Találatok a következő kifejezésre: Eddig a azt írták, (36 db)

A Driver San Francisco, eddig csak azt írta ki, hogy New Game, meg Continue, mostmeg azt is, hogy New Game Plus. Mi a különbség a New Game és New Game Plus között?

Aki tudja, kérem írja meg! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Az hogy a new game plus az azt jelenti hogy új játékot kezdesz,de az autóid amit megszereztél azok megmaradnak.A sima new game az meg hogy új játék és nem adja azokat a kocsikat amit megszereztél

Az hogy a new game plus az azt jelenti hogy új játékot kezdesz, de az autóid amit megszereztél azok megmaradnak.A sima new game az meg hogy új játék és nem adja azokat a kocsikat amit megszereztél
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Az Alkonyat 5. része a Midnight Sun-nak eddig hány fejezetét írta meg az írónő? Eddig csak 12?

Légyszi ha valakinek tovább van meg mint 12fejezet (és magyar fordításban) akkor küldje át erre az email címre: [email protected]

Legjobb válasz: tovább senkinek sincs meg mert még nem irták meg

tovább senkinek sincs meg mert még nem irták meg
Én azt hallottam, hogy nem fogja befejezni, mivel feltették a netre az eddig megírtakat is és ezért nem lenne belõle neki pénz. Mondjuk szerintem igaza van.
Itt az egész történet mért:"A Midnight Sun egy karaktertanulmány, ami - oly sok dologhoz hasonlóan kicsúszott az irányításom alól és elszabadult." - írja nevetve Stephenie hivatalos oldalán. "Bár mikor elkezdtem nem igazán volt idõm vele foglalkozni, de elhatároztam, hogy egyszer még megadom a lehetõséget Edward-nak, hogy beszélhessen. De alighogy elhatároztam, nem folytatom tovább, a történet elkezdte megírni magát a fejemben: Edward alaszkában, Edward visszatér Forksba, Edward és Bella beszélgetnek biológia órán. Emlékeztetnem kellett magamat, hogy ne kezdjek csak úgy szórakozásból könyvírásba, mikor igazi könyveket kéne írnom. (Anyukám egyetértett - szerinte túl kményen dolgozom) De ha egy történet követeli, hogy meg legyen írva, akkor nem lehet ellenállni. És minnél tovább gondolkoztam a dolgon, annál világosabb lett, hogy Edward megérdemli a saját történetét. Elõször úgy terveztem, hogy az egészet itt az oldalamon jelenítem meg, de két dolog miatt megváltoztattam a döntésemet. A legfontosabb, hogy Edward mindent átgondol - az õ verziója sokkal hosszabb, mint Belláé. [Becky: Az elsõ fejezet körülbelül másfélszer olyan hosszú Edward szemszögébõl, mint Belláéból] A másik ok, ami lehet, hogy hülyeség nek hangzik, de nagyon szeretném látni a Midnight Sun-t könyv formájában a Twilight mellett az róasztalomon." Tehát a Midnight Sun, a Twilight, csak Edward szemszögébõl. Mikor elkezdték forgatni a Twilight film adaptációját, Stephenie elkezdte megmutatni a kéziratot az ismerõseinek, a véleményüket kérte. Robert Pattinson is kapott egy példányt, hogy jobban átérezze, milyen is Edward karaktere. Csakhogy 2008 augusztusának végén a Midnight Sun egyik "példánya" (12 fejezet) felkerült egy fájlmegosztó oldalra. Stephenie irtó dühös lett. Abbahagyta a MS írását, és õ maga is kitette azt a bizonyos 12 fejezetet az oldalára, hogy a rajogók inkább tõle töltsék le, mint illegális oldalakról. A következõt írta a honlapján: "Tudom, hogy hogyan történt a kiszivárgás, mivel elég kevés kéziratot küldtem el ismerõsöknek, és mindegyik példány egyedi volt. A kis változtatások alapján melyeket idõnként csináltam, meg tudom mondani, mikor adtam oda az illetõnek azt a példnáyt." Stephenie azt mondta, hogy a jó munkához hangulat kell, és ezek után neki az pont nincs. "Ha most folytatnám az írás, akkor James nyerne, és az összes Cullen meghalna." Stephenie félbeszakította az írást, de egy 2008 novemberi interjúban elmondta, talán két év múlva folytatja, mikor már lenyugodott egy kicsit õ is és a rajongók is.
