Találatok a következő kifejezésre: Ebben a már kétszer védekezés (1 db)

Ebben a hónapban már kétszer védekezés nélkül szeretkeztünk. Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?

17 és fél éves vagyok. Lehetek terhes? Mennyi az esély rá, hogy most teherbe estem?

Legjobb válasz: Nem tudom kihámozni az írásodból hogy szeretnél-e babát. Egy kicsit idõsnek érzem a párod hozzád. Kb. 25 felett már nem tûnne annak. De persze ettõl lehet minden teljesen rendben! A kérdésedre válaszolva igen lehetsz terhes. Azért a pasi nem tudom mit akar. Veled akar maradni míg világ a világ, vagy egyszerûen nem rég jöttetek össze és csak mostanában szeretkeztek. Ha az utóbbi nos akkor felelõtlen ennyi évesen. Az esély a terhességre elég nagy. Ha kb. 28 napos a ciklusod és a 12 nap szeretkeztetek, kb. két nap múlva érik a pete, és az ondók még ott lehetnek készen a megtermékenyítésre. A hátteret ne férfitól reméld ha pl. összejönne a baba, hanem magad teremtsd meg ha babát szeretnél. Azért 17 évesen lekötni magad és gyerekneveléssel elkezdeni foglalkozni korai. Élj még! Remélem hogy nem lett baba a dologból. Légy szíves ne légy felelõtlen! Azért elég fiatalon lett neki is gyermeke. Nem tudom, hogy igazam van-e, de egy sejtésem van, hogy az sem tervezett baba volt. Minden jót, és ne haragudj a válaszomért, de így gondolom!

