Találatok a következő kifejezésre: Eddig azt itt (50 db)

Vannak itt olyan 30-con túli emberek, akik úgy gondolják, hogy nem úgy alakult eddig az életük ahogy szerették volna?

Legjobb válasz: Ha valaki 30-on túl itt van és válaszol is erre, nos akkor a válasz önmagát adja.

Ha valaki 30-on túl itt van és válaszol is erre, nos akkor a válasz önmagát adja.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor te ilyen vagy?

Miért mondják azt itt, hogy aki eddig csak elutasítást kapott a lányoktól, hogy kezd el gyúrni, légy barátságosabb, öltözz jobban és majd a lányok fognak megtalálni?

Mert én ilyen dologról ritkán hallok. Hiába kezdett gyúrni, jobban öltözni, valahogy mégis továbbra is elutasítást kapott mindig ezek után is. Pedig kedvesebb is lett. Persze lehet sokaknak bejön ez a tanács, de úgy veszem észre, hogy legtöbbször nem.

Legjobb válasz: Ja meg járj fodrászhoz minden nap...

Hat adtol is fugg hogy mien a pofad ( arcod) mert ha egy feresikerult szerencsetlen arcod van; mar megbocsass...Akor nm csodalhatod h nm szeretnek a lanyok...
A kérdező hozzászólása: Vegyek fel hitelt egy autóra, hogy lássák van pénzem? Nem szívesen tenném.
Ha az arcod ronda, meg vagy lõve, legfeljebb pénzzel tudod kompenzálni.
szûz vagy? lemész egy buliba izompólóban, iszogatsz gyümölcslevet és várod amíg rád mászik egy. semmi több nem kell.
A kérdező hozzászólása: Kérem szépen, igen elutasítanak. Pedig ehhez még jól is öltözöm. Az arcom ronda, de szerintem teljes mértékben ezzel megpróbáltam, illetve humorral kompenzálni. Nem nagyon sikerül. Kicsit el vagyok kenõdve.
Azt ne mondjad, hogy ezzel mindig elutasítanak! Sz__rabbul nézek ki és nem szoktak. Túl jó nõkre hajtasz?
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/130128/602781_472982282761759_72..
Tegyél már fel magadról egy képet, akkor talán meg tudjuk mondani mi a baj veled!
A kérdező hozzászólása: Pedig próbálok kedves lenni velük, de ha nem tetszem, akkor hiába vagyok kedves, nem törõdnek velem. Érthetetlen.
a kedvesség hiba. az félrevezetés volt
Ha roma ratyi vagy az a legjobb de ha simán ratyi akkor is jó leszel már.
felesleges. nem kell pénz.
az arcodról rakj fel képet [email protected] :DD ha azzal van a baj, és nem a testeddel, akkor talán arról kéne látnunk képet....amúgy kinézetre már közel állsz a kopasz kigyúrt állatokhoz, csak kopasznak kéne lenned....amúgy általában aki ilyen kigyúrt az üresfejû is....szóval lehet egy kicsit segíteni kéne az intelligenciádon, képzettségeden, olvasni pár könyvet, szókincset bõvíteni, stb. Lehet a beszédstílusod a baj....
13:22-es vagyok Tudod azért azt én sem írtam hogy a nõk szakértõje lennék... :D Attól tartok amiket kérdezel azok örök talányok maradnak (tudniillik mire megkapod a választ addigra már megõszülsz :D)
10/8-as vagy külsõre. a végzettséged 10/10 jó partivá tesz. valljad be, csak modell nõkre hajtasz. átlagos nõknél teljesen jó vagy, csak õk nem kellenek neked.
Kérdezõvel teljes mértékben egyetértek, mindig ez történik amit õ leírt velem is.
A kérdező hozzászólása: Lehet kedves utolsó, de ha ez így van, akkor miért van az, hogy szinte összes díszpasinak van barátnõje, a kedves és értelmes, érzelmes és nõk nyelvén tudó kommunikatív átlagos vagy silányabb külsejû pasinak meg vért kell izzadnia egy lányért. Lehet igaz amit te mondasz, de akkor meg nem értem, hogy miért van az szinte mindig így, amit én írok le.
