Találatok a következő kifejezésre: Ebben a melegben normális hogy (7 db)

Normális, hogy a nyuszim (főleg ebben a melegben) délutánonként úgy alszik/fekszik, mintha kb nem is élne?

Legjobb válasz: hát nem tudom melyik pozitúrára gondolsz de van amikor én is erõsen nézem hogy lélegzik-e még, de még él és virul :) sztem ez normális náluk :)

hát nem tudom melyik pozitúrára gondolsz de van amikor én is erõsen nézem hogy lélegzik-e még, de még él és virul :) sztem ez normális náluk :)
Tegyél be a ketrecébe egy hideg járólapot, vagy engedd ki a hideg köre aludni. A nyuszik a hideget sokkal jobban bírják, mint a kánikulát.
Csak melege van, próbálja hûteni magát.Hideg csempe vagy egy jégaku egy fémdobozban.Vagy egy hideg-nedves törülközõ a ketrec tetejére.+vidd a lakás leghidegebb pontjára.(vagy légkondi;) )

Lehetséges annyira izzadni, hogy a bugyink is átázik? Ez normális lehet ebben a meleg időben és terhesen?

Legjobb válasz: normális, még én is szoktam ennyire pedig nem vagyok terhes

normális, még én is szoktam ennyire pedig nem vagyok terhes
én sem vagyok terhes de ha pl ebben a hõségben hosszabb távot sétálunk vagy biciklizünk, nálam is elõfordul. Volt, hogy kb 2-3km-t gyalogoltunk a melegben, elmentem pisilni és megilyedtem, hogy a tangám hátul miért sötétedett úgy be xD (de aztán leesett :D) csak kényelmetlenül éreztem magam és nem is volt alkalmam cserélni bugyit, mert hát nem otthon voltam, a táskámban meg nem szoktam tangákat tárolni:S
Persze, hogy lehet, még sosem fordult elõ veled idáig?
A kérdező hozzászólása: de, elõfordult már velem is, de most jobban, s ráadásul veszélyeztetett terhes vagyok, s rémképeim vannak, hogy ez a magzatvíz.
Azt észre fogod venni. Ha a magzatvíz lenne, a lábadon folyna le, és hatalmas pocsolya közepén állnál. Nyugi. :-)

Ebben a nagy melegben normális hogy többször kér cicit a pici, nem?

a helyettesít? orvos szerint túl sokat eszik a lányom, szerintem meg csak szomjas... (csak anyatejet kap) szerintetek??? 3 hetesek vagyunk

Legjobb válasz: Normális. Hogyha csak kevés idejig szopik ,akkor szomjas volt nem pedig éhes.

Normális. Hogyha csak kevés idejig szopik , akkor szomjas volt nem pedig éhes.
Biztosan csak szomjas. Normális, hogy a melegben többször szopizik.
Teljesen normális dolod. És nyugodtan adj is neki, ne teát meg vizet. Legalább több tejed termelõdik :)
Csak ciciztess bátran.A lányom 9 hónapig nemivott mást, csak anyatejet, pedig ez idõ alatt volt egy forró nyár.Elég volt neki a cici.

Normális az, hogy ebben a melegben sem hordok rövidnadrágot?

Rossz a közérzetem,ha rövidnadrágban kell megjelennem valahol,még itthon is!!Nem tudom mi idézi el?,de még a legnagyobb melegben is csak hosszú nadrágba vagyok hajlandó kimozdulni a lakásból.F?leg ha városba megyek!!Hogy küzdjem le ezt a fóbiát?

