Találatok a következő kifejezésre: Ebben az lesz Bp. Parádé (1 db)

Ebben az évben lesz Bp. Parádé?

Tavaly nem volt úgy hallotam azért, mert túlságosan zavarja a lakókat. De ilyen hülye melegfelvonulásokat lehet szervezni?Ez nem zavarja a lakókat? Vajon az idén lesz Bp.-parádé???

Legjobb válasz: én azt hallotam hogy nem..mert megszüntették

én azt hallotam hogy nem..mert megszüntették
Remélem nem lesz! A homofelvonulás is zavarta a lakókat, de õk egyfajta "kisebbség" akikkel türelmesebbnek kell lenni! :(
Mindenre ráhúzzák, hogy kisebbség. Remélem, ha a heteroszexuális fehérek lesznek a kisebbség akkor is így támogatják õket.
Biztos nem lesz, mert különben már rég nagydobra verték volna.
Nem lesz, megszûnt. Tavaly nem kaptak rá engedélyt, aztán már nem próbálkoznak vele. Mondjuk én nem szeretem ezt a fajta zenét, de nekem mindegy, mert én nem is Budapesten lakom.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor jön ki a diabolik lovers 11 és 12. része? Magyar felirattal?

3

Milyen fej hallgatója van Majkának. Sony?

a href='http://www.youtube.com/watch?v=wtsx_YU-ipc' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=wtsx_YU-ipc

0

Orevuar egy köszönés, vagy micsoda?

1

Valakinek elmondhatok egy problémát? (Választ / Tanácsot szeretnék rá kérni) 13/L

11

Milyen gyakran jön ki a Wolfblood magyar szinkronnal vagy felirattal? Esetleg hogy nincs-e már fent az 5. rész

2

Terveztem egy logót. és azt hol lehet megcsináltatni aluminiumbol vagy fémből, amit később egy ruhadarabra rá lehet tenni?

2

Másnak is ilyen unalmas ez a szombat este?

16

Hogyan csesszek ki az idióta ismerősömmel? (többi lent)

Az a helyzet hogy van egy undorító és bunkó ismerősöm a suliban (F) aki azzal szórakozik hogy lányokat piszkál, ez alatt azt értem hogy ocsmány módon beszólogat nekik és különböző helyeken fogdossa őket (köztük a barátnőmet is) és még menőzik is vele, és (főképp a barátnőm miatt) már párszor elgyepáltam a képét ezért de még mindig csinálja. Tudnátok ötleteket adni hogy hogyan tudnám elvenni a kedvét ettől ?? Jöhet bármi :D. Előre is köszi a válaszokat :D.

1

Nektek mit jelent a démon szó?

5

Melyik filmben van az a jelenet, amikor egy úszómedencéből kimenekülnek az emberek, mert egy szardarab úszkál benne, amit a film egyik szereplője megeszik, mert az valójában csak csoki?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!