Találatok a következő kifejezésre: Ebben az hónapban másodjára (13 db)

Szerintetek az normális, hogy ebben a hónapban másodjára romlik el a TV dekóderünk és a műsorszolgáltató 2000 forintos kiszállási díjat kér?

Ebben a hónapban egyszer már kihívtuk ?ket, azt mondták ráírják a számlára a 2000-et és most megint elromlott és újabb 2000 Ft-ot akarnak kérni kiszállási díjként...

Legjobb válasz: te meg közöld velük, hogy nem fizeted ki és ha pattognak, akkor a szerzõdéstõl is elállsz, mert nem szolgáltatnak

te meg közöld velük, hogy nem fizeted ki és ha pattognak, akkor a szerzõdéstõl is elállsz, mert nem szolgáltatnak
Ha a DIGi -rõl van szó, akkor elhiszem. Ha nem a te hibádból adódott mûszaki hibát kell elhárítani, akkor a kiszállás nem téged terhel. Ez esetben kell lenni valami indoknak, amivel rád hárítják a kiszállás díját. Kérdezd meg. Ha nincs ilyen, és mégis megfizettetik, akkor nyugodtan fordulj a fogyasztóvédelemhez. Ehhez viszont meg kell fizetned a kérdéses díjat, hiszen egyébként nem tudod igazolni a jopgtalan követelést a szolgáltató részérõl. - Személyes ügyfélszolgálaton próbáld higgadtan tisztázni a helyzetet. Add elõ, hogy a berendezés meghibásodását nem te idézted elõ, az a rendeltetésszerû használat során következett be. Hivatkozhatnak olyanra hogy valaki "hozzányúlt, megbabrálta, stb...", ezt nyugodtan elutsíthatod abban az esetben, ha a helyszínen a szerelõ nem íratott alá veled ilyen papírt. Ha aláírtad, akkor vége. Ha aláírtál a helyszínen egy papírt, amin AKKOR MÉG nem szerepelt ilyen hibaleírás (mert ez is elõfordulhat), akkor ezt szintén szóváteheted. Ha semmi sem utal arra, hogy a te hibád, és nem ismertél el ilyet, akkor a kiszállási díj nem téged terhel, hiszen nekik nem kötelességük a helyszínre menni, ha nincs hiba. Ha meg van, és nem te okoztad, azt a saját költségükre teszik. Az ASZF szerint, akkor terheli az elõfizetõt díjfizetés, ha a megibásodás az elõfizetõnek felróható ok(ok)ból keletkezett. -Ha nem sikerül érdemi eredményt elérned, kérheted írásban hogy a veled szemben femerült költségeket indokolják (sajnos nem kötelesek).Valószínûleg max a szerelõ nyilatkozatára fognak hivatkozni. Ha tudsz ilyet szerezni, az a fogyasztóvédelem felé nagyon jó reklamációs alap. -Ha mindenképp ragaszkodnak a díjfizetéshez, és kifizeted, akkor azzal jogilag elismered. Ha nem fizeted be, azzal az ASZF-et szeged meg. Itt a mérlegelés a tiéd. A fogyasztóvédelem felé írásban kell beterjesztened a panaszod. Az eset leírása mellé minden részletre szükség van, a hiteles elbírálás miatt. Ha van tanúd is a helyszíni szerelésre, az a legjobb. Itt megtalálod a hozzád legközeleb esõ hivatal elérhetõségét. Leveled ajánlott küldeményként add fel. http://www.nfh.hu/portal/informaciok/elerheto/teruleti_felugy
A kérdező hozzászólása: Felhívtam a fogyasztóvédelmet, valami hírközlési hatóságot javasoltak, valamint, hogy írjunk a szolgáltatónak levelet. Megírtam, amint lesz idõm, feladom. Holnapra minden esetre kihívtam õket, de a levélben közöltem velük, hogy meg lesznek téve a megfelelõ intézkedések a következõ meghibásodáskor. Amúgy Antenna Digital...
A kérdező hozzászólása: A poénos rész csak most következik: ma reggelre kihívtuk õket, aztán jött a vihar, villámlott egyet, dörgött, aztán visszajött az adás. Felhívtam õket, hogy nem kell jönni, mert õáltaluk villámgyorsan visszajött xD

A második babánkat tervezzük. Nagyon örülnénk, ha ebben a hónapban sikerülne. Furcsa tüneteim vannak, amiket nem tudok hova tenni. Az első babánál menstruáltam az elején, így nem tudom ahhoz a várandóssághoz hasonlítani. Tapasztaltatok hasonlót?

Középid?ben vagyok, de szinte folyamatosan tisztasági betétet cserélgetek, mert olyan mintha bepisiltem volna. Nagyon tiszta folyásom van. Szinte olyan mint a víz. Volt tojásfehérje szer? folyás, akkor beleadtunk anyait-apait ;), azóta viszont ez a tünet. Ez mit?l lehet? Nem érzem problémásnak, nem olyan mintha fert?zés lenne, de mégis furcsa.

