek. De mivel még 35 hetes vagy, próbálj azért sokat pihenni, feküdni, hogy legalább a 36. hétig kihúzd. Sok boldogságot, jó babázást! 5 hónapos kislány anyukája.
Szerintem egy két nap és anya leszel sok boldogságot
Hát nemtudom, az orvosod tudja, hogy távozott a nyákdugó??
Nem akart felállni a csaj farka? O.o Húha...
p*csöslány forever
szerintem utazz el bangkokba a nyáron
álljunk csak megy egy kicsit a lánynak volt farka? WTF?!
"Itt volt csaj ismerõsöm csókoloztunk nem akart fel állni a farka" én nem díjaznám ha csaj ismerõsömnek fel állna
A fû
too much pornót nézel tesa
jaj most elírta és akkor mi van azért nem kell egybõl letámadni hogy az érdekes meg bla bla... a volt barátomnál is ez volt és mint kiderült a stressz miatt volt az egész. Lazulj el és nem lesz baj :)
Figyelj a mai lányok olyan egyformák, tömeggyártásban készülnek, nem is csodálom..Az ilyen plázaribik már az én farkamnak is uncsik. :D
Az nem az volt, kólás üveget tartott a combjai közt, csak behaluzta a kérdezõ
Akkor az érdekes csaj volt szerintem keress olyat amelyiknek nincs farka vagy olyat aki pasi és feláll neki de a ketöt vegyitve hanyagold
sztem vagy stressz teszi, vagy pedig már hozzászoktál az ilyenhez :) rögtön nem fog felállni, meg kell sztem hozzá a kellõ vágy a lány iránt. megvolt? :)
Lehet, hogy nem lány kéne... :D

Nem sokára itt az idő! Nagyon elkezdtem parázni. Eddig úgy gondoltam, hogy elég jól bírom a fájdalmakat, de mi lesz, ha hisztis picsa leszek, és nem fogom tudni moderálni magam, és pl: káromkodni fogok. Más is aggódik ilyen dolgok miatt?

Legjobb válasz: Szia. :-) Sztem ez mindenkinek megfordul az eszében. Én azt mondtam a páromnak,ha hisztiznék nyugodtan pofozon meg. Szerencsére jól toleráltam a dolgokat,de nagyon fájt! Mikor varrt az orvos a férjem mondta,hogy legalább 1x káromkodd már el magad. Jót nevettek rajtunk,meg mi is magunkon. 2hónapos kisfiú anyukája

Szia. :-) Sztem ez mindenkinek megfordul az eszében. Én azt mondtam a páromnak, ha hisztiznék nyugodtan pofozon meg. Szerencsére jól toleráltam a dolgokat, de nagyon fájt! Mikor varrt az orvos a férjem mondta, hogy legalább 1x káromkodd már el magad. Jót nevettek rajtunk, meg mi is magunkon. 2hónapos kisfiú anyukája
Hát szerintem eszedbe se jut majd karomkodni :D Én most még 21. hét kornyeken laza vagyok, inkabb a parom keszitem fel, hogy 165 centimhez kijon majd egy 40-50 centis baba, és õ bennt lesz, és majd szoljon rám, hogy csukjam be a szemem, és hogy tud segiteni, meg ne ijedjen meg, ha ezt meg ezt fogjak velem csinalni, hát gyorsan probalta befejezni a beszelgetest, a koldokzsinor elvagasa volt nala az utolso csepp :D de szepen lassan szoktatom, és tudom, hogyha majd oda kerulunk, és én panikolok (mert fogok), akkor o ottlesz, hogy segitsen, és ez a tudat picit megnyugtat. olvass apróbb trukkoket, hogy mik segithetik a szulest, én ugy vagyok vele, ha nem is igaz mind, lelkileg sokat segit. mellesleg.. mikor legyel hisztis picsa, ha nem szules kozben?? marmint ha egyszer az eletben az lennek, tuti akkor.. ekkor elfogadott, megengedett.. ha tudsz majd karomkodni, ha kepes leszel ra es akarsz, batran tedd meg, senki nem gondolna rosszat.
Nyugi, hozzá vannak szokva. Nekem a szülésznõ szólt, hogy ne a viselkedésemmel foglalkozzam, adjam át magam a szülésnek, és hát... aminek ki kell jönni a számon, az jöjjön ki. Jó tanács: ha laza a szád, akkor laza a hüvelyed is, ezért nehogy szorítsd a szád.
Én is azt hittem (a hülye filmek miatt), hogy majd kiakadok és szidom a párom, ehelyett hálás voltam neki, hogy velem van. Hiszti helyett két tolófájás közt elkezdtem dalolni, na ezen jót röhögtek a dokik (mert volt benn vagy egy tucat ember, mivel nem akart kibújni a baba). Az volt az egyetlen beszólásom, amikor a párom azt mondta, jöhet a következõ, hogy na, azt majd te szülöd meg. :) Nem lesz semmi gond.

