Találatok a következő kifejezésre: Eddig az szerint mindig (12 db)

Miért, mitől fáj az alhasam folyamatosan? Szerenénk babát de eddig nemsikerült! A doki szerint minden ok! De ez a menstruációtól menstruációig tartó görcsölés és szurkállás aggaszt! Mitől lehet?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Ha a doki válaszával nem vagy elégedett, setleg menj el egy másikhoz is. Nem lehet, hogy nagyon görcsösen akarod a babát és ez kivetítõdik? Egyébként a hátrahajló méhnél a kutyapózt ajánlják.Ja, és még a gyertyaállás szeretkezés után néhány percig ajánlott.Nekem bevállt. Sok sikert! :)

Ha a doki válaszával nem vagy elégedett, setleg menj el egy másikhoz is. Nem lehet, hogy nagyon görcsösen akarod a babát és ez kivetítõdik? Egyébként a hátrahajló méhnél a kutyapózt ajánlják.Ja, és még a gyertyaállás szeretkezés után néhány percig ajánlott.Nekem bevállt. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Szia! köszi a választ! úgy terveztem én is, hogy jövöhéten elmegyek a házidokihoz és õ csak elküld vagy uh-ra vagy a belgyógyászatra! azt is hallottam hogy akinek hátrahajló méhe van annál ez gyakori, fõleg ülõmunkánál mert valami inak rövidebbek és húzódnak...nemtudom:) ezthallottam:) annyira görcsösen nemakarjuk a picit, hanem majd jön ha akar...inkább már igyvagyunk:) gyertyázni nemszoktam inkább párnát rakok a fenekem alá:) de majd kipróbálom azt is amit mndasz:) köszi a választ:)
Szia! Nekem is ugyanez a problémám. Kb. 4 hete egyfolytában szúrkál és néha görcsölget a jobb oldalam. Voltam hsg-n, minden rendben, de azóta is ugyanúgy csipked. Azt mondta az orvos, h. higgyem el, h. minden rendben van, ez a fájdogálás sok minden mástól is lehet. De nem tulajdonított neki jelentõséget. Egyébként anyukámnak volt szintén ugyanígy, h. hetekig görcsölt és a belgyógyász és nõgyógyász ping-pongozott vele, egyik sem tudott semmit, majd egyszer csak magától emlmúltak a görcsei. Úgyhogy én is kíváncsi lennék, mitõl lehet ez! Mi is babát szeretnénk már lassan 1 éve :(
Nem szedtél korábban fogamzásgátlót?Az teljesen fol tudja fordítani a hormonrendszert és sok idõbe telik, míg helyreáll, azaz amíg fogamzóképes lesz az ember. Én is így jártam. Javaslat: a hormonrendszer helyreállítására igyál palástfû-cickafark-kamilla teakeveréket, 2 decinként, naponta többször. Azzal segítesz a görcsökön is.Ne filterest csinálj, hanem rendes füveket keverj össze, abból fõzd.Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Fogamzásgátlót szedtem de nagyon rég. Kb 4éve már nemszedem. Annyi idõ alatt szerintem ki kellett hogy ürüljön a gyógyszer! olvastam hogy a hátrahajló méhnél +ülõmunkánál gyakori a hasfájás valami rövidebb inak miatt! dehát állandóan??? és egyik doki sem mond semmit! ezt a teát kipróbálom! hátha segít! jólenne már legalább egy-két görcsmentes nap!
A hártahajló méhrõl nem tudok semmi okosat, de a teakúrát kicsit pontosítom:a mensi vége után egy hétig cickafark és barátcserje tea keverve, utána 2 hétig palástfû barátcsejével keverve. Kamilla is mehet, hátha egy kis gyulladás is van, de az ne sok. Így az elsõ szakaszban az ösztrogén fázist rakja helyre, utána meg a progeszteronost. (Mensi idején semmi.)
hello! Régebben nekem is fájt a hasam. Késöbb rájöttem attól lehetett hogy az akkori páromnak túl nagy volt a mérete. Szeretkezés közben nem érzetem ezt de másnap meg volt ezen hatása még 1-2 napig.
A kérdező hozzászólása: Páromak sem mondhatnám hogy hú de kicsi, de nem is túl nagy. szóval nekem pont jó:) bár néha fáj még igyis. lehet hogy ettõl nemtudom. a teakúrát mindenesetre kipróbálom! köszi a sok segítséget mndenkinek! rendesek vagytok!

