Találatok a következő kifejezésre: Ebben a már kétszer védekezés nélkül (1 db)

Ebben a hónapban már kétszer védekezés nélkül szeretkeztünk. Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?

17 és fél éves vagyok. Lehetek terhes? Mennyi az esély rá, hogy most teherbe estem?

Legjobb válasz: Nem tudom kihámozni az írásodból hogy szeretnél-e babát. Egy kicsit idõsnek érzem a párod hozzád. Kb. 25 felett már nem tûnne annak. De persze ettõl lehet minden teljesen rendben! A kérdésedre válaszolva igen lehetsz terhes. Azért a pasi nem tudom mit akar. Veled akar maradni míg világ a világ, vagy egyszerûen nem rég jöttetek össze és csak mostanában szeretkeztek. Ha az utóbbi nos akkor felelõtlen ennyi évesen. Az esély a terhességre elég nagy. Ha kb. 28 napos a ciklusod és a 12 nap szeretkeztetek, kb. két nap múlva érik a pete, és az ondók még ott lehetnek készen a megtermékenyítésre. A hátteret ne férfitól reméld ha pl. összejönne a baba, hanem magad teremtsd meg ha babát szeretnél. Azért 17 évesen lekötni magad és gyerekneveléssel elkezdeni foglalkozni korai. Élj még! Remélem hogy nem lett baba a dologból. Légy szíves ne légy felelõtlen! Azért elég fiatalon lett neki is gyermeke. Nem tudom, hogy igazam van-e, de egy sejtésem van, hogy az sem tervezett baba volt. Minden jót, és ne haragudj a válaszomért, de így gondolom!