Nem tudom kihámozni az írásodból hogy szeretnél-e babát. Egy kicsit idõsnek érzem a párod hozzád. Kb. 25 felett már nem tûnne annak. De persze ettõl lehet minden teljesen rendben! A kérdésedre válaszolva igen lehetsz terhes. Azért a pasi nem tudom mit akar. Veled akar maradni míg világ a világ, vagy egyszerûen nem rég jöttetek össze és csak mostanában szeretkeztek. Ha az utóbbi nos akkor felelõtlen ennyi évesen. Az esély a terhességre elég nagy. Ha kb. 28 napos a ciklusod és a 12 nap szeretkeztetek, kb. két nap múlva érik a pete, és az ondók még ott lehetnek készen a megtermékenyítésre. A hátteret ne férfitól reméld ha pl. összejönne a baba, hanem magad teremtsd meg ha babát szeretnél. Azért 17 évesen lekötni magad és gyerekneveléssel elkezdeni foglalkozni korai. Élj még! Remélem hogy nem lett baba a dologból. Légy szíves ne légy felelõtlen! Azért elég fiatalon lett neki is gyermeke. Nem tudom, hogy igazam van-e, de egy sejtésem van, hogy az sem tervezett baba volt. Minden jót, és ne haragudj a válaszomért, de így gondolom!
Szia. Ilyenkor van esély rá, hogy baba lesz belõle. Valaki már ennyi idõsen is érzi, hogy az minden vágya, hogy anya legyen. Csak az gondolkodtasson el, hogy ennyire fiatalon még annyi minden vár rád.. Ezek a legszebb gondtalan évek, a legszebb emlékek.(már akinek szerencséje van) Nem ismerlek, így nem is ítélkezek feletted a korod miatt, csak a tíz évvel idõsebb szerelmedet nem értem, mert önzõ és felelõtlen dolog a te jövõdet, a te lehetõségeidet "megváltoztatni" egy két felelõtlen cselekedettel. Gondolj bele, hogy õ mit mondana, ha eléállnál azzal, hogy lesz még egy gyermeke.Csak gondolj bele!! Mit tenne?? Van egy két tippem..sajnos. Teljesen másképp látod még a dolgokat, mint egy érettebb lány és ez nem szemrehányás, hanem tapasztalat, ha visszagondolok, hogy én milyen voltam, és ha megnézem a hugom, aki szintén 17, és nagyon gyerek még belül, hiába néz ki úgy mint egy huszonéves kívül... Bízz benne, hogy nem lesz baba!! Nem vagyok gyerekellenes, csak nem tudom én mit csináltam volna 17 és fél évesen egy babával. Ja és, ha a párod nem is az, TE LEGYÉL felelõsségteljesebb!! Ha pedig baba lesz belõle, akkor kívánom, hogy legyen egy szeretõ apukája is!!
Kemény volt az elõzõ válaszadó, de igaza van. Egyetértek. Amiben nem, hogy szerintem sosem megoldás az abortusz és az örökbeadás. Aki nem figyel, vállalja a következményeit, és legyen anya. Egy anya mindenre képes a gyermekéért, és el tudja tartani, ha elakarja. Akár segítséggel is. Én voltam amúgy az elsõ válaszadó. Kérdezõ! Reméljük minden rendben lesz, és elgondolkozol egy kicsit. Azért mégis már lassan felnõttnek számítasz. Vigyázz magadra!
egyetértek az elöttem szólokkal, hogy felelötlen a párod, de azért te se épp a felelõségrõl tanuskodsz ebben a történetbe.legalább egyikötöknek védekeznie kellett volna.gondolj bele: 17 vagy.elötted az érettségi.mondjuk hogy most vagy negyedikes szakközépbe/gimibe, és mondjuk terhes vagy.számolj...jövö agusztus és szeptember környékén lesz meg a baba, azt elmondanám neked, hogy sehol nem alkalmaznak olyan nõt aki terhesen jelentkezik oda.gondoldj bele 180 munkanapot(H-P) kell dolgozni, és az 9 hónap.ha ennek a 180 napnak a töredékét dogozod le nem kapsz a gyerek után semmit csak gyest(ez kb 20-30ezer), de semmi mást.30ezer forintból nem lehet megélni.arrol nem is beszélve, hogy ameddig elnem kezded a vásárlást a babának addig nem tudod mennyi holmi kell neki.azt szokták mondani, hogy egy ujszülöttnek annyi pénzbe kerül a holmija mint egy jobb minõségû vadi uj auto.arra meg ne számits hogy a pasi felválalja a babaát, számolj ugy hogy akkor is eltudod e tartani ha ott hagy, ha igen akkor válald a babát.arrol nem is beszélve, hogy ha a szüleid megtudják hogy esteleg teehes vagy mit fognak szolni.nem fognak örülni elmondanám, nem arra gondoltak hogy 17 évesen gyereked lesz.