Eddig az ultrahang szerint mindig egy héttel "le voltam maradva" a vérzéskimaradáshoz képest. Hogy is van ez? Mi alapján számol az UH?

Mikor elmentem a 12 hetes uh-ra akkor elvileg az uh szerint 12 amúgy 13 hetes voltam.De a leleten 13 hét szerepelt az uh szerint is. Utólértem magam.

Legjobb válasz: Nyugi!Ez azt jelenti,hogy nem a ciklus közepén volt peteérésed,hanem a végén.Nekem is késésem van...Az UH baba mérete alapján számol.

Nyugi!Ez azt jelenti, hogy nem a ciklus közepén volt peteérésed, hanem a végén.Nekem is késésem van...Az UH baba mérete alapján számol.
én is így vagyok, egy héttel lemaradva a menst. képest. az uh a baba mérete alapján számol, de a doki szerint ez sem pontos, mert attól függ, hogy éppen nyújtózkodott-e, vagy összehúzta-e magát abban a pillanatban, amikor mérték...
En is igy jartam, 5 hetesen mentem el eloszor, es 5 hettel kesobb "csak" 9 hetes volt a baba, ezt az orvos a baba meretebol allapitotta meg.Azert mert nem a ciklus kozepen fogant vszinu, es nekem a mensim is elegge ossze-vissza jott meg mostanaban. Boldog babavarast

Nyerni vagy nagyott bukni fog szerintetek a kormány a munkahelyvédelmi akciótervével? (véleményem szerint nagy bukás lesz, de elismerni nem fogják, mint azt ahogy eddig se tették. Eddig se nagyon jöttek be amit akartak. )

"Nagyot nyerhet, de nagyot is bukhat a Fidesz az egy hete bejelentett munkahelyvédelmi akciótervével, aminek a negatív vagy pozitív hatásai éppen a választások el?tt mutatkoznak majd meg. A kormány annak ellenére rizikózik, hogy a hasonlóan hazárdjátékra épül? egykulcsos adóval már befürödtek.

Legjobb válasz: Érdekes de ha a közemberek szempontjábol nézzük akkor tuti bukás? Azaz máskép kérdem ami szerintem manapság igen hangzatos egy kérdés hogy "még hány bõrt?". Ennek a huzásnak is csak a kisember fogja megszivni a levét mint a telefon adonak!

