Találatok a következő kifejezésre: Ebben az hónapban (289 db)

Ha egyáltalán nem ugrik fel a hőm ebben a hónapban, az mit jelent?

Maradt ugyanúgy 36,3-36,4 görbét csak papíron vezetek.

Legjobb válasz: A höd alapján nem volt peteérésed! Nyugi minden nönél elöfordul hogy néha kimarad a peteérés 1 hónapban! A 28 napos ciklus még nem biztositék arra hogy mindig van peteérés! Megtörténhet hogy nincs!!! Ahogy az is megtörténhet hogy egy 50 napos ciklusnál van peteérés. A peteérés hidd el nem a ciklus hoszától függ sem a rendszerességétöl,sok más fontos tényezöje is van! De azért ne veszitsd el a reményt mert én saját tapasztalatból beszélek elsö terhességem úgy kezdödött hogy vegig 36.5-36.8 között ugrált a höm de egész hónapban ez volt és a doki is mondta nincs peteérés ebben a hónapban és megís volt mert terhes voltam, ! Szóval bármi megtörténhet az elméletek ellenére is,mert a szervezetünk nem egy gép így az sem törvény hogy kinek mikor van ovu! Nekem rögtön menyszi után és elötte is volt már! Legjobb ha gyakran vagytok együtt amikor csak jol esik! (nem kell olyan komolyan venni a 2 naponta dolgot mert mi minden nap együtt voltunk és összejött!

A höd alapján nem volt peteérésed! Nyugi minden nönél elöfordul hogy néha kimarad a peteérés 1 hónapban! A 28 napos ciklus még nem biztositék arra hogy mindig van peteérés! Megtörténhet hogy nincs!!! Ahogy az is megtörténhet hogy egy 50 napos ciklusnál van peteérés. A peteérés hidd el nem a ciklus hoszától függ sem a rendszerességétöl, sok más fontos tényezöje is van! De azért ne veszitsd el a reményt mert én saját tapasztalatból beszélek elsö terhességem úgy kezdödött hogy vegig 36.5-36.8 között ugrált a höm de egész hónapban ez volt és a doki is mondta nincs peteérés ebben a hónapban és megís volt mert terhes voltam, ! Szóval bármi megtörténhet az elméletek ellenére is, mert a szervezetünk nem egy gép így az sem törvény hogy kinek mikor van ovu! Nekem rögtön menyszi után és elötte is volt már! Legjobb ha gyakran vagytok együtt amikor csak jol esik! (nem kell olyan komolyan venni a 2 naponta dolgot mert mi minden nap együtt voltunk és összejött!
A kérdező hozzászólása: Hû, hát megnyugodtam:) 1 éve várjuk elsõ babánkat, ezért mondta a doki, hogy kezdjek el hõmérõzni.Ez a második vezetett hónapom.Az elsõ hõmérõzõs hónapban a ciklus második felében végig fenn volt a hõm, a 15.napon hirtelen megugrott, úgy is maradt, míg meg nem jött. Ebben a hóban, úgy látszik akkor nincs peteérés.Majd legközelebb.Köszönöm a segítséget!
Elejétõl kezdve annyi? Mert ha ige akkor még nem volt peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Igen, 36, 2-36, 4 között volt a 6.naptól mértem. Mindig 28 naposak a cilusaim, úgyhogy már lennie kellett volna, nem? Kb. 5 alkalomból 3 hónapban van is ovus fájdalmam, most pont nem is volt. És ha nem volt ebben a hóban peteérésem, ez normálisnak mondható?
Igen, nem minden hónapban van peteérése az egészséges nõnek sem. Majd következõ hónapban! Ha nagyon nem akar sikerülni egy éven belül sem, a hõgörbékkel irány az endokrinológus és nõgyógyász.

Ebbe a hónapba minden másnap együtt vagyunk. Ha a peteérés környékén minden nap együtt leszünk akkor kicsi az esély?

Úgy értem hogy nem termel?dik egy nap alatt annyi életképes katona, így akkor egy naap se jön össze? Vagy hogy van ez? Ki hogy csinálta hogy összejött?