és mivel max 30.ezer forintbol nem tudod magad eltartani a szüleidnek kell besegiteni, gondolod hogy szeretnének még egy éhes szájat etetni?! én 22 éves vagyok és második babámat várom, az elsõnél annyi voltam mint te, de elment a baba 10 hetesen.szerencsére mert nem tudtam volna megtartani, mert nem volt anyagi háttér.most 22 vagyok és 32ik hétnél tartok anyám nagyon nem örült neki amikor megtudta, felelõtlenségnek tartotta, de most már hozzászokott, képzeld a szüleidnek milyen nehéz lesz hozzászokni, ha az én anyámnak nehéz volt.belegondoltál abba, hogy nevelni kell azt a gyereket, és nem járhatsz el szórakozni, nem élheted ki magad, mert minden nap minden percében mellette kell hogy legyél, és gondoskodnod kell rola. a szüleid egy idõvel bztos szeretnének unokát, de nem avval a feltételel hogy õk nevelik.értékeld át.beszéld meg pároddal mi lenne ha terhes lennél, és annak megfelelen dntsd el hogy mi lesz a babával, ha valoban terhes vagy.megha a párodnak az elõzõ gyermeke valóban nem tervezett ahogy az egyik válaszolo gondolja.ha meg veled van akkor valoszinûnek tartom hogy nincs a fia anyjával, ami nem etikus, de ha az elözõvel megtette akkor mibõl gondolod hogy téged nem hagy el és hogy jó apja lesz a gyereknek?!remélem nem estél teherbe ha igen akkor nézd eg hogy feltudod e nevelni akkor is ha egyedül maradsz(a szüleid nélkül).ha nem akkor a legjobb megoldás az örökbeadás vagy az abrtusz.
Nah, most kedveskéim jön az ellenpéda. 21éves leszek januárban, és most vagyok 15hetes terhes.Fõiskolára járok. Mit kapsz?Gyes+családi pótlék:szumma 39ezer forint.+ha min 4*megjelensz tehes gondozáson a szülés után 60valamennyi. Nem hiszem, h ennyire élesen kellene bírálni, h abortusz vagy örökbeadás.Tény, h felelõtlen volt a kicsike, de már megtörtént, nem hiszem, h a párja elhagyná.Nekem is 8évvel idõsebb a Kedvesem, januárban esküszünk.Nem várt baba, de mi védekeztünk ellene.Amúgy nagy az esélye, h babás vagy, de kiindulva azokból, akik hónapokig majd megvesznek egy babáért, és nem sikerül, nincs minden veszve.Ha nem vagy babás, akkor védekezzetek.Ez a babaholmi meg ilyesmi kamuduma...eléggé olcsón be lehet szerezni használtan is mindent.Jó, tény, h nem olcsó, meg pelust nem vehetsz használtan, de kiságy meg pelenkázó, meg autós ülés simán jöhet, meg néhány ruha is. Ha jól sejtem idén érettségizel.Tehesen nem vesznek fel munkahlyre ez tény, de ki mondta, h érettségi után csak az van?Lehete tovább is tanulni...(Amúgy a munkanélkülin megmarad a biztosításod, ha esetelteg dolgoznod kellene érettségi után.) Felelõtlenség volt, a 72órásban még benne vagy!Menj el dokihoz, váltsd ki és vedd be!
nos ez a 21 eves leszek foiskolas kedveske, hiaba is foiskolas nagyon buta.szerinte ez az osszeg eleg egy gyerek eltartasahoz, es nem kell dolgozni, menj csak te is foiskolara, majd ha megszulsz viszed magaddal mint az iskolataskat, nem es mikor lesz ideje tanulni?meg ki vigyaz addig a babara amig o iskolazik?a mama, szerintem maganak szul nem masnak.en 24 eves vagyok fiam 8 honapos, ferjemmel elobb hazasodtunk mint a terhesseg.37 eves.mivel veszelyeztetett terhes lettem majdnem az egesz idot agyban toltottem, mi olaszorszagban elunk de jarunk haza ismerem az ottani arakat.nos a gyerekemre sosem vettem hasznalt ruhat, mint ahogy magamra sem.ajandekba kapottat persze adtam ra.hasznalt gyerekulest sem vennek mert nem garancias, es lehet h nem is felel meg az evjarata a eu szabvanynak.kisagyat mar olcson lehet kapni.a pelenka:az en fiamnak nem valt be csak a jo minosegu, mert nem folyik ki a cucc es nem irritalja a bort.egy ujszulotteknek valo pelus jo minosegu 23 db-os kb 2000 ft, egy picinel kb 8szor csereled ki.ha nincs tejed veszel port 900 gr-os 2ezerert, ez max 5-6 napra eleg ha keveset eszik majd ahogy no egyre kevesebb idore eleg.heti 2szer vegyel tejport es 3szor pelust, ez heti 10ezer ft.kremek, ruhak, tisztalkodoszerek, babakocsi, agynemu, esetleg egy babahordo kenguru, gyerekules, kad, etetoszek es a 6.honaptol eszik a baba, azt se ad