Legjobb válasz: Mintha én írtam volna le a múlt hónapi tüneteim... De megjött. Szóval még várunk a második babára...

Mintha én írtam volna le a múlt hónapi tüneteim... De megjött. Szóval még várunk a második babára...
szerintem ez nem mérvadó mindenkinél más a folyás. persze azért drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyos vagy! :) Nem azt várom, hogy húú, de megerõsítsen bárki is, mert persze még bármi lehet, csak furcsa, mert ilyet még nem tapasztaltam. És, persze kíváncsi vagyok mások tapasztalatára.
Az igazság az, hogy a folyások nem jelzik, hogy baba van-e a dologban, vagy nem. Babától függetlenek. :(
Szia! Bocsi, hogy visszakérdezek, de meddig és milyen menszid volt az elõzõ terhességedkor?
A kérdező hozzászólása: "Bocsi, hogy visszakérdezek, de meddig és milyen menszid volt az elõzõ terhességedkor?" Szia! Most engedett a pöttöm újra gép elé! Szóval, az elsõ hónapban teljesen olyan volt, mint máskor. Erõs volt, és öt napig tartott. Azért csináltam tesztet, mert látványosan megnõttek a melleim, és ez gyanús volt. A második hónapban már csak két nagyon gyenge nap volt.

Megnéznétek az én görbém is! Van esélyem még rá hogy kismama legyek ebben a hónapban? A ciklusaim 32-35 naposak. Második gyerkőccel már lassan két éve próbálkozunk!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b08ffe80a37fd4cb8cf43c..

Legjobb válasz: Szia. Szerintem a 16 napon volt Pé-d, nem akkor, ahogy behúzta a gép. Elkezdett felfelé menni a hõd, ami jó jel. Szorítok, hogy sikerüljön! De nekem elég gyanús a 22. nap is. Lehetséges, hogy nagyon kitolodott a Pé-d ebben a hónapban. Szerintem reménykedhetsz! Jókor voltatok együtt mindkét esetben!:)

Szia. Szerintem a 16 napon volt Pé-d, nem akkor, ahogy behúzta a gép. Elkezdett felfelé menni a hõd, ami jó jel. Szorítok, hogy sikerüljön! De nekem elég gyanús a 22. nap is. Lehetséges, hogy nagyon kitolodott a Pé-d ebben a hónapban. Szerintem reménykedhetsz! Jókor voltatok együtt mindkét esetben!:)
Ti mindent megetettetek az ügy érdekében, de hormonzavaros a görbéd.
Bocsi hogy megkérdezem szted honnan hormonzavaros mert cikk-cakkos?nem értek hozzá csak érdekel azért kérdezem. Köszönöm .
Mert nincs egyértelmû alacsony és egyértelmû magas hõmérsékletû fázis benne. Ha elfogadjuk ezt így akkor sem ment fel eléggé a hõ.
Értem és köszönöm szépen megnéznéd az enyimet is igaz csak 2 hét mulva kell megjönnie de ugy nézem nagyon értesz hozzájuk az a cim 2.fele hogy életem elsõ görbéje.De lehet válaszoltál már nem tudom köszike majd nézem a válaszokat.
Bocsa nem megjönnie kéne..:-)
A kérdező hozzászólása: Hormonzavar elméletileg nem lehet teljesen kivizsgáltak, minden értékem jó! Sehol semmi eltérés nem volt, az endokrinológiáról úgy küldtek el, hogy még pár hónap múlva sem kell visszamennem kontrollra. De azért érdekelne mibõl gondolod ezt a hormonzavart, meg minden amit ezzel kapcsolatban tudsz!

Ciklus első felébe ittam cickafarkfű teát, most a második felébe palástfüvet iszok. Igy nagyobb az esély a babára? Ebbe a hónapba kezdtem inni ezeket.

kiváncsi vagyok hogy mennyire használnak ezek a teák.azt mondják h jó.majd kiderül.jó lenne ha most végre már összejönne.van olyan akinek igy összejött tea segitségével?

Legjobb válasz: Biztosra ugye nem lehet mondani, de en hiszem, hogy a cickafark tea segitett a babasodashoz. 3. honapja ittam peteeresig (palastfuvet nem utana) mire sikerult. Elotte mar probalkoztunk 5 honapot. Amig ittam a cickat, mindig volt peteeresem, pedig elotte elofordult, hogy kimaradt. Mondjuk egyszer par nappal kesobb volt, mint kellett volna, de pont akkor fogantam meg. Sajnos a baba elhalt. 3 honapja ujra probalkozunk. Azota iszom a cickat ovuig, aztan menszeszig meg palastfuvet+folsav, E es C vitamin, de eddig nem sok sikerrel. Ennek ellenere hiszem es erzem , hogy hasznalnak es mindenkinek csak ajanlani tudom. Artani, nem arthat. Jobb, mintha semmit sem szednel.

