Találatok a következő kifejezésre: Ebből lehet baba diagram (2 db)

Ebből lehet még baba (diagram)?

Lehet még baba, attól, hogy nem "platószer?"a ciklus második fele???

Legjobb válasz: Szerintem a hõmérséklet ugrándozhat ennyit simán, nekem is tök össze-vissza volt minden hónapban, akkor is, amikor teherbe estem. Sõt, nekem a ciklus második felében se ment soha 36,6 fölé és mégis pozitívat teszteltem a pé utáni 12. napon, amikor 36,5-tel keltem. Szóval errõl ennyit. Azon kívül ahogy elnézem, még kb egy 1 heted lehet a mensiig, addig próbálj meg nem ezen agyalni, tudom nem egyszerû. Az látszik, hogy volt peteérésed, az idõzítésetek is tökéletes volt, elvileg akár sikerülhetett is! Igyál palástfú teát, az segíti a beágyazódást. Drukkolok!

Szerintem a hõmérséklet ugrándozhat ennyit simán, nekem is tök össze-vissza volt minden hónapban, akkor is, amikor teherbe estem. Sõt, nekem a ciklus második felében se ment soha 36, 6 fölé és mégis pozitívat teszteltem a pé utáni 12. napon, amikor 36, 5-tel keltem. Szóval errõl ennyit. Azon kívül ahogy elnézem, még kb egy 1 heted lehet a mensiig, addig próbálj meg nem ezen agyalni, tudom nem egyszerû. Az látszik, hogy volt peteérésed, az idõzítésetek is tökéletes volt, elvileg akár sikerülhetett is! Igyál palástfú teát, az segíti a beágyazódást. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: köszönöm...nagyon nehéz tényleg nem ezen agyalni:) )) Már nagyon várom a vasárnap reggelt, hogy leesik e a hõm, vagy fentmarad...ha fentmarad, akkor tuti tesztelek:) ))))) csak gyõzzem kivárni...

Lehet ebből majd baba a diagram alapján?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3d2f60bd14963c3c8e8bd2..

Legjobb válasz: Csak holnap jön haza a férjem!!

A kérdező hozzászólása: Csak holnap jön haza a férjem!!
Szerintem jókor voltatok együtt. UH-n nem néztek? Nekem volt egy 23 mm-es érett tüszöm de sajnos a méhnyálkahártyám csak 6 mm-es volt. Nem is sikerült teherbeesnem. A doki azt mondta, hogy ne szedjem a clostyt.
Lehet, hogyne lehetne. De én már nem hiszek a hõmérõzésben. Mindenképp várd meg a "nemvárt" menzeszt, és csak utána tesztelj. Régóta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Persze, mindenképpen megvárom. Már 14. hónapja, de ez az elsõ Clostys! Hátha....:)
Tegnap és ma ha szeretkeztetek volna akkor biztosabb lenne a baba.Ma reggel érett petesejted volt.De sajnos alig 24 órát él egyesek szerint 12-õt. Hosszabb a ciklusod 28 napnál.Legalábbis ez.17.nap ovulálsz akkor hozzáadsz 14 -et és 1 nap +vagy- lesz a mensi.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem volt lehetõségünk rá :(
Én a helyetekben még ma ráhajráznék:-) sok sikert!
Még csak a napokban volt PÉ-ed, minden esély megvan a babára! 14 nap múlva kiderül! :)
A kérdező hozzászólása: Nem néztek UH-on mert nem voltam orvos közelében akkor! Azért én reménykedem:) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!