Az orvosom szerint a frontok miatt lehet előbb jön a baba (38 hetes vagyok) , mert nagyon lent van a baba feje. Méhösszehúzódásaim eddig is voltak, azok nem mérvadók, én meg úgy érzem itt nem lesz semmi hetekig. Lehetséges?

Viszont csak egy újjnyira vagyok nyitva, a bels? mszáj meg zárt teljesen. Lehet hogy tényleg el?bb jön,egyszer csak hirtelen beindul?

Legjobb válasz: Persze, elképzelhetõ, hogy kihúzod a végéig. Ha rendszeres idõlözökben lesznek a fájások ( és olyan, amibe már belefájdul a derekad) akkor jön a baba. Ha szivárogni kezd a magzatvíz, kórház. Lehet, hogy a nyákdugód is több nappal elõtte kilökõdik, de lehet, hogy csak órákkal elõtte ( a nyákdugó véres- kocsonyás nyálkás valami, az zárja le a méhszájat) De most már az sem baj, ha kicsit elõbb jönne a bébi, 38. héttõl már nem számít koraszülöttnek. :)

Persze, elképzelhetõ, hogy kihúzod a végéig. Ha rendszeres idõlözökben lesznek a fájások ( és olyan, amibe már belefájdul a derekad) akkor jön a baba. Ha szivárogni kezd a magzatvíz, kórház. Lehet, hogy a nyákdugód is több nappal elõtte kilökõdik, de lehet, hogy csak órákkal elõtte ( a nyákdugó véres- kocsonyás nyálkás valami, az zárja le a méhszájat) De most már az sem baj, ha kicsit elõbb jönne a bébi, 38. héttõl már nem számít koraszülöttnek. :)

Az egyetemektől miért nem egységesen ugyanolyan arányban vonják ki a pénzt? És miért kapnak az egyházi egyetemek többet? (itt utalva arra, hogy a rektor mondta az egyházi diákoknak ne tüntessenek, mert ők úgy is többet fognak kapni mint eddig)

http://eduline.hu/felsooktatas/2013/2/5/Itt_a_lista_ennyi_pe.. Pl a Széchenyi István Egyetem idén 386 900 ezer forintos elvonást kapott, míg a Pannon Egyetem 1 244 889 ezer forintost és így kevesebbet is kap mint az els?. Vagy az Óbudai Egyetem még növelést is kap. Van akinél 30-40-is elvonás volt és van akinél meg csak 5-6%. S?t van aki kapott. Arról nem is beszélve, hogy az egyháziak többet kapnak.

Legjobb válasz: Azért, mert a KDNP a másik kormánypárt.

Azért, mert a KDNP a másik kormánypárt.
Ez volt az ára hogy évek óta a miséken hol burkoltan, hol nyíltabban arra buzdítottak, hova kell szavazni. Ezért kormánypárt a KDNP és ezért kapták meg az egyház számára fontos pozíciókat.
Nem csak egyetemeknél, legutóbbi balhék a klérus kezére játszott iskolák okán volt, kirúgott személyzettel, meg kötelezõ hittannal, stb. De kapásból több fejpénzt kapnak középiskoláik is.

