Találatok a következő kifejezésre: Ebben a nem tudok enni (3 db)

Ebben a melegben nem tudok enni csak nagyon korán reggel, illetve késő este, mikor elviselhetőbb a hőmérséklet. Babuci azért elveszi, ami neki kell?

Félek, nehogy baja legyen a picinek. 31 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem lesz semmi baja :) Amit reggel es este megeszel, legyen egeszseges es vitamindus, napkozbne meg igyal sokat, es nasizz hideg gyumit, de ha nagyon nincs etvagyad, se aggodj, mert a oici hidd el elveszi, ami neki kell! Persze nem arrol beszelek, ha vki ehezik :( Hanem errol, h csak reggel es este megy le vmi. De az eleg ! Minden jot!

Nem lesz semmi baja :) Amit reggel es este megeszel, legyen egeszseges es vitamindus, napkozbne meg igyal sokat, es nasizz hideg gyumit, de ha nagyon nincs etvagyad, se aggodj, mert a oici hidd el elveszi, ami neki kell! Persze nem arrol beszelek, ha vki ehezik :( Hanem errol, h csak reggel es este megy le vmi. De az eleg ! Minden jot!
Biztosan elveszi, ne aggódj! Csak rengeteg folyadékot fogyassz, és nem lesz semmi baj. Sztem mások is így vannak ezzel.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, megnyugodtam. Folyadékkal nincs gond, abból rengeteg elfogy! :-)
Ha már porcuktot keversz a mákhoz, az már nem diétás. Sokféle édesítöszer van már por fármába is. Pl: canderel szüsina stb.
Szerintem a porcukor a legszénhidrátabb szénhidrát!!! De ha fogyókúra, akkor szórd meg édesítõporral:DDD Jó étvágyat:DDD
Én levest soha nem ittam, de nem is kötelezõ. A saláta leves ugyan semleges, de jobb ha keményítõ napon eszed:DD
Tedd rá egy szobanövényre! Lehetõleg olyanra, aminek ragacsos a levele, ugyanis az valószínûleg tetves, a katica meg azt eszi...
levéltetût, rakd valami virágra
A levéltetvek nedveit szívogatja.Neki ezek a tehénkéi. Ha nincs nagyon sok levéltetved, akkor, majd dél felé, mikor enyhül az idõ, tedd valami napos helyre, jó kis rések, meg avar meg odúk közelébe. Akkor elpihen, elbújik. Neki téli álmot kell most aludnia.
Hihihi, ez aranyos:-)) Hát egy jó hagymás rántottának nem hiszem , hogy örülne...:D Valószinû a levél és pajzstetveknek jobban örülne hisz azzal táplálkozik!
Egy az egyben ugyanez a problámám volt tavaly télen. Megpróbáltam szobanövényre rátenni, persze elrepült. Az interneten olvasgatva azt találtam, hogy az életének megmentése érdekében jobbat teszek vele, ha kiengedem a kertbe, mert ott téli álmot alszik, mint hogy otthon a finom melegben éhen haljon. Mókás, hogy más is gondolkozik így. Az ember minden rovart utál, de a katica valahogy aranyos. Gyerekkoromban egyébként a katicákat mentettem ki egyesével a Balaton parttól távolabb esõ részeibõl.
Sajnos nállad nem fog életben maradni, mert õ nem háziállat
Levéltetveket.Ha nem akarod kiengedni akkor egy kis befõttesüvegbe szedjél leveleket.
jézusmária :D
A kérdező hozzászólása: Kiskoromban én is a Balcsiból mentettem õket :) Néha csak a bójáig... :P Najó akkor kiengedem szegénykét... Köszi a válaszokat!
Én most találtam egy katicát, tt bent a szobámban, és nemtudok honnan levéltetveket szerezni... mit adhatnék neki még enni? az uborkasalátát nemszereti a drágám:S
A kérdező hozzászólása: Most aztán nyugodtan kiengedheted, nem fagy meg :P
Én mindig almadarabkára helyezem, és eszi! Napokig képes rajta lenni, majd egy repedésbe bújik, mikor az alma fonnyad. Én is sok katicát mentettem ki a balatonból, úszás közben a hajamra raktam õket, majd partra érve kiráztam és elrepültek. A katicák nem a tetveket eszik, csak a belõlük kifolyó nedvességet. A hangyák is azt szeretik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!