"Miért mondják azt itt, hogy aki eddig csak elutasítást kapott a lányoktól, hogy kezd el gyúrni, légy barátságosabb, öltözz jobban és majd a lányok fognak megtalálni?" Én elmondom a véleményemet de nem valószínû hogy sokan egyetértenek majd vele.. na mindegy legfeljebb majd okkulok a hibáimból. Szóval szerintem ahhoz hogy felkeltsd a nõ érdeklõdését mindössze annyi kell hogy megtanulj kommunikálni az õ nyelvén (értem ezalatt hogy bármi amit teszel vagy mondasz megértést szül az õ fejében) az pedig hogy barátságos vagy meg hogy jól nézel ki mondhatni puszta máz illetve esztétikai inger, ha úgy viselkedsz mint egy hülye akkor ezeket megette a fene mert viszi a megjelenésed kezdeti varázsait is. Tehát úgy gondolom a nõt sokkal inkább mentálisan lehet jobban megfogni mint külsõvel, de jár erre bármilyen nõnemû egyed aki nem ért ezzel egyet az nyugodtan korrigáljon :) Remélem érthetõnek sikerült a monológom. 22f
A kérdező hozzászólása: Járok mesterképzésre, de 90% aki oda jár szombatonként levelezõre, az 40 feletti. Mind házasok. Nem az én korosztályom, nem akarok velük ismerkedni.
túl magasra teszed a lécet
hoppá, bocsi, csak most látom mit írtál az egyetemrõl
semmiképp ne akarj kopasz agreszzív állat lenni, vagy autóval menõzni. ha normális lánnyal szeretnél összejönni, nekik ez nem jön be. nem igazán értem én sem mi lehet a baj, a magasságod, tested, öltözködésed a leírtak és a kép alapján jó, és hülsének/parasztnak sem tûnsz az írásod alapján...az arcoddal meg nem hinném hogy olyan nagy baj lenne. szóval lehet, hogy túl görcsösen próbálkozol, vagy nem jó helyen nem jó lányokkal :/ jársz/fogsz menni egyetemre? szerintem ott sokkal jobban lehet ismetkedni, méghozzá hasonó emberekkel
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok üresfejû. Tanár vagyok. Szakvizsgázott. Nem bölcsész szakon végeztem. Kopasz sem vagyok. Szókincsem van, de annyira nem tudok megnyílni a lányok elõtt. Képet arról nem rakok fel, az megmarad nekem.
A kérdező hozzászólása: Ha küldök a testalkatomról egy képet a csajoknak, akkor mondják, hogy sok munka volt vele, jól sikerült. De mindig kérnek a fejemrõl is képet, azt nem szoktam küldeni, csak a hajamról. Az is jó szokott lenni, de ha a fejemrõl nem küldök, akkor már nem is írnak többet vissza, mintha más nem is létezni nekik, csak a fejszerkezet, vagy mi az. Érthetetlen. Pedig nem rohad a fogam, az is ápolt. Persze aránytalan a fejem, de ami rajta van az nem rossz, mégsem tetszik nekik.
A kérdező hozzászólása: A ratyi az roma?
Ha neked azok a r*bis csajok jönnek be, akik a kopasz erõszakos palikra buknak, akkor hajrá! :) Nem hiszem, hogy a lányokkal lenne probléma, ha ilyen csajokat keresel. Tisztelet a kivételnek, de én még normális lányt nem láttam ilyen kigyúrt kopasz pasival (de biztos vagy ilyen is :) )
kedves 5-ös, és mégis ezt hogyan vigye végbe az illetõ, ha nem volt még ilyen téren tapasztalata?Na erre válaszolj.Mert itt egy ellentmondás kerekedett, hiszen olyan dolgot elvárni valakitõl, akinek még nincs tapasztalata benne.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok mélabús, sokat mosolygok.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint a beszéden van a 80% ban a hangsúly és nem is a külsõn, a sportosságon, öltözéken, hajon stb? Hanem, hogyan viselkedik a nõk társaságában? De ezen hogyan lehet változtatni ha alapból nem is akarnak veled beszélgetni, tehát hogyan tudod velük a kommunikációt fejleszteni, ha ezen van a fõ hangsúly?