Eddig csak 12-öt, állítólag.mondjuk ha tovább meg lenne valakinek az nekem is kéne:)
hmm....jó erröl tudni...én épp most irtam ki egy kérdést emiatt..botrányos...
nekem is kellene majd az 5ik részböl ami [email protected]-címre..köszi
Nekem is elküldenétek az elsõ 1e fejezetet ha igen ide:[email protected]
Én elmennék egy magánrendelõbe fizetõs UH-ra hogy megnyugtassanak.
én is mindig megkérdezem ha valami nem oké addig ki sem megyek a rendelõbõl. menj el másik rendelõbe vagy próbáld felhivni a dokit
meg kellett volna kérdezni
Ennyi idõsen az én papíromon az szerepelt, hogy az átlaghoz képest kicsi a feje. De: nagyon hosszú combcsont, átlagosnál nagyobb méret. Én is betojtam. Ehhez képest szültem egy 4000 g-os 54 cm-es babát (ami szerintem azért nem túl nagy) egy teljesen átlagos, normál buksival.
az elsõ vagyok bocsi de milyen választ vártál?? Így látatlanban hogy azt mondjuk neked hogy biztos minden oké és TUTI semmi baja?? Ezt így hogy tudná bárki is megmondani neked interneten keresztül? Feltételeztem hogy sztk-s rendelés lehetett mert ha engem tájékoztatás nélkül egy darab papírral amire ilyen dolog van írva elküldenek a magánrendelésrõl amiért kemény pénzeket fizetek- akkor abban a pillanatban hagynám ott az orvost. Nem is értem hogy lehet hogy SEMMIT se mondanak, csak leírnak egy ilyet. Egyébként meg tudom hogy ez milyen mert nekem az elsõ babámnál találtak mindenfelé eltéréseket az sztk-n is és a magánban is (1 nap múlva volt már idõpontom egyébként) de ott helyben mondták is, nem csak a papíron láttam leírva.
Én két dolgot tennék. Ha sztk-s az orvosom, bezony leülnék és várnék (elmondom a nõvérnek v. az asszisztensnek h ez az ok, h nagyon fontos dolgot akarok kérdezni); ha magándoki, meg felcsörgetném a mobilján, vagy a telefonján, h adjon vmilyen választ... Ennyi. Ilyenkor felesleges sírni, kiakadni, utána kell járni!
Az én gyermekeim is szokatlan fejformával születtek, kicsit laposabb volt a buksikuk két oldalról, de ezt 2-3 hónap alatt teljesen elnõtték. Ez nem volt sem káros, sem szépséghiba, de egy orvos számára mégis észrevehetõ. Talán nálatok is csak ilyesmirõl van szó. Nem vagyok szakértõ, de ha valami deformitás lenne, az már sokkal elõbb elkezdõdött volna, és az elõzõ ultrahangokon is észrevették volna. De az izgalmad, könnyeid valóban megérnek annyit, hogy rákérdezz a dokidnál, és markánsan kérd meg, hogy mondjon valami megnyugtatót, mert ez a kifejezés, hogy szokatlan fejforma, valóban ijesztõ egy laikus számára, fõleg egy anyának. Kitartást!
Nem tudom, mit vársz itt tõlünk, egyikünk sem orvos, az uh-t csak a doki látta. Egyébként meg ha nem mondott semmmit, gondolom nem lehet olyan komoly baj, DE én nem érném be ennyivel, én mindenképpen utánajárnék. Nem kell a 4D uh-nál napokat várni. Hívj fel többet is, biztosan lesz valahol üres hely. Vagy menj vissza oda, ahol ezt felírták.
Tudom, hogy könnyû ilyet írni, de ne parázd túl a dolgot. Komoly gondot már jóval hamarabb felfedeztek volna, vagy ha eddig elkerülte volna a figyelmüket, és most vették észre, nem hagyták volna annyiban, hogy csak ráírják a papírodra és kész. Tudnod kell, hogy az ultrahangos dokinak mindent, de mindent rögzítenie kell, amit lát, akkor is, ha nincs különösebb jelentõsége. Ez két dologra jó, védik vele önmagukat, és jól ráijesztenek az anyukákra.
A kérdező hozzászólása: Ezzel nem lettem kisegitve.arra sem kapok egybõl idõ pontot

