Találatok a következő kifejezésre: Eddig úgy gyógyszert hogy (2 db)

Eddig úgy szedtem gyógyszert hogy a mentruációm utolsó napján, most vizsont új gyógyszerem tájékoztatójában a mentsruáció első napja van írva, lehetséges ez?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. Nekem is a mensi elsõ napján kellett elkezdeni, késõbb ez majd szépen beáll, s a 7napos szünetben fogsz mensizni.

Igen, lehetséges. Nekem is a mensi elsõ napján kellett elkezdeni, késõbb ez majd szépen beáll, s a 7napos szünetben fogsz mensizni.
Mindenképpen úgy szedd be a gyógyszert, ahogy a tájékoztatóban le van írva. A legtöbb újfajta fogamzásgátlót a menstruáció 1. napján kell elkezdeni szedni.

Vashiányos vagyok annyira hogy a gyógyszert az erősebb fajtából többször kell szednem és az orvosom nem mondott semmit róla hogy ugyan úgy táplálkozhatok-e mint eddig?

Legjobb válasz: En is örök eletemben nagyon vashianyos voltam,ami nekem bevalt,es jol felemelte a vasat,azota normalis ertekek vannak,a következö:1 kissebb joghurtba(kb. 150gr.)2-3 kiskanal fekete ribizli lekvart keverek(a Lidl-ben veszem),es naponta 1-et elfogyasztok.A vörös szinü hus,maj is jo vastartalmu(en nem annyirra szeretem).

En is örök eletemben nagyon vashianyos voltam, ami nekem bevalt, es jol felemelte a vasat, azota normalis ertekek vannak, a következö:1 kissebb joghurtba(kb. 150gr.)2-3 kiskanal fekete ribizli lekvart keverek(a Lidl-ben veszem), es naponta 1-et elfogyasztok.A vörös szinü hus, maj is jo vastartalmu(en nem annyirra szeretem).
Kávé, tea nem ajánlott, mert csökkenti a vas felszívódását.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!