Legjobb válasz: Lehet,hogy közhely,de mi az elsõ babánál nem méregettünk hõt,nem ovu teszteltünk,nem figyeltem magamon a jeleket,és a gyógyszer abbahagyása után 3 hónapra összejött. Most tesót tervezünk,és már hozzáfogtunk a kivitelezéshez is,de még nem sikerült.Hõmérõzök,ovu tesztet is kipróbáltam,és árgus szemekkel figyelek minden kis görcsöt,hátha peteérést jelez.Eddig semmi eredménnyel. Ha ebben a hónapban sem jön össze,hagyom a fenébe az egész méregetést,mert már teljesen kivagyok,ha esik 2 tizedet a hõm.Vagy nem pont egy idõben mérem,akkor azon agyalok,hogy biztos ez az oka... Frászt!Görcsölök,mint sokan mások,és ezért nem jön,szorít az idõ,és jó lenne már terhesnek lenni. Bocsi áldott állapotban lévõnek... Ennyi a recept:csak nyugodtan!Tudom bagoly mondja...

Lehet, hogy közhely, de mi az elsõ babánál nem méregettünk hõt, nem ovu teszteltünk, nem figyeltem magamon a jeleket, és a gyógyszer abbahagyása után 3 hónapra összejött. Most tesót tervezünk, és már hozzáfogtunk a kivitelezéshez is, de még nem sikerült.Hõmérõzök, ovu tesztet is kipróbáltam, és árgus szemekkel figyelek minden kis görcsöt, hátha peteérést jelez.Eddig semmi eredménnyel. Ha ebben a hónapban sem jön össze, hagyom a fenébe az egész méregetést, mert már teljesen kivagyok, ha esik 2 tizedet a hõm.Vagy nem pont egy idõben mérem, akkor azon agyalok, hogy biztos ez az oka... Frászt!Görcsölök, mint sokan mások, és ezért nem jön, szorít az idõ, és jó lenne már terhesnek lenni. Bocsi áldott állapotban lévõnek... Ennyi a recept:csak nyugodtan!Tudom bagoly mondja...
Szia! Ne legyetek együtt olyan sûrûn, mi a párommal 7 hónapig próbálkoztunk és elég sokat együtt voltunk, aztán letettünk az egészrõl március hónapban csak 3 x voltunk együtt és összejött a baba most 17 hetes 6 naposak vagyunk! Tudom , hogy könnyû ezt mondani amikor az ember minden pillanatban arra gondol hátha pont ma jönne össze , de tényleg igaz a dolog ha nem foglakoztok vele annyira és már tényleg nem számít rá az ember akkor megfogan a pici baba!Ha ez segít nekem február 27 volt az utolsó elsõ napja és márc 13-15-17 voltunk csak együtt a peteérést nem tudom mikor volt , de a doki szerint a 13 lesz az az idõpont amikor megfogant a baba!És ne csak a babáért sexeljetek, és akkor csináljátok, ha megkívánjátok egymást és ne muszájból!!!!Nagyon sok szerencsét kívánok nektek és mielõbbi gyermekáldást !!!!
Az origo.hu-n pont ma olvastam, hogy ausztrál kutatók szerint a mindennapos szex javít a spermák minõségén (a mennyiségén nem). A dokik viszont azt mondják, hogy 2-3 naponta az ideális. Szóval... Mindenki mást mond.

Ebben a hónapban volt, vagy nem volt peteérésem? (Aki járatos ebben az segítsen! )

(A ciklusom 26-27 napos.)

Legjobb válasz: Szia. A 23. nap a progeszteron szint nagyon alacsony min 20 nak kellene lennie nekem normás peteérésnél 36,9 volt utoljára de mondjuk azt sem értem hogy miért a 23. napon vettek vért tõled mikor a 21. napon kellett volna. A többit nem tudom hogy jó -e de a progeszteron szint mondja meg hogy van -e pé. És szerintem neked ebben a hónapban nem volt. De ne add fel.

Szia. A 23. nap a progeszteron szint nagyon alacsony min 20 nak kellene lennie nekem normás peteérésnél 36, 9 volt utoljára de mondjuk azt sem értem hogy miért a 23. napon vettek vért tõled mikor a 21. napon kellett volna. A többit nem tudom hogy jó -e de a progeszteron szint mondja meg hogy van -e pé. És szerintem neked ebben a hónapban nem volt. De ne add fel.
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=orvos_valaszol_elem&or.. Itt lesz összehasonlítási alapod.Nem sok, de remélem valamennyit segítettem! :)
Nézdcsak, innen le tudod nyomozni:-) http://www.geocities.com/babatakarok/hormonszintek.htm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Munkanélküliek! Ti ebben a hónapban megkaptátok már az álláskereső segélyeteket?

A hónap hanyadik napján folyósítják takarék számlára?