Érdekes de ha a közemberek szempontjábol nézzük akkor tuti bukás? Azaz máskép kérdem ami szerintem manapság igen hangzatos egy kérdés hogy "még hány bõrt?". Ennek a huzásnak is csak a kisember fogja megszivni a levét mint a telefon adonak!
Mindent erre a lapra rakott fel a Fidesz.Lássuk megéri e neki. Roppant kétséges a finanszírozása, a tranzakciós adó nem biztos hogy a kívánt hatást éri el így viszont akárcsak az egykulcsos adó hatalmas hiányt generál. Másrészrõl a járulékkedvezmény sem biztos hogy a kellõ mértékû növekedést idéz elõ. Végül fémjelzi a kormány terveit hogy ilyen hazárdjátékba kezdett úgy látszik kifogyott az ötletekbõl.
Szerintem bukni, mert: - ennek fedezete a tranzakciós adó, amihez nem tudom milyen hatástanulmányok készültek, de valószínûleg semmilyenek és a külfölre menekülõ pénzek nagyon fognak hiányozni a gazdaságból - szerintem a "munkahelyvédõ" programhoz sem készültek tanulmányok, hanem egy ötletelés szüleménye Így nehéz eredményeket elérni
Sajnos a Fidesz szimpatizáns kisemberek nagy része, ha fel is fogja, hogy már megint nekik tett keresztbe Orbán (bár a többségük akkor sem vallaná be, ha saját kezûleg rabolná õt ki fényes nappal), a legközelebbi választásokig mindent elfelejt. Az egyre kevesebb jogot biztosító munka törvénykönyvet, a szegényeket jobban sújtó adókat, mindent.
Végül is ez a cél? Nem hogy elsorvadjon az orswzág és sz*rért h*gyért el lehesen adni! Tényleg uj reality sho!!! HOgyan adjunk el egy egész országot!
Bukni fog, mert az adócsökkentéseket nem újabb adókkal vagy pláne trükkökkel, hanem állami kiadáscsökkentéssel kellene ellentételezni. Amíg az állami újraelosztás szintje nem csökken, addig csak az egyik zsebbõl pakolja a másikba az állam a zsét. Emellett ez már vagy a 15. csomag, amit Orbán bejelent két év alatt, ezzel már Gyurcsányon is túltesz a teljesen kiszámíthatatlan ötleteléssel. Kiszámíthatatlan környezetben a cégek nem fognak komoly bõvítésekbe kezdeni.
mit fogunk mi látni ezekbõl a pénzekbõl? valószínûleg semmit. úgy értem lesz-e gazdasági fellendülés, amit esetleg megéreznénk? hát nem hiszem. azt is zsebre rakják majd.
Kár hogy még a pénz sincs meg rá, mert ugye a sárgacsekk-adóból befolyó pénz csak ilyen hasamra ütök volt. A chips adót is bevezették, de állítólag még 1 forint se ment be belõle, na ez is ilyen lesz. Ezek szerint már megvan az 1 millió munkahely, ahová kellenek ezek az emberek, vagy egészen pontosan hová akarják felvetetni a pályakezdõket és a nyugdíjhoz közelieket? Ez ilyen "nesze semmi fogd meg jól", mert a nemzeti bank és az államkincstár megadóztatását az IMF úgyis elsõ körben veteti majd le a palettáról. Simor pedig megmondta, hogy az így kiesõ 100 milliárdot majd az államnak kell megfizetnie, vagyis megint az emberekre terhelik majd, mondjuk bevezetik a fingadót.
A kérdező hozzászólása: "A chips adót is bevezették, de állítólag még 1 forint se ment be belõle, na ez is ilyen lesz. " Azért ez nem igaz. hozott bevételt, de nem annyit mint amit vártak. http://www.hir24.hu/gazdasag/2012/06/05/nem-jol-tejel-a-chip..
Természetesen bukás. Nem munkahelyeket kellene megmenteni, hanem új munkahelyeket létesíteni. Annak a 50000 pályakezdõ munkanélküli fiatal nevében beszélek, aki most is hiába akarja elkezdeni a felnõtt életet. És akkor csodálkoznak az emberek, hogy miért hagyják el az országot a fiatalok: mert oda mennek, ahol van munka és meg is fizetik õket.

Kisfiam 8 hónapos, eddig jól aludt éjszaka, azonban az utóbbi egy hétben minden este éjféltől felkel másfél óránként. Hol szomjas, hol meg szerintem felriad. Mi lehet vajon az oka? A doki szerint fogzás miatt van.

Legjobb válasz: Én is a fogára tippelek! Az én kisfiam most lesz 1 éves, az éjszakát még sosem aludta át, egyszer mindíg felébred enni. De amikor jön a foga, mint most is akkor 2-3-szor is felébred, de akkor nem éhes, csak felveszem, megnyugszik és alszik is vissza. Türelem, és kitartás! 2 gyerek anyukája

Én is a fogára tippelek! Az én kisfiam most lesz 1 éves, az éjszakát még sosem aludta át, egyszer mindíg felébred enni. De amikor jön a foga, mint most is akkor 2-3-szor is felébred, de akkor nem éhes, csak felveszem, megnyugszik és alszik is vissza. Türelem, és kitartás! 2 gyerek anyukája
Az én fiam 7 hónapos, és õ is felkel, nem sír, csak nézeget, játszik, beszélget, nem éhes, nem szomjas, biztos a foga miatt, néha nyöszörög, és van, hogy csak köztünk alszik vissza, sehogy máshogy.Szerintem megviseli õket.Nem tudsz mit csinálni, próbáld elringatni, simogatni, talán visszaalszik.Kitartás.