Nem tudom kihámozni az írásodból hogy szeretnél-e babát. Egy kicsit idõsnek érzem a párod hozzád. Kb. 25 felett már nem tûnne annak. De persze ettõl lehet minden teljesen rendben! A kérdésedre válaszolva igen lehetsz terhes. Azért a pasi nem tudom mit akar. Veled akar maradni míg világ a világ, vagy egyszerûen nem rég jöttetek össze és csak mostanában szeretkeztek. Ha az utóbbi nos akkor felelõtlen ennyi évesen. Az esély a terhességre elég nagy. Ha kb. 28 napos a ciklusod és a 12 nap szeretkeztetek, kb. két nap múlva érik a pete, és az ondók még ott lehetnek készen a megtermékenyítésre. A hátteret ne férfitól reméld ha pl. összejönne a baba, hanem magad teremtsd meg ha babát szeretnél. Azért 17 évesen lekötni magad és gyerekneveléssel elkezdeni foglalkozni korai. Élj még! Remélem hogy nem lett baba a dologból. Légy szíves ne légy felelõtlen! Azért elég fiatalon lett neki is gyermeke. Nem tudom, hogy igazam van-e, de egy sejtésem van, hogy az sem tervezett baba volt. Minden jót, és ne haragudj a válaszomért, de így gondolom!
Szia. Ilyenkor van esély rá, hogy baba lesz belõle. Valaki már ennyi idõsen is érzi, hogy az minden vágya, hogy anya legyen. Csak az gondolkodtasson el, hogy ennyire fiatalon még annyi minden vár rád.. Ezek a legszebb gondtalan évek, a legszebb emlékek.(már akinek szerencséje van) Nem ismerlek, így nem is ítélkezek feletted a korod miatt, csak a tíz évvel idõsebb szerelmedet nem értem, mert önzõ és felelõtlen dolog a te jövõdet, a te lehetõségeidet "megváltoztatni" egy két felelõtlen cselekedettel. Gondolj bele, hogy õ mit mondana, ha eléállnál azzal, hogy lesz még egy gyermeke.Csak gondolj bele!! Mit tenne?? Van egy két tippem..sajnos. Teljesen másképp látod még a dolgokat, mint egy érettebb lány és ez nem szemrehányás, hanem tapasztalat, ha visszagondolok, hogy én milyen voltam, és ha megnézem a hugom, aki szintén 17, és nagyon gyerek még belül, hiába néz ki úgy mint egy huszonéves kívül... Bízz benne, hogy nem lesz baba!! Nem vagyok gyerekellenes, csak nem tudom én mit csináltam volna 17 és fél évesen egy babával. Ja és, ha a párod nem is az, TE LEGYÉL felelõsségteljesebb!! Ha pedig baba lesz belõle, akkor kívánom, hogy legyen egy szeretõ apukája is!!
Kemény volt az elõzõ válaszadó, de igaza van. Egyetértek. Amiben nem, hogy szerintem sosem megoldás az abortusz és az örökbeadás. Aki nem figyel, vállalja a következményeit, és legyen anya. Egy anya mindenre képes a gyermekéért, és el tudja tartani, ha elakarja. Akár segítséggel is. Én voltam amúgy az elsõ válaszadó. Kérdezõ! Reméljük minden rendben lesz, és elgondolkozol egy kicsit. Azért mégis már lassan felnõttnek számítasz. Vigyázz magadra!
egyetértek az elöttem szólokkal, hogy felelötlen a párod, de azért te se épp a felelõségrõl tanuskodsz ebben a történetbe.legalább egyikötöknek védekeznie kellett volna.gondolj bele: 17 vagy.elötted az érettségi.mondjuk hogy most vagy negyedikes szakközépbe/gimibe, és mondjuk terhes vagy.számolj...jövö agusztus és szeptember környékén lesz meg a baba, azt elmondanám neked, hogy sehol nem alkalmaznak olyan nõt aki terhesen jelentkezik oda.gondoldj bele 180 munkanapot(H-P) kell dolgozni, és az 9 hónap.ha ennek a 180 napnak a töredékét dogozod le nem kapsz a gyerek után semmit csak gyest(ez kb 20-30ezer), de semmi mást.30ezer forintból nem lehet megélni.arrol nem is beszélve, hogy ameddig elnem kezded a vásárlást a babának addig nem tudod mennyi holmi kell neki.azt szokták mondani, hogy egy ujszülöttnek annyi pénzbe kerül a holmija mint egy jobb minõségû vadi uj auto.arra meg ne számits hogy a pasi felválalja a babaát, számolj ugy hogy akkor is eltudod e tartani ha ott hagy, ha igen akkor válald a babát.arrol nem is beszélve, hogy ha a szüleid megtudják hogy esteleg teehes vagy mit fognak szolni.nem fognak örülni elmondanám, nem arra gondoltak hogy 17 évesen gyereked lesz.és mivel max 30.ezer forintbol nem tudod magad eltartani a szüleidnek kell besegiteni, gondolod hogy szeretnének még egy éhes szájat etetni?! én 22 éves vagyok és második babámat várom, az elsõnél annyi voltam mint te, de elment a baba 10 hetesen.szerencsére mert nem tudtam volna megtartani, mert nem volt anyagi háttér.most 22 vagyok és 32ik hétnél tartok anyám nagyon nem örült neki amikor megtudta, felelõtlenségnek tartotta, de most már hozzászokott, képzeld a szüleidnek milyen nehéz lesz hozzászokni, ha az én anyámnak nehéz volt.belegondoltál abba, hogy nevelni kell azt a gyereket, és nem járhatsz el szórakozni, nem élheted ki magad, mert minden nap minden percében mellette kell hogy legyél, és gondoskodnod kell rola. a szüleid egy idõvel bztos szeretnének unokát, de nem avval a feltételel hogy õk nevelik.értékeld át.beszéld meg pároddal mi lenne ha terhes lennél, és annak megfelelen dntsd el hogy mi lesz a babával, ha valoban terhes vagy.megha a párodnak az elõzõ gyermeke valóban nem tervezett ahogy az egyik válaszolo gondolja.ha meg veled van akkor valoszinûnek tartom hogy nincs a fia anyjával, ami nem etikus, de ha az elözõvel megtette akkor mibõl gondolod hogy téged nem hagy el és hogy jó apja lesz a gyereknek?!remélem nem estél teherbe ha igen akkor nézd eg hogy feltudod e nevelni akkor is ha egyedül maradsz(a szüleid nélkül).ha nem akkor a legjobb megoldás az örökbeadás vagy az abrtusz.