Legjobb válasz: A párom már megkapta múlt héten.Elõzõ hónapban is ilyentájt fizettek.Ha már egy ideje munkanélküli vagy akkor telefonálj be,ha csak most regisztráltál akkor várnod kell 1 hónapot.Általában minden hónap 7-10.-e körül szoktak fizetni,de aki ilyenkor regizik annak meg kell várnia a köv.hónapot.

A párom már megkapta múlt héten.Elõzõ hónapban is ilyentájt fizettek.Ha már egy ideje munkanélküli vagy akkor telefonálj be, ha csak most regisztráltál akkor várnod kell 1 hónapot.Általában minden hónap 7-10.-e körül szoktak fizetni, de aki ilyenkor regizik annak meg kell várnia a köv.hónapot.
A kérdező hozzászólása: Múlt hónap 20-a körül regisztrált a párom, így ebben a hónapban megkapja azt a kb 10 napot, vagy hozzáírják a következõ havihoz?

Megnéznétek az én görbém is! Van esélyem még rá hogy kismama legyek ebben a hónapban? A ciklusaim 32-35 naposak. Második gyerkőccel már lassan két éve próbálkozunk!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b08ffe80a37fd4cb8cf43c..

Legjobb válasz: Szia. Szerintem a 16 napon volt Pé-d, nem akkor, ahogy behúzta a gép. Elkezdett felfelé menni a hõd, ami jó jel. Szorítok, hogy sikerüljön! De nekem elég gyanús a 22. nap is. Lehetséges, hogy nagyon kitolodott a Pé-d ebben a hónapban. Szerintem reménykedhetsz! Jókor voltatok együtt mindkét esetben!:)

Szia. Szerintem a 16 napon volt Pé-d, nem akkor, ahogy behúzta a gép. Elkezdett felfelé menni a hõd, ami jó jel. Szorítok, hogy sikerüljön! De nekem elég gyanús a 22. nap is. Lehetséges, hogy nagyon kitolodott a Pé-d ebben a hónapban. Szerintem reménykedhetsz! Jókor voltatok együtt mindkét esetben!:)
Ti mindent megetettetek az ügy érdekében, de hormonzavaros a görbéd.
Bocsi hogy megkérdezem szted honnan hormonzavaros mert cikk-cakkos?nem értek hozzá csak érdekel azért kérdezem. Köszönöm .
Mert nincs egyértelmû alacsony és egyértelmû magas hõmérsékletû fázis benne. Ha elfogadjuk ezt így akkor sem ment fel eléggé a hõ.
Értem és köszönöm szépen megnéznéd az enyimet is igaz csak 2 hét mulva kell megjönnie de ugy nézem nagyon értesz hozzájuk az a cim 2.fele hogy életem elsõ görbéje.De lehet válaszoltál már nem tudom köszike majd nézem a válaszokat.
Bocsa nem megjönnie kéne..:-)
A kérdező hozzászólása: Hormonzavar elméletileg nem lehet teljesen kivizsgáltak, minden értékem jó! Sehol semmi eltérés nem volt, az endokrinológiáról úgy küldtek el, hogy még pár hónap múlva sem kell visszamennem kontrollra. De azért érdekelne mibõl gondolod ezt a hormonzavart, meg minden amit ezzel kapcsolatban tudsz!

Ha nincs még kifizetve ebben a hónapban az sztk-m és elmegyek orvoshoz akkor rögtön a vizsgálat után fizetnem kell? És mennyibe kerül egy vizsgálat a körzeti orvosnál? (Náthával megyek)

Legjobb válasz: Nem kell fizetned, csak a doki ad egy papírt, hogy rendezetlen a biztosításod. De ha az "ebben a hónapban" alatt júniust érted, akkor szerintem még nem került a rendszerbe, hogy nincs minden rendben a biztosításod körül

Nem kell fizetned, csak a doki ad egy papírt, hogy rendezetlen a biztosításod. De ha az "ebben a hónapban" alatt júniust érted, akkor szerintem még nem került a rendszerbe, hogy nincs minden rendben a biztosításod körül
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És igen, júniusra értettem!

Ha ebben a honapban nem tapasztaltam a nyúlos tojásfehérjés váladékot, az azt jelenti, hogy kimaradt a peteérésem ebben a honapban?

Legjobb válasz: köszi a válszod aranyos vagy, és megnyugtattál... pont erre volt szükségem :) elsöre összejött nektek a baba?