Milyen telefont ajánlanátok nekem? Eddig a Sony ericsson xperia x10 minire gondoltam de nem is tudom bár az omnia II sem piskóta de ha már itt tartunk ajánljatok ti valamit mindenki véleménye számít

Tapasztalatok? Melyik éri meg?? kösziíííí ;)

Legjobb válasz: Figy egy valami jegyez meg iPhone-t semmiképpen ne vegyél nem éri meg, fõleg négyet, rakás szar az egész, markodba szorítod nincs térerõ, a kamera beltéren sárga lesz lámpa mellet a kijelzõ sarka pedig szintén sárga, nehogy vegyél ilyet. Viszont az iPhone nagy vetély társa a Samsung Galaxy S egész jó, nekem nagyon tetszik, és okos :) és "csak 135k az iPhone 4 395k val szemben. De ott van még a rengeteg HTC ami szintén nagyon jó.(pl.:Desire)

Figy egy valami jegyez meg iPhone-t semmiképpen ne vegyél nem éri meg, fõleg négyet, rakás szar az egész, markodba szorítod nincs térerõ, a kamera beltéren sárga lesz lámpa mellet a kijelzõ sarka pedig szintén sárga, nehogy vegyél ilyet. Viszont az iPhone nagy vetély társa a Samsung Galaxy S egész jó, nekem nagyon tetszik, és okos :) és "csak 135k az iPhone 4 395k val szemben. De ott van még a rengeteg HTC ami szintén nagyon jó.(pl.:Desire)
Omnia HD, HTC Google Nexus One(bár ez egy picit drágább), Samsung Wave.
én novemberben váltottam, Allianzos lettem és már megjött.
Jó lesz, ha utánajársz, mert csak jan.31-ig érvényes a biztosításod!
Az allianztól nekem is megjött.
Még december végén megjött, be is fizettem, mert szeretek nyugodtan autózni.
Mi egész évre befizettük és megjött már az Alianztól.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Genertel-es is van aki már megkapta?
A kérdező hozzászólása: SENKI????
A kérdező hozzászólása: Mondja már még valaki hogy õ sem kapott csekket!!!
Ha generteles vagy, lépj be az ügyfélszámoddal a honlapukon (regisztrálni kell) ott látod a szerzõdésed státuszát. Nem lehet, hogy nem csekkesen kötötted, hanem utalással? Ha nem jön január 31-ig csekk akkor a hónap vége elõtt utad át nekik az 1 negyedévet, a közleménybe az ajánlatszámot és a rendszámot írd be.

A Pg53mal csináltam eddig a peteérés ellenőrzést és nekem itt azt írták jó páran, hogy ha 2 napnál tovább páfrányos, akkor örüljek! Én heppy is voltam és mindenki a családban, hogy 7 év után végre. Most meg olvasom, hogy 6 napig páfrányos lehet?

Most olvastam a mai kérdéseket válaszokat és észrevettem, hogy v. Ki ugyanarra volt kiváncsi, mint Én és mégis más választ kapott. Teljesen! Akkor most mi is az igaz?

Legjobb válasz: a mikroszkóp nem a terhesség megállapítására való.jobb ha nem éled bele magad...

a mikroszkóp nem a terhesség megállapítására való.jobb ha nem éled bele magad...
A PG53 sem "szentírás"! Ezalatt azt értem, hogy lehet 2hétig is páfrányos, és mégis megjön, vagy nem is páfrányos, és mégis terhes az illetõ! Szóval ne vonj le semmilyen következtetést egyelõre! Várj vasárnapig, s ha nem jön meg, tesztelj hétfõn reggel! Kiváncsiságból nézd a mikroszkópot is, de ne éld bele magad még semmibe! Kívánom, hogy sikerüljön a baba! :)
Nekem sosem volt páfrányos a PG/53. Azt hittem, megint csak "üres" menstruációim vannak. A megvétel után nyolc héttel kiderült, hogy terhes vagyok. Amikor megvettem, már bennem volt a baba, így sosem mutatott páfrányos képet! :) )
A kérdező hozzászólása: Ha terhes valaki, akkor a szülés végig páfrányos vagy nem???Eddig ezt írák a többiek.
Ez sem mindenkinél igaz! Van, akinek tényleg páfrányos marad, viszont van, akinél nem. Szóval ne alapozz a mikroszkópra! Várd meg a mensid, s ha késik, tesztelj! Addig türelem! Nincs 100%-os módszer, amivel jóval a várt mensi elõtt meg lehetne állapítani biztosra, hogy sikerült-e a baba. Szorítok neked, hogy sikerüljön, viszont ne keseredj el, ha most mégsem jött össze!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!