Találatok a következő kifejezésre: Ebben a a hőm (49 db)

Pénteken (nem) kell majd megjönnie, de a mikroszkóp nem mutatott páfrányt ebben a hónapban. Ma reggel megmértem a hőm 37, 2 volt. Volt peteérésem?

Vagy a h? akkor is felmegy, ha nincs peteérés? Beteg nem vagyok!

Legjobb válasz: Nekem egy egészségügyis dolgozo ismerösöm azt mondta,hogy fiatal korba nincs olyan valakinek nincs peteérése,legfeljebb nem mindig veszi észre.Én is ebben a cipöben járok,szoval van remény.nekem még mindig alacsony a höm,pedig ez a 19 napom.(28ciklus)szerintem nem befolyásolja a hö.

Nekem egy egészségügyis dolgozo ismerösöm azt mondta, hogy fiatal korba nincs olyan valakinek nincs peteérése, legfeljebb nem mindig veszi észre.Én is ebben a cipöben járok, szoval van remény.nekem még mindig alacsony a höm, pedig ez a 19 napom.(28ciklus)szerintem nem befolyásolja a hö.
Lehet hogy volt, hiszen felment a hõd! Persze van olyan hogy felmegy a hõ mégsincs peteérés, de ez ritka! Szóval minden megtörténhet! Még babás is lehetsz akár!
Szia! Nekem sem mutat páfrányosat a mikroszkóp. Tegnap csináltam Lh tesztet, ami pozitív lett, ma reggelre felment a hõm, de a mikroszkópon semmi. Szóval nem tudom mennyire megbízható. A dokim is azt mondta, hogy õ nem tartja semmire, inkább az LH teszt. Szóval szerintem simán lehetett pé-ed! :o) Sok sikert!!!!

Ha egyáltalán nem ugrik fel a hőm ebben a hónapban, az mit jelent?

Maradt ugyanúgy 36,3-36,4 görbét csak papíron vezetek.

Legjobb válasz: A höd alapján nem volt peteérésed! Nyugi minden nönél elöfordul hogy néha kimarad a peteérés 1 hónapban! A 28 napos ciklus még nem biztositék arra hogy mindig van peteérés! Megtörténhet hogy nincs!!! Ahogy az is megtörténhet hogy egy 50 napos ciklusnál van peteérés. A peteérés hidd el nem a ciklus hoszától függ sem a rendszerességétöl,sok más fontos tényezöje is van! De azért ne veszitsd el a reményt mert én saját tapasztalatból beszélek elsö terhességem úgy kezdödött hogy vegig 36.5-36.8 között ugrált a höm de egész hónapban ez volt és a doki is mondta nincs peteérés ebben a hónapban és megís volt mert terhes voltam, ! Szóval bármi megtörténhet az elméletek ellenére is,mert a szervezetünk nem egy gép így az sem törvény hogy kinek mikor van ovu! Nekem rögtön menyszi után és elötte is volt már! Legjobb ha gyakran vagytok együtt amikor csak jol esik! (nem kell olyan komolyan venni a 2 naponta dolgot mert mi minden nap együtt voltunk és összejött!

A höd alapján nem volt peteérésed! Nyugi minden nönél elöfordul hogy néha kimarad a peteérés 1 hónapban! A 28 napos ciklus még nem biztositék arra hogy mindig van peteérés! Megtörténhet hogy nincs!!! Ahogy az is megtörténhet hogy egy 50 napos ciklusnál van peteérés. A peteérés hidd el nem a ciklus hoszától függ sem a rendszerességétöl, sok más fontos tényezöje is van! De azért ne veszitsd el a reményt mert én saját tapasztalatból beszélek elsö terhességem úgy kezdödött hogy vegig 36.5-36.8 között ugrált a höm de egész hónapban ez volt és a doki is mondta nincs peteérés ebben a hónapban és megís volt mert terhes voltam, ! Szóval bármi megtörténhet az elméletek ellenére is, mert a szervezetünk nem egy gép így az sem törvény hogy kinek mikor van ovu! Nekem rögtön menyszi után és elötte is volt már! Legjobb ha gyakran vagytok együtt amikor csak jol esik! (nem kell olyan komolyan venni a 2 naponta dolgot mert mi minden nap együtt voltunk és összejött!
A kérdező hozzászólása: Hû, hát megnyugodtam:) 1 éve várjuk elsõ babánkat, ezért mondta a doki, hogy kezdjek el hõmérõzni.Ez a második vezetett hónapom.Az elsõ hõmérõzõs hónapban a ciklus második felében végig fenn volt a hõm, a 15.napon hirtelen megugrott, úgy is maradt, míg meg nem jött. Ebben a hóban, úgy látszik akkor nincs peteérés.Majd legközelebb.Köszönöm a segítséget!
Elejétõl kezdve annyi? Mert ha ige akkor még nem volt peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Igen, 36, 2-36, 4 között volt a 6.naptól mértem. Mindig 28 naposak a cilusaim, úgyhogy már lennie kellett volna, nem? Kb. 5 alkalomból 3 hónapban van is ovus fájdalmam, most pont nem is volt. És ha nem volt ebben a hóban peteérésem, ez normálisnak mondható?
Igen, nem minden hónapban van peteérése az egészséges nõnek sem. Majd következõ hónapban! Ha nagyon nem akar sikerülni egy éven belül sem, a hõgörbékkel irány az endokrinológus és nõgyógyász.