Nah, most kedveskéim jön az ellenpéda. 21éves leszek januárban, és most vagyok 15hetes terhes.Fõiskolára járok. Mit kapsz?Gyes+családi pótlék:szumma 39ezer forint.+ha min 4*megjelensz tehes gondozáson a szülés után 60valamennyi. Nem hiszem, h ennyire élesen kellene bírálni, h abortusz vagy örökbeadás.Tény, h felelõtlen volt a kicsike, de már megtörtént, nem hiszem, h a párja elhagyná.Nekem is 8évvel idõsebb a Kedvesem, januárban esküszünk.Nem várt baba, de mi védekeztünk ellene.Amúgy nagy az esélye, h babás vagy, de kiindulva azokból, akik hónapokig majd megvesznek egy babáért, és nem sikerül, nincs minden veszve.Ha nem vagy babás, akkor védekezzetek.Ez a babaholmi meg ilyesmi kamuduma...eléggé olcsón be lehet szerezni használtan is mindent.Jó, tény, h nem olcsó, meg pelust nem vehetsz használtan, de kiságy meg pelenkázó, meg autós ülés simán jöhet, meg néhány ruha is. Ha jól sejtem idén érettségizel.Tehesen nem vesznek fel munkahlyre ez tény, de ki mondta, h érettségi után csak az van?Lehete tovább is tanulni...(Amúgy a munkanélkülin megmarad a biztosításod, ha esetelteg dolgoznod kellene érettségi után.) Felelõtlenség volt, a 72órásban még benne vagy!Menj el dokihoz, váltsd ki és vedd be!
nos ez a 21 eves leszek foiskolas kedveske, hiaba is foiskolas nagyon buta.szerinte ez az osszeg eleg egy gyerek eltartasahoz, es nem kell dolgozni, menj csak te is foiskolara, majd ha megszulsz viszed magaddal mint az iskolataskat, nem es mikor lesz ideje tanulni?meg ki vigyaz addig a babara amig o iskolazik?a mama, szerintem maganak szul nem masnak.en 24 eves vagyok fiam 8 honapos, ferjemmel elobb hazasodtunk mint a terhesseg.37 eves.mivel veszelyeztetett terhes lettem majdnem az egesz idot agyban toltottem, mi olaszorszagban elunk de jarunk haza ismerem az ottani arakat.nos a gyerekemre sosem vettem hasznalt ruhat, mint ahogy magamra sem.ajandekba kapottat persze adtam ra.hasznalt gyerekulest sem vennek mert nem garancias, es lehet h nem is felel meg az evjarata a eu szabvanynak.kisagyat mar olcson lehet kapni.a pelenka:az en fiamnak nem valt be csak a jo minosegu, mert nem folyik ki a cucc es nem irritalja a bort.egy ujszulotteknek valo pelus jo minosegu 23 db-os kb 2000 ft, egy picinel kb 8szor csereled ki.ha nincs tejed veszel port 900 gr-os 2ezerert, ez max 5-6 napra eleg ha keveset eszik majd ahogy no egyre kevesebb idore eleg.heti 2szer vegyel tejport es 3szor pelust, ez heti 10ezer ft.kremek, ruhak, tisztalkodoszerek, babakocsi, agynemu, esetleg egy babahordo kenguru, gyerekules, kad, etetoszek es a 6.honaptol eszik a baba, azt se ad
bocsi folytatom, szoval ezek mind penzbe kerulnek, a hianyzo dolgokat folyton potolni kell.ha van sajat lakasod es a ferjed v a pasi dolgozik az eleg arra hogy a szamlakat fizessetek meg vegyetek 2 csomi pelust.a nagyszulok segithetnek abban hogy egyszer ketszer vigyaznak a picire amig nektek fontos dolgotok van, de ha ahhoz nem kellett segitseg hogy gondolkodas nelkul sexeljetek akkor a penz kerdesben is legyetek onalloak.nalunk a mama segit abban amig vasalok es takaritok vigyaz a kicsire, emellett en kozel 2 eve ki nem mozdultam, egyszer voltunk el vacsorazni, mosas fozes takaritas mellett pelust cserelek es a ferjem azert dolgozik hogy eltartson minket, ugyanis ha van egy kisbabad nem nagyon akad munkad, hiaba adnad meg bolcsibe is vagy a mamahoz, de az a gyerek megbetegedhet es te szabira mesz vagy tappenzre.nekunk megadatott hogy sajat lakasunk van meg euronk de igy sem konnyu, magyarorszagon meg....ha valaki mindent megakar adni a gyerekenek az elobb takarekoskodjon, ne iskolaba jarjon.mert 21 evesen az elottem szolo is csak biztat teged de azt nem tudja senki hogy te milyen anyagi helyzetben vagy, es en inkabb varnek par evet es szep uj holmit vennek a gyerekmnek nem pedig hamr csinaljuk szarul es masok levetett gonceit huzom ra meg bovli pelussal szetb..om a boret.remelem nem haragszol hogy ennyit irtam, kivanom hogy ne legyel terhes ha nincs meg ra a keret, mert az a fontosabb, az hogy nem tudsz utanna discoba menni azert karpotol a baba.varjatok meg ismerd ki a parod is, ne mint a szomszedlany, aki 18 evesen szult a nyaron de a szulei nevelik ot is meg a babat is.majd belerokkanak annyit dolgoznak, egy felelotlen dontes miatt.ne keseritsd meg az eletet se a csaladodnak se a babanak.mert mikor sir hogy szeretne vmit de nemtudod megadni az biztos szornyu.
sziasztok! Mindenkivel egyetértek, aki felelõtlenségnek tartja a dolgot! A 27 éves pasinak, azért már kéne annyi esze legyen, hogy vigyázzon a 17 éves barátnõjére. És ha így viselkedik, akkor nem valószínû, hogy lehetne rá számítani egy baba kérdésben. Én elég közelrõl ismerem a témát, mivel a nõvérem sem volt 18 éves mikor szült(már 6 és fél éve). Talán mondanom sem kell, hogy az apukára számítani nem lehetett és hát a szüleink nevelték fel nõvéremet is és babáját is. Tesóm magántanulóként érettségizett, levelezõn közgazdasági diplomát szerzett. NAGYON NEHÉZ volt! Szerencsére nem anyagilag, hanem az egész családot megviselte. (volt hogy 16 évesen, míg nõvérem iskolában volt 1-2 hétig, addig én éjszakáztam a beteg "üvöltõ" babával, másnap persze iskolába mentem én is) És ma már õt tartja el a lányát és magát. Visszanézve már mindannyian örülünk, hogy így alakult, mert imádjuk a kicsit! Azonban akkor is nagy felelõtlenség volt és persze mindehez kellett az anyagi háttér. De ha valakinek a szülei ezt nem, vagy nagyon nehezen tudják felvállalni, akkor NEM SZABAD! Én 22 éves vagyok, végeztem az egyetemen, 13 hetes kismama vagyok. A párom ugyan ennyi idõs és mindketten dolgozunk egyelõre, de még így is aggódunk, hogy hogy is lesz majd! De megoldódik! Kérdezõnek annyit üzennék, ha egy mód van rá, még ne vállaja a babát!!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Oligozoospermiára mit szedett a férjetek?

