Találatok a következő kifejezésre: Eddig az szerint mindig egy (5 db)

Eddig az ultrahang szerint mindig egy héttel "le voltam maradva" a vérzéskimaradáshoz képest. Hogy is van ez? Mi alapján számol az UH?

Mikor elmentem a 12 hetes uh-ra akkor elvileg az uh szerint 12 amúgy 13 hetes voltam.De a leleten 13 hét szerepelt az uh szerint is. Utólértem magam.

Legjobb válasz: Nyugi!Ez azt jelenti,hogy nem a ciklus közepén volt peteérésed,hanem a végén.Nekem is késésem van...Az UH baba mérete alapján számol.

Nyugi!Ez azt jelenti, hogy nem a ciklus közepén volt peteérésed, hanem a végén.Nekem is késésem van...Az UH baba mérete alapján számol.
én is így vagyok, egy héttel lemaradva a menst. képest. az uh a baba mérete alapján számol, de a doki szerint ez sem pontos, mert attól függ, hogy éppen nyújtózkodott-e, vagy összehúzta-e magát abban a pillanatban, amikor mérték...
En is igy jartam, 5 hetesen mentem el eloszor, es 5 hettel kesobb "csak" 9 hetes volt a baba, ezt az orvos a baba meretebol allapitotta meg.Azert mert nem a ciklus kozepen fogant vszinu, es nekem a mensim is elegge ossze-vissza jott meg mostanaban. Boldog babavarast

Kisfiam 8 hónapos, eddig jól aludt éjszaka, azonban az utóbbi egy hétben minden este éjféltől felkel másfél óránként. Hol szomjas, hol meg szerintem felriad. Mi lehet vajon az oka? A doki szerint fogzás miatt van.

Legjobb válasz: Én is a fogára tippelek! Az én kisfiam most lesz 1 éves, az éjszakát még sosem aludta át, egyszer mindíg felébred enni. De amikor jön a foga, mint most is akkor 2-3-szor is felébred, de akkor nem éhes, csak felveszem, megnyugszik és alszik is vissza. Türelem, és kitartás! 2 gyerek anyukája

Én is a fogára tippelek! Az én kisfiam most lesz 1 éves, az éjszakát még sosem aludta át, egyszer mindíg felébred enni. De amikor jön a foga, mint most is akkor 2-3-szor is felébred, de akkor nem éhes, csak felveszem, megnyugszik és alszik is vissza. Türelem, és kitartás! 2 gyerek anyukája
Az én fiam 7 hónapos, és õ is felkel, nem sír, csak nézeget, játszik, beszélget, nem éhes, nem szomjas, biztos a foga miatt, néha nyöszörög, és van, hogy csak köztünk alszik vissza, sehogy máshogy.Szerintem megviseli õket.Nem tudsz mit csinálni, próbáld elringatni, simogatni, talán visszaalszik.Kitartás.

34 hetes babám eddig minden uh szerint fejvégű volt. Akkor miért nyomkodja ki magát ilyen furán? Olyan a hasam, hogy jobb és bal oldalt is van egy-egy jó nagy kerek dudor. Az egyik a feje másik a feneke lenne?

Ha fejvég? akkor miért áll ilyen furcsán? Ugye nem fog átfordulni farfekvésesbe? És normális hogy nagyon sokat nyomkodja kifele magát? meg sokszor a végtagjait is, csak nem tudom melyik a keze melyik a lába. És eléggé félek, hogy a sok tekerg?zésben magára csavarja a köldökzsinórt és netalán nem lesz jó a keringés. Azt honnan venném észre? legközelebb csak 38 hetesen lesz uh. Bocsi a sok kérdésért, de ez most mind eszembe jutott. Nagyon aggódom mert els? baba és nagyon várjuk, régóta.

Legjobb válasz: Szerintem ne aggódj! Az enyém is ugyanezt csinálja,sokat van szinte visszintesen. Én is csodálkozom, hogy még enni helye van Az áramlásnak kell jónak lennie, ha tudsz napközben is feküdj le ez állítólag noveli a méhlepény áteresztõ képességét. Jó babavárást!!

Szerintem ne aggódj! Az enyém is ugyanezt csinálja, sokat van szinte visszintesen. Én is csodálkozom, hogy még enni helye van Az áramlásnak kell jónak lennie, ha tudsz napközben is feküdj le ez állítólag noveli a méhlepény áteresztõ képességét. Jó babavárást!!