Legjobb válasz: Elõször azt hittem csaj vaagy.:DDDDD szerintem nincs ezzel semmi baj..:DD vannak mások is így ezzel..hogy nem vesznek fel rövid nadrágot,még nyáron se..:DD

Nem baj, de azért nem árt a bõrnek ha szellõzik legalább térd nadrágot vegyél fel. Befülled az egész bõröd.
Elõször azt hittem csaj vaagy.:DDDDD szerintem nincs ezzel semmi baj..:DD vannak mások is így ezzel..hogy nem vesznek fel rövid nadrágot, még nyáron se..:DD
Én sem szeretek rövidnadrágot hordani. Egyszerûen nem jön, hogy fölvegyem. Szerintem nincs vele semmi gond.
A kérdező hozzászólása: A gond az, hogy térdnadrágban is ugyanúgy érzem magam!Inkább az elegánsabb öltözködést kedvelem, lehet ezért!!!Na nem baj, lassan úgyis vége a nyárnak!!:ÐÐ
De hülyeséget írtam.:DDmég nyáron se..télen nem hordunk rövid nadrágot..de Amugy egy térdig erõ tényleg kéne.:/
Mégis milyen segítséget vársz? Nem tudunk rólad semmit. Duci vagy esetleg? Nem vagy megelégedve a lábaiddal? Nem szereted, ha kilátszanak csupasz testrészeid? Azt csak te tudod, hogy miért nem érzed jól magad rövidnadrágban...
hát nked ha úgy jó akk vedd fel max hülyéneknéznek.
és ezzel mi a gond? nem is értem igazán... én pl télen, nyáron hosszú farmerba (legtöbbször feketébe) járok mindenhova és soha nem szóltak meg érte meg semmi.
A kérdező hozzászólása: 188cm, 90kg és nincsenek vékony lábaim!!!Egyszerûen nem szeretem mutogatni és kész!Úgy érzem magam mintha boxerban lennék!!:Ð
Rövidnadrág nálam is csak sporthoz vagy vakációhoz jöhet szóba (az is térdnadrág) , egyébként mindig hosszú nadrág van rajtam , mégha csak a sarki boltba mek , akkor is. Nézd meg az igazi úriembereket , náluk is mindig alap a hosszú nadrág és a fedett cipõ :D

Ebben a melegben hamar megizzadok ott lent, és olyankor mindig pánikba esek, hogy úristen, megjött. Ez normális?

Ez f?leg akkor zavaró, mikor nincs lehet?ségem mosdóba menni. Rettegek attól, hogy átázok (sajna egyszer már megtörtént.) Az a baj, hogy még nem állt be a ciklusom, így kiszámíthatatlan, mikor jön meg.

Legjobb válasz: igen, nálam is volt. én mindennap tettem be tisztasági betétet, és ha közeledett nagyjából a mensi napja, akkor már eü betétet. bár pazarlás volt, mert volt hogy 3-4 napig sem jött meg, de legalább biztonságban éreztem magam... :)

igen, nálam is volt. én mindennap tettem be tisztasági betétet, és ha közeledett nagyjából a mensi napja, akkor már eü betétet. bár pazarlás volt, mert volt hogy 3-4 napig sem jött meg, de legalább biztonságban éreztem magam... :)
Igen, én is voltam már többször hasonló helyzetbe. A tiszasági betétes megoldás nekem is bejött.

18 éves fiú vagyok kérdésem az lenen hogy normális ebben a korban a kíváncsiság, itt arra gondolva lehet meleg vagyok?

18 éves vagyok és fiú ismer?seimmel fantáziálok és meleg pornót nézek de nem érzem hogy az lennék lányok is vonzanak valamilyen szinten de úgy érzem fiúk jobban szeretnék normális párkapcsolatot lánnyal de ha szexre kerül a sor nem vagyok biztos benne hogy képes vagyok rá vagy ha valaki meleg képes nemi életet élni lánnyal? Õszintén egy fiúval is kipróbálnám de nem érzem hogy meleg lennék és nem is hiszem ha rákerül a sor fiúval is képes lennék kipróbálni

Legjobb válasz: Azt az eget :O hihetetlen mennyi ilyen srác van, sõt mi több, rám is igaz az amit leírtál, pontosan úgy ahogy leírtad. És hát sokat utánanéztem ennek a kérdésnek, és az hogy fiúkról is fantáziálsz már mutat egy hajlamot.Sajnos ismerek egy olyan durva sztorit, ahol az apa olyan 40 évesen 2 gyerek után jött rá hogy meleg, de annak idején elfojtotta ezt az érzést mert nem gyengén kitaszították volna a társadalomból. Na és mit érezhetett a feleség, meg a 2 gyerek milyen büszke lehet (mert ugyanúgy az apjuk marad aki 15 és 18 éves korukig nevelte õket). Ha gondolod írj privit, és beszélgethethetünk a témáról . 19/F voltam.

