Találatok a következő kifejezésre: Eddig a azt írták, hogy (20 db)

Eddig a leletemre azt írták, hogy lepény a mellső falon (3 UH). Az utóbbi 4 ultrahangon viszont már azt írták, hogy lepény a hátsó falon. Ez lehetséges, számít valamit? Vagy elnézhették az elején?

Legjobb válasz: Ahogy nõ a méhed,a lepény is vándorolhat. Ha gond lett volna,már tudnád! Boldog babavárást! 1 hónapos kisfiú anyukája

Ahogy nõ a méhed, a lepény is vándorolhat. Ha gond lett volna, már tudnád! Boldog babavárást! 1 hónapos kisfiú anyukája
Nálam is ez volt a helyzet. Késõbb megkérdeztem a dokit és azt mondta, hogy valószinû elírás. Mert a lepény igazáól nem vándorol, hanem valahol elkezd kifejlõdni és mivel maga a lepény is nõ és a méh is ebbõl adódóan mintha arrébb csúszna. De ennyit azért nem. Egyébként mivel nincs sok jelentõsége, hogy elõl vagy hátul van, az a lényeg, hogy a méhszájon ne legyen rajta nem kell miatta izgulni!
Szia! Képzeld, én is hasonlóképpen jártam! Nekem a 33. hétig minden orvos (3) azt mondta, hogy a hátsó falon tapad nem mélyen. A 33. héttõl heti 2 alkalommal járok uh-ra a keringés vizsgálat miatt, általában mindig másik doki van, és teljesen eltérõen látnak mindent. Az egyik szerint a hátsó falon, a másik szerint a mellsõ falon, a harmadik szerint baloldalon tapad! A lényeg az, hogy nem rossz helyen van, és nem kell aggódni! 35 hetes kismama

A Driver San Francisco, eddig csak azt írta ki, hogy New Game, meg Continue, mostmeg azt is, hogy New Game Plus. Mi a különbség a New Game és New Game Plus között?

Aki tudja, kérem írja meg! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Az hogy a new game plus az azt jelenti hogy új játékot kezdesz,de az autóid amit megszereztél azok megmaradnak.A sima new game az meg hogy új játék és nem adja azokat a kocsikat amit megszereztél

