Találatok a következő kifejezésre: Ebben a meg kellett (16 db)

A kérdező hozzászólása: A Closty mellé még Duphastont is kellett szednem.Reggel -at teszteltem, de lehet ez még túl korai.Nagyon jó lenne már egy babó :)
Peteérésre kaptad a closty-t vagy a rendszertelen menstruációra?
A kérdező hozzászólása: Peteérésre kaptam a Clostyt, a Duphastont meg a rendszertelen mensire?
Honnan tudod mikor kellett volna megjönnie, ha rendszertelen a mensturációd? Én a 31-34 napos ciklusaimra kaptam és ez volt az elsõ clostys hónapom.. majd meglátjuk sikerült-e...
A kérdező hozzászólása: Szia!Onnan tudom, hogy elõzõ hónapokban már szedtem a Duphaston-t, és az beállította a mensimet.De sajnos nem vagyok babás, ui. ma ténylegesen megjött:(A barnás pecsételõs tényleg csak a mensi elõjele volt.Kár volt beleélnem magam:(
Én csak Clostit szedtem, a mensi napjától számítva (nem jött meg)2 napra rá lett pozitív a teszt.

Ne haragudjatok de mi az a rohadt vicces rész ebben a videóban (link lenn) hogy közel 33 millió embernek meg kellett nézni és kb 26 ezernek lájkolni kellett?

http://www.youtube.com/watch?v=1vfSk-6tIvo&feature=fvwrel

Legjobb válasz: hát ne haragudj de a röhögõ gyereken és is szakadtam;)

hát ne haragudj de a röhögõ gyereken és is szakadtam;)
alapból nem vicces, hát még remixelve
nem vicces, hanem édi, egyébként az én 3 éves lányom imádja az ilyen videókat és jókat kacarászik rajtuk.
A kérdező hozzászólása: Én ezen inkább sírok hogy minek tesznek föl ilyen baromságokat.
Nem tudom miért van, de nem lehetsz terhes, ha menstruálsz.
Lehet, hogy az eseményutáni tabi megbolygatta a hormonrendszered, és azért volt a pecsételõ vérzés. Ha ismét jelentkezne azért jobb ha nõgyógyászhoz mész.

Augusztus 23-án mentem férjhez. Utána 2hétig tiszta depis voltam, nem pedig boldog. Nem tudom i van velem. 3napja meg vagyok hülyülve, nem azt érzem, hogy hú de jó és boldog vagyok, hanem, hogy minek kellett megtennem. Mit tegyek ebben a helyzetben?

Úgy érzem bekattanok!

Legjobb válasz: Borzasztó érzés lehet. 25 év... mindenki másmilyen, én biztos nem fogok férjhez menni 30 alatt mert tudom hogy megbolondulnék tõle. Most furának tünhet amit kérdezek, de fontos momentum, kérlek válaszolj rá: hány párkapcsolatod volt eddig, és hány férfival jutottál el az ágyig?