33hetes terhes vagyok oriás pocakkal, többen kérdezték hogy ikreket várok e? Utolso Uh-n a méretek szerint 2nappal későbbre mondták a szülést mint eddig akkor azt jelentheti hogy mégsem oriási a babám nem? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Nekem mindig 2 héttel(!) mérik nagyobbnak.A 2 nap az szinte semmi.Ha 1-2-3 héttel nagyobb akkor lenne nagy baba.nekem a 32 hetes uh-n mértek 2160grammot, a 36 hetesen pedig 3210et.Szóval valószínû, hogy 4 kiló körüli lesz a fiam.Amúgy a babák a 32.hétig szinte egyforma ütemben fejlõdnek, utána már kijön a genetika.A szülést pedig nálunk 2 nap miatt nem szokták elõrehozni.Mármint az idõpontot.Üdv:37hetes+4napos kismama

Nekem mindig 2 héttel(!) mérik nagyobbnak.A 2 nap az szinte semmi.Ha 1-2-3 héttel nagyobb akkor lenne nagy baba.nekem a 32 hetes uh-n mértek 2160grammot, a 36 hetesen pedig 3210et.Szóval valószínû, hogy 4 kiló körüli lesz a fiam.Amúgy a babák a 32.hétig szinte egyforma ütemben fejlõdnek, utána már kijön a genetika.A szülést pedig nálunk 2 nap miatt nem szokták elõrehozni.Mármint az idõpontot.Üdv:37hetes+4napos kismama
A kérdező hozzászólása: lehet nem volltam érthetõ, bocs, tehát az a helyzet hogy mindenki azzal ilyesztget hogy oriasi babám lesz és nem fogom tudni megszülni, na de 2hete voltam Uh-n és a méretek alapján ugye amit a gép kiir 2nappal "kissebb" volt a babám mint eddig, tudom hogy a két nap az semmi, ezzel csak arra akartam célozni hogy ha hatalmas baba lenne akkor a méretei nagyobbak lennének mint kellene nem?
Nekem is óriás pocakom volt, mindenki gratulált az ikrekhez (?), 40+3-ra született (mondjuk az utolsó 1 hétben már olyan voltam, mint egy víziló, menni sem bírtam.)3100 gramm, és 54 centi.4 óra alatt meglett.Ráadásul hízni sem híztam olyan sokat (13 kg.) és mégis nagy volt a pocakom.Ne aggódj, egyébként, ha nagy a babád, az sem azt jelenti, hogy nem fogod tudni megszülni.Unokatesóm 3 hete szült simán, fél óra alatt egy 4100 grammos 57 centis babát.Igaz széles csípõje volt...
Nekem egyáltalán nem volt nagy pocakom, mint másnak 7 hónaposan akkora voltam a 42. héten. 4100 gr. volt a fiam, hatalmas fejjel :) 172 cm vagyok és elég vékony testalkatú, bár a csípõm nem annyira kicsi. Sztem a has mérete nem mutatja hogy mekkora lesz...
Hatalmas pocakom volt és egy viszonylag pici baba volt benne. 3kg, 50cm, 33cm buksi. A mostani terhességemnél is mondta a doki, hogy jó nagy hasam van, meg a baba sem lesz kicsi, de én már csak akkor hiszem el, ha látom!
nekem is ilyen minden hab állagú alapozónál, krémezd be elõtte.
Nem túl száraz az arcod? Nekem ezért hámlott ilyenkor. Amikor elkezdtem hidratálni, akkor jöttem rá, hogy korábban olyan volt mint a krokodilbõr. :D
Elsõ vagyok. Nem hiszem hogy nincs otthon testápolód, vagy valami, azzal is kenegethetnéd, egy idõ után jobb lesz.
Hát az essence márka szerintem nem is a legjobb.Én egyszer vettem essence alapozót és szerintem nagyon rossz. Van egy kicsi essence szemhéjpúder palettám és az sem valami jó......
Az essence szerintem nem túl jó minõségû... tehát már itt is kezdõdhetnek a problémák. Elõször is alapozósás elõtt mindenképpen kenj vmit az arcodra, sminkalapot vagy hidratálókrémet, de ez szerintem egy alapdolog.
A kérdező hozzászólása: és bõrtónus javító jó ha azzal bekenem elõtte? az is ilyen krém szerû:D

1 éve probálkozunk, eddig semmi. Minden rendben van velünk az orvos szerint. Mégis meddig kell még várnunk?