Adott egy LG flatron monitor. Szeretném tvnek használni szgép nélkül! Arra gondoltam veszek egy tv tunert és ebbe szeretném belekötni a t-home dobozt. Lehetséges ez? Vagy cska olyan tv box-ot tudok venni amiről műholról jönnek a csatornák?

-

Legjobb válasz: engem nem érdekelnek a mûholdas cuccok meg más elõfüzetések most mert már 1 évre meg lett kötve a t-home...szóval csak annyit szeretném, hogy a t-home-s dobozt valahogy összehozni a monitorral(lg flatron l1919s)...erre ki is néztem egy tv tunert de nemtudom kivitelezhetõ-e..

A kérdező hozzászólása: engem nem érdekelnek a mûholdas cuccok meg más elõfüzetések most mert már 1 évre meg lett kötve a t-home...szóval csak annyit szeretném, hogy a t-home-s dobozt valahogy összehozni a monitorral(lg flatron l1919s)...erre ki is néztem egy tv tunert de nemtudom kivitelezhetõ-e..
A kérdező hozzászólása: igen, de amint már a kérdésemre kaptam pár válasz köztük volt ez az ötlet is...ugye a scart csatlakozon 25 hzes freki jön de a monitoromnak min 50 60 kell szal jobb esetben is ha bejönne szétcsuszna a kép egy raamaty lenne..
kevered a szezont a fazonnal. nem kell ide tv-tuner (ami amúgy sem biztos hogy jó lenne a t-home-os tv-dhez), ha össze tudod kötni a set-top-boxot a monitorral (mondjuk HDMI), akkor nyert ügyed van. ha nem, akkor szívás van, bár lehetséges hogy megoldható átalakítókkal.
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom lehet én tudom rosszul, de én ugy tudom az ilyen set top boxokkal cska mûholdas csatornákat lehet fogni nem? http://ipon.hu/webshop/product/items_itv901/23228 én ilyenen gondolkodtma és ebbe bele a t-homot nemtudom lehtséges e
Rengeteg set-top-box van, ami arra jó, hogy fogja a digitális jeleket. Van ami mûholdvevõ beltéri egység, van ami kábel TV és igen, már a földi sugárzású adók egy része is digitális (bár ehhez tetõtéri antenna kell).
A kérdező hozzászólása: na szóval msot nekem egyszerûen:D ha veszek egy olyan tv tunert vagy egy set top box-ot ami képek kábel tvt fogni akkor az ugy mûködhet?....(tudnátok olyan tv tunert vagy STb-t ajánlani ami nekem jó lenne?
Ha van HDMI kimenet a T-HOME-s dobozon, akkor ezt érdemes megvenni (HDMI - VGA átalakító): http://www.adapter.hu/webaruhaz/product_info.php?products_id.. HDMI kábel is kell hozzá: http://net-run.hu/spd/BB36857/Nexus_HDMI_HDMI_kabel_2m A monitorodhoz van VGA kábel, azt nem kell venni, csak egy hangfalkábelt: http://www.edigital.hu/RCA_kabel_csatlakozo/Hama_ECO_2xRCA_2.. és egy hangfalat is: http://www.woxcomputer.hu/genius-sp-hf-800-pro.html TV tuner nem kell hozzá, mivel nem a PC-re szeretnéd kötni a dobozt - ugye?
A kérdező hozzászólása: nincs rajta sajnos....:S
HDMI kimenet nincsen rajta? Akkor gondolom SCART csatlakozó csak létezik, mert arra van egy átalakító: http://www.edigital.hu/VGA_%28D-Sub%29_kabel_csatlakozo/Hama..


Ma vagyok a 38.napon úgy voltam vele hogy ebben a hónapban nem foglalkozom a teherbeeséssel, a hőmet sem mértem csak tegnap meg ma reggel és 36.6 volt a hőm. Lehet ebből még bébi?

ennek ellenére lehet még babó holnap reggel tesztelnék!utolsó mensim nov.9.-én volt.