Szerintem ez csak átmeneti lesz, esküvõ utáni enyhe depresszió. Nálam is volt. Nagyon sokáig készültünk az esküvõre, minden mint a mesében, aztán vége, és ugyanúgy folytatódik minden mint elõtte, pedig az ember valami olyasmit vár hogy esküvõ után valami csodaélet jön. Pedig nem, minden olyan szép marad mint elõtte, de nem több. Szerintem még várj azzal a beszélgetéssel 2-3 hetet, nehogy elbizonytalanítsd a párodat. Nekem kb. 2 hónap volt mire újra "boldog tudtam lenni".
OFF: ez nem ide vág és nem szabadna megtennem, de megteszem. Tudod, nem azt mondtam ez elsõ, hanem az elsõ komoly. Ja és nem igy van szerintem a legcsodálatosabb dolog az hogyha egy diák szerelem életed végéig tart. de embere válogatja. és ne feltételezd h megcsalnám mert nem. de mind1. remélem a kérdezõ élete rendbe jön, nem hibáztál:)
OFF:kedves elõttem iró:) miért lenne fontos hogy hány emberrel? nekem is egyetlen komoly kapcsolatom volt idáig, és bizom benne hogy Õ lesz a férjem, sõt biztos vagyok benne:)
Borzasztó érzés lehet. 25 év... mindenki másmilyen, én biztos nem fogok férjhez menni 30 alatt mert tudom hogy megbolondulnék tõle. Most furának tünhet amit kérdezek, de fontos momentum, kérlek válaszolj rá: hány párkapcsolatod volt eddig, és hány férfival jutottál el az ágyig?
Mondom: BESZÉLGESSETEK. ezt más nem tudja megtenni helyetted. tudod, én is éreztem mér hasonlót, igaz nem a férjem, hanem (egyenlore "csak")a párom...mondtam neki h néha úgy érezem nem szeretem annyira, vagy nem tudom megmutatni azt amit valóban érzek, pedig szeretném. tudod mekkora bátorság kellett? persze megértettem vele hogy ez nem azt jelenti h nem szeretem vagy ilyensmi... állj oda eleibe és beszéljetek, és mondd el neki, hogy ne haragudjon amiért néha nem tudod kimutatni, igazából mennyire szereted, és ezt bocsássa meg neked. Üdv az elsõ válaszadó.
Tudod kinek mondd el ezt??? a párodnak! biztos vagy benne hogy szeret, és szerintem is. mondd el neki hogy mi nyomja a lelkedet, szerintem nincs olyan dolog amit ne beszélhetnétek meg. Üljetek le, beszélgessetek, mondd el neki h nem arról van szó hogy nem szereted, hanem valami megváltozott benned, é úgy érzed nem birod. És hidd el Õ az egyetlen ember aki ebben tud segiteni. én biztos vagyok benne hogy ott lesz majd melletted és segit abban hogy minden a régi legyen. Én bizom ebben, sok siket:) ÜDV
Hány éves vagy?
Hát szerintem meg a világ legnagyobb butasága az elsõ emberhez hozzámenni feleségül, akibe bele botlik az ember. Reméled hogy õ lesz a férjed, aztán néhány év múlva meg senki nem fog csodálkozni ha megcsalod valakivel.
A kérdező hozzászólása: 25
A kérdező hozzászólása: Utálom magam. Gonosz vagyok vele, sokszor megbántom. Imádom, sokkal jobban szeretem mint eddig, mégsem tudom kimutatni és idáig nem is viselkedtem így. De erre milyen megoldást lehet találni???
A kérdező hozzászólása: hát õ kb a negyedik pasim és a második akivel lefeküdtem. Borzasztóan szeretem, elég sok mindenen keresztülmentünk, de együtt vagyunk lassan 4éve. Vannak problémák, de eddig mindig sikerült megoldani mindent. Azon már túlvagyunk, hogy megmondtam neki, hogy évek után ne várja, hogy mindig lángoló szerelemmel vagyok iránta. Van amikor azt érzem hogy õrülten szerelmes vagyok máskor meg azt hogy szeretem. De pont az a lényeg, hogy valakibe újból és újból bele tudjunk szeretni. Talán az van, amit az egyik válaszoló írt, hogy csodaszép esküvõ, aztán ugyanúgy jönnek a hétköznapok a problémák stb. nem tudom mi ez...
Én nem tartom feltétlenül jó ötletnek rögtön a párodhoz szaladni ezzel a problémával. Sok pasinál szinte katasztrofális csalódást és pesszmizmuslavinát indít el az, ha szembesülnie kell azzal, hogy barátnõje/felesége nem 100% biztos az érzelmeiben, a kapcsolatukban. És ha késõbb rájössz, hogy szereted, akkor e bizonytalanság feltárása nem tesz jót a kapcsolatnak, legalábbis nem biztos. Mert nem minden pasiból azt váltja ki, hogy "nem biztos magában? hú, akkor visszahódítom, leveszem a lábáról!" Hanem van, akinél felháborodást, cirkuszolós féltékenységet, van, akinél legangoló pesszimizmust, ami egy idõ után tényleges kiábránduláshoz vezet, stb. (tapasztalat :( ) A pasik nem olyan racionálisak, mint amilyennek tartják magukat. Elõször gondolkozz el, miért lehet ez, valami oka csak van. Nem? A felvetések jók - nem lett rózsaszín álomlebegés az esküvõ utáni élet, netán hiányoznak a tapasztalatok mással (ez sztem sem feltétlen szükséges, de van, aki esetleg annak érezheti)- vagy talán nem kapsz meg a férjedtõl valamit, valami hiányzik a kapcsolatotokból, van, a mit másképp szeretnél? Na ezt kell vele megbeszélned, inkább a konkrét problémát. De ha nem találsz ilyet, akkor nem arról van szó, hogy nem a Te tempód szerint történtek a dolgok és/vagy megijedtél az elkötelezõdéstõl?
A kérdező hozzászólása: Nem bizonytalan vagyok, mert nem azt érzem, h én még élni akarok, mert nem. Nincs szükségem másra, jó vele minden. Jó a szex, szeret, figyelmes, ki tudja mutatni, hogy mit érez stb. Igazából lehet, hogy inkább a házassággal van bajom, hogy ez már elég nagy elkötelezettség, és lehet, az van bennem tudat alatt, hogy ezzel elvesztem a személyes szabadságom, pedig nem. Imádom, tervezzük a babát, és nem egy másik férfi miatt vagyok ilyen.
"Hát szerintem meg a világ legnagyobb butasága az elsõ emberhez hozzámenni feleségül, akibe bele botlik az ember. Reméled hogy õ lesz a férjed, aztán néhány év múlva meg senki nem fog csodálkozni ha megcsalod valakivel." Kedves akárhányadik Válaszoló! Az ilyen hozzászólások miatt van annyi szingli, elvált nõ! Hidd el, vannak nõk, akik annyira szerencsések, hogy elsõre megtalálják azt, aki mellett el tudják képzelni az életet, és valószínûleg nem azzal a felfogással állnak neki a dolgoknak, hogyha valami nem 100% benne, akkor "Viszlát, majd lesz másik!" Két ember alakul egymáshoz, és nem feltétlenül attól lesz egy házasság jó, hogy elõtte jó sok mindenki megvolt... Kedves Kérdezõ! Ne aggódj! Úgy érzem, az érzelmi alapok stabilak, ne szólj még a férjednek, csak feleslegesen zaklatnád! Az esküvõ elõtti idõszak tényleg egy õrült "hajsza", és aztán BUMM, visszazuhansz a hétköznapokba... Adj magadnak még 1-2 hetet, és meglátod, kimennek a fejedbõl ezek a gondolatok. Hisz -bár a hétköznapok terén nem történt változás, csak pl. a nevedben, és plusz egy papírod van-, a kis lelked mégis tudja, hogy nagy dolog történt vele, és megváltozott az életed. Kell egy kis idõ, míg feldolgozod, ne aggódj!
Hûha itt aztán vannak értelmes emberek!:D De komolyan, elég jó válaszokat írtatok, Kérdezõ, érezd magad megtiszteltetve (ahogy az oldal sok válaszolóját ismerjükXD:P)!:) Amúgy meg igaza van itt sokmindenkinek, várj még, jó lesz az, fogadni mernék, hogy nem vagy az a nagyon spontán ember, inkább biztonságot kedveled, és úgy érzed, most egy új élet vár rád, nem? Szerintem hallgass a többiekre és adj idõt magadnak:)