Már félek!

Legjobb válasz: Hasonló cipõben járunk mi is, mi 11 hónapnál járunk. Igaz, a felében nem sûrûn volt szex, a munka és az építkezés kiveszi az erõt (és a kedvet) az emberbõl. Nemrég voltam nõgyógyásznál, nélam minden rendben, bár azt mondta a 8.-dik naptól a 24.-ig kb. 36 óránként. Hja, ez elég durva. :D Én emegpróbálok nem félni, nem idegeskedni, mert az is gátolja a teherbe esést. Van egyébként egy fórum, látogass el oda, nagyon hasznos, sok sorstársunk van ott, és segítõk is. http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9026561&la=81588.. Egyébként ovulációs tesztet használsz?

Hasonló cipõben járunk mi is, mi 11 hónapnál járunk. Igaz, a felében nem sûrûn volt szex, a munka és az építkezés kiveszi az erõt (és a kedvet) az emberbõl. Nemrég voltam nõgyógyásznál, nélam minden rendben, bár azt mondta a 8.-dik naptól a 24.-ig kb. 36 óránként. Hja, ez elég durva. :D Én emegpróbálok nem félni, nem idegeskedni, mert az is gátolja a teherbe esést. Van egyébként egy fórum, látogass el oda, nagyon hasznos, sok sorstársunk van ott, és segítõk is. http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9026561&la=81588.. Egyébként ovulációs tesztet használsz?
Nem tudom, de nekem is elegem van a honaprol honapra valo remenykedesbol, amit a mensi tonkretesz es mindig siras a vege. Mar elore sirtam ma hogy szombaton vagy legkesobb hetfon tutira meg fog jonni. Mindenki terhes , csak en nem. :(
Én is ezt látom magam körül, hogy mindenki nagy hassal rohangál, vagy csak jobban észreveszem? Igen, szörnyû érzés, de lányok, csakazértsem keseredünk, ugye??!! (az elsõ hozzászóló)
Mi is egy éve próbálkozunk, hõmérõztem, ovu tesztet vettem, jókor voltunk együtt, mégis semmi... Most munkahelyet váltottam, szept-1-én kezdek, akkor majd nem akarom a babát, hátha összejön :) ) Kitartás mindenkinek!
Szia! Az orvos mi alapján mondta, hogy minden rendben van? Nekem is azt mondta, hogy minden ok, õ már többet nem tud tenni vagy várunk vagy menjünk el meddõségi intézetbe. Hát ott kiderült, hogy nincs nagy baj de nem minden ok.Közben a férjemet is vizsgálták. Tehát uh alapján nem tudnak mindent kideríteni. Ha érdekelnek a részletek írj privát. Addig is kitartást mindenkinek és szerintem lépjetek, mert úgy láttam, hogy náhány általános nõdoki könnyedén veszi ezt a problémát. Kitartást:)

Szerintetek gáz, ha tudomásom szerint eddig csak egy lánynak tetszettem, mert a többi lány mindig rondának nevez folyton? Hazudjam azt, hogy már több lánynak is bejöttem ezentúl inkább?

Tényleg durva, de minden lány rondának nevez, úgyhogy már kedvem sincs ismerkedni, félek is a lányoktól, mert nem csak úgy elutasítottak, sokszor durván a lelkembe is gázoltak, pedig csak annyi a bûnöm, hogy nem vagyok ilyen szépséges páwa, kkslányos fejû, tökéeltes szépségû fiúcska, hanem erõteljes orrom miatt, inkább fiús, ronda kinézetem van, semmi vonzó nincs bennem, de ennek ellenére egyszer egy lány odahívott magukhoz, mert bejöttem a baártnõjének elsõ látás után. De sajnos azóta sem történt semmi jó velem a lányok terén, sõt...

