Találatok a következő kifejezésre: Ebben a a hőm és az (6 db)

Két napig mint mindig +volt az ovutesztem, és a hőmmel is minden rendeben volt, most meg nem értem hogy miért ilyen a hőm. Így nem is sikerülhet ebbe a hónapba a terhesség?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8daf77f6286020e94c5a11..

Legjobb válasz: Nem értem mit szeretnél milyen legyen a hõd????? Ez a hõ pont úgy jó ahogy van, adj egy kis idõt hagy emelkedjen meg az a fránya hõmérséklet. Ha az ovulációs teszted pozitív,azt jelenti, hogy MEG FOG HAMAROSAN történni az ovulációd, ami a szervezetedben keringõ LH hormon megemelkedése jelez. Ez a két csíkos ovu teszt után 24-36 óra. A tüszõrepedést követõen hirtelen leesik (nem mindenkinél), majd egybõl felemelkedik a hõmérséklet, és mensiig fentmarad. A termékeny napod az elsõ negatív nap! Csak nyugi, nekem a két csíkos ovuteszt után 3 nappal ment fel a hõm tized fokokat. Nagyon tetszik hogy most leesett a hõd, lehet hogy most ovulálsz! Hajrá apára menni!!!! :)

Nem értem mit szeretnél milyen legyen a hõd????? Ez a hõ pont úgy jó ahogy van, adj egy kis idõt hagy emelkedjen meg az a fránya hõmérséklet. Ha az ovulációs teszted pozitív, azt jelenti, hogy MEG FOG HAMAROSAN történni az ovulációd, ami a szervezetedben keringõ LH hormon megemelkedése jelez. Ez a két csíkos ovu teszt után 24-36 óra. A tüszõrepedést követõen hirtelen leesik (nem mindenkinél), majd egybõl felemelkedik a hõmérséklet, és mensiig fentmarad. A termékeny napod az elsõ negatív nap! Csak nyugi, nekem a két csíkos ovuteszt után 3 nappal ment fel a hõm tized fokokat. Nagyon tetszik hogy most leesett a hõd, lehet hogy most ovulálsz! Hajrá apára menni!!!! :)

Ebben a hónapban a hőm és az ovulációs teszt is mutatta a pé-t. Pont időben tudtunk szexelni. Most (4 nappal a nem várt előtt) szurkál a méhem körül. Hőm 37, 2. Lehet beágyazódás. Ciklusaim normálisan 25 naposak. Talán most összejött?

4 hónapja próbálkozunk összehozni a bébit, eddig semmi.

Legjobb válasz: Talán.. biztosat csak 3-4 nap múlva lehet mondani. Akkor már a teszt is kimutatja. Drukkolok!

Talán.. biztosat csak 3-4 nap múlva lehet mondani. Akkor már a teszt is kimutatja. Drukkolok!

Betongerendás, betonkefnis padlásterem jelenleg 8-10 cm homokkal fedett, lakóteret alakítanék belőle. Melyik a legegyszerűbb és pénztárcakímélőbb szigetelés ebben az esetben?

Nagyon megköszönném a hozzáértő választ.

Legjobb válasz: Legalább 5 cm nikecel és arra 5-6 cm beton, Nekem igy van ,és tökéletes.

Legalább 5 cm nikecel és arra 5-6 cm beton, Nekem igy van , és tökéletes.
Én a lépésálló kõzetgyapotot javaslom, legalább 5 cm vastagságban. (De inkább 10.)

Tejesen tanácstalan vagyok! Ebben a hónapban kezdtem mérni a hőmet, és az eddig teljesen normális ciklusom összeomlott. Miért?

Eddig minden hónapban 27-29 napra jött meg. A 15. nap környékén mindig éreztem a peteérést. Ebben a hónapban a petefészek fájdalom is elmaradt és a hőgörbém sem úgy alakult ahogy kellett volna. Írtam is ki egy kérdést ezzel kapcsolatban. Ma a 31. cn-om van. Ha nem hőmérőznék már biztos csináltam volna terhességi tesztet. Minden gondolatom most ez, hogy mi a franc van velem? Magam alatt vagyok...

Legjobb válasz: Nyugi, nem az a lényeg hogy szabályos legyen a ciklusod hanem hogy legyen peteérés. Én a ciklusom 30. napján estem teherbe, ilyen is van.

