Találatok a következő kifejezésre: Ebben a volt (543 db)

Ebben a hónapban volt, vagy nem volt peteérésem? (Aki járatos ebben az segítsen! )

(A ciklusom 26-27 napos.)

Legjobb válasz: Szia. A 23. nap a progeszteron szint nagyon alacsony min 20 nak kellene lennie nekem normás peteérésnél 36,9 volt utoljára de mondjuk azt sem értem hogy miért a 23. napon vettek vért tõled mikor a 21. napon kellett volna. A többit nem tudom hogy jó -e de a progeszteron szint mondja meg hogy van -e pé. És szerintem neked ebben a hónapban nem volt. De ne add fel.

Szia. A 23. nap a progeszteron szint nagyon alacsony min 20 nak kellene lennie nekem normás peteérésnél 36, 9 volt utoljára de mondjuk azt sem értem hogy miért a 23. napon vettek vért tõled mikor a 21. napon kellett volna. A többit nem tudom hogy jó -e de a progeszteron szint mondja meg hogy van -e pé. És szerintem neked ebben a hónapban nem volt. De ne add fel.
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=orvos_valaszol_elem&or.. Itt lesz összehasonlítási alapod.Nem sok, de remélem valamennyit segítettem! :)
Nézdcsak, innen le tudod nyomozni:-) http://www.geocities.com/babatakarok/hormonszintek.htm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Ebben a hónapban használtam először lh tesztet. 3 napon át halványabb volt a második csík, a 4. nap már csak a kontrollcsík volt. Nem volt peteétrésem ebben a hónapban?

Legjobb válasz: dehogynem volt! A halvány csík az csak a lutein mennyisége miatt halvány, de attól még a pete érett és a sárgatest jelen volt. Ha nincs pé akkor az lh nem mutathat semmit, mert csak azt az egy hormont jelzi ami ilyenkor termelõdik.

dehogynem volt! A halvány csík az csak a lutein mennyisége miatt halvány, de attól még a pete érett és a sárgatest jelen volt. Ha nincs pé akkor az lh nem mutathat semmit, mert csak azt az egy hormont jelzi ami ilyenkor termelõdik.
A kérdező hozzászólása: ajjj, de jó, hogy ezt mondod. A használati útmutatóra az volt írva, hogy csak akkor pozitív ha ugyanolyan erõs a tesztcsík is mint a kontrollcsík. Remélem lesz eredmény, mert éppen nyaralni voltunk a párommal, szóval volt idõnk egymásra. köszönöm a választ!
Szia! Szerintem is volt peteérésed. Egy jótanács ha elfogadod. Délután vagy este tesztelj /ha esetleg most még sem jött össze/ és kevés folyadékot igyál a tesztelés elõtt kb 2 órával.
A kérdező hozzászólása: persze, hogy megfogadom, köszönöm szépen. nekem van egy kis gyanúm, hogy valami történik odabenn... fájnak a melleim, folyton érzem a méhemet vagy petefészkemet egy pár napja, ma pedig volt egy kis barna pecsételés... nagyon izgulok. volt már egy terhességem ami vetéléssel végzõdött, és akkor is nagyon korán kezdett fájni a mellem.

A mostani futball eb-n volt már olyan, hogy valaki komolyabban megsérült, balesetet szenvedett játék közben?

Legjobb válasz: Igen, Avram Papadopoulos a görögöktõl. Még az elsõ meccsen lesérült és nem is tudta folytatni az EB-t. Meg még Rosicky volt az a csehektõl, akinek haza kellett utazni kezelésre, és bár visszatért, de már nem játszott az utolsó meccsen.

Igen, Avram Papadopoulos a görögöktõl. Még az elsõ meccsen lesérült és nem is tudta folytatni az EB-t. Meg még Rosicky volt az a csehektõl, akinek haza kellett utazni kezelésre, és bár visszatért, de már nem játszott az utolsó meccsen.

