Találatok a következő kifejezésre: Ebben a használtam először (2 db)

Ebben a hónapban használtam először lh tesztet. 3 napon át halványabb volt a második csík, a 4. nap már csak a kontrollcsík volt. Nem volt peteétrésem ebben a hónapban?

Legjobb válasz: dehogynem volt! A halvány csík az csak a lutein mennyisége miatt halvány, de attól még a pete érett és a sárgatest jelen volt. Ha nincs pé akkor az lh nem mutathat semmit, mert csak azt az egy hormont jelzi ami ilyenkor termelõdik.

dehogynem volt! A halvány csík az csak a lutein mennyisége miatt halvány, de attól még a pete érett és a sárgatest jelen volt. Ha nincs pé akkor az lh nem mutathat semmit, mert csak azt az egy hormont jelzi ami ilyenkor termelõdik.
A kérdező hozzászólása: ajjj, de jó, hogy ezt mondod. A használati útmutatóra az volt írva, hogy csak akkor pozitív ha ugyanolyan erõs a tesztcsík is mint a kontrollcsík. Remélem lesz eredmény, mert éppen nyaralni voltunk a párommal, szóval volt idõnk egymásra. köszönöm a választ!
Szia! Szerintem is volt peteérésed. Egy jótanács ha elfogadod. Délután vagy este tesztelj /ha esetleg most még sem jött össze/ és kevés folyadékot igyál a tesztelés elõtt kb 2 órával.
A kérdező hozzászólása: persze, hogy megfogadom, köszönöm szépen. nekem van egy kis gyanúm, hogy valami történik odabenn... fájnak a melleim, folyton érzem a méhemet vagy petefészkemet egy pár napja, ma pedig volt egy kis barna pecsételés... nagyon izgulok. volt már egy terhességem ami vetéléssel végzõdött, és akkor is nagyon korán kezdett fájni a mellem.

A párommal most először szeretkeztünk! Gumit használtunk és mikor elélvezett kivette belőlem... a gumi nem is szakadt ki (ebbe kb 99%-ig biztosak vagyunk) lehetek terhes?

(ma megkellett volna jönnie de nem jött meg..29.nap)

Legjobb válasz: Akkor mégis mibõl gondolod, hogy terhes vagy? Ahhoz spermiumnak kell eljutnia a petesejtig! Egy nap késést bármi okozhat.

Akkor mégis mibõl gondolod, hogy terhes vagy? Ahhoz spermiumnak kell eljutnia a petesejtig! Egy nap késést bármi okozhat.
Ha vigyáztatok, akkor szerintem szinte biztos, hogy nem vagy terhes! Ha gumit használtatok ami ráadásul ki sem szakadt! Ne aggódj!Egy csomó dolog lehet ami miatt nem jött meg! Ne izgulj, meg fog jönni! Szorítok neked!
Nem, ne aggódj, nem vagy terhes.Az óvszer megfelelõ használat mellett nagyon biztonságos.Egy-két napot bármi miatt késhet a mensi, ne félj, meg fog jönni.
szia szerintem nem.én évek óta ezzel védekeztem és nem lettem terhes.hány éves vagy?lehet hogy nég nem rendszeres
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokatt!!sokat segitetek!15 éves vagyok!!(már megvan kb 4éve)de nem mindig 29napra jött meg!változó!csak nagyon félek mert nem szeretném az életemet egy ilyen piti üggyel elrontani!mert az abortuszanak nagyon komolya következményei lehetnek!!tényleg köszönöm mindenkinek!!nyugtató amiket irtatok!!
semmi gond nem lesz.jo hogy felelöség teljes vagy.itt kezdõdik a felnõtté válás
Nem lesz gond! Nyugi! Jó hogy azért figyeltek arra, hogy biztonságban legyetek, már az elsõ alkalommal is!
Biztos, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!!végül tényleg megjött!!csak késett!!húú nagy kõ....!!de nem birtam ki és csináltam egy terhességit is még mielõtt megjött!!ez volt a biztos!!köszönöm mégegyszer miondenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!