Találatok a következő kifejezésre: Ebben a meg kellett volna már (6 db)

Ebben a hónapban meg kellett volna már jönnie a gyesnek? Eddig mindig 3-ig jött! Sőt volt amikor már 28-29-én jött! Most mi van?

Legjobb válasz: Nekem decemberben nem is jött, viszont januárban kéthavi. Amúgy én mindig olyan 5-7-én kapom. Azt nem tudom, hogy hanyadikáig bezárólag küldik, de szerintem 10-ig nincs okod aggódni, addig biztosan küldik.

Nekem decemberben nem is jött, viszont januárban kéthavi. Amúgy én mindig olyan 5-7-én kapom. Azt nem tudom, hogy hanyadikáig bezárólag küldik, de szerintem 10-ig nincs okod aggódni, addig biztosan küldik.
Ma érkeztek a számlákra.
Az enyém sem érkezett meg :(.
A kérdező hozzászólása: hát igen az enyémre sem csatlakozom az elõttem szólóhoz!!:(
Nekem számlára a családi 3.án jön a gyed meg 5-7.én szokott.

Gyógyszer abbahagyása után, mikor jön meg a menzesz? 8 hónapig szedtem, ebbe a hónapba már nem és már 2 napja meg kellett volna jöjjön, de semmi! Lehet terhes vagyok, vagy a gyógyszer miatt késik? Régen is össze-vissza jött meg, általába később.

Legjobb válasz: Ha régen is összevissza jött meg, akkor vszínûleg most is úgy fog. A tabletta nem rendszerezi a vérzést, csak elfedi a problémát azzal, hogy egy mû ciklust csinál. Abbahagyás után visszatér az eredeti állapot az esetek nagy részében.

Ha régen is összevissza jött meg, akkor vszínûleg most is úgy fog. A tabletta nem rendszerezi a vérzést, csak elfedi a problémát azzal, hogy egy mû ciklust csinál. Abbahagyás után visszatér az eredeti állapot az esetek nagy részében.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mint igy utolag kiderült babás vagyok.
tesztet csináltál??nem vagy terhes??
Vagy terhes vagy, vagy kicsit felborult a hormonháztartásod. Csinálj tesztet, ha nem vagy babás, akkor orvossal beszéld meg a tüneteket.
gratulálok

6 hónapja szültem császárral, sajnos tápszeres a babám igy eddig mindig rendesen megjött a menstruáciom de ebben a hónapban még nem.12-én kellett volna. Már több tesztet is vettünk az tuti hogy nem vagyok terhes. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Velem most van ugyanez. 5 hónapja szültem, szedem a gyógyszert, eddig mindig megjött most nem, tesztek negatívok, a doki szerint várjak még egy hónapot, ha akkor sem jön meg gyógyszert kell váltani. Ja, én is császáros voltam.

Szia! Velem most van ugyanez. 5 hónapja szültem, szedem a gyógyszert, eddig mindig megjött most nem, tesztek negatívok, a doki szerint várjak még egy hónapot, ha akkor sem jön meg gyógyszert kell váltani. Ja, én is császáros voltam.
A kérdező hozzászólása: A Closty mellé még Duphastont is kellett szednem.Reggel -at teszteltem, de lehet ez még túl korai.Nagyon jó lenne már egy babó :)
Peteérésre kaptad a closty-t vagy a rendszertelen menstruációra?
A kérdező hozzászólása: Peteérésre kaptam a Clostyt, a Duphastont meg a rendszertelen mensire?
Honnan tudod mikor kellett volna megjönnie, ha rendszertelen a mensturációd? Én a 31-34 napos ciklusaimra kaptam és ez volt az elsõ clostys hónapom.. majd meglátjuk sikerült-e...
A kérdező hozzászólása: Szia!Onnan tudom, hogy elõzõ hónapokban már szedtem a Duphaston-t, és az beállította a mensimet.De sajnos nem vagyok babás, ui. ma ténylegesen megjött:(A barnás pecsételõs tényleg csak a mensi elõjele volt.Kár volt beleélnem magam:(
Én csak Clostit szedtem, a mensi napjától számítva (nem jött meg)2 napra rá lett pozitív a teszt.
Gratula :) ennel egyertelmubb nem is lehetne :) Mi lesz most?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hát ha tényleg ennyire egyértelmû, akkor én vagyok most a világ legboldogabb embere!!!!!! :)
Gratula :-) ha 2 rendesen látható csík akkor elhiheted! Jó baba várást
:) )) akkor szuper. En is igy ereztem 23 hettel ezelott. Elso voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Képzeljétek az a bizonyos 2 csík olyan hamar megjelent hogy én csak pislogtam...de biztos ami biztos alapon elmegyek egy vérvételre, mert nem szeretnék pofára esni!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked elsõ! :) )
fals pozitív teszt nem nagyon van.. :) ha volt 2. csík akkor van hcg a pisiben, ebben a teszt nem téved. Felesleges a vérvétel, inkább várj 2 hetet onnan hogy meg kellett volna jönnie és akkor menj ultrahangra.
A kérdező hozzászólása: okés köszi.lehet hogy úgy lesz ahogy írtad! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!