Találatok a következő kifejezésre: Ebben a mennyit mocorog (2 db)

Mennyit mozog a babátok ebben a rossz időben? Nekem 2-napja alig akar, páűrszor érzem csak hogy mocorog. 23 hetes km

Legjobb válasz: Szia! Az idõ befolyásolja nagyon.Bár nekem ma épp ellenkezõleg.Egész nap rengeteget mozog. Ide-oda kinyomja magát.A bordám alá is ami nem kellemes! 32+1

Szia! Az idõ befolyásolja nagyon.Bár nekem ma épp ellenkezõleg.Egész nap rengeteget mozog. Ide-oda kinyomja magát.A bordám alá is ami nem kellemes! 32+1
Szia! Az én babám ugyan már megszületett, de õ is alszik egész nap. Valószínûleg a te pocaklakód is húzza a lóbõrt.
Az én babám is alig akar mocorogni 2 napja. Ha már nagyon hiányolom, akkor eszek egy kis csokit, attól mindig beindul.:) 24 hetes km.
Szia! Nekem nagyon aktív babóca van a pocakomban és nekni jót tett ez az idõ. Pénteken a melegben és éjszaka is rengeteget mozgott. Tegnap és ma is mozog rendesen, de meg sem közelíti az eddigieket. Te babócád is biztosan csak pihizik, vagy épp erõt gyûjt a következõ rúgáshullámhoz :-) Kellemes babavárást!
Szia! Az én babám is keveset is mozog ilyenkor, inkább csak éjjel van fenn, meg hajnalban.Ne félj, csak lustika:) 30+6
Szintén 23 hetes vagyok és nekem sem nagyon mocorog a picurka. Mondjuk lehet, hogy azért is nem érzem, mert egész nap pörgök. A nagy melegben nem bírtam szinte semmit csinálni, így most pótolom! Kellemes babavárást!
sziasztok! az én picurom nagyon eleven, 2 napja egész nap , hajnalban is :) Sõt még reklamált is amikor elõregörnyedtem pár percre :D KIs tündérem ...
utolsó válaszoló vagyok, 22 hetesek vagyunk :)

Ebben a melegben mennyit mocorog a manó?

Mi most vagyunk a 26. héten és mióta ilyen meleg van nagyon lusti.

Legjobb válasz: En meg csak 19 hetes leszek, de nekem kimondottan a melegben mozog..Foleg a meleg vizben!Akkor latni is,olyan mintha ki akarna bujni..De en altalaban azt hallom hogy ilyenkor lustik,egy baratnom(35 hetes),neki sem mozog mar annyitt..

En meg csak 19 hetes leszek, de nekem kimondottan a melegben mozog..Foleg a meleg vizben!Akkor latni is, olyan mintha ki akarna bujni..De en altalaban azt hallom hogy ilyenkor lustik, egy baratnom(35 hetes), neki sem mozog mar annyitt..
28.hétben vagyunk, nekem folyamatosan de nem olyan erõsen, nem nyomódik úgy ki csak nagyon ritkán inkább folyamatosan fészkelõdik. Én most az ellenkezõjét tapasztalom, de volt h õ is nyugisabb a melegben! Boldog babavárást
A 24. hétben vagyunk, és az elsõ megmoccanásától kezdve nagyon aktív, nemigen törõdik a meleggel :DD. Persze sokan "panaszkodnak" hozzád hasonló dolgokra, biztos minden rendben. Minden baba más.
35hetes vagyok, imádom a meleget, valószínû babóm is, mert mióta meleg van, folyamatos a buli benn :D sok boldogságot
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat! Akkor az enyém olyan lesz mint én ugyan is kész vagyok a hõségtõl! Nektek is boldog baba várást!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!