Ahogy nézem nem volt PÉ-m ebben a ciklusban (görbe a kiegészítésben), ebben az esetben megjön úgy, mint szokott vagy késik?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8f16ab33789a1e5500ec30.. A fogamzásgátlót januárban hagytam abba, azóta 28 és 45 nap között ingadoznak a ciklusaim (az elmúlt két hónapban 28 és 30 nap volt), az els? két ciklus kivételével mindig volt PÉ (még a 45 naposban is...), most meg nem akar :( Ha most elkezdem a cickafarkat inni az segít vagy ront?

Legjobb válasz: Amikor nekem nem volt PÉm, akkor mindig hamarabb jött meg 1-2 nappal. Szerintem ne igyál cickát, amíg nem jön meg, inkább szexelj! :) Ez a görbevezetés amúgy is olyan bizonytalan, nekem nem vált be a hõmérõzés.

Amikor nekem nem volt PÉm, akkor mindig hamarabb jött meg 1-2 nappal. Szerintem ne igyál cickát, amíg nem jön meg, inkább szexelj! :) Ez a görbevezetés amúgy is olyan bizonytalan, nekem nem vált be a hõmérõzés.

Tényleg a jelzett időben lehetett peteérésem? Mert ebben a hónapban szerintem nem is volt. Nem éreztem semmi rá utaló jelet.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d8cab677cbf5f53b0aa468.. Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Szia! Köszönöm szépen a válaszod. Általában mindig megérzem a peteérésemet, most teljesen úgy éreztem, hogy ebben a hónapban nem volt. A görbém is nagyon kusza.

A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm szépen a válaszod. Általában mindig megérzem a peteérésemet, most teljesen úgy éreztem, hogy ebben a hónapban nem volt. A görbém is nagyon kusza.
Tényleg kusza a görbéd, de volt ovulációd, ez biztos! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Létezik olyan természetes szer, ami a méhnyálkahártya vastagságát növeli? Ebben a hónapban csak 6 mm volt a 14. ciklusnapon. Vagy rosszul tudom, hogy ebben az időben már vastagabbnak kellene lennie?

Legjobb válasz: Saját tapasztalat alapján, kb. 10 mm a ciklus közepén, legalábbis nekem egy vizsgálat alkalmával ennyi volt. De embere válogatja. Úgy tudom, hogy a beágyazódáshoz legalább 10 mm kell, de az max. a ciklus végén történik, és addig simán megduplázódhat a nyálkahártyád. A helyedben elmennék dokihoz a ciklus végén is, és ellenõriztetném, hogy mi a helyzet. Az orosod mit mond(ott)?

Saját tapasztalat alapján, kb. 10 mm a ciklus közepén, legalábbis nekem egy vizsgálat alkalmával ennyi volt. De embere válogatja. Úgy tudom, hogy a beágyazódáshoz legalább 10 mm kell, de az max. a ciklus végén történik, és addig simán megduplázódhat a nyálkahártyád. A helyedben elmennék dokihoz a ciklus végén is, és ellenõriztetném, hogy mi a helyzet. Az orosod mit mond(ott)?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Az orvosom semmit nem mondott, hiába kérdeztem. A következõ hónaptól dupla adag Clostit írt fel. Úgy tudom ennek a gyógyszernek van ilyen mellékhatása, hogy lerontja a mnyh-át. Ebben a hónapban nem szedtem semmit és a 14. napon volt egy 21mm-es tüszõm, a ciklus második fele is 14 napos. Nem értem ezt még stimulálni kell, ez így nem jó?
Szia! A méhnyálkahártya megvastagodását elõsegíti a palástfû tea, ráadásul a terhesség ideje alatt is ajánlatos a belõle készült teát naponta 2-szer inni, mert megelõzhetõ vele a vetélés és a koraszülés is. A méh nyálkahártyája 12-15 mm vastagság esetén megfelelõ, de 8 mm felett már megtapadhat a "baba". :) Remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: :) ))

Pénteken (nem) kell majd megjönnie, de a mikroszkóp nem mutatott páfrányt ebben a hónapban. Ma reggel megmértem a hőm 37, 2 volt. Volt peteérésem?