Eddig a leletemre azt írták, hogy lepény a mellső falon (3 UH). Az utóbbi 4 ultrahangon viszont már azt írták, hogy lepény a hátsó falon. Ez lehetséges, számít valamit? Vagy elnézhették az elején?

Legjobb válasz: Ahogy nõ a méhed,a lepény is vándorolhat. Ha gond lett volna,már tudnád! Boldog babavárást! 1 hónapos kisfiú anyukája

Ahogy nõ a méhed, a lepény is vándorolhat. Ha gond lett volna, már tudnád! Boldog babavárást! 1 hónapos kisfiú anyukája
Nálam is ez volt a helyzet. Késõbb megkérdeztem a dokit és azt mondta, hogy valószinû elírás. Mert a lepény igazáól nem vándorol, hanem valahol elkezd kifejlõdni és mivel maga a lepény is nõ és a méh is ebbõl adódóan mintha arrébb csúszna. De ennyit azért nem. Egyébként mivel nincs sok jelentõsége, hogy elõl vagy hátul van, az a lényeg, hogy a méhszájon ne legyen rajta nem kell miatta izgulni!
Szia! Képzeld, én is hasonlóképpen jártam! Nekem a 33. hétig minden orvos (3) azt mondta, hogy a hátsó falon tapad nem mélyen. A 33. héttõl heti 2 alkalommal járok uh-ra a keringés vizsgálat miatt, általában mindig másik doki van, és teljesen eltérõen látnak mindent. Az egyik szerint a hátsó falon, a másik szerint a mellsõ falon, a harmadik szerint baloldalon tapad! A lényeg az, hogy nem rossz helyen van, és nem kell aggódni! 35 hetes kismama
Nem.
Azért, mert "a doktornõ azt írta a papíromra, hogy nem enged dolgozni", nem szüntetik meg az ellátásod. Kicsit pontosítsunk a dolgokon: -Eddig z aktív korúak ellátásán belül FHT-t kaptál? -Mikor állapították meg? -A közmunka alkalmasságin nem feleltél meg?
A kérdező hozzászólása: igen fht- t kaptam tavaly állapították meg és az alkalmasságin nem feleltem meg. Ilyenkor nem jár tovább ez vagy esetleg szoc. segély?
Tavaly mikor? Ha a közmunka alkalmasságin nem feleltél meg, az nem azt jelenti, hogy megvonják az FHT-t, hanem azt, hogy nem dolgozhatsz az adott közmunkán. Az FHT-hoz szükséges 30 napot máshogy kell megszerezned.

A telefonomba írtam eddig a menstruációs ciklusaimat, de arra új szoftvert kellett ráhúzni, így minden törlődött. Meg fog ölni az orvos?

Tudom, hogy az első 2010. 01.10-én jött meg, és kb 3 hónapig rendszeresen megjön, utána meg fél év vagy több is kimarad. Aztán azt is tudom még, hogy egyszer nagyon sok sokáig, utána rövid ideig alig van egy kis vér. Az utolsó pedig január elején jött meg, azóta semmi. Most szeretnék majd nőgyászhoz menni, mert szerintem ez már nem normális, de hát ugye nincs meg pontosan h mettől meddig:( 18/L

Legjobb válasz: Nem baj, hogy nem tudod pontosan:) Az pont elég neki, hogy fél év vagy még több kimarad, és hogy január elején volt az utolsó. Meg tudod az elsõt is, szóval tudja mióta menstruálsz. Ez elegendõ információ.