Az hogy a new game plus az azt jelenti hogy új játékot kezdesz, de az autóid amit megszereztél azok megmaradnak.A sima new game az meg hogy új játék és nem adja azokat a kocsikat amit megszereztél
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Én elmennék egy magánrendelõbe fizetõs UH-ra hogy megnyugtassanak.
én is mindig megkérdezem ha valami nem oké addig ki sem megyek a rendelõbõl. menj el másik rendelõbe vagy próbáld felhivni a dokit
meg kellett volna kérdezni
Ennyi idõsen az én papíromon az szerepelt, hogy az átlaghoz képest kicsi a feje. De: nagyon hosszú combcsont, átlagosnál nagyobb méret. Én is betojtam. Ehhez képest szültem egy 4000 g-os 54 cm-es babát (ami szerintem azért nem túl nagy) egy teljesen átlagos, normál buksival.
az elsõ vagyok bocsi de milyen választ vártál?? Így látatlanban hogy azt mondjuk neked hogy biztos minden oké és TUTI semmi baja?? Ezt így hogy tudná bárki is megmondani neked interneten keresztül? Feltételeztem hogy sztk-s rendelés lehetett mert ha engem tájékoztatás nélkül egy darab papírral amire ilyen dolog van írva elküldenek a magánrendelésrõl amiért kemény pénzeket fizetek- akkor abban a pillanatban hagynám ott az orvost. Nem is értem hogy lehet hogy SEMMIT se mondanak, csak leírnak egy ilyet. Egyébként meg tudom hogy ez milyen mert nekem az elsõ babámnál találtak mindenfelé eltéréseket az sztk-n is és a magánban is (1 nap múlva volt már idõpontom egyébként) de ott helyben mondták is, nem csak a papíron láttam leírva.
Én két dolgot tennék. Ha sztk-s az orvosom, bezony leülnék és várnék (elmondom a nõvérnek v. az asszisztensnek h ez az ok, h nagyon fontos dolgot akarok kérdezni); ha magándoki, meg felcsörgetném a mobilján, vagy a telefonján, h adjon vmilyen választ... Ennyi. Ilyenkor felesleges sírni, kiakadni, utána kell járni!
Az én gyermekeim is szokatlan fejformával születtek, kicsit laposabb volt a buksikuk két oldalról, de ezt 2-3 hónap alatt teljesen elnõtték. Ez nem volt sem káros, sem szépséghiba, de egy orvos számára mégis észrevehetõ. Talán nálatok is csak ilyesmirõl van szó. Nem vagyok szakértõ, de ha valami deformitás lenne, az már sokkal elõbb elkezdõdött volna, és az elõzõ ultrahangokon is észrevették volna. De az izgalmad, könnyeid valóban megérnek annyit, hogy rákérdezz a dokidnál, és markánsan kérd meg, hogy mondjon valami megnyugtatót, mert ez a kifejezés, hogy szokatlan fejforma, valóban ijesztõ egy laikus számára, fõleg egy anyának. Kitartást!
Nem tudom, mit vársz itt tõlünk, egyikünk sem orvos, az uh-t csak a doki látta. Egyébként meg ha nem mondott semmmit, gondolom nem lehet olyan komoly baj, DE én nem érném be ennyivel, én mindenképpen utánajárnék. Nem kell a 4D uh-nál napokat várni. Hívj fel többet is, biztosan lesz valahol üres hely. Vagy menj vissza oda, ahol ezt felírták.
Tudom, hogy könnyû ilyet írni, de ne parázd túl a dolgot. Komoly gondot már jóval hamarabb felfedeztek volna, vagy ha eddig elkerülte volna a figyelmüket, és most vették észre, nem hagyták volna annyiban, hogy csak ráírják a papírodra és kész. Tudnod kell, hogy az ultrahangos dokinak mindent, de mindent rögzítenie kell, amit lát, akkor is, ha nincs különösebb jelentõsége. Ez két dologra jó, védik vele önmagukat, és jól ráijesztenek az anyukákra.
A kérdező hozzászólása: Ezzel nem lettem kisegitve.arra sem kapok egybõl idõ pontot
Nem.
Azért, mert "a doktornõ azt írta a papíromra, hogy nem enged dolgozni", nem szüntetik meg az ellátásod. Kicsit pontosítsunk a dolgokon: -Eddig z aktív korúak ellátásán belül FHT-t kaptál? -Mikor állapították meg? -A közmunka alkalmasságin nem feleltél meg?
A kérdező hozzászólása: igen fht- t kaptam tavaly állapították meg és az alkalmasságin nem feleltem meg. Ilyenkor nem jár tovább ez vagy esetleg szoc. segély?
Tavaly mikor? Ha a közmunka alkalmasságin nem feleltél meg, az nem azt jelenti, hogy megvonják az FHT-t, hanem azt, hogy nem dolgozhatsz az adott közmunkán. Az FHT-hoz szükséges 30 napot máshogy kell megszerezned.

Alaplapnál azt irja maximum memória 8 GB eddig mindnél ezt irta nem találtam az LGA 775-ös kategóriában olyat ami 16 GB-ot birna, ezt slotonként érti vagy ténylegesen a maximum, hogy ennyit bir el összesen?

Ha valaki tud mutatni olyan alaplapot ami DDR3-as 16GB memóriát fogad és Intel LGA 775-ös procit fogad, szóljon!

Legjobb válasz: http://www.arukereso.hu/alaplap-c3128/f:socket-775-foglalat,.. Itt van egy pár, ami LGa 775ös és ddr3as foglalattal rendelkezik.

http://www.arukereso.hu/alaplap-c3128/f:socket-775-foglalat, .. Itt van egy pár, ami LGa 775ös és ddr3as foglalattal rendelkezik.
http://prohardver.hu/teszt/intel_p45_front_side_bus_utoljara.. Lap alján lévõ táblázat szerint még a csúcs Intel chipsetek is 8GB-ot támogattak csak DDR3-ból, 16GB-ot DDR2-bõl. Vagy s775 Xeonhoz is jó szerver chipsetes lapot kell szerezni vagy utána járni, hogy volt NForce chipsetes normális alaplap, mert azok utolsó szériája 32GB-ot támogatott elvileg.
Hmmm. Tévedtem, az NForce 790i inteles chipset is 8GB-ot tudott csak. AMD vonalon volt a 32GB.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a válaszokat, és 8 GB az mostanság elegendö mindenhez ? Gondolok itt Adobe Premierre, renderer normális érti a dolgát 8 GB ramal ?

