Találatok a következő kifejezésre: Eddig a azt (3357 db)

Ha egy házból valakinek van 1/10-ed része, amin több az adósság, mint maga az 1/10-ed rész, és örököl még 1/10-edet, akkor az adósság a 2/10-edre vonatkozik, vagy csak a felvett 1/10-edre?

Van egy rokon, felvett egy közös, örökölt házra pár tízezer forintot, amit nem fizetett, és kb 1 millió jelenleg a tartozása. Az egész ház ér 4 milliót, ami 5 egyenlő részre oszlik szét, tehát neki járna 800.000 Ft, de több az adósság. Így eladható a ház? A többi tag, ha eladja, akkor az őrá eső 800.000 Ft-ot a banknak kell fizetni vagy hogy van ez? És a másik 1/10-ed részét most örökölte, tehát azon, a tulajdoni lap szerint nincs adósság. De mivel az adósság az egész ráeső résznél több, így már ráterhelték vajon az egészre? Meg szeretném venni a házat, és azért érdekelne, hogy hogy is van ez. Ügyvédet kérdeztem, de ő majdnem annyit se tudott, (akart) válaszolni, mint amennyit én tudok.

Legjobb válasz: itt minden a bankon múlik... elõbb-utóbb az örökölt rész is bevonják az adósságba, mint vagyont ha pedig jelzálogjogot jegyez be a bank, a tulaj eladni se tudja a bank beleegyezése nélkül!

itt minden a bankon múlik... elõbb-utóbb az örökölt rész is bevonják az adósságba, mint vagyont ha pedig jelzálogjogot jegyez be a bank, a tulaj eladni se tudja a bank beleegyezése nélkül!
A kérdező hozzászólása: A lényeg, hogy ha én megveszem a 8/10-ed részét, akkor már a bank is csak nekem adhatja el, igaz? És hogy mûködik ez, mennyit kérhet érte a bank? A felértékeltél kérhet többet? És ha a többiek csak -papíron 3 millióért adják el? Mert a papíron igazából úgy van, hogy a rá esõ rész erejéig érvényes a terhelés.
Ez nem egészen így mûködik. Ha van egy (egy darab!) ingatlan, amely öt személy nevén van, akkor, egyenként mindenki a maga részét adhatja el. Ha az adóssággal rendelkezõ személy tulajdonán jelzálog van, akkor a bank döntése, mikor érvényesíti azt. Az érvényesítés úgy fog történni, ahogy a bank akarja, egyszerûen azért, mert megteheti. Ilyen kétes ügyletbe csak úgy mennék bele, hogy a teljes ingatlant megvenném, de elõtte a bankkal egyeztetnék, milyen feltételeket támasztanak a hitel kiegyenlítéséhez. A vételár hiteles részét a banknak fizetném, de elõbb egy ígérvény kell, hogy azután törlik a jelzálogot. Az adós a rá esõ teljes összegbõl csak a különbözetet kaphatja (beleértve a nem terhelt részt is).

Miért kezdtek el tetszeni a magas, vékony, szõke lányok? Eddig csak az alacsony, kerekebb, fekete csajok jöttek be! Barátnõm is az! Miért lehet ez?

Soha nem néztem meg a vékony-magas-szõke csajokat. Figyelemre se méltattam õket, nem is értette miért tetszenek valakinek. Nekem mindig is a max 165, hosszú fekete hajú, nem annyira vékony csajok jöttek be. Az összes barátnõm ilyen volt. A mostani párommal 4 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem. De pár hete valami átkattant az agyamban és felfigyeltem a szõkékre. Eddig simán elsétáltam mellettük de most akaratlanul is megnézem õket. Viszont akik eddig tetszette azok már nem annyira. Barátnõm akkoriban festette át a haját majdnem szõkére, nagyon világosra.

Legjobb válasz: Mint említetted eddig mindig hasonló barátnõid voltak és lehet hogy már változásra vágysz.