Vagy a h? akkor is felmegy, ha nincs peteérés? Beteg nem vagyok!

Legjobb válasz: Nekem egy egészségügyis dolgozo ismerösöm azt mondta,hogy fiatal korba nincs olyan valakinek nincs peteérése,legfeljebb nem mindig veszi észre.Én is ebben a cipöben járok,szoval van remény.nekem még mindig alacsony a höm,pedig ez a 19 napom.(28ciklus)szerintem nem befolyásolja a hö.

Nekem egy egészségügyis dolgozo ismerösöm azt mondta, hogy fiatal korba nincs olyan valakinek nincs peteérése, legfeljebb nem mindig veszi észre.Én is ebben a cipöben járok, szoval van remény.nekem még mindig alacsony a höm, pedig ez a 19 napom.(28ciklus)szerintem nem befolyásolja a hö.
Lehet hogy volt, hiszen felment a hõd! Persze van olyan hogy felmegy a hõ mégsincs peteérés, de ez ritka! Szóval minden megtörténhet! Még babás is lehetsz akár!
Szia! Nekem sem mutat páfrányosat a mikroszkóp. Tegnap csináltam Lh tesztet, ami pozitív lett, ma reggelre felment a hõm, de a mikroszkópon semmi. Szóval nem tudom mennyire megbízható. A dokim is azt mondta, hogy õ nem tartja semmire, inkább az LH teszt. Szóval szerintem simán lehetett pé-ed! :o) Sok sikert!!!!

Mi volt az év legdebilebb kérdése ebben a kategóriában?

Hadd röhögjünk. :D

Legjobb válasz: tegnap volt egy dobogó esélyes. heti 5-10db fekvõtámasztól nem e fejlõdik túl a mellizom? nõi kérdés volt.

tegnap volt egy dobogó esélyes. heti 5-10db fekvõtámasztól nem e fejlõdik túl a mellizom? nõi kérdés volt.
Te most neveztél a versenybe?
Most hirtelen az a hülyegyerek ugrott be, aki oldalakon keresztül képtelen volt felfogni, hogy a tápkieg, fõleg a fehérjepor is teljesen természetes dolog :D Na meg persze a sok wannabe bolygókapitány fegyences.
A kérdező hozzászólása: Hát, nem tudom, lehet, hogy természetes, de nem természetes dolog ilyen nagy koncentrációban enni, csak természetes formában, ahogy az ételekben is megtalálható.
Lehet beletrafáltál a közepébe Wash. HMM sokat tudsz a felhasználókról :D

Ha nem láttam ebben a hónapban tojásfehérjés nyákot, akkor már biztos, hogy nem volt peteérésem?

Ez az els? clostilbegytes hónapom. Azel?tt szinte mindig láttam a nyákot, de most nem. Nagyon aggódok.

Legjobb válasz: Én ebben a hónapban nem észleltem tojásfehérjés nyákot, viszont uh alapján megvolt a tüszõrepedés szép nagy tüszõvel! Szóval ne aggódj, csak lazán, ki tudja, lehet, hogy pont most sikerül!!!

Én ebben a hónapban nem észleltem tojásfehérjés nyákot, viszont uh alapján megvolt a tüszõrepedés szép nagy tüszõvel! Szóval ne aggódj, csak lazán, ki tudja, lehet, hogy pont most sikerül!!!
Ne aggódj. Nekem soha nem volt ilyen nyákom és mégis terhes lettem, a clostys kúra utáni elsõ hónapban. A végeredményt most altatja az apukája. :) Ettõl még sikerülhet.
Én még nem láttam ilyen nyákot, mégis terhes lettem 2x is, úgyhogy szerintem nem a "nyák" mindenek felett...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!