Nyugi, nem az a lényeg hogy szabályos legyen a ciklusod hanem hogy legyen peteérés. Én a ciklusom 30. napján estem teherbe, ilyen is van.
Valószínûleg véletlen egybeesés, hogy épp ez a hónap lett más mint a többi, és épp ebben a hónapban kezdtél hõmérõzni. Ilyen elõfordulhat bárkivel, évente akár többször is, csak ha az ember nem figyel rá különösen, észre sem veszi. Folytasd a hõmérõzést, mert legalább 3 hónap, már értékelhetõ információkat ad az orvosnak is, ha esetleg valami gond lenne. Ne légy magad alatt, mert nincs rá okod, és ha ezen stresszelsz, az is "megtréfálhatja" a ciklusodat.
Azért ne ess pánikba. Volt ovud, csak késõbb. Egyszer-egyszer elõfordul ilyen. Sõt, teljesen egészséges nõnél is kimaradhat egy peteérés.

Mitől lehet az, hogy ebben a ciklusomban szinte minden nap hőemelkedésem van (37, 5-37, 9), és a reggeli hőm is 36, 7-36, 9 között van?

Tegnap csináltam terhességi tesztet, de negatív lett. Amúgy azon kivül, hogy fáradt vagyok, nem fáj semmim. Mit?l lehet? Volt már így valaki?

Legjobb válasz: Nem árultad el, hogy hol jársz a ciklusodban. AS ciklus második felében minden nõnek, minden ciklusban magasabb az ébredési hõje. A magas hõ csak akkor utal babára, ha már több, mint 16 napja magas, és a vérzésed késik. A terhességi teszt pedig minimum 11-12 napos babát tud csak kimutatni a fogantatástól számítva.

Nem árultad el, hogy hol jársz a ciklusodban. AS ciklus második felében minden nõnek, minden ciklusban magasabb az ébredési hõje. A magas hõ csak akkor utal babára, ha már több, mint 16 napja magas, és a vérzésed késik. A terhességi teszt pedig minimum 11-12 napos babát tud csak kimutatni a fogantatástól számítva.
A kérdező hozzászólása: Elküldöm a hõgörbém. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f808bcec5374b98c5be257..
nem akarlak lelombozni, de ezen a hõgörbén nem látok megemelkedett hõmérsékletet. Nagyjából 36, 7 körül stagnál. Ráadásul a teszted is negatív. Ha akarsz, elmehetsz ezzel orvoshoz, hátha lát az UH-n valamit... A 18-19. ciklusnapon van egy kis kiugrás, de még rövid a görbe, hogy biztoat lehessen mondani. Ha tovább emelkedik és magasan marad a hõd, akkor a 18-19. napon lehetett az ovud, és onnantól 12-16 napra ne várd, onnan számított két hét múlva lehet tesztelni. Jó babásodást!
Ja, és több sikerrel jársz, ha a Gyerekvállalás, nevelés/Teherbeesés topicba írsz, ott nagyon sokan görbéznek.

Lh tesztem tegnap negatív lett, ma voltam dokinál és van 4 érésben lévő tüsszőm, ma leesett a hőm 2 tizedet, lehet hogy nem lesz ebben a hónapban tüsszőrepedésem ha az lh teszt a 12 napon negatív? Ma vagyok a 13 napon, és a héten szerdán lenne pém.

Legjobb válasz: Ha 28 napos a ciklusod pl., akkor a 12. napon kell elkezdeni a tesztelést, ami ilyenkor még negatív. Ahogy emelkedik a hormonszint, úgy lesz poz., kb. a 14-15. napon ( 28 napos ciklusnál!).