Mint említetted eddig mindig hasonló barátnõid voltak és lehet hogy már változásra vágysz.

Több mint 15 évesen gáz a az Ed Hardy-s műköröm? Mit gondoltok róla?

Ilyen:

Legjobb válasz: tetszik,csak mondjuk nem franciás háttérrel,mert az nem illik az ed-hardyhoz..szerintem.

tetszik, csak mondjuk nem franciás háttérrel, mert az nem illik az ed-hardyhoz..szerintem.
nekem nem tetszik, bocsi.
Nekem nem tetszik.
Neked ez tényleg tetszik???
Szerintem minden korban gáz.
nem gáz, de attól függ milyen ruhával és kiegészítõvel, ill. milyen a stílusod
nekem nagyon tetszik :)
Hát én nem rajongok semmiért, ami mû, de azt vallom, hogy mindenben lehet találni szépet. A körmök, amiket linkeltél szerintem nagyon igénytelen kivitelezésûek, de utánanéztem egy kicsit és pl ez: http://www.google.hu/imgres?q=ed+hardy+nails&hl=hu&gbv=2&biw.. vagy ez: http://www.google.hu/imgres?q=ed+hardy+nails&hl=hu&gbv=2&biw.. már jobban néz ki. 16L
ha mukormot akarsz, valassz egy sima franciat, ne ilyen furat .
Nekem is van mûkörmöm, de nekem ezek nem igazán jönnek be :) Mondjuk én inkább az ellentéted vagyok, az a csilli-villi rózsaszínes, csajos :D 15L
Ne csináltass teljesen fölösleges.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetek ne csináltassak?
Ja, jól van csak nem nagyon olvastam a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: leírtam, hogy : " Mûkörmöt szeretnék csináltatni mert rágom a körmöm és 2 hétig sikerült leszoknom róla de utána újból elkezdtem. :( Szóval csak addig kéne ameddig leszokok, mert legalább nem lesz rá lehetõségem mert rajta lesz a körmömön a mû, azt mag sajnálni fogom. :D "
15 évesen minek mûköröm? Meg idõsebb korban is mi értelme? Csomó fölösleges pénz kidobás... oké, lehet neked tetszik meg a barátnõidnek, de a fiúk-férfiak szerintem úgy ahogy van [email protected]ák melyik nõnek milyen mûkarmai vannak. Legyen jól ápolt, fesd ki ha úgy tetszik és több nem is kell...szerintem. F
A kérdező hozzászólása: Köszi a linkeket. :) Amiket az utolsó linkelt azok is szépek csak tõlem messze áll ez a virágos, rózsaszín dolog :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. :) Mûkörmöt szeretnék csináltatni mert rágom a körmöm és 2 hétig sikerült leszoknom róla de utána újból elkezdtem. :( Szóval csak addig kéne ameddig leszokok, mert legalább nem lesz rá lehetõségem mert rajta lesz a körmömön a mû, azt mag sajnálni fogom. :D
A kérdező hozzászólása: Hát inkább sportosan - vagányan öltözködöm. Nem hordok szoknyát meg csili-vili felsõt, se magassarkút vagy balerinacipõt.
én szeretem az ed hardys cuccokat, de ez a köröm nem tetszik
fejlõdési ugrása van. Éhes, szoptasd meg.
Az én babóm 4 és fél hós koráig aludta át az éjszakát. Mondjuk õ tápszeres, de erre meg azt mondják, hogy az jobban lenyomja mint az anyatej.Hát õt nem nagyon érdekelte mit mondanak, ahogy beindult a mozgásfejlõdés elkezdett éjszaka is megéhezni. Azóta általában klünk éjszaka (most 7 hós). Nem akarlak ijesztgetni, lehet hogy tényleg csak fejlõdési ugrása van és akkor egy idõ után visszaáll.
AZ én picim 3 hetes korától átaludta. Most 4hónapos és kb 2 hete ugyanígy felébred. Ilyenkor csendben (nem beszélek hozzá) megszoptatom és visszateszem utána reggel 8-ig elalszik. Biztosan éhes. Ne tedd tisztába, ha csak nincs kaki, maradj csendben és akkor nem ébred meg nagyon.
A kérdező hozzászólása: Igazatok lehet, azóta nem kell fel minden éjjel. Ha fel kell, csöndben megetettem, aztán vissza fektettem, és alszik is.