Neki profertil írtak fel Ku....a drága. nem tudjuk kifizetni.
A doki azt mondta ezt kell szednie, viszont csak interneten rendelhető a doki számával, és kártyaszámával. Tuti valami marha nagy haszna van ezen a gyógyszeren. Gyógyszertárit tudtok mondani, én el akarok menni, másik urologushoz vele. Ha receptre írják fel, gyógyszertárban váltjuk ki, arra van egészségpénztár kártyánk.
De nem olyan vészes a helyzet, csak kevés a sperma szám, de 50%-a életképes, és van már egy 2 éves kislányunk:)

3

A beágyazódás lehet nagyon fájdalmas? Szinte mint menstruációs görcs, olyan érzésű és erősségű? Ez már közösülés után 4-5 nappal érezhető?

6

Gabriel teszt negatív. Lehet esélyem, hogy mégis terhes vagyok? 1 hete késik.

3

21. napi hormon-vérvételen a 11-es progeszteron-érték az elég vagy kevés?

Teherbe lehet vele esni?

4

Szeptember 22-én volt vége a menzimnek és október 3-án rózsaszines folt volt a wc papiron reggel, és szurkált a hüvelyem és kissebb görcseim is voltak.4-én pici tejeskávé szinü folt volt a bugyimon. Azóta semmi. Szerintetek lehetett beágyazódás?

2

Most vajon terhes vagyok?

Minden héten csináltam egy tesztet, ez már a 3., és mindig előjön a 2. csík, egyre erősebben, ma már elég erős volt, és pár perc után most nem tűnt el, de csak valami halvány szürkés csík látszik... Most akkor ez terhesség?

1

Ez nagy bajt jelent, igaz?

Tegnap kellett volna megjönnie - nem jött - és volt már két halvány pozi tesztem. Mára viszont délután egy vércsepp jelent meg a wc papíron, és azóta is 1-1 csepp, de nem folyik, pisiléskor sincs, csak ha kitörlöm, akkor van ott a csepp...de nagyon "megjön érzésem" van...és a legrosszabb csináltam egy tesztet - késő délután, de negatív lett...nem lesz baba, igaz??

13

Ugye ez negatív teszt?

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/v/137..

3

Miért fáj a bal oldalam már 2 hete?

Kb a vàrható peteérés időpontja körül elkezdett görcsölni, tompàn fàjni a bal petefészkem körül. Gondoltam ovum lesz hamarosan. Ez a tompa fàjdalom és menszis görcsölgetés màr 2 hete tart a bal oldalon. Közben kiderült hogy később volt ovum (ovuteszt) és ràadàsul a jobb oldalamon éreztem akkor.
Nem tudom mi lehet ez a fàjdalom bal oldalt...szerintetek? Kb 1, 5 hónapja voltam nőgyógyàsznàl , akkor mindent rendben talàlt. Épp babaprojekt közepén jàrunk...

0

Mikor van a nemvárt nekem?

Fogamzásgátlót két éve hagytam abba, azóta 28-29 napos volt a ciklusom, viszont júliusban és szeptemberben is egy hét késéssel jött meg.
Most nem tudom, hogy mire nem várjam és mikor teszteljek??? Ma van a 29.napom és semmit megjön érzés nincs, se a szokáso pecsételés ami menses előtt szokott lenni. Csak a cicim fáj, ez is szokott lenni, de nem mindig.
Szerintetek mire ne várjam? Mikor teszteljek? Mit csináljak?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!