Találatok a következő kifejezésre: Ebay-en ha teszem (3 db)

Ebay-en ha én teszem a legnagyobb licitet, rajtam kivül senki sem tesz nagyobbat, akkor köteles az eladó elküldeni a cuccot?

vagy nem köteles? csak ha megfelel neki az ár? nemtudom hogyan van ez és licitálni szeretnék

Legjobb válasz: Hogyha megadott minimál árat és azt nem érted el, akkor nem köteles odaadni.Viszont ha elérted, tiéd az árú.

Hogyha megadott minimál árat és azt nem érted el, akkor nem köteles odaadni.Viszont ha elérted, tiéd az árú.

Ha az Ebay en ajánlatot teszek valmire, azonnal fizetnem kell?

Szeretnék venni egy terméket, de csak licitálni lehet, hha megteszek egy árat, akkor azt most fizetem, vagy a végén, ha én adom a legtöbbet?

Legjobb válasz: Akkor fizetsz ha vége az aukciónak. A termék adatlapján ott van, hogy mikor jár le (time left: 5 days 4 hours 9 minutes például)

Akkor fizetsz ha vége az aukciónak. A termék adatlapján ott van, hogy mikor jár le (time left: 5 days 4 hours 9 minutes például)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen és, hogy tudok sorozatszám alapján keresni? (Pl #143652525) ezt hova írjam be, hogy kihozza a terméket?

Ha Ebay-en veszek egy-két dolgot és itthon eladom például Vaterán vagy Tesz-Veszen, akkor megbüntethet az Apeh vagy valamelyik hatóság? Egyébként magánszemély vagyok nem vállalkozó.

Legjobb válasz: Nem, de ha a bevételed elér egy bizonyos összeget évi szinten, akkor adóznod kell utána. Ha jól emlékszem, ez 200ezer, de nem vagyok benne biztos.

Nem, de ha a bevételed elér egy bizonyos összeget évi szinten, akkor adóznod kell utána. Ha jól emlékszem, ez 200ezer, de nem vagyok benne biztos.
A Vaterának is kell fizetni
A kérdező hozzászólása: Azt tudom, hogy a Vaterának is kell fizetni.
Az ebayen nem adnak számlát, és ha az apeh számon kérné tõled hogy honnan szerezted akkor nem tudnád mivel bizonyítani és megvádolhatnak vele hogy lopott az áru, de ez csak elméletben van így. Gyakorlatban ilyen még sosem történt és egy-két cucc esetében nem is fog.
Elég ha a vaterán újként és több terméket árulsz meg számla adás nincsen t választod ez nagy segítség hogy kiket kell elsõnek ellenõrizni (Ez rendszeres kereskedelemnek minõsül amihez adószám kéne) és leüti egy navos nem adsz neki számlát.Én már tudok egy navos felhasználó nevet is aki vadászik de most már az ideglenes vásárlok bevezetése óta már regisztrálniuk se kell :)
Figyeljetek egyre többen írjak hogy próbavasárlás áldozatai lettek pld most is a vatera fórumba 51 eladás 4 év alatt 130.000ft büntetés nem adott számlát a próba vevõnek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!