Biztosra ugye nem lehet mondani, de en hiszem, hogy a cickafark tea segitett a babasodashoz. 3. honapja ittam peteeresig (palastfuvet nem utana) mire sikerult. Elotte mar probalkoztunk 5 honapot. Amig ittam a cickat, mindig volt peteeresem, pedig elotte elofordult, hogy kimaradt. Mondjuk egyszer par nappal kesobb volt, mint kellett volna, de pont akkor fogantam meg. Sajnos a baba elhalt. 3 honapja ujra probalkozunk. Azota iszom a cickat ovuig, aztan menszeszig meg palastfuvet+folsav, E es C vitamin, de eddig nem sok sikerrel. Ennek ellenere hiszem es erzem , hogy hasznalnak es mindenkinek csak ajanlani tudom. Artani, nem arthat. Jobb, mintha semmit sem szednel.

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és az a problémám, hogy már ez a második hónap, hogy nincs meg rendesen a menstruációm. Öt napig kéne hogy meglegyen de múlt hónapban és ebben a hónapban is csak három napig tartott és nem is annyira volt meg mint kéne.

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és az a problémám, hogy már ez a második hónap, hogy nincs meg rendesen a menstruációm. Öt napig kéne hogy meglegyen de múlt hónapban és ebben a hónapban is csak három napig tartott és nem is annyira volt meg mint kéne. A másik amiért még a tanácsát kérem, hogy ebben a hónapban 5-én megjött 7-8 körül elmúlt és ma 11-én picit visszajött pár csepp! Lehetséges, hogy terhes vagyok? kérem segítsen előre is köszönöm: Anita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet, s a lelettel forduljon nőgyógyász szakorvoshoz. Az esetleges terhességet csak így lehet kizárni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet, s a lelettel forduljon nőgyógyász szakorvoshoz. Az esetleges terhességet csak így lehet kizárni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! Már csak az egyik oldalon van meg a petefészkem. A kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben átveszi-e a szerepet az egyetlen meglévő és így minden hónapban van peteérés, vagy csak minden másodikban? Minden hónapban megjön a menzeszem.

Tisztelt Főorvos Úr! Már csak az egyik oldalon van meg a petefészkem. A kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben átveszi-e a szerepet az egyetlen meglévő és így minden hónapban van peteérés, vagy csak minden másodikban? Minden hónapban megjön a menzeszem. Segítségét előre is köszönöm szépen! Üdv, Pné

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Peteérés ilyen esetben is lehetséges minden hónapban. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Peteérés ilyen esetben is lehetséges minden hónapban. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és az a problémám, hogy már ez a második hónap, hogy nincs meg rendesen a menstruációm. Öt napig kéne hogy meglegyen de múlt hónapban és ebben a hónapban is csak három napig tartott és nem is annyira volt meg mint kéne.

Tisztelt Doktor Úr! 19 éves vagyok és az a problémám, hogy már ez a második hónap, hogy nincs meg rendesen a menstruációm. Öt napig kéne hogy meglegyen de múlt hónapban és ebben a hónapban is csak három napig tartott és nem is annyira volt meg mint kéne. A másik amiért még a tanácsát kérem, hogy ebben a hónapban 5-én megjött 7-8 körül elmúlt és ma 11-én picit visszajött pár csepp! Lehetséges, hogy terhes vagyok? kérem segítsen előre is köszönöm: Anita

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet, s a lelettel forduljon nőgyógyász szakorvoshoz. Az esetleges terhességet csak így lehet kizárni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy végezzen egy terhességi vizelettesztet, s a lelettel forduljon nőgyógyász szakorvoshoz. Az esetleges terhességet csak így lehet kizárni. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Főorvos Úr! Már csak az egyik oldalon van meg a petefészkem. A kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben átveszi-e a szerepet az egyetlen meglévő és így minden hónapban van peteérés, vagy csak minden másodikban? Minden hónapban megjön a menzeszem.

Tisztelt Főorvos Úr! Már csak az egyik oldalon van meg a petefészkem. A kérdésem az lenne, hogy ebben az esetben átveszi-e a szerepet az egyetlen meglévő és így minden hónapban van peteérés, vagy csak minden másodikban? Minden hónapban megjön a menzeszem. Segítségét előre is köszönöm szépen! Üdv, Pné

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Peteérés ilyen esetben is lehetséges minden hónapban. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Peteérés ilyen esetben is lehetséges minden hónapban. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen jelentkezzék kezelőorvosánál személyesen! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen jelentkezzék kezelőorvosánál személyesen! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!