Ha folyamatosan mélabús vagy sosem mosolyogsz akkor nem fog hozzád senki közeledni.
A kérdező hozzászólása: Én még ezen kívül le is fogytam, majd sportoltam. Lett egy megfelelõ testalkatom. Mégis ha odamegyek egy lányhoz kedves beszéddel, akkor nem néz a szemembe (pedig jó a hajam is, parfüm stb) és látom rajta a nem tetszést. Nem értem. Rengeteg ilyen eset volt.
Amiket leírtál csak javít valamit a helyzeten de nem oldja meg. De látatlanba nehéz tanácsot adni.
nem. az külsõség. arra gondold, hogyan viselkedik lányok társaságban. Pl. ha hozzá szól egy lány nem pisili össsze magát, hanem egy jót beszélgetnek.
A kérdező hozzászólása: Milyen stílus? Ha jó haja van, vagyis trendi meg megfelelõen öltözik akkor elvileg jó stílusa van nem?
mert a kisugárzás és a stílus a lényeg !
Pontosan így van ahogy leírtad, ezek a nagy részénél úgysem használnak, csak néha pár szerencsésnek bejött és õk kezdték el ezt gondolom terjeszteni.Én mindig is jól öltöztem, voltam gyúrni is, de semmi értelme nem volt.Nem változott semmi sem.
ideje elkezdeni. úgy ! gyakorlás teszi a mestert. besül. fogja magát tovább áll ennyi.
Annak használnak ezek a dolgok, akinek csak a testalkatával v az öltözködésével van baj. Akit azért utasít el minden lány, mert alacsony v az arca csúnya, az viszont nem tud mit tenni, max az segíthet rajta, ha meggazdagodik.
Most a ratyiknak van keletje úgyhogy itt a te idõd kérdezõ.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok kopasz, de ha az kell, nullással minden nap lecsapom a hajam és dühöngeni fogok. Ha annak van keletje.
jesszusom......de idióta vagy. igen, én egész életemben csak kopasz kigyúrt állatokkal voltam együtt!!!! mekkora ret.ardált vagy..... ha magadtól nem jössz rá a lényegre, hogyan kell csajozni, akkor azt [email protected] könyvbõl kell tanulni a csajozást, hanem ösztönbõl. vagy legyél meleg.... L
Te most a kopaszok klubját képviseled itt sunyiban kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: De valahogy az izmos, erõszakos, kopasz emberekre tapadnak a nõk. Hogy csinálják? jól dumálnak, vagy félelembõl vannak velük? Legyen én is kopasz és erõszakos?
Szerezz egy lány havert, akit bírsz meg jóban tudsz lenni vele, és akkor ha sokat vagytok együtt akkor megkérheted h mutasson be valamelyik barátnõjének, de egy idõ után magától is ismersz meg abból a társaságból embereket. Õk könnyebben szóba állnak majd veled.
Ha valóban 3-4 körül vagy külsõre, akkor már csak a nagyon ocsmány lányoknál lehet esélyed, náluk is csak addig, amíg nem találnak nálad jóképûbbet.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok jóképû, de olyan ronda sem. Olyan 10 per 3 vagy 4. De alacsony sem, 176 cm.
Moss kezet vizelés után, evés közben nem beszélünk, nem túrjuk az orrunk hányszor mondjam el kisfiam.
A kérdező hozzászólása: Ez mondjuk olyan, hogy szinte minden munkaadó min 3 éves munkatapasztalatot elvár, de ha valaki még nem dolgozott, azt hol tudja megszerezni? Megveszi a piacon? Vagy sok pasitól elvárják, hogy legyen rögtön lepedõ akrobata, de hogyan ha még nem volt nõvel?
A kérdező hozzászólása: Ja meg járj fodrászhoz minden nap...