Legjobb válasz: Mindenki jó valamire, ha más nem elrettentõ példának.

Mindenki jó valamire, ha más nem elrettentõ példának.
Egyáltalán nem gáz. Amúgy nem is olyan nagy móka, ha van barátnõd vagy sincs. Vannak elõnyei és hátrányai és sokszor nem éri meg ezekért szenvedni. Persze elhiszem, hogy szar érzés. Mondhatnám azt is, hogy sportolj vagy öltözködj úgy, próbálj meg a dumáddal hódolni, de ezekre már bizonyára te is gondoltál vagy meg is vannak. A lényeg, hogy ne csüggedj! Tanulj, menj el egyetemre, keress egy rakat pénzt és utazd be a világot! Szerintem az sokkal jobb:)
Az elõzõ kommentelõt osztom én is. Menj sportolni, járj klubbokba(harcmûvészet, kardvívás, tenisz, kosár, kézilabda stb stb) Rengeteg lehetõség van az életben kapcsolatszerzésre. Ne hagyd ki! :D Csak add át magad valamiféle hobbinak, aztán a többi jönni fog magától :D
Hány éves vagy? Am tini korban a lányok elléggé taplók tudnak lenni, ne vedd a szívedre. Én is, és te is tudod, hogy van valaki, aki csak a te számodra lett teremtve, s úgy fog szeretni, ahogy vagy. Bár te tisztában vagy a hibáiddal, õ velük együtt el fog fogadni téged. Nem kell már most aggódnod, lesz még szép és lesz még nyár!! :) L
Ne aggódj, tesó! Hasonló cipõben jártam! Van valaki neked is! :) Egyébként én sem vagyok egy nagy szépség (marha nagy orrom van és ló fejem, tényleg nagyon durva), de találtam egy stílust ami passzol hozzám, megtanultam lazán viselkedni, jól dumálni, és még ha a lányok nem is mondják ki, hogy tetszem nekik, észrevettem, hogy sokkal normálisabbak velem és vannak akik direkt keresik a társaságom. :D Igaz, jó pár évbe telt, de megérte. :) A legjobb mondás, amit eddig hallottam, az az, hogy "barátkozz meg magaddal, mert az egész életed ebben a testben kell leélned". Fel a fejjel tesó! ;) 20/F

34 hetes babám eddig minden uh szerint fejvégű volt. Akkor miért nyomkodja ki magát ilyen furán? Olyan a hasam, hogy jobb és bal oldalt is van egy-egy jó nagy kerek dudor. Az egyik a feje másik a feneke lenne?

Ha fejvég? akkor miért áll ilyen furcsán? Ugye nem fog átfordulni farfekvésesbe? És normális hogy nagyon sokat nyomkodja kifele magát? meg sokszor a végtagjait is, csak nem tudom melyik a keze melyik a lába. És eléggé félek, hogy a sok tekerg?zésben magára csavarja a köldökzsinórt és netalán nem lesz jó a keringés. Azt honnan venném észre? legközelebb csak 38 hetesen lesz uh. Bocsi a sok kérdésért, de ez most mind eszembe jutott. Nagyon aggódom mert els? baba és nagyon várjuk, régóta.

Legjobb válasz: Szerintem ne aggódj! Az enyém is ugyanezt csinálja,sokat van szinte visszintesen. Én is csodálkozom, hogy még enni helye van Az áramlásnak kell jónak lennie, ha tudsz napközben is feküdj le ez állítólag noveli a méhlepény áteresztõ képességét. Jó babavárást!!

Szerintem ne aggódj! Az enyém is ugyanezt csinálja, sokat van szinte visszintesen. Én is csodálkozom, hogy még enni helye van Az áramlásnak kell jónak lennie, ha tudsz napközben is feküdj le ez állítólag noveli a méhlepény áteresztõ képességét. Jó babavárást!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!