A kérdező hozzászólása: mondjuk nekem a hõ bejön, mert eddig mindig mikor 37 volt a hõm, és leesett 2-3 tizedet, akkor tudtam hogy mensim lesz már aznap
A kérdező hozzászólása: akkor ma is rá kell húzni? mi van akkor ha csak nem volt ovulációm?
Én One Step-et hasznáéltam, vaterásat. Pontos volt. :-) Az eredmény most öthetes. Elõzõ voltam.
Ami együttlétet holnaptól terveztek, az már csak nektek szól, baba em lesz belõle. :-) Az ovuláció azt jelenti, hogy kiszabadult egy érett petesejt, ami csak maximum 24 óráig megtermékenyíthetõ, de inkább kevesebb. ha nem termélkenyül meg ez idõ alatt, akkor szétesik, és a ciklus további részében ne vagy termékeny. Úgyhogy ma még belehúzhattok, holnaptól már "csak" egymás öröméért csináljátok. :-)
Jó lesz az. Expect és egy drágább, ami jobb volt, de nem jut eszembe a neve, a Müllerben vettem. :)
A kérdező hozzászólása: Én Corax tesztet használok, DM-be vettem. Ti milyet használtok?
A kérdező hozzászólása: igen tegnap együtt voltunk, meg a múlthéten szombaton is, meg most a héten szerdára tervezzük és péntekre na meg vasárnapra, így jó lesz?
Hát biztos függ a teszttõl is, nekem az mindig negatív volt.
Amikor nekem hangyányit világosabb volt a tesztcsík akontrollcsíknál, az volt a pozitív. Másnap fel is ment a hõm, ahogy kell. Valószínûleg te is így jártál. Tegnap pozitív teszt, ma megemelkedett hõ: hajnalban ovuláltál. Gratulálok! :-) Ugye tegnap együtt voltatok? Az ovuláció elõtti nap a legesélyesebb minden szempontból.
A kérdező hozzászólása: ja és eléggé szurkál a petefészkem, és nincs már folyás
A kérdező hozzászólása: tud annyi sperma tegnap este óta képzõdni, hogy ma jó legyen?
Hát bizony, ezért írtam, hogy folytasd a tesztelést. Hisz az csak feltételezés, hogy most volt. Ha ezután halvényabb lesz, akkor megvolt. Ilyen egyszerû.
Lehetett pé-d! Ezért csináld tovább a tesztet, hogy ellenõrizhesd! Én a magam részérõl a hõre nem adok, mert sokminden befolyásolja, nálam nem vált be. De sokaknak mûködik, a többségnek.
A kérdező hozzászólása: De jó hogy már van babád:-) A hõm akkor miért emelkedhetett 2 tizedet, ha esetleg nem volt pém tegnap este vagy ma hajnalban??
Az elsõvel rögtön, a másodikra ez lesz a 4. hónap, az elõzõt pé-t sajna ki kellett hagyni nyaralás miatt. Még nem nézett orvos, remélem kihagyhatom. :)
A kérdező hozzászólása: azért ma csinálok mindenképpen még egy tesztet, nagyon kíváncsi leszek, elvileg szerdán lenne pém
A kérdező hozzászólása: ok, nagyon kíváncsi leszek, hogy sikerül e teherbe esnem... Ti sokáig próbálkoztatok?téged nézett peteéréskor uh-n az orvos?
Elõször csinálod az ovutesztet, kell egy kis idõ, hogy kitapasztald. LEHET, hogy már megvolt, lehet, hogy nálad ilyen a pozitív, nem vagyunk egyformák. Elsõ hónpban én is azt hittem, hogy pozitív, de erõsebb lett a csík. Szerintem a spermiumok miatt ne aggódj! Ha most mégse jön össze, következõ hónapban okosabb leszel, már tudni fogod, mire kell figyelni...:)
Ne aggódj ezen, hogy elég lesz-e, vagy sem. :-) Ha ma is erõs lesz a teszt, ma is legyetek együtt, meg holnap is. Ha ma gyengébb lesz a teszt, akkor is legyetek együtt, de holnaptól már ne a babáért. :-)
A kérdező hozzászólása: annyi tanáccsal láttál már el, hogy nem igaz, köszönöm szépen:) tehát, ha ma a teszt eredménye halványabb akkor már hiába vagyunk ma együtt, ha pedig olyan erõs mint tegnap akkor még együtt kell lennünk ma is? csak attól félek hogy a páromnak nem lesz annyi spermája hogy megtermékenyítsen...mert tegnap is együtt voltunk
Egyébként van egy lányom, most dolgozunk a tesón, ha tõlem kérdezted. :)
A kérdező hozzászólása: értem, de ma a hõm növekedett 2 tizedet, lehet hogy éjszaka megtörtént az ovulációm??
Igen, de mindjárt pozitív lesz, ma, vagy holnap. Tényleg csak akkor jó, ha egyforma, vagy erõsebb a tesztcsík.Én már ráhajtanék...:)