Késik a mensesem. Múlt hónapban is késett 1-2 napot. De ebben a hónapban mikor meg kellett volna jöjjön halványan folyt valami kis pirosos dolog. Megörültem, hogy végre megjött de utánna semmi nem jött. érdekelne hogy mitől és mi ez?

Legjobb válasz: Szokott par napot kesni..nekem heteket is kesett. Aztan nem lett semmi baj. Azt viszont nem tudom hogy miert allt meg a verzes..amugy hany eves vagy?

Szokott par napot kesni..nekem heteket is kesett. Aztan nem lett semmi baj. Azt viszont nem tudom hogy miert allt meg a verzes..amugy hany eves vagy?
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok..Befolyásolhatja az is vajon, hogy stradon voltam és sokat lehedtem a vizbe menses elõtt ?
Ne viccelj 1, vagy két nap késés az teljesen normális!!!!
A kérdező hozzászólása: De nekem nem 1-2 napot késik, ezért pánikolok...egy hete h késik :( Terhessem lehetek mert védekezünk, és tesztet is csináltam már 2x is és mind negatív lett..
Valamiért én is épp a múlt hónapban jártam így.Baromi ideges lettem...az meg csak tovább rontott a helyzeten.Elõtte nekem is max 1-2 napot késett...és most úgy jött meg, hogy elõtte 2 napig csak ilyen pici foltban barnázott. Nem értem. Ráfogtam a melegre. Majd következõ hónapba kiderül.
Nyáron, amikor a napfényes órák száma több valamint hosszúak a napok valamiért a peteérés sok nõnél változik. Van hogy kimard a tüszõrepedés, e az anovulaciós ciklus, ilyenkor akár csak ilyen maszatolás van, mert nem épül fel jól a méhnyálkahártya. Vagy késõbb érik meg a petesejt, 1-2 nappal késõbb van az ovuláció és ehhez mérten késõbb van a menstruáció is. Nyáron sokkal gyakoribb az ilyen típusú észrevétel. Ha a teszt negatív, esetleg ez is állhat a háttérben.

