Találatok a következő kifejezésre: Eddig 4 tesztet csináltam és (3 db)

Eddig 4 terhességi tesztet csináltam és mindegyiken megjelent a második vonal, de csak halványan! A terhesség első tüneteit is produkálom (pl:belilult a szeméremajkam) Orvosnál még nem jártam! Ez már biztosnak számít?

Legjobb válasz: hát még nem 100% de már halad a 100 felé,szerintem mindenképp menj el dokihoz.kb 80%.halványan valoszinû azért jelenik meg mert kevés a hcg hormonszint,de van valamennyi és a tetszt erõs,de még nem tudja kimutatni 100%ra okvetlen doki.

hát még nem 100% de már halad a 100 felé, szerintem mindenképp menj el dokihoz.kb 80%.halványan valoszinû azért jelenik meg mert kevés a hcg hormonszint, de van valamennyi és a tetszt erõs, de még nem tudja kimutatni 100%ra okvetlen doki.
Ezek után komolyan nem értem mi a kérdés??
A halvány 2. csik is pozitiv!!! Tehát 100% hogy terhes vagy!!!
A halány csík is csík, tehát pozitív. Esélyes vagy egy babára:-) irány a doki:-)
mindenkinek igaza van, es jobb lenne ha nem szornad a penzed tesztekre amik ugyis pozitivak mivel egy baba nem ket fillerbe kerul se a szules es stb....sporolj a rugdalozora es menj azonnal dokihoz hogy a szukseges vizsgalatokat elvegezhesse.

Ma csináltam egy tesztet és terhes vagyok (4 hét)! Hétvégén viszont indulunk sielni - a nagy kérdés, hogy most mit csináljak? Minden mehet ugyanúgy, mint eddig?

Legjobb válasz: Ha vigyázol magadra, persze, meneht.-) És gratulálok!!! A lényeg, hogy vigyázz magadra, ne erõltesd meg magad!! Csak annyit mozogj, ami még jól esik, ne fáradj el nagyon. És próbálj meg nem elesni. Biztos, kicsit lazábbra kell fognod, mint eddig, de azért mozogni lehet.-) De tényleg vigyázz!!.) Boldog babavárást és jó utat.-)

Ha vigyázol magadra, persze, meneht.-) És gratulálok!!! A lényeg, hogy vigyázz magadra, ne erõltesd meg magad!! Csak annyit mozogj, ami még jól esik, ne fáradj el nagyon. És próbálj meg nem elesni. Biztos, kicsit lazábbra kell fognod, mint eddig, de azért mozogni lehet.-) De tényleg vigyázz!!.) Boldog babavárást és jó utat.-)
Ezt neked kell eldöntened, de ebben az idõszakban még nagyom sérülékeny a baba. Lehet hogy bizol magadban, de sok amatõr is van a pályán, és ráadásul még nem is látják rajtad hogy babát vársz. Mi is megyünk 2 hét mulva, de én nem is viszem a deszkámat. Majd nagyokat sétálok, olvasgatok, pihenek, majd jövõre már snowboardozhatok talán. ( ha a kicsikém is úgy akarja). 16 hetes kismama
Ja és boldog babavárárst. :) ))
Szia! Én is ugyanebben a cipõben jártam, hogy snowboardozni indultunk . Nekem azt mondta a Doki hogy próbáljak meg most Babura figyelni, és vigyázzak magamra , lehet jövõre is menni. Én úgy gondolom hogy saját hibámból nem biztos hogy elesnék, de ha más nekem jön az tán még rosszabb is. Szerintem pihenj élvezd a terhességed, mész majd jövõre
Szia Nekem szt mondta az orvos, h mehetek sielni /akkor 5 hetes kismama voltam/es semmi baj nem lett. Nekem azt mondta, h minden mehet ugyan ugy mint elotte, de azert jobb lenne, h a Te orvosod is aldasat adna ra, hiszen akkor fogsz teljesen megnyugodni szerintem. Boldog babavarast
Gratule neked, sok sikert! Szerintem nem baj, hogy mész sielni, csak tényleg nwe essél sokat.
Semmi gond nem lesz! jó utat! és Gratula!
szerintem minél elõbb menj el orvoshoz, vizsgáljon meg, õ biztos el fog látni tanácsokkal
vigyázz az elesésekkel.
Szia ! Én nem javasolnám.Tavaly én is elmentem sielni a terhességem kb 4-5 hetes lehetett . Nem estem el , minden jól ment 1 héttel késöbb mégis megszakadt a terhesség. Nincs semmi okom , hogy összefüggést keressek de.... Mostanában pedig olvastam, hogy az elsõ harmadban kell a legjobban vigyázni pedig olyankor az ember még szívesen futkározik, sielget. üdv.22 hetes kismama

Nem értem! 51 napra jött meg és csak 3 napig volt meg 6 helyett! Eddig 28 naos ciklusaim voltak! A 3 napból 1 napig volt erős, miközben 4 napig is szokott! Mitől lehet? A tesztem negatív most csináltam egyet!

Legjobb válasz: lképzelhetõ, hogy valamilyen hormonzavar okozhtatta.de az is lehet, hogy elkezdõdött valami, csak nem volt egézséges és elvetéltél, ez sajnos elõfordul, régebben nekem is volt ilyen, ez a természetes szelekció!

lképzelhetõ, hogy valamilyen hormonzavar okozhtatta.de az is lehet, hogy elkezdõdött valami, csak nem volt egézséges és elvetéltél, ez sajnos elõfordul, régebben nekem is volt ilyen, ez a természetes szelekció!
A kérdező hozzászólása: de hát még a hasam sem fájt, és a mellfeszülés nem múlik??
Nekem sem fájt a hasam!De, ha téged az megnyugtatna menj el nyugodtan az orvoshoz és kérj egy ultrahangot!!
A kérdező hozzászólása: csak mert ha vetélés lett volna azt csak észre veszem nem?
Ha vetélés, az tuti, hogy észreveszed, mert nagyon görcsöl a has és egyre jobban, erõsebben vérzel.Olyan érzés, mintha a méhed húzódik, hogy kilökjön valamit.Nekem 2x volt ilyen, mûszeresen lett befejezve, mert nem jött ki minden.Csinálj még 1 másfajta tesztet és nézesd meg magad a dokiddal UH-n!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!