Igen, egyszer egy nap, lehetõleg ugyanabban az idõben. Én nem hagynám ki ma sem. Nem tudhatod, hogyan változtatta meg a gyógyszer a pé-t. Sokba kerül, de megéri.( Ha ikrek, ha nem, akkor sem tehetz semmit, bár én nagyon nem vágyom rá.)
A kérdező hozzászólása: de elég egyszer egy nap és este 7 körül szoktam. ma csináljak vagy sem? az gáz ha az orvos nem hívott vissza uh-ra, mi lesz ha ikrek lesznek?
Csináld tovább minden nap a teszteket!
A kérdező hozzászólása: 4 tüsszõbõl csak megreped 1 legalább:-) vagyis nagyon jó lenne, mert nagyon szeretnénkl már babát! neked van babád?
Nem tuti, amíg be nem következik, senki sem tudja 100%-ra állítani. De azért az esetek döntõ többségében bekövetkezik. :-)
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, és köszönöm a tanácsokat, viszont eddig nekem minden hónapban 28 napos volt a ciklusom, csak a múlt hónapban a Closty kitolta 32 napra, azért nem vagyok képbe hogy mikor lesz ovulációm. Meg azt sem értem, ha van é szép érett tüsszõm, akkor tuti hogy lesz ovulációm is?
28 napos ciklussal rendszereen a 16. napon van tüszõrepedésem, a görbém, a nykom és az LH teszt szerint is. Úgyhogy a 12. napon szerintem még korai kétségbe esni. :-) Annál is inkább, mert az átlagnak a 13. napon lesz pozitív a teszte, és a 14. napon ovulál.
Elsõ vagyok. Szerdára pont pozitív lesz.
Nem nagyon értem. Az orvos megnyugtatott, számítasz peteérésre (tehát feltételezed) és még nincsen szerda. Miért ne lenne?
A kérdező hozzászólása: Én még 2-es ikreket bevállalnék, de 3-t már nem mernék. Szerinted 4 tüsszõbõl megérik egy, vagyis megtermékenyíthetõ lesz? Csalódott vagyok hogy a doki nem hívott vissza uh-ra, hogy nézze lesz e egyáltalán ovulációm..
Ami még segíthet ha kétnaponta együtt vagytok. A megternékenyülés esélyét nemhogy csökkentené, hanemmég növeli is, ha nem vagytok mindennap együtt. 24 óra (vagy még kevesebb) nem elég a férfi szervezetnek, hogy újra feltöltse az ondót hímivarsejtekkel, legalább 36-48 óra kell a teljes regenerálódáshoz, így kapjátok a legjobb nõségû spermát. Ráadásul a hímivarsejtek minimum 2-3 napig vígan elélnek a petevezetékben, de elõfordult már, hogy közösülés után 7 nappal volt tüszõrepedés, és mégis megfogant a nõ. :-) Szóval a tesztelés mellett legyetek együtt kétnaponta, és akkor biztos, hogy nem maradrtok le róla, ráadásul a legjobb minõségû spermát fogjátok kapni. Tapasztalat: hõgörbe és Lh teszt alapján jól látható, több, mint 48 órával a szeretkezésünk után volt tüszõrepedésem, így fogantam meg. :-)
A kérdező hozzászólása: tegnap csináltam egy lh tesztet és egy hangyányit volt világosabb a kontroll csíktól, szinte alig látszott, akkor ez negatívat jelent? Mit gondolsz?
A kérdező hozzászólása: köszi, sokat segített:-)
Hõleesés gyakorlatilag bármitõl lehet, az ovuteszt sokkal pontosabb.
Ajánlom ezt az oldalt mert nagyon hasznos. http://babatervezok.otthona.net/homerseklet.shtml
A kérdező hozzászólása: és mitõl van a hõleesés?
Amikor pozitív az LH-teszt, és az utána levõ napon kellene együtt lenni.
A kérdező hozzászólása: ma a hõm 36.6-ra leesett, eddig mindennap mensitõl nézem 36.8 volt.mit jelent?
A kérdező hozzászólása: szóval ma legyünk együtt és szerdán és pénteken, és ha addig negatív lesz az Lh teszt?
ja, és mérd a hõdet. Még nem késtél el, holnap reggel is elkezdheted. ha a hõd elindult felfelé és legalább 4 tizedet emelkedik, majd fenn marad, akkor UH nélkül is biztos lehetsz benne, hogy VOLT ovulációd. :-)
Ha 28 napos a ciklusod pl., akkor a 12. napon kell elkezdeni a tesztelést, ami ilyenkor még negatív. Ahogy emelkedik a hormonszint, úgy lesz poz., kb. a 14-15. napon ( 28 napos ciklusnál!).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!