Te is mész majd hozzá, meg õ is megy majd házhoz, hozzád.
szia szerintem is felváltva fogtok járni egymáshoz.
A kérdező hozzászólása: de most rákérdeztem a barátnõmnél, és hozzá is kijárt végig. én örülnék neki, ha végre nem nekem kéne menni, és várakozni... :)
Hogy hol mi a szokás, azt nem tudom. Nálam úgy volt, hogy amíg terhes voltam, én jártam a védõnõhöz, szülés után pedig a védõnõ jött hozzánk. (Bár inkább ne jött volna... De ez magánvélemény.)
Nem kell várakozni, idõpontra mész. Azért kell hozzá menni, mert vizeletet vizsgál, súlyt és vérnyomást mér, szívhangot hallgat. Ehhez az eszközök pedig a "rendelõjében" vannak. Nekem 15 perc szokott lenni a találkánk és valószinûleg messzire sem kell menni, mert körzetekre van bontva, kihez tartozol.
Szia! Nekem terhesgondozásra járnom kell, ott vérnyomást, testsúlyt mérnek, szívhangot hallgatnak, és kiadják a beutalókat a vér és vizeletvizsgálatokra. De a körzetileg illetékes védõnõ minden hónapban meglátogat, a baba születése után is jönni fog.
A kérdező hozzászólása: Igen nálam is a terhesgondozáson van méricskélés. Úgy látszik mindenhol másképp.
De jó nektek lányok:) Sajnos nekem mindenhova el kell emnni, megvan a sorrend. Elõbb védõnõ, aztán tanácsadás és a többit ott mondják. Biztos mindenhol más, ugyan úgy mint hogy beengedik az apát az UH-ra vagy nem.....
Lemaradt m
Én is hasonlóan vagyok, mint Te.A lányomnál kaptam EDA-t de nem éreztem igazán, hogy hatott volna, bár nem tudom milyen lett volna nélküle de most a másodikkal azt hiszem nem fogok kérni.Pont azért mert miután kaptam, akkor sem változtak a fájások, éreztem a kitolást is és a varrást.Szerintem nem lenne sokkal rosszabb nélküle sem.Persze ez majd ott eldõl, hogy most mennyivel lesz esetleg rosszabb vagy akkor mit fogok érezni. De szerintem anélkül is menni fog!És biztos Neked is!:-) 32 hetes km
Én ind3 -at anélkül szültem! Minden fájdalmat megér, 1000* újbból csinálnám ugyanigy!!
Nem értem, ha a LEDA mellett fájt, akkor miért szeretnél anélkül szülni? Én mind a két gyermekemet LEDÁval szültem, és így is fájt.
Nekem eszem ágában sincs EDA nélkül szülni, hacsak olyan szerencsém van, hogy alig fáj vagy nagyon gyorsan halad a dolog másodjára! Semmilyen mellékhatás nem volt elõször, tökéletesen hatott, bízom benne ez most sem lenne másképp. És abban is bízom, hogyha úgy fáj a második is mint az elsõ, akkor hamarabb beadják, nem csak akkor amikor már az ájulás határán vagyok!
A kérdező hozzászólása: Igazából csak gondolkozom ezen, talán az injekciótól félek hogy szövõdmények lépnek majd fel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Az EDA a legnagyszerûbb dolog a világon! Én tényleg nem tudom hogy szültem volna meg nélküle. Amúgy én sem akartam, de annyira k...-ra fájt, hogy aztán kértem, szóval szerintem ezt nem feltétlen kell elõre eldönteni.
Nálunk nem adnak. Hiába kérsz, ez van. Én mind a kettõt anélkül szültem, az elsõ eléggé fájt, a második viszont ahhoz képest semmi sem volt. Ha kicsi a korkülönbség a kettõ közt, akkor kevésbé fáj, állítólag.