Mi lehet a gond? Túl vagyok egy clostis "kúrán", minden rendben volt az ultrahang szerint, volt peteérésem is! Múlt hét hétfőn kellett volna megjönnie, de még eddig semmi! Terhes nem lehetek tuti, mert még nem próbálkoztunk élesbe!

Legjobb válasz: ha beavatkoznak a szervezet mûködésébe, megváltozhat a sziklus hossza. azt viszont nem értem miért csináltál végig egy clost kúrát, ha nem próbáélkoztok élesbe????

ha beavatkoznak a szervezet mûködésébe, megváltozhat a sziklus hossza. azt viszont nem értem miért csináltál végig egy clost kúrát, ha nem próbáélkoztok élesbe????
Nekem is az elsõ clostis hónapba 11 nap késéssel jött meg, a második hónapba már csak 4napot késett.
A kérdező hozzászólása: Akkor egy picit megnyugodtam, még türelmesen várok...! Azért nem próbálkoztunk még élesbe, mert arra volt kiváncsi a doki, hogy van e peteérésem, mert a fog.gátló abbahagyása után hónapokig kimaradt a havi...!

Szerintetek gáz, ha tudomásom szerint eddig csak egy lánynak tetszettem, mert a többi lány mindig rondának nevez folyton? Hazudjam azt, hogy már több lánynak is bejöttem ezentúl inkább?

Tényleg durva, de minden lány rondának nevez, úgyhogy már kedvem sincs ismerkedni, félek is a lányoktól, mert nem csak úgy elutasítottak, sokszor durván a lelkembe is gázoltak, pedig csak annyi a bûnöm, hogy nem vagyok ilyen szépséges páwa, kkslányos fejû, tökéeltes szépségû fiúcska, hanem erõteljes orrom miatt, inkább fiús, ronda kinézetem van, semmi vonzó nincs bennem, de ennek ellenére egyszer egy lány odahívott magukhoz, mert bejöttem a baártnõjének elsõ látás után. De sajnos azóta sem történt semmi jó velem a lányok terén, sõt...

Legjobb válasz: Mindenki jó valamire, ha más nem elrettentõ példának.

Mindenki jó valamire, ha más nem elrettentõ példának.
Egyáltalán nem gáz. Amúgy nem is olyan nagy móka, ha van barátnõd vagy sincs. Vannak elõnyei és hátrányai és sokszor nem éri meg ezekért szenvedni. Persze elhiszem, hogy szar érzés. Mondhatnám azt is, hogy sportolj vagy öltözködj úgy, próbálj meg a dumáddal hódolni, de ezekre már bizonyára te is gondoltál vagy meg is vannak. A lényeg, hogy ne csüggedj! Tanulj, menj el egyetemre, keress egy rakat pénzt és utazd be a világot! Szerintem az sokkal jobb:)
Az elõzõ kommentelõt osztom én is. Menj sportolni, járj klubbokba(harcmûvészet, kardvívás, tenisz, kosár, kézilabda stb stb) Rengeteg lehetõség van az életben kapcsolatszerzésre. Ne hagyd ki! :D Csak add át magad valamiféle hobbinak, aztán a többi jönni fog magától :D
Hány éves vagy? Am tini korban a lányok elléggé taplók tudnak lenni, ne vedd a szívedre. Én is, és te is tudod, hogy van valaki, aki csak a te számodra lett teremtve, s úgy fog szeretni, ahogy vagy. Bár te tisztában vagy a hibáiddal, õ velük együtt el fog fogadni téged. Nem kell már most aggódnod, lesz még szép és lesz még nyár!! :) L
Ne aggódj, tesó! Hasonló cipõben jártam! Van valaki neked is! :) Egyébként én sem vagyok egy nagy szépség (marha nagy orrom van és ló fejem, tényleg nagyon durva), de találtam egy stílust ami passzol hozzám, megtanultam lazán viselkedni, jól dumálni, és még ha a lányok nem is mondják ki, hogy tetszem nekik, észrevettem, hogy sokkal normálisabbak velem és vannak akik direkt keresik a társaságom. :D Igaz, jó pár évbe telt, de megérte. :) A legjobb mondás, amit eddig hallottam, az az, hogy "barátkozz meg magaddal, mert az egész életed ebben a testben kell leélned". Fel a fejjel tesó! ;) 20/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!