Milyen boltban lehet rózsaszín, lila, vagy szürke csőnadrágot venni 30-31es méretben? Ahol eddig néztem mind 25ösig volt. Vagy azért van ez, mert eddig a méretig áll jól az embernek?

Legjobb válasz: Viccesen néz ki 30asban? Már bocccs... Én Takkoban vettem lilát, meg persze farmert is :) van méret, és árban is egész jó.

Viccesen néz ki 30asban? Már bocccs... Én Takkoban vettem lilát, meg persze farmert is :) van méret, és árban is egész jó.
Velem ez pont fordítva volt én csak ekkora mérteket találtam pedig 25ös kellene.Én kínaiban láttam szerintem ott nézelõdj.Általában legalábbis nekem az a tapasztalatom hogy ott több a nagyobb méret mint a kisebb.
hát 30as méretben a csõnadrág már viccesen nézki sztem. bocsi
vannak boltok ahol máshopgy számoznak. de egy olyan boltban, ahol mondjuk a 25ös az s-es, ott a 30-31es nem s-ses, demégcsak nemis m-es. én nemaztmondom h a 30as az dagadt, de vannak bizonyos ruhák, amik inkább s, m-es méretben állnak jól.
Én a Stradavariusban vettem 34es csõnadrágot, azonkívül 26os mindenhol máshol a méretem: D
Utolsó, a Te 34-ed az konfekció méret. A kérdezõ meg farmerméretrõl beszélt. Egyébként 33-as méretû csõfarmert vettem múlktor, de már nagy rám, én is 31-est hordok, és eddig senki nem mondta, hogy vicces... Sõt...:-D

Nem eszem tobbet mint eddig a fogyokura alatt de egy hete nagyobb a hasam ugy érzem magam mint egy lufi menstruácio elott vagyok lehet az az ok v hizhatok? Ha nem eszem tobbet konkrétan koplalok

most 55 kg vagyok megtarthatom ugy a sulyom ha annyi kaloriát eszem csak amenyit a kalkulátor kidobb h egy 55 kg nonek ennyi a szükséglete v hizni fogok?

Legjobb válasz: Nekem is ez van, és 1-2 kiló fel is jött, tök megmagyarázhatatlanul! Puffadok, fáj is a hasam néha... Más ismerõsöm is panaszkodott hasonlóra. Én két dologra tudok gondolni: az egyik, hogy valami vírust összeszedtünk, ami kissé megbolygatta az anyagcserét (mert az tény, hogy sajnos jelenleg az sem mûködik...), a másik, hogy jön a tél, és elkezd ösztönösen raktározni a szervezet. (Ez is elõ szokott fordulni.) Azt mindenesetre nem hiszem, hogy hízás, mivel egyrészt nem ettem többet, mint eddig (és eddig fogytam), másrészt meg ilyen hamar nem lehet hízni.