Nem baj, hogy nem tudod pontosan:) Az pont elég neki, hogy fél év vagy még több kimarad, és hogy január elején volt az utolsó. Meg tudod az elsõt is, szóval tudja mióta menstruálsz. Ez elegendõ információ.
Megölni nem fog.
Dehogy fog megölni! Ha valami miatt nem kell izgulnod, akkor ez az! Pont elég azt tudnia, amit leírtál!

Alaplapnál azt irja maximum memória 8 GB eddig mindnél ezt irta nem találtam az LGA 775-ös kategóriában olyat ami 16 GB-ot birna, ezt slotonként érti vagy ténylegesen a maximum, hogy ennyit bir el összesen?

Ha valaki tud mutatni olyan alaplapot ami DDR3-as 16GB memóriát fogad és Intel LGA 775-ös procit fogad, szóljon!

Legjobb válasz: http://www.arukereso.hu/alaplap-c3128/f:socket-775-foglalat,.. Itt van egy pár, ami LGa 775ös és ddr3as foglalattal rendelkezik.

http://www.arukereso.hu/alaplap-c3128/f:socket-775-foglalat, .. Itt van egy pár, ami LGa 775ös és ddr3as foglalattal rendelkezik.
http://prohardver.hu/teszt/intel_p45_front_side_bus_utoljara.. Lap alján lévõ táblázat szerint még a csúcs Intel chipsetek is 8GB-ot támogattak csak DDR3-ból, 16GB-ot DDR2-bõl. Vagy s775 Xeonhoz is jó szerver chipsetes lapot kell szerezni vagy utána járni, hogy volt NForce chipsetes normális alaplap, mert azok utolsó szériája 32GB-ot támogatott elvileg.
Hmmm. Tévedtem, az NForce 790i inteles chipset is 8GB-ot tudott csak. AMD vonalon volt a 32GB.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a válaszokat, és 8 GB az mostanság elegendö mindenhez ? Gondolok itt Adobe Premierre, renderer normális érti a dolgát 8 GB ramal ?

Miert van eza hirtelen valtozas nala? Eddig mindig velem szerett volna lenni, allandoan irt (intim dolgokrol is rengetegrt beszeltunk, azt irta vagyik a csokomra, kivan engem stb) meg o hivott el randirais.

Most meg 2 hete olyan szintu valtozas tortent be nala hogy rase ismerek(1x volt bulizni es smarolt 1 sraccal de csak kaland volt neki) azotw ilyen). Azota alig beszelunk, nem olyan mint eddig, suliban 1x se beszeltunk pedig eddig minden szunetben beszeltunk( hivtsm hogy jojjon de nem er ra, vagy visszase irt..) elhivtam randira, arra se jott mert baratnoivel ment inkabb sutizni vagy otthon kellet segitenie... a multhetrn 4x hivtsm 1xse ert ra. Rakerdeztem hogy mi a baj vsgy leszar vagy mivan most, azt mondta dehogy is csak most a baratnoivel akar lenni mert a volt baratjanal elvolt zarkozva(utotte is).

Legjobb válasz: Azért van ez a hirtelen változás nála, mert csókolózott egy másik fiúval! a kérdésben is benne van.. lehet hogy azt mondja hogy kaland volt, de akkor nem viselkedne így utána

Azért van ez a hirtelen változás nála, mert csókolózott egy másik fiúval! a kérdésben is benne van.. lehet hogy azt mondja hogy kaland volt, de akkor nem viselkedne így utána
A kérdező hozzászólása: De tenyleg nincs koztuk semmi, mert ismerem azta csavot es biztos forrasbol tudom..m

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!