Itt olvasom, hogy az EDA mennyit segít, de én nem mertem kérni, félek tőle. Le lehet győzni ezt a félelmet? Tényleg ennyivel könnyebb vele?

én az első babával 24 órát vajúdtam, ebből kb. 10 órát perces fájásokkal itthon, mert 2x hazaküldtek a kórházból és nem mertem bemenni még 1x feleslegesen, aztán mikor elfolyt a magzatvíz mentem. De amikor érzéstelenítőt kértem csak 1 szurit kaptam a combomba, ami nem igazán segített... 18hkm

Legjobb válasz: Tényleg sokat segít és nem kell tõle félni! Nem is érezni, amikor beadják. Én nagyon nagyon féltem tõle, jobban, mint a szüléstõl. Aztán, mikor már nem bírtam a fájásokat (4 percesekkel kezdtem, amikbõl gyorsan 1 percesek lettek, de nem tágultam), könyörögtem, hogy nyomják belém az EDA-t. Iszonyatosan fáradt voltam már. Az volt a legrosszabb, hogy nem lehetett megmozdulni, amíg berakták és ez 1 perces fájásoknál nem könnyû. De a beadás után pár perccel már vidám voltam és iszonyatosan megkönnyebbültem! És megindult szépen a tágulás is, így megúsztam a császárt!!!!! Szuper volt! Most a második babámat várom, tuti, hogy újra kérni fogom!

Tényleg sokat segít és nem kell tõle félni! Nem is érezni, amikor beadják. Én nagyon nagyon féltem tõle, jobban, mint a szüléstõl. Aztán, mikor már nem bírtam a fájásokat (4 percesekkel kezdtem, amikbõl gyorsan 1 percesek lettek, de nem tágultam), könyörögtem, hogy nyomják belém az EDA-t. Iszonyatosan fáradt voltam már. Az volt a legrosszabb, hogy nem lehetett megmozdulni, amíg berakták és ez 1 perces fájásoknál nem könnyû. De a beadás után pár perccel már vidám voltam és iszonyatosan megkönnyebbültem! És megindult szépen a tágulás is, így megúsztam a császárt!!!!! Szuper volt! Most a második babámat várom, tuti, hogy újra kérni fogom!
Szia! Nekem volt már spinálisom( elsõ baba császár) és a másodiknál Edám is. Annyira nagy fájásaim voltak már hogy nagyon nagy megkönnyebülés volt, hogy beadták!! Nem volt fájdalmas inkább csak kellemetlen. Nekem is voltak alatta nagy fájásaim, olyankor szóltam, vártunk aztán folytatta.Megdicsértek, hogy fegyelmezetten tûrtem :-) Az eda után jó lett és ráadásul nekem segitett a tágulásban is.Ne félj tõlle, segit :-)
Én rettegtem az EDA-tól. Olyan könnyen és gyorsan megszültem, hogy már nem is kaphattam volna. A természet elintézett mindent:) .
Én az elsõ szülésnél kértem, akkor nagyon hosszan vajúdtam. Annyira fájt már (2 perces fájások) és még se nyílt a méhszáj, hogy kértem valami fájdalomcsillapítást, és azt adták. Szuper volt, tudtam végre pihenni, bekötöttek infúzióban oxitocynt így végre a méhszáj is nyílt, de nem fájt. Kitolásra pont kiment (1, 5-2 óráig hat egy adag), azt már éreztem. Nekem annyira fájt már a vajúdás (10 óra) hogy arra nem is emlékszem, hogy fáj e az EDA bekötése, de szerintem nem :) Viszont a 2. 3. szülésem már nem volt ennyire hosszú, ott nem is kértem fájdalomcsillapítást, szerintem te is számíthatsz arra, hogy a többedik szülés gyorsabb lesz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat és a bíztatást. Remélem gyorsabban jön a világra a kislegény... :) Most van fogadott dokim, a kicsi lányomnál nem volt, remélem ezzel is könnyebb lesz, talán nem fognak hazaküldeni...

Van olyan kismama itt rajtam kívül, akinek kifejezetten nagyon fájt az EDA beadása?

Mindenhol azt olvastam, hogy ezt nem lehet érezni, hát én majd leugrottam az asztalról. Tudom, hogy nem lenne szabad, hogy fájjon, de nekem mégis nagyon nagyon fájt. Most várom a második babaám, és tartok t?le, hogy megint ilyen lesz.