Nekem is ez van, és 1-2 kiló fel is jött, tök megmagyarázhatatlanul! Puffadok, fáj is a hasam néha... Más ismerõsöm is panaszkodott hasonlóra. Én két dologra tudok gondolni: az egyik, hogy valami vírust összeszedtünk, ami kissé megbolygatta az anyagcserét (mert az tény, hogy sajnos jelenleg az sem mûködik...), a másik, hogy jön a tél, és elkezd ösztönösen raktározni a szervezet. (Ez is elõ szokott fordulni.) Azt mindenesetre nem hiszem, hogy hízás, mivel egyrészt nem ettem többet, mint eddig (és eddig fogytam), másrészt meg ilyen hamar nem lehet hízni.
Nincs ilyen vírus, és a szervezet nem is készül a télre. Ha emésztési problémád van, fordulj vele orvoshoz. A menstruáció okozhatja. Súlyt megtartani akkor lehet a kalkulátor adta kalóriamennyiséggel, ha elõtte nem koplaltál.
A kérdező hozzászólása: akkor ha eddig koplaltam nem tudom ezt a sulyt tartani?
A kérdező hozzászólása: emésztésemmel nincs gond
Miket eszel? A gabonák, tej tönkre vágják a testet, a hormonrendszert- bármikor elõállhat olyan állapot, mint a tiéd - meg rosszabb is. Ha szénhidrát szegényen, tej és gluténmentesen eszel, akkor gondolom nem lenne ilyen gond. A kalória számolgatást meg azért felejtsd el, mert a világon senki sem tudja, hogy 55 kilós nõnek a te energetikáddal, életviteleddel mennyi energiára lenne szüksége RÁADÁSUL az energia csak egy üres mértékegység, függetlenül az élelmiszerek, tápanyagok hatásaitól.. tehát önmagában értelmetlen emlegetni.
menstruáció elõtt a szervezeted elkezdi raktározni a vizet ezért 'puffadhatsz' meg kicsit. menstruáció után visszaáll :)
Igen, menstruáció miatt is lehet. De téved az, aki szerint nincs ilyen vírus, mert igenis van sajnos. Jelenleg is, pl. az egyik kollégám is beteg, és neki is így kezdõdött, emésztési problémákkal. Szorulás (=puffadás), majd hasmenés, hányinger... Sajnos most van ilyen. Persze nem biztos, hogy errõl van szó, de nem lehet kijelenteni, hogy kizárt. Ezt nem a Kérdezõre mondom, mivel õ írta, hogy szerencsére nincs ilyen baja, csak annak a válaszolónak, aki szerint ilyen nem létezik.
Sajnos mikrobák, fertõzés miatt igencsak összetett problémáink lehetnek. A rosszul vagyok, megy a hasam csak látványos tünetek. Igazából a bélflóra bármilyen változása hatással van ránk, az immunrendszerünkre, akár a hormon rendszerünkre is, gondolom. Baktériumfertõzések növelhetik a bél áteresztõ képességét! Ez kisegítve gabonákkal, gyógyszerekkel, burgonyával.. olyan áteresztõ beleket eredményez, ami mellet csoda ha nem válik allergiássá, ízületi beteggé, más autoimmun beteggé az ember.
Jajj, hagyd már a hülyeségeidet, meg a gabonáidat...

3 hónapos kisfiam a mai napon eddig 2-szer evett mindössze. Ma nagyon sokat alszik. Igény szerint etetem, de eddig a napi 6-7-szeri evés az meg szokott lenni. Ma úgy néz ki nem lesz. Max. Csak 5 ha az meglesz. Nem baj hogy ma ilyen kevésszer eszik?

Legjobb válasz: Lányom 3hósan napi 5x evett,de ebben az éjjel nem volt benne,mert aludt este 6tól reggel 6-8ig.Nem fog éhenhalni,ha ma egyszer nem eszik 6-7x,ne aggódj.Ha éhes lenne,felkelne.

Lányom 3hósan napi 5x evett, de ebben az éjjel nem volt benne, mert aludt este 6tól reggel 6-8ig.Nem fog éhenhalni, ha ma egyszer nem eszik 6-7x, ne aggódj.Ha éhes lenne, felkelne.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez igaz. Köszönöm. Csak folyton futkozom a szobájába hogy ránézzek, de olyan édesen alszik. Nincs szívem felébreszteni.
Az enyém is csak 5x evett ebben a korban, úgyhogy nagy baj nem fog történni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!