Gyógyszer abbahagyása után, mikor jön meg a menzesz? 8 hónapig szedtem, ebbe a hónapba már nem és már 2 napja meg kellett volna jöjjön, de semmi! Lehet terhes vagyok, vagy a gyógyszer miatt késik? Régen is össze-vissza jött meg, általába később.

Legjobb válasz: Ha régen is összevissza jött meg, akkor vszínûleg most is úgy fog. A tabletta nem rendszerezi a vérzést, csak elfedi a problémát azzal, hogy egy mû ciklust csinál. Abbahagyás után visszatér az eredeti állapot az esetek nagy részében.

Ha régen is összevissza jött meg, akkor vszínûleg most is úgy fog. A tabletta nem rendszerezi a vérzést, csak elfedi a problémát azzal, hogy egy mû ciklust csinál. Abbahagyás után visszatér az eredeti állapot az esetek nagy részében.

6 hónapja szültem császárral, sajnos tápszeres a babám igy eddig mindig rendesen megjött a menstruáciom de ebben a hónapban még nem.12-én kellett volna. Már több tesztet is vettünk az tuti hogy nem vagyok terhes. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Velem most van ugyanez. 5 hónapja szültem, szedem a gyógyszert, eddig mindig megjött most nem, tesztek negatívok, a doki szerint várjak még egy hónapot, ha akkor sem jön meg gyógyszert kell váltani. Ja, én is császáros voltam.

Szia! Velem most van ugyanez. 5 hónapja szültem, szedem a gyógyszert, eddig mindig megjött most nem, tesztek negatívok, a doki szerint várjak még egy hónapot, ha akkor sem jön meg gyógyszert kell váltani. Ja, én is császáros voltam.

Ebben a hónapban meg kellett volna már jönnie a gyesnek? Eddig mindig 3-ig jött! Sőt volt amikor már 28-29-én jött! Most mi van?

Legjobb válasz: Nekem decemberben nem is jött, viszont januárban kéthavi. Amúgy én mindig olyan 5-7-én kapom. Azt nem tudom, hogy hanyadikáig bezárólag küldik, de szerintem 10-ig nincs okod aggódni, addig biztosan küldik.

Nekem decemberben nem is jött, viszont januárban kéthavi. Amúgy én mindig olyan 5-7-én kapom. Azt nem tudom, hogy hanyadikáig bezárólag küldik, de szerintem 10-ig nincs okod aggódni, addig biztosan küldik.
Ma érkeztek a számlákra.
Az enyém sem érkezett meg :(.
A kérdező hozzászólása: hát igen az enyémre sem csatlakozom az elõttem szólóhoz!!:(
Nekem számlára a családi 3.án jön a gyed meg 5-7.én szokott.

8 hónapja próbálkozunk baba ügyben, eddig sajnos sikertelenül.Ebben a hónapban máj. 10-én kellett volna megjönnie, és még ma sem érzem semmi jelét, hogy meg akarna. Lehet, hogy megtörtént a csoda?

A melleim fájnak és meg is n?ttek,a hasam néha görcsölget,de nem olyan mensi szer?en.