31 hetes terhes vagyok, első babámat várom. Eddig minden szép és jó, viszont most azt mondták nekem az ultrahangon, hogy 2 hét múlva menjek kontrollra, mert kicsit meszes a lepényem. A papírra ezt írták Placenta mellső falon tapad, III. st?

Mit is jelent ez pontosabban? Tényleg kezdhetek aggódni, hogy el?bb fog megszületni?

Legjobb válasz: Ne kezdj aggódni,pihenj sokat.Ha figyeli az orvos nem lehet baj.Harmad fokban érett a lepényed,és emiatt lehet hogy hamarabb fog megszületni,nehogy a tápanyagellátás megszûnjön.De van olyan akinek huszonpárhetesen ilyen érett a lepény,és végig kihordja a babát.

Ne kezdj aggódni, pihenj sokat.Ha figyeli az orvos nem lehet baj.Harmad fokban érett a lepényed, és emiatt lehet hogy hamarabb fog megszületni, nehogy a tápanyagellátás megszûnjön.De van olyan akinek huszonpárhetesen ilyen érett a lepény, és végig kihordja a babát.
Nekem szintén 31 hetesen mondták hogy III fokban érett a lepényem, szintén mellsõ falon tapadt , a baba súlya 1700gr. 2 hét múlva kontrollon a baba már 2200gr. Elvileg annyit jelent, hogy öregszik a lepény és kevesebb tápanyag jut a babának. Hallottam már olyat hogy valakinek 29 hetesen 3 fokban érett volt a lepénye és túlvitte 2 napot. 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :) Igyekszem sokat pihenni.

Az igaz, hogy az utrogestan hüvelykúp és az orál kapszula között semmi különbség nincs. Mert eddig hüvelyit használtam de most véletlenül orált írtak fel. És több helyen olvastam, hogy a kettő egy és ugyanaz! Vélemények?

Legjobb válasz: Az alakja mindkettõnek ugyanaz, kis fehér golyócska ami hüvelykapszulaként és orális szedésre is felírnak. A hüvelykapszula helyi hatású, jobban érvényesül, az orálnál pedig a mellékhatások erõsebbek, mint pld. álmosság (kinél mi). Mindkettõ progeszteron tartalma és annak hatására a szervezeted reagál a hõ valamilyen szintû emelkedésével, de elõfordulhat esti gyakori pisilési inger, pisilés. Ez utóbbi inkább az emelkedõ progeszteron szintnek köszönhetõ.

Az alakja mindkettõnek ugyanaz, kis fehér golyócska ami hüvelykapszulaként és orális szedésre is felírnak. A hüvelykapszula helyi hatású, jobban érvényesül, az orálnál pedig a mellékhatások erõsebbek, mint pld. álmosság (kinél mi). Mindkettõ progeszteron tartalma és annak hatására a szervezeted reagál a hõ valamilyen szintû emelkedésével, de elõfordulhat esti gyakori pisilési inger, pisilés. Ez utóbbi inkább az emelkedõ progeszteron szintnek köszönhetõ.
A dokim szerint teljesen ugyanaz. Márpedig õ a lombik program vezetõje...
A kérdező hozzászólása: Használhatom az orált nyugodtan hüvelybe?
Szerintem ne! Gondolom nem ugyanaz a vivõanyag. Ha már az van, edd meg, a hatóanyagtartalma ugyanaz.
Én visszamennék, és kérnék hüvelyit. Nekem si elõször oralt írtak, 6 hetes voltam, barnáztam, de nem segített. A hüvelyi pedig, ugyanakkora adagban 1 nap alatt elmúlasztotta a barnázást! A hüvelyi helyileg szívódik fel, nem megy keresztül a májon, és így sokkal hatékonyabb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!