Legjobb válasz: nagyon nem fajt, de azert rossz erzes volt. vegulis nem muszaj az eda, de sztem a szulesi fajdalmaknal megis szazszor jobb :):)

nagyon nem fajt, de azert rossz erzes volt. vegulis nem muszaj az eda, de sztem a szulesi fajdalmaknal megis szazszor jobb :) :)
A kérdező hozzászólása: nekem császárhoz adták, és adnák most is.
Eghgyáltalán nem fájt, a másodikat nem is éreztem. másodszor a nõdokim adta be8elsõ szülésnél anesztes9 és a nõgyógyászom sokkal jobban csinálta.
De bizony, hogy fájt! Nagyon-nagyon! Fõleg, hogy 6-szor szúrták a gerincemet miközben 2-3 perces fájásaim voltak... Pedig nagyon tapasztalt orvos szúrta, de nálam jópárszor nem sikerült jó helyre találnia... :-(((
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nekem az egész jobb oldalam fájt a beadás közben, a kézfejemtõl a lábamig, a hátamról nem is beszélve. Kicsit tartok most is tõle.... .-) Szegény utolsó, akkor tudod mirõl beszélek.
Ugyanaz!!
Én Angliában élek. Mikor hazalátogattam Magyarországra hosszabb idõre, lányomnak nem tudtam elegendõ tápszert vinni. Így kerestem ott egy másikat és úgy kezdtem el neki adni, hogy egy kicsit ebbõl, egy kicsit a régibõl. És egyre jobban elfogyott az angol, aztán áttért a magyarra. Mire visszajöttünk, már nem is kért tápszert. De szerintem hasonlóan csinálhatnád.

Most mi ez az Animyus vagy mi az Assasin Creed 4 ben, eddig én ugy tudtam, hogy ez egy sima régidõben játszódó játék, de ma ellkeztem játszani és van benne valami modern IT cég és azon kersztül lehet belemenni játékba és ez is a játék része?

Tehát ez most mi? Minek van ez benne és miért?

Legjobb válasz: Kiváló ötlet egy sorozatot a negyedik (mindent összevetve már sokadik...) résznél kezdeni egy sorozatot. Mondjuk minden szükséges infót elmondanak az elején, csak figyelni kéne..

Kiváló ötlet egy sorozatot a negyedik (mindent összevetve már sokadik...) résznél kezdeni egy sorozatot. Mondjuk minden szükséges infót elmondanak az elején, csak figyelni kéne..

Az egyetemektől miért nem egységesen ugyanolyan arányban vonják ki a pénzt? És miért kapnak az egyházi egyetemek többet? (itt utalva arra, hogy a rektor mondta az egyházi diákoknak ne tüntessenek, mert ők úgy is többet fognak kapni mint eddig)

http://eduline.hu/felsooktatas/2013/2/5/Itt_a_lista_ennyi_pe.. Pl a Széchenyi István Egyetem idén 386 900 ezer forintos elvonást kapott, míg a Pannon Egyetem 1 244 889 ezer forintost és így kevesebbet is kap mint az els?. Vagy az Óbudai Egyetem még növelést is kap. Van akinél 30-40-is elvonás volt és van akinél meg csak 5-6%. S?t van aki kapott. Arról nem is beszélve, hogy az egyháziak többet kapnak.

Legjobb válasz: Azért, mert a KDNP a másik kormánypárt.

Azért, mert a KDNP a másik kormánypárt.
Ez volt az ára hogy évek óta a miséken hol burkoltan, hol nyíltabban arra buzdítottak, hova kell szavazni. Ezért kormánypárt a KDNP és ezért kapták meg az egyház számára fontos pozíciókat.
Nem csak egyetemeknél, legutóbbi balhék a klérus kezére játszott iskolák okán volt, kirúgott személyzettel, meg kötelezõ hittannal, stb. De kapásból több fejpénzt kapnak középiskoláik is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!