A kérdező hozzászólása: köszi a válszod aranyos vagy, és megnyugtattál... pont erre volt szükségem :) elsöre összejött nektek a baba?
Én a teherbeesés elõtt több hónapig hõmérõztem, figyeltem a szervezetem folyamatosan. És amikor összejött, abban hónapban (meg elõtte már egy-kettõben) nem is észleltem a folyást. Már kezdtem azt hinni, hogy nincs is peteérésem. most meg már 14 hetes vagyok és hárman laknak a pocimban. Úgyhogy szerintem nem jelent semmit! Hajrá! ;)
Szia! Én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. Ebben a hónapban nekem sem volt nyúlós, sõt alig volt a ciklusban, amikor tudtam hogy pé ideje van és a hõm is úgy alakult sokat voltunk együtt és ma meg pozitívak lettek a tesztjeim! Szóval az én tapasztalatom alapján azt mondanám hogy ha nincs nyúlós folyás, nem biztos hogy azt jelenti hogy nincs pé-d. Legyetek együtt sokat! Sok sikert!!!
Nem elsõre jött össze most, tavaly májusban volt egy vetélésem (az volt elsõre), aztán kiderült hogy pcos-em van, de ebben a hónapban éreztem hogy most jönni kell. Írtam a szakdolgozatomat (25 éves vagyok)ami eléggé lefoglalt, de azért sokat járt a fejemben a baba ügy. Aztán tegnap leadtam a szakdogát és pozitívat teszteltem! :) Ne add fel, de ne csak erre koncentrálj, hanem mással is töltsd ki az idõd! Drukkolok hogy jöjjön a baba!!! Ja és már nem keresgéltem a tüneteket! Pláne a sok csalódás után! Elsõ v. voltam

Vasarnap kene megjonnie a menzeszemnek, de nemvarom! Mit jelent az ha nagyon szaraz a szam belulrol, es felvagyok puffadva nagyon! Faj a fejem! Ebbe a honapba mar nemvettem be 8-apon a fogamzasgatlot! Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha még csak ebben a hónapban hagytad abba a tabit, akkor nem hiszem, hogy terhes vagy. Lehet, hogy késõbb fog megjönni a mensid!

Ha még csak ebben a hónapban hagytad abba a tabit, akkor nem hiszem, hogy terhes vagy. Lehet, hogy késõbb fog megjönni a mensid!
Szia! Azt nem mondom, hogy kizárt a terhesség, mert spirál mellett, és gyógyi mellett is maradt babás valaki, de sztem 1.nagyon -nagyon koraiak még a tüneteid 2.gyógyszer elhagyásnak is lehetnek ilyen tünetei. Sztem nem vagy terhes.Egy öreg róka

Sürgősen tüdőszűrésre kell mennem, de már hónapok óta szeretnénk babát és nem tudom, hogy ebben a hónapban sikerült e. Ez csak jövőhét végén vagy az után derül ki. Ha mégis babát várok ez a sugár mennyiség árt neki?

Vagy kell szólni és adnak valamilyen kötényt?

Legjobb válasz: Ne menj tüdõszûrésre, amíg nem tudod van-e baba vagy nincs! Én dettó ebben a cipõben járok, holnap kéne szûrésre mennem, de csak hétfõn derül ki, terhes lehetek-e. Ne kockáztass, mert a röntgen bizony árthat! A munkahelyen én is füllentek, mert elõre nyilván nem jelentem be, hogy esetleg terhes vagyok...

Ne menj tüdõszûrésre, amíg nem tudod van-e baba vagy nincs! Én dettó ebben a cipõben járok, holnap kéne szûrésre mennem, de csak hétfõn derül ki, terhes lehetek-e. Ne kockáztass, mert a röntgen bizony árthat! A munkahelyen én is füllentek, mert elõre nyilván nem jelentem be, hogy esetleg terhes vagyok...
Szia! A barátnömnek nem csinálták meg a tüdöszüröt ez ok miatt ö is azt hitte hogy lehet baba van elküldték az orvoshoz hogy csináltasson ultrahangot és csak uttánna csináltak neki üdöszürést .Ez az ö esete volt lehet nálad nem csinálnák ezt , de szerintem ha megkérdeznéd nálad sem csinálnák meg.
Szerintem se menj, jobb kerülni a kockázatot. A tudomány mai állása szerint az a kevés sugármenyiség ami az embert éri nem károsítja a magzatot, de ki meri ezt bevállalni? (Egyébként ha károsítja, magzatelhalást, és fejlõdési rendellenességet okozhat) Én amikor babát vártam, megkérdeztem a tüdõszûrõt, és nem engedték, hogy menjek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!