Én 25 vagyok. Anno én is hasonló cipõben jártam. Azóta voltam fiúval is, lánnyal is. Bi-nek vallom magam. Szeretem a lányokat is, sõt. De néha jó fiúval is...
Úgy van, ahogy az okosak mondják. Ettõl még nem vagy meleg, maximum biszex, de nem kell félni, idõvel vagy elmúlik magától, vagy úgyis kiderül az igazság. Én csak kb. 21-22 éves koromra jöttem rá, hogy mindkét nemhez vonzódom, de elfogadtam, és teljesen jól érzem így magam. Persze azt is el kell a válasz megállapításához döntened, hogy képes lennél-e szeretni egy lányt/fiút (a megfelelõ aláhúzandó). A homofóbokkal meg ne törõdj. :)
Azt az eget :O hihetetlen mennyi ilyen srác van, sõt mi több, rám is igaz az amit leírtál, pontosan úgy ahogy leírtad. És hát sokat utánanéztem ennek a kérdésnek, és az hogy fiúkról is fantáziálsz már mutat egy hajlamot.Sajnos ismerek egy olyan durva sztorit, ahol az apa olyan 40 évesen 2 gyerek után jött rá hogy meleg, de annak idején elfojtotta ezt az érzést mert nem gyengén kitaszították volna a társadalomból. Na és mit érezhetett a feleség, meg a 2 gyerek milyen büszke lehet (mert ugyanúgy az apjuk marad aki 15 és 18 éves korukig nevelte õket). Ha gondolod írj privit, és beszélgethethetünk a témáról . 19/F voltam.
Kicsit fiatalabb koromban velem is ez volt mint veled. Szerencsére végül nem próbáltam ki fiúval, amikor ez a korszakom tartott. Ugyanúgy vonzottak a lányok is, mint a fiúk, de végül találtam egy lányt akkor, és azóta már volt is nem egy barátnõm, a saját nememet pedig teljesen elfelejtettem. Akár ez is történhet majd veled is.
ez teljesen normális, de minimum biszex vagy...
Elképzelhetõ, hogy csak a kíváncsiság, de ha úgy érzed, próbáld ki. A mai világban már majdnem minden megengedett... Viszont ahogy említetted, hogy valamilyen szinten lányok is vonzanak, akkor lehet hogy biszex vagy. Ha gondolod próbáld ki mindkettõt (ugyanis nem tudom szûz vagy-e még) és utána döntsd el.
Azért próbáld ki csak lánnyal, és ha jó, hagyd a fiúkat!
próbáld ki mindkettõt, de elõbb lánnyal :)
hát ez elég meleg... :S
búza
köbö 2 év múlva kiderül mi lesz. addig pedig elõtted az élet, próbálgasd :DDD
Most is történhetett már azért 1-2 dolog három hónap alatt.

Ebben a nagy melegben megolvadt a szőlőzsírom. Lehet vele tenni valamit, hogy újra megdermedjen és visszanyerje a normális állapotát? Esetleg hűtő? Használna? Vagy csak addig míg hideg?

Legjobb válasz: mélyhûtõbe vele, bár nem javasolják, hogy olvadt szájkencéket használj, mert megváltoznak az összetevõi. tudod...

mélyhûtõbe vele, bár nem javasolják, hogy olvadt szájkencéket használj, mert megváltoznak az összetevõi. tudod...
hûtõ, viszont ha megint melegben leszel újra meg fog olvadni.
én is hûtõbe szoktam tenni ha megolvad de ha megint melegbe lesz megolvad
hûtõbe tedd be, aztán ha olyan lesz, akkor kuka, de egy próbát megír
*megér

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!