Legjobb válasz: Nagyon jol hangzik :) En a helyedben lerongyolnak az elso patikaba, vennek egy Clearblue Plust, es pisilnek :D

Nagyon jol hangzik :) En a helyedben lerongyolnak az elso patikaba, vennek egy Clearblue Plust, es pisilnek :D
Csinálj egy tesztet, és minket se hagyj bizonytalanságban! Írj! De szeritnem TUTI BABA!
A bizonytalannál nincs rosszabb, mert hiszen stresszeled magad, hogy mégsem, vagy mégis... Szóval szerintem nyugodtan tesztelj!
Bizti baba van a dologban!En mikor nem tudtam hogy babat varok szedultem es cigiundorom kezdett lenni..ne is beszelve a kaverol!En is csak azt tudom mondani menj vegyel tesztet(es terhesvitamint :-)
csinálj tesztet megéri. nincs annál jobb érzés mikor 2 csikos lesz. megértelek hogy félsz tesztete csinálni de hát az sem jo ha kétségek között vagy
igen
Szia! Szerintem is minden jel babára utal! Nekem három napos késéssel már a Lilly terhességi teszt is kimutatta a babát reggeli vizeletbõl! A Clearblue meg már a mensi elõtt egy nappal pozitív volt! Én 5 hetes vagyok és nekem is érzékenyebb szeretkezéskor ott lent és néha kicsit kellemetlen is! Szerintem ne félj tesztelni, mert minden jel arra utal, hogy nem csak bebeszéled magadnak, hanem valóban babát vársz!!! Nagyon szorítok és szerintem itt mindenki! :) ) Úgyhogy írj ám, ha tudsz valamit! :)
A cigiundor a legárulkodóbb jel! Úgyhogy tesztelj, és ne félj! 2 terhesség pedig egész különbözõ lehet, persze! Drukk! Majd írj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nektek a válaszokat. Ezért szeretem ezt az oldalt, mert itt mindenki próbál segíteni a másiknak is, nem csak magával van elfoglalava mint máshol. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm.
szerintem már nem csak bebeszéled magadnak. nekem anno 4 napot késett. semmilyen tünetem nem volt, csak annyi, hogy azt éreztem hogy megjön de nem jött meg. csináltam és pozitív lett. biztos neked is az lesz. Figyelj. biztos félsz az eredménytõl, de ha terhes vagy, akkor meg ez az idegeskedés, feszültség nem jó sem neked, sem a babádnak. A tüneteid tényleg arra utalnak, hogy babád van. Nagyon szorítok neked. újra én a 38. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: És ha megint csak bedumálom magamnak , mert annyira szeretnénk már Õt? Én már komolyan félek tesztelni... :( Már van egy 3 éves kisfiunk, de nem tudom mihez viszonyítani a tüneteket, mert Nála, mikor terhes lettem is megvolt és nem volt SEMMI tünetem. Különbözhet ennyire 2 esetleges terhesség? Az számít valamit, ha együtt vagyok a Párommal sokkal jobban érzékeny vagyok "lent" és néha picit kellemetlen is a közösülés?
Ne aggódj, ez már a baba miatt lesz! Már nagyon sokat késik, és olyan tüneteket produkálsz, hogy csak terhes lehetsz. Irány a patika!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok... :) Sajnos most nem tudok lemenni, és még nem is szeretnék, mert félek, hogy megint csalódok és lehet, hogy azt nem bírnám ki. Amit még elfelejtettem írni, hogy dohányzom sajnos, de attól is rosszul vagyok.Ez is lehet jel?
szerintem is szaladj egy tesztért és csináld meg!!! hajrá és szurkolok nagyon neked!!! de írd meg ám az eredményt. menjél és írj :) sok sikert. 38 hetes kismama
Szerintem biztos! Rohanj a gyógyszertárba egy tesztért, de el ne ess! Drukkolok!
Na mi a helyzet, teszteltél már?
Gratula :) ennel egyertelmubb nem is lehetne :) Mi lesz most?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hát ha tényleg ennyire egyértelmû, akkor én vagyok most a világ legboldogabb embere!!!!!! :)
Gratula :-) ha 2 rendesen látható csík akkor elhiheted! Jó baba várást
:) )) akkor szuper. En is igy ereztem 23 hettel ezelott. Elso voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Képzeljétek az a bizonyos 2 csík olyan hamar megjelent hogy én csak pislogtam...de biztos ami biztos alapon elmegyek egy vérvételre, mert nem szeretnék pofára esni!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked elsõ! :) )
fals pozitív teszt nem nagyon van.. :) ha volt 2. csík akkor van hcg a pisiben, ebben a teszt nem téved. Felesleges a vérvétel, inkább várj 2 hetet onnan hogy meg kellett volna jönnie és akkor menj ultrahangra.
A kérdező hozzászólása: okés köszi.lehet hogy úgy lesz ahogy írtad! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!