Találatok a következő kifejezésre: Ebben a normális, ha a babám (3 db)

Normális, ha a babámnak adott ebédet már délután viszontlátom a pelusban? 9 hónapos a kisfiam.

Legjobb válasz: De ha emésztetlenül jön ki az nem jo. Én nem szoktam a pelustartalomban felismerni hogy mit evett vagy hogy melyik kajálás van benne éppen. Én elvinném egy dokihoz a teli pelussal együtt. (tölünk már kért a doki kakis pelust) ja és 9,5hós a kisfiam.

De ha emésztetlenül jön ki az nem jo. Én nem szoktam a pelustartalomban felismerni hogy mit evett vagy hogy melyik kajálás van benne éppen. Én elvinném egy dokihoz a teli pelussal együtt. (tölünk már kért a doki kakis pelust) ja és 9, 5hós a kisfiam.

Mit jelenthet az, ha a babám kakija egy az egyben olyan szagú mint az ebéd amit megevett? Az állaga és színe normális.

Mostanában többször éreztem, hogy a kaki nem csak kaki szagú, hanem olyan er?s f?zelék szaga is van. De ez csak az üveges ételnél fordul el?.

Legjobb válasz: Ha csak az üvegesnél fordul elõ, akkor próbáld ki, hogy nem eteted vele. Adj neki vmi természeteset! A banánturmixot szüleim szerint imádtam fél évesen :)

Ha csak az üvegesnél fordul elõ, akkor próbáld ki, hogy nem eteted vele. Adj neki vmi természeteset! A banánturmixot szüleim szerint imádtam fél évesen :)
Sztem ez normális.Gondolj bele. pl: (tudom undoritó) de amikor mi lecsót vagy mondjuk gulyást eszünk... A banán amúgy meg hasfogó.. Ugyhogy teljesen normális..

Ebben a melegben normális, ha a babám kevesebbet eszik?

4 hósak vagyunk és a napi átlag alatt eszik a babám a kb 900 helyett 600-at, 2,5 óránként kb 60-80-at. Nem fog kiszáradni? CSak anyatejet iszik se tea se semmi.

Legjobb válasz: Persze. Te is kevesebbet eszel nem? Õk is pont úgy mûködnek mint mi. Ha minden alkalommal megkínálod cicvel amikor ébred nem fog kiszáradni és elveszi azt a mennyiséget ami neki kell. Én egyébként 3hós koráig mértem csak, tisztára stresszelt a mérleg (jaj most csak ennyi...), ha szépen fejlõdik a picid (miért ne tenné) szerintem ne méregesd, bízd rá mennyit kér! 19hós kisfiú anyukája

Persze. Te is kevesebbet eszel nem? Õk is pont úgy mûködnek mint mi. Ha minden alkalommal megkínálod cicvel amikor ébred nem fog kiszáradni és elveszi azt a mennyiséget ami neki kell. Én egyébként 3hós koráig mértem csak, tisztára stresszelt a mérleg (jaj most csak ennyi...), ha szépen fejlõdik a picid (miért ne tenné) szerintem ne méregesd, bízd rá mennyit kér! 19hós kisfiú anyukája
Mi is 4 hósak vagyunk, de sosem mérem. Én sem adok neki mást:) Kiegyensúlyozott, pisi, kaki rendben, akkor baj nem lehet. Ne méregesd!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!