Legjobb válasz: Miért is ne lehetne?! :)

Miért is ne lehetne?! :)

Sajnos a mensi óta 36, 6-36, 9 között ingadozik a hőm, pár nap múlva itt lenne a pé ideje, de félek, hogy a hőm azt jelzi e hónapban elmarad. Van igy esélyem ebben a hónapban?

(Máskor a cover line alatt van mensi utan azaz 36,6 alatt).Szerintetek van remény igy, arra, hogy peteérésem legyen?

Legjobb válasz: hát lehetséges hogy most késõbb lesz peteérésed mint ahogy szokott! próbálj meg ovu tesztet használni! lehet hogy valami más miatt nem ment le a hõd (pl megfázás, hõemelkedés)!

hát lehetséges hogy most késõbb lesz peteérésed mint ahogy szokott! próbálj meg ovu tesztet használni! lehet hogy valami más miatt nem ment le a hõd (pl megfázás, hõemelkedés)!

Clostyt szedtem ebbe a hónapba, a 16. napon leesett a hőm 36, 2-re, másnap reggel felugrott 36, 8-ra és azóta is 36, 8-36, 9 a hőm. Ma vagyok a 21 napon. Volt peteérésem?

Legjobb válasz: Eddig úgy néz ki, hogy igen. Ha jól számolom akkor a 32. napon nem kéne megjönnie a mensidnek. Tehát ha a 32. napon még mindig ilyen magas akkor biztosan volt PÉ-ed, ill. nagy valószínûséggel terhes is vagy! Drukkolok!

Eddig úgy néz ki, hogy igen. Ha jól számolom akkor a 32. napon nem kéne megjönnie a mensidnek. Tehát ha a 32. napon még mindig ilyen magas akkor biztosan volt PÉ-ed, ill. nagy valószínûséggel terhes is vagy! Drukkolok!
Jaj nem bocs, rosszul számoltam, a 30. napon nem kéne megjönnie a mensidnek. Reggel van még! :)

Ebben a hónapban a hőm és az ovulációs teszt is mutatta a pé-t. Pont időben tudtunk szexelni. Most (4 nappal a nem várt előtt) szurkál a méhem körül. Hőm 37, 2. Lehet beágyazódás. Ciklusaim normálisan 25 naposak. Talán most összejött?

4 hónapja próbálkozunk összehozni a bébit, eddig semmi.

Legjobb válasz: Talán.. biztosat csak 3-4 nap múlva lehet mondani. Akkor már a teszt is kimutatja. Drukkolok!

Talán.. biztosat csak 3-4 nap múlva lehet mondani. Akkor már a teszt is kimutatja. Drukkolok!

Két napig mint mindig +volt az ovutesztem, és a hőmmel is minden rendeben volt, most meg nem értem hogy miért ilyen a hőm. Így nem is sikerülhet ebbe a hónapba a terhesség?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8daf77f6286020e94c5a11..

Legjobb válasz: Nem értem mit szeretnél milyen legyen a hõd????? Ez a hõ pont úgy jó ahogy van, adj egy kis idõt hagy emelkedjen meg az a fránya hõmérséklet. Ha az ovulációs teszted pozitív,azt jelenti, hogy MEG FOG HAMAROSAN történni az ovulációd, ami a szervezetedben keringõ LH hormon megemelkedése jelez. Ez a két csíkos ovu teszt után 24-36 óra. A tüszõrepedést követõen hirtelen leesik (nem mindenkinél), majd egybõl felemelkedik a hõmérséklet, és mensiig fentmarad. A termékeny napod az elsõ negatív nap! Csak nyugi, nekem a két csíkos ovuteszt után 3 nappal ment fel a hõm tized fokokat. Nagyon tetszik hogy most leesett a hõd, lehet hogy most ovulálsz! Hajrá apára menni!!!! :)

Nem értem mit szeretnél milyen legyen a hõd????? Ez a hõ pont úgy jó ahogy van, adj egy kis idõt hagy emelkedjen meg az a fránya hõmérséklet. Ha az ovulációs teszted pozitív, azt jelenti, hogy MEG FOG HAMAROSAN történni az ovulációd, ami a szervezetedben keringõ LH hormon megemelkedése jelez. Ez a két csíkos ovu teszt után 24-36 óra. A tüszõrepedést követõen hirtelen leesik (nem mindenkinél), majd egybõl felemelkedik a hõmérséklet, és mensiig fentmarad. A termékeny napod az elsõ negatív nap! Csak nyugi, nekem a két csíkos ovuteszt után 3 nappal ment fel a hõm tized fokokat. Nagyon tetszik hogy most leesett a hõd, lehet hogy most ovulálsz! Hajrá apára menni!!!! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!