bocsi folytatom, szoval ezek mind penzbe kerulnek, a hianyzo dolgokat folyton potolni kell.ha van sajat lakasod es a ferjed v a pasi dolgozik az eleg arra hogy a szamlakat fizessetek meg vegyetek 2 csomi pelust.a nagyszulok segithetnek abban hogy egyszer ketszer vigyaznak a picire amig nektek fontos dolgotok van, de ha ahhoz nem kellett segitseg hogy gondolkodas nelkul sexeljetek akkor a penz kerdesben is legyetek onalloak.nalunk a mama segit abban amig vasalok es takaritok vigyaz a kicsire, emellett en kozel 2 eve ki nem mozdultam, egyszer voltunk el vacsorazni, mosas fozes takaritas mellett pelust cserelek es a ferjem azert dolgozik hogy eltartson minket, ugyanis ha van egy kisbabad nem nagyon akad munkad, hiaba adnad meg bolcsibe is vagy a mamahoz, de az a gyerek megbetegedhet es te szabira mesz vagy tappenzre.nekunk megadatott hogy sajat lakasunk van meg euronk de igy sem konnyu, magyarorszagon meg....ha valaki mindent megakar adni a gyerekenek az elobb takarekoskodjon, ne iskolaba jarjon.mert 21 evesen az elottem szolo is csak biztat teged de azt nem tudja senki hogy te milyen anyagi helyzetben vagy, es en inkabb varnek par evet es szep uj holmit vennek a gyerekmnek nem pedig hamr csinaljuk szarul es masok levetett gonceit huzom ra meg bovli pelussal szetb..om a boret.remelem nem haragszol hogy ennyit irtam, kivanom hogy ne legyel terhes ha nincs meg ra a keret, mert az a fontosabb, az hogy nem tudsz utanna discoba menni azert karpotol a baba.varjatok meg ismerd ki a parod is, ne mint a szomszedlany, aki 18 evesen szult a nyaron de a szulei nevelik ot is meg a babat is.majd belerokkanak annyit dolgoznak, egy felelotlen dontes miatt.ne keseritsd meg az eletet se a csaladodnak se a babanak.mert mikor sir hogy szeretne vmit de nemtudod megadni az biztos szornyu.
sziasztok! Mindenkivel egyetértek, aki felelõtlenségnek tartja a dolgot! A 27 éves pasinak, azért már kéne annyi esze legyen, hogy vigyázzon a 17 éves barátnõjére. És ha így viselkedik, akkor nem valószínû, hogy lehetne rá számítani egy baba kérdésben. Én elég közelrõl ismerem a témát, mivel a nõvérem sem volt 18 éves mikor szült(már 6 és fél éve). Talán mondanom sem kell, hogy az apukára számítani nem lehetett és hát a szüleink nevelték fel nõvéremet is és babáját is. Tesóm magántanulóként érettségizett, levelezõn közgazdasági diplomát szerzett. NAGYON NEHÉZ volt! Szerencsére nem anyagilag, hanem az egész családot megviselte. (volt hogy 16 évesen, míg nõvérem iskolában volt 1-2 hétig, addig én éjszakáztam a beteg "üvöltõ" babával, másnap persze iskolába mentem én is) És ma már õt tartja el a lányát és magát. Visszanézve már mindannyian örülünk, hogy így alakult, mert imádjuk a kicsit! Azonban akkor is nagy felelõtlenség volt és persze mindehez kellett az anyagi háttér. De ha valakinek a szülei ezt nem, vagy nagyon nehezen tudják felvállalni, akkor NEM SZABAD! Én 22 éves vagyok, végeztem az egyetemen, 13 hetes kismama vagyok. A párom ugyan ennyi idõs és mindketten dolgozunk egyelõre, de még így is aggódunk, hogy hogy is lesz majd! De megoldódik! Kérdezõnek annyit üzennék, ha egy mód van rá, még ne vállaja a babát!!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ugye erősödik szépen?

Az első 2 mensi elött 4 ill 3 nappal délutàni, az alsó 2 mensi elött 1 és mensi napja.


14

Átjárhatóságit megcsinálják a ciklus 15. napján délután? Szerintem akkorra már meglesz az ovum, előző ciklusom 27napos volt. Ez nem gond?

4

Kétségek között vagyok! Terhes lehetek?

Igazából össz 3szem tablettát kihagytam a tablettámból.Most hétvégén kell megjönnie de van pár gyanús jel hogy lehet baj lesz ebből,bár ha mégis becsúszna egy baba nem vetetnénk el csak kb 1-2év múlva terveznénk.2tablettát az első hétből,1-et a másodikból hagytam ki.Fájogat a hasam alja,többet járok pisilni és néha olyat csinálok ami a nyűgösségre vall,de nem érzem hogy az lennék..Lehet felfáztam mert tegnap óta fáj mindkét oldalam..Ezek lehetnek a menzi előjele is,de tegnap óta azon gondolkozom,mi van ha? :/ Szerintetek?

2

Normális ez a fajta félelem?

Van egy 4 éves lányom,most ismét babát várok.Nagyon örülök neki,dr néhány napja eluralkodott rajtam valami rossz érzés. Vajon hogy fogok tudni 2 gyerekkel teljesítrni mindent? Vajon jó anyukájuk tudok e lenni?vajon a nagyobbik lányom hogy fogadja majd hogy nem lesz rá annyi időm? Nem szeretném ha azt érezné hogy ő most háttérbe szorul. És a legnagyobb félelmem az,higy mivel a lányomat mindennél jobban szertem,vajon tudom majd a picit is ennyire szeretni? A sírás kerülget,22 hetes vagyok

1

Closty és Ovitrelle mellett létezik, hogy nem volt ovuláció?

Szedtem a ciklus 5-10. napjáig napi 4 szem Closty-t, utána amikor már volt tüsző, akkor beadtam az Ovitrellét. Még aznap elkezdtem az ovulációs teszteket-(One Step, Fastest-es) (múlt héten szerdán, a 14. ciklusnapomon) 15.-16. napon volt az inszemináció, de hiába teszteltem az ovu teszttel, nem sötétedett be a vonalmég a mai napig sem.
Létezik, hogy hamarabb volt ovuláció vagy egyáltalán nem volt? Lehet ilyen a tüszőrepesztő mellett?

2

Lehetek így is terhes?

1 héttel ezelőtt gumi nélkül loveztunk a párommal este az ágyban. De ő azt mondta nekem hogy kivette mielőtt ....
És jó én elhiszem de valaki már attól is terhes igy a nagykönyv mondja hogy előváladéktól- de rá 1 hétre a teszt negatívumot mutatott. Szóval már az 1 hetes terhességet is kimutatott a gabriel terhességi teszt? Biztos nem vagyok terhes??? segítsetek nekem. Mindenkinek köszönöm a segítséget.

4

Ha reggel 10-kor voltunk egyutt es este 22-kor ereztem, hogy kiszabadul a petem, akkor jo esely van a megtermekenyulesre? Tobbi info lenn.

Mar tegnap volt tojasfeherje szeru folyasom (es elotte este pozi ovu tesztem, utana nem tudtam mar tobbet csinalni mert elfogyott) akkor reggel is voltunk egyutt. Meg ma reggel is. Viszont ma este 12 oraval kesobb erzem hogy most szabadulhatott ki a pete. Elso probalkozas igy direktben. Szerintetek? Lehet tul koraiak voltak a szeretkezesek, es most azt is olvastam hogy ha ket egymast koveto nap szeretkezunk akkor nincs ideje a spermiumnak kifejlodni.

11

Most mi tévő legyek?

Találkoztam egy fiúval, aki jófejnek tűnt. Tök jól beszélgettünk, aztán felhívott a lakására. Gondoltam, hogy ebből nem csak csevegés lesz, de vettem egy nagy levegőt és igent mondtam. (Már nagyon rosszul éreztem magam, hogy mindig nyuszi vagyok ilyen téren.) Egyébként erős nőnek tartom magam – természetesen fizikailag – ahhoz, hogy lerázzak egy pasit. De sajnos nem így történt. Amit még fontos megjegyeznem az az, hogy soha nem voltam semmilyen formában pasival. Tehát semmi nem volt még pasival. Visszatérve a story-hoz… Elkezdett csókolgatni, meg ölelgetni és jól esett hogy valaki törődik velem, aztán egyre jobban bevadult. Eleinte amikor mondtam neki hogy ne, akkor abbahagyta, de végül mindig „visszatért” hozzám, és folytatta. Én igazából nem akartam kimutatni semmi olyasmit, hogy nekem ez bejön, de kiolvasta a szememből, hogy feltüzelt és lehet hogy volt benne valami, de nem akartam semmit. Aztán tényleg egyre vadabbul csókolt, meg simogatta a lábam között, meg a mellemet is kényeztette. Aztán levette a pólóm, majd a nadrágom. Ekkor természetesen tiltakoztam meg nem is. Aztán a lábam között kényeztetett, de annyira bevadult, hogy levette ő is a nadrágot, közben lefogta a kezem, hogy ne tudjam eltolni a csípőjét. Tiltakoztam nagyon, de meg sem tudtam mozdulni. Csak annyit mondott, hogy „Nyugi!”, és valahol nyugodt is voltam meg nem is. Aztán amikor betette a péniszét jól is esett meg nem is. Idővel megkértem, hogy nem-e lehetne gumit húzni, de füle botját se mozdította. Később csak annyit mondott, hogy: „Nyugi, nem fogok beléd élvezni!”, de ez engem nem nyugtatott meg. Végül kb. 10 perc után kivette, és elvileg zsepibe élvezett, de pontosan nem tudom, sötét volt… Csak annyit láttam, hogy tényleg valamit csinál a zsepivel. Aztán nekem is adott egy párat, hogy megtöröljem a puncim… Aztán megkérdeztem tőle kétszer is, hogy „Tutira nem élveztél belém?”. Erre ő azt mondta, hogy „Tutira. Ne izgulj már ennyit. Én sem akarok gyereket!”…
Nagyon félek, hogy mégis terhes lehetek. Totál ideg vagyok. Ez már lassan egy hete történt. És nagyon nagyon félek. A szüleim kinyírnának. Igazából nem is vagyok velük olyan viszonyban, hogy elmondjam nekik, még anyumnak sem… Nem tudom, mit tehetnék. Egyik ismerősömnél felhoztam ezt a témát, de nem mondtam el neki hogy mi volt a helyzet és azt mondta, hogy „Nem olyan könnyű teherbe esni.”. De ez engem akkor sem nyugtat meg. Mit csináljak? Kérlek adjatok tanácsot.
(Tudom, hogy az én hibám, de utólag könnyű okosnak lenni. Sajnos ez van. Megtörtént és változtatni vagy javítani szeretnék a helyzeten.)

13

Előfordulhat hogy babát várok megint?

Az előző ciklus 14. napján elfelejtettem bevenni a tablettát és az nap este együtt is voltunk. Másnap reggel vettem észre hogy este nem vettem be és pótoltam elvileg 12 órán belül. Mesim megjött bár 1 napot késett. Gyógyszert szeptemberben kezdtem el szedni mert júniusban születem és az októberi ciklusban maradt ki az az egy szem. Szerintetek lehet újra terhes. Sokat járok pisilni és émelygek. De a mensim az megjött!!! A gyógyszert idáig szedtem a tünetek a 3 napja tapasztalom.

2

Szerintetek aktus után pár órával mitől szúrhat a hasam alja meg két oldalt? Ma